Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi | Pcgamesn, pratetap watak terbaik di Menara Fantasi – Sentuh, Ketuk, Main

Mengenai Pengarang

Menara Fantasi telah mengumpulkan jawatan berikut besar -besaran pengumumannya, dan ketika itu dikhabarkan permainan seterusnya untuk mengalahkan kesan Genshin, Kami tidak dapat menahan diri – apa yang menjadikannya permainan yang bagus, dan mengapa pemain merasa begitu menarik? Nah, jawapannya cukup mudah, jika anda hanya melihat ciri penciptaan watak.

Menara terbaik kod watak fantasi

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Jean dari Genshin Impact dengan pakaian futuristik yang berdiri di hadapan pesawat yang jatuh

Untuk menghina harapan anda, tidak banyak pilihan untuk Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi. Kami telah cuba mendapatkan watak -watak yang paling dekat dengan penjelmaan asalnya, tetapi kekurangan pakaian yang disesuaikan dalam permainan dunia terbuka ini menjadikan ketepatan sedikit rumit. Sekiranya mana -mana kod penciptaan watak kami memerlukan perubahan yang ketara, seperti bentuk mata tweaking atau meluncur beberapa slider saiz, anda boleh dengan bersungguh -sungguh mengubah ciri wajah mereka dan beberapa warna kostum mereka selepas memasukkan kod ID mereka.

Walaupun sistem mempunyai batasannya, komuniti telah melakukan pekerjaan yang mengagumkan yang mewujudkan menara terbaik kod watak fantasi. Untuk menggunakan kod ini, pergi ke menu utama dan pilih pilihan pencipta watak. Dari sana, klik butang import dan tampal ID reka bentuk kegemaran anda untuk mencipta rupa mereka secara automatik. Ingatlah bahawa anda mesti memilih jantina yang betul Avatar sebelum menebus kod tersebut. Sebelum kita mula, perlu diperhatikan bahawa watak-watak tersuai ini terpisah dari simulacrums yang dibayar, jadi lihat senarai Tower of Fantasy Tower kami untuk butiran mengenai siapa yang terbaik.

Menara Terbaik Karakter Kustom Fantasi

Berikut adalah semua menara terbaik watak -watak adat fantasi yang kami dapati setakat ini, termasuk kod ID mereka dan pautan ke jawatan pencipta mereka. Kami mempunyai lima jantina dalam permainan, mulai dari watak-watak dari permainan dan anime popular.

Jean (Genshin Impact)

 • ID: 2417755
 • Dicipta oleh: berharga-monk-8464

Memandangkan persamaan antara impak Genshin dan menara fantasi, mungkin tidak dapat dielakkan bahawa peminat akan mencipta watak kegemaran mereka. Jean Gunnhildr kini menjadi tuan rumah besar dari Knights of Favonius. Berpusat di Mondstadt, perintahnya bekerja tanpa mengenal penat lelah untuk mengekalkan keamanan di seluruh kota kebebasan. Walaupun penjelmaannya memakai pakaian yang sama sekali berbeza, wajahnya tidak sama dengan watak impak Genshin yang asal.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Tartaglia dari Genshin Impak di Menara Fantasi

 • ID: 3913086
 • Dicipta oleh: raghav1103

Sebagai ahli kesebelas Eleven Fatui Harbingers, Tartaglia adalah pejuang yang lebih berkemampuan, menggabungkan busur dengan elemen hidro. Rakan -sahabatnya sering waspada terhadap kaedahnya yang tidak biasa, tetapi dia tidak dapat disangkal lagi setia kepada Tsaritsa dan keluarganya. Versi Tartaglia ini mempunyai kaki robot, yang merupakan pilihan yang luar biasa, tetapi yang peliknya berfungsi dengan baik dan bahkan termasuk selendang merah tandatangannya.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Dimitri dari Lambang Kebakaran: Tiga Rumah di Menara Fantasi

Dimitri (Lambang Kebakaran: Tiga Rumah)

