Menara Kunci Elektronik Fantasi: Kata Laluan & Ganjaran, Semua Kunci Elektronik dan Kata Laluan (Kod Pintu) | Menara Fantasi | Game8

Semua kunci elektronik dan kata laluan (kod pintu)

Empat robot dipanggil Pelayan terbengkalai terletak di sekitar kubu Aarniel, masing -masing memberikan salah satu digit yang diperlukan.

Menara Kunci Elektronik Fantasi: Kata Laluan & Ganjaran

Buka kunci semua pintu terkunci secara elektronik di Menara Fantasi dan dapatkan akses kepada pelbagai ganjaran.

Oleh Moiz Banoori. 30 Ogos 2022 Terakhir Dikemaskini: 11 September 2023

di menara fantasi boleh terdapat dalam struktur, bangunan, dan juga bekas juga. A halangan atau pintu terkunci sering menghalang anda daripada mengakses kawasan di dalamnya. Selain itu, di belakang pintu terkunci ini, biasanya ada Jenis 1 atau Jenis 2 Pod Bekalan yang anda boleh dapatkan. Anda boleh mengakses pintu ini dengan mudah; Yang perlu anda lakukan hanyalah mendapatkan kata laluan yang betul.

 • Kunci elektronik adalah pintu yang terkunci di ruang yang boleh anda temui di sekitar peta . Ini memerlukan kata laluan untuk dibuka.
 • Secara keseluruhan ada dari kunci ini yang akan anda temui di peta dan mereka juga kadang -kadang dikelilingi oleh musuh .
 • The Sepuluh kunci elektronik Dan kata laluan mereka adalah:
 • Bangs Shelter (Kata Laluan 1647) (85.0, 967.2 adalah koordinat)
 • Navia Trunk (Kata Laluan 2202) (-537.1, -449.9 adalah koordinat)
 • Di bawah Pulau Cetus (kata laluan 3344) (-638.5, dan -847.2 adalah koordinat)
 • Kem Miner (Kata Laluan 4753) (-376.3, -245.
 • Crescent Shore (Kata Laluan 1024) (-779.0, -644.2 adalah koordinat)
 • Dock Seaforth (Kata Laluan 3594) (-508.1, -767.5 adalah koordinat)
 • Lumina (kata laluan 7268) (-736.7, -851.5 adalah koordinat)
 • Aarniel Fortress (kata laluan 8521) (381.6, -832.4 adalah koordinat)
 • Base Aida Base Dawn Frontier (Kata Laluan 7092) (664.8, -1236.7 adalah koordinat)

Kunci Elektronik Shelter Bangs

Pintu elektronik terkunci diletakkan di tempat perlindungan Banges, dan ia berada di kawasan terbuka besar penempatan. Selain itu, terdapat juga NPC Linda yang berdiri di hadapan penghalang mereka. Mencari kata laluan untuk elektronik tidak begitu sukar.

Ingat bahawa kadang -kadang ada musuh untuk menjaga pintu, jadi terbaik melengkapkan diri dengan menara senjata terbaik fantasi.

Kunci elektronik

Terdapat empat robot yang bernama Kata Laluan Halangan Kata Laluan Berdiri Di Sekitar Perlindungan Barrier. Sekarang setiap empat robot ini akan memberikan satu digit kata laluan yang dikunci secara elektronik.

Walau bagaimanapun, anda mesti berhati -hati mengenai urutan di mana mereka memberi anda kata laluan. .

Kata laluan 1647
Koordinat 85.0, 967.2
Ganjaran Emas x 585

Nukleus emas x 1
Binatang Omnium: lengan kiri x 1

Kunci elektronik trak navia

Terdapat trak di selatan Navia Bay dengan pintu terkunci secara elektronik. Mencapai destinasi mudah; Apa yang perlu anda lakukan ialah menuju ke utara dari Banges Dock, dan tempat itu juga berhampiran dengan kapal angkasa hutan hari ketujuh utara.

Robot memori kata laluan di sana hanya akan memberi anda petunjuk untuk membuka pintu elektronik dan terletak di bahagian atas pintu terkunci. Anda tidak akan menerima nombor dalam urutan. Membuka kunci teka -teki ini agak sukar, kerana robot hanya menawarkan teka -teki dan memberitahu anda bahawa digit ketiga adalah 0.

Sekarang selebihnya digit tidak diketahui tetapi bagaimanapun, tetapi semuanya adalah nombor yang sama. Anda, mujurlah, telah menyebut kata laluan, koordinat, dan ganjaran di bawah dalam jadual.