 • ID: 1917109
 • Dicipta oleh: Khornzztoe

Putera Mahkota Kerajaan Kudus Faerghus mungkin bukan watak pertama yang anda bayangkan dalam permainan futuristik, terutama sebagai lambang kebakaran: Tiga rumah lebih banyak permainan RPG fantasi. Dia lebih suka kawan -kawannya dan sekutu -sekutu yang terus terang walaupun menjadi ahli keluarga diraja. Sci-fi ini mengambil watak mempunyai anggota cybernetic dan eyepatch, yang sepatutnya kelihatan dari tempat, tetapi ia sebenarnya menjadikannya kelihatan lebih sejuk dalam proses.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Hatsune Miku di Menara Fantasi

Hatsune Miku

 • ID: 1974062
 • Dicipta oleh: Sehatan

Ia tidak akan menjadi permainan anime dengan watak -watak yang disesuaikan jika seseorang tidak membuat kulit Hatsune Miku. Menurut halaman Wikipedia beliau, Idol Pop Maya telah dilakukan di atas pentas dalam konsert langsung dengan bantuan teknologi penyanyi sintesis vocaloid dan, Nota Pemeriksaan, “unjuran belakang di skrin kaca bersalut khas”. Dia juga membintangi beberapa perlawanan, mengumpulkan yang berikut dengan penonton antarabangsa. .

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Vergil dari Devil May Cry in Tower of Fantasy

Vergil (Devil May Cry)

 • ID: 9840277
 • Dicipta oleh: Law_resonance

Dimodelkan pada penampilannya di Devil May Cry 5, Vergil adalah saudara kembar Dante dan saingan jangka panjang. . Kedua -dua saudara lelaki itu tidak boleh menjadi lebih berbeza, seperti sementara Dante sombong dan pasti dirinya sendiri, Vergil lebih mengira dan dikhaskan. Mengenai versi Vergil ini, satu -satunya perkara yang perlu anda ubah ialah warna jaket ke biru yang lebih ringan. Selain itu, kulit ini hampir sempurna menangkap intipati kembar Dante.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Tifa Lockhart dari Final Fantasy VII di Menara Fantasi

Tifa Lockhart (Final Fantasy VII)

 • ID: 4580258
 • Dicipta oleh: Crylls

TIFA adalah rakan zaman kanak -kanak protagonis utama dari Final Fantasy VII dan seorang Pugilist yang mahir. Dia agak panas tetapi pada umumnya mempunyai kepentingan terbaik kumpulan di hati. Banyak yang suka tentang kulit ini kerana Pencipta berusaha keras untuk menyesuaikan reka bentuknya dalam pembuatan semula Final Fantasy VII, dan sebahagian besarnya, mereka berjaya. Bit neon yang ditambah memberikan bakatnya yang unik tanpa menjejaskan reka bentuk asal. Sungguh memalukan bahawa anda tidak dapat menyesuaikan warna skirt untuk melengkapkan rupa, tetapi apa yang kita ada di sini adalah usaha yang mengagumkan.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Tsuyu Asui dari Akademi Hero saya di Menara Fantasi

Tsuyu asui (akademik wira saya)

 • ID: 10270762
 • Dicipta oleh: Luna Gaming

Walaupun semua empat kod watak dalam video Luna Gaming adalah hebat, yang terbaik adalah tsuyu asui seperti katak. Kegemaran peminat ini adalah wira pro dalam latihan dengan kuasa katak. . Dia telah menjadi kegemaran penggemar pertunjukan terima kasih kepada sifatnya yang yakin dan mantap dan kemahiran membuat keputusan yang baik semasa detik-detik emosi yang tegang. Bagi kulit ini, anda boleh berhujah bahawa bentuk mata yang berbeza yang meluaskan pandangannya mungkin berfungsi lebih baik, tetapi pakaian umum berfungsi, mempunyai cukup persamaan dengan Tsuyu Asui untuk dikenali.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Genos dari One Punch Man In Tower of Fantasy

 • ID: 4160863
 • Dicipta oleh: exocet2647

Sebagai sidekick ke Saitama, Genos sentiasa mencari untuk membuktikan dirinya sebagai wira yang kuat, berjuang untuk keadilan. Kerana dia cyborg, reka bentuknya sesuai untuk menara watak fantasi, dan oleh itu, ini adalah salah satu daripada beberapa kulit di mana anda tidak perlu mengubah apa -apa kerana dia cukup sempurna.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Sailor Moon in Tower of Fantasy

Bulan pelaut

 • ID: 10443578

. .

Yang mengatakan, sementara pilihan mencipta Sailor Moon sesuai dengan menara reka bentuk pratetap fantasi, versi asal kulit ini mempunyai beberapa … ahem … kenangan yang tidak tepat tentang mamalia. Anda mungkin mahu menundukkan payudara sedikit dan tweak bentuk mata jika anda ingin memadankan alter-ego USAGI sepenuhnya.

Menara Terbaik Kod Karakter Fantasi: Dio Brando dari Jojo

Dio Brando (Jojo’s Bizarre Adventure)

 • ID: 9690092
 • Dicipta oleh: narrym8

Ini benar -benar kulit watak tersuai kegemaran saya yang saya lihat untuk Menara Fantasi. Rambutnya sempurna, dan pakaiannya tidak terlalu berbeza dari bagaimana dia melihat dalam pengembaraan pelik Jojo: Tentara Salib Stardust sebelum transformasinya. Mata sedikit terlalu tersembunyi ke dalam tengkoraknya, tetapi selain itu, ini adalah rekreasi yang sempurna. Walau bagaimanapun, permata hijau di dahinya kelihatan bodoh, tetapi jika anda bertanya kepada saya, itu tidak akan menjadi dio tanpa bling flamboyan.

Itu hanya beberapa menara terbaik kod watak fantasi, tetapi terdapat banyak lagi di luar sana. . Buat masa ini, bagaimanapun, mungkin bernilai melompat ke dalam menara kami panduan fantasi untuk petua permainan awal, serta panduan meratakan kami untuk mencapai kandungan endgame secepat mungkin.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Menara ID Watak Fantasi

Dengan pelepasan RPG anime yang baru dan menarik, penciptaan wataknya yang mendalam telah meninggalkan banyak pemain yang tertanya -tanya bagaimana untuk mencipta watak terbaik yang mungkin. Sesetengah pemain mungkin sukar untuk memilih dari beribu -ribu pratetap yang tersedia secara meluas, jadi kami telah memutuskan untuk membuat senarai pratetap watak terbaik di Menara Fantasi untuk membantu anda memilih dari beberapa reka bentuk kegemaran kami.

Menara Fantasi telah mengumpulkan jawatan berikut besar -besaran pengumumannya, dan ketika itu dikhabarkan permainan seterusnya untuk mengalahkan kesan Genshin, Kami tidak dapat menahan diri – apa yang menjadikannya permainan yang bagus, dan mengapa pemain merasa begitu menarik? Nah, jawapannya cukup mudah, jika anda hanya melihat ciri penciptaan watak.

Jadi, yang merupakan pratetap watak terbaik di Menara Fantasi? Mari kita periksa mereka di bawah!

Menara Fantasi: Pratetap Karakter Genshin Terbaik dengan ID

Mahu bermain sebagai Impak Genshin watak dalam ? Itu mudah dengan pratetap watak buatan kipas ini-kami telah mengumpul ID pratetap untuk Hu Tao, Keqing, dan watak-watak popular lain yang boleh anda mainkan seperti dalam Menara fantasi . Tindakan mmorpg Menara fantasi akhirnya di sini dan banyak pemain berada di permukaan planet Aida untuk mengalahkan bos dunia berbahaya bersama -sama dan mengalami cerita permainan. Walaupun sesetengah pengguna berlari dalam bentuk simulacra mereka, watak -watak dari sistem gacha tajuk, ramai yang lebih suka pengembara mereka yang dibuat secara individu sebagai avatar.