Kata laluan
Koordinat -.1, -449.9
Ganjaran Jenis 1 pod bekalan
Emas x 223
Exp x 3,217
Kristal gelap x 20
Nukleus hitam x 1

Di bawah kunci elektronik Cetus Island

Pintu terkunci terletak di sebelah timur laut Pulau Raincaller. Terdapat trak dengan pintu terkunci yang dijaga oleh Smoli dan dua anjing pengawalnya, jadi berhati -hati. Untuk sampai ke kawasan itu dengan cepat, anda mesti teleport ke Cetus Island terlebih dahulu, dan selepas itu, meluncur ke sebelah barat Pulau Raincaller.

Kunci elektronik

. Kata laluan berada di atas pintu terkunci jadi periksa.

. Digit pertama dan kedua kod adalah sama, dan digit ketiga dan keempat adalah sama.

Ingat bahawa digit ketiga lebih besar daripada digit pertama dan kedua. Untuk memudahkan anda, kami telah menyebut ganjaran, koordinat, dan kata laluan di bawah dalam jadual.

Kata laluan 3344
Koordinat -638.5, -847.2
Ganjaran Jenis 1 pod bekalan
Emas x 224
Exp x 3,407

Nukleus hitam x 1

Pintu terkunci ini mempunyai bentuk berlian, dan ia adalah bekas yang bernama peranti dekonstruksi – pdc1. Lokasi kem pelombong berada di puncak menara logam yang terletak berhampiran dengan utara kem.

Kunci elektronik

Anda akan menemui tiga robot di lokasi, dan mereka dinamakan pelayan yang ditinggalkan. Walau bagaimanapun, setiap robot berada di tahap yang berbeza dari menara logam yang hancur. .

Walau bagaimanapun, robot tidak akan memberi anda digit ketiga. Sekiranya anda melihat dengan lebih dekat cap jari, anda akan mendapati digit yang anda cari. Kami juga telah menulis kata laluan, ganjaran, dan koordinat dalam jadual di bawah; Tengoklah!

Kata laluan 4753
Koordinat -376.3, -245.5
Ganjaran Nukleus emas x 1

Kunci elektronik sabit pantai

Pintu kunci elektronik Crescent Shore di Menara Fantasi boleh didapati di sebelah utara Lumina berhampiran rantau Mines Crown. . Anda mesti mengalahkan musuh -musuh ini terlebih dahulu maka anda boleh mengakses terminal.

Kunci elektronik

Walau bagaimanapun, mendapatkan kata laluan pintu terkunci di sabit agak mudah. Terdapat empat robot yang dinamakan kenangan kata laluan penghalang; masing -masing akan memberi anda satu digit. Ingat bahawa anda telah mencatat urutan di mana anda mendapat digit.

.

Kata laluan 1024
Koordinat -779.0, -644.
Ganjaran Nukleus emas x 1
Emas x 570
Exp x 18,116

Lock Elektronik Dock Seaforth

. Lebih -lebih lagi, apabila anda sampai ke tempat itu, anda akan menyedari bahawa beberapa zealot Aiden juga menjaga pintu terkunci. Anda juga perlu mengalahkan mereka maka anda boleh mengakses terminal.

Kunci

. Tiga robot dikenali sebagai Kata Kata Laluan Barrier, yang terletak di Dok Seaforth. Setiap satu robot akan memberi anda satu digit untuk kod tersebut. Anda akan diberikan digit pertama, ketiga, dan keempat untuk pintu yang anda perlukan untuk membuka kunci.

. Selain itu, kami juga menulis kod di bawah.

Koordinat -508..5
Emas x 206
Exp x 10,060

Nukleus hitam x 1

Kunci elektronik lumina

Pintu terkunci ini di lumina juga merupakan bekas dengan bentuk berlian bernama peranti dekonstruksi – pdc2. Selain itu, pintu terkunci terletak di batang kapal. Mencapai ia tidak sukar; Pertama, anda harus menuju ke belakang kapal, naik beberapa tangga, dan anda akan sampai ke sana.

Kunci

. Setiap robot akan memberi anda satu digit. Anda akan mendapat digit pertama, ketiga, dan keempat untuk pintu yang dikunci secara elektronik.

Walau bagaimanapun, tiada robot akan memberi anda digit kedua tetapi melihat cap jari kunci elektronik, anda akan dapati di sana. Kami juga menyebut koordinat, kata laluan, dan ganjaran dalam jadual.

Kata laluan
Koordinat -736.7, -851.5
Ganjaran

. .

Pintu terkunci

Cepat sampai ke lokasi, dan anda akan melihat empat robot yang dikenali sebagai pelayan yang ditinggalkan. Robot ini terletak di sana, dan masing -masing akan memberi anda digit yang anda perlukan. Kami juga telah menyebut kata laluan yang diperlukan, koordinat untuk mencapai lokasi, dan ganjaran yang akan anda dapatkan. Oleh itu, lihat jadual di bawah.

Kata laluan
Koordinat .6, -832.4
Nukleus emas x 1

Kunci Elektronik Frontier Dawn Frontier Base Aida Base

Anda boleh