Sekiranya anda biasa dengan Impak Genshin , Anda mungkin bertemu dengan wajah yang biasa di Aida, kerana peminat permainan itu telah digunakan Menara Fantasi . ? Tidak ada masalah, yang perlu anda lakukan adalah mengimport mereka dengan mencari ID pratetap mereka.

Cara mengimport watak pratetap di Menara Fantasi

Cukup klik Import Di sudut kiri bawah penjana watak dan permainan akan meminta anda untuk ID pratetap. Masukkan nombor dan pengembara anda akan mengambil bentuk yang tepat yang anda mahukan. .

Impak Genshin watak, anda masih memerlukan ID mereka, tentu saja – jadi di sini mereka datang!

Hu Tao – ID Preset: 799

Mata yang sempurna dicipta menjadikan model Hu Tao ini menonjol. Anda boleh pergi satu saiz yang lebih kecil untuk mendekati yang asal, bagaimanapun, jika anda inginkan.

Keqing – ID Preset: 690

Telinga, pakaian, dan ekspresi wajah kucing sesuai dengan menteri yang sering bekerja di Liyue.

Yelan – ID Preset: 11656

Di sini anda harus pergi ke tahap maksimum untuk ketinggian kerana Yelan berdiri cukup tinggi pada mulanya.

Ganyu – ID Preset: 587394

Satu -satunya perkara yang hilang di sini ialah tanduk Ganyu, dengan ihsan akarnya sebagai keturunan Liyue yang misteri dan kuat Adepti.

Jean – ID Preset: 183385

Grandmaster yang bertindak dari Favonius Knights ditangkap dengan baik.

Zhongli – ID Preset: 1869

Geo-archon boleh menggunakan kot yang lebih panjang, tetapi selebihnya pasti kelihatan seperti Zhongli.

Kokomi – ID Preset: 1222568

Menara fantasi .

Bennett bernasib baik bernasib baik dalam kes ini kerana dia boleh dicipta hampir sempurna.

Ayaka – ID Preset: 1218846

Pakaian megah dengan estetika perisai samurai malangnya hilang, tetapi jika tidak, Ayaka dapat dikenali.

Venti – ID Preset: 70478

Rambutnya ditangkap dengan indah, semua yang hilang adalah instrumen dan sebotol wain dandelion untuk mengalu -alukan Venti ke Menara fantasi .

Xiao – ID Preset: 1146510

Tamer Demon nampaknya agak kecil, itulah sebabnya pembetulan tinggi disyorkan di sini. Jika tidak, dia dilakukan dengan baik termasuk ekspresi wajahnya.

Kaeya – ID Preset: 291326

Ketua Perisikan Favonius Knights telah dipindahkan secara praktikal, bahkan pakaiannya agak serupa dengan yang asal.

Childe – ID Preset: 1878757

Childe aka Tartaglia milik Fatui Harbingers dan kini mungkin merancang kerosakan pada Aida juga.

Lumine – ID Preset: 650830

Watak utama wanita Genshin Impact adalah bosan menjadi pelakon bisu untuk cutscenes dan harus melawan dewa -dewa yang kuat dengan pedang tumpul – mungkin dia akhirnya akan menjadi tumpuan Menara fantasi . Dia pasti akan bercakap lebih banyak lagi. Banyak yang dapat ditemui di Aida dan sebagai pemain membuka lebih banyak barang kosmetik, kami pasti akan melihat rekreasi yang lebih baik yang lebih baik Impak Genshin watak. Sementara itu, pastikan anda memeriksa aktif Menara fantasi kod dan mengetahui segala-galanya mengenai mata wang dalam permainan dan kristal gelap . Ditulis oleh Marco Wutz bagi pihak GLHF.

Senarai

Watak Impak Genshin: Umur, Ketinggian, Hari Lahir, dan BIOS

Lihat 56 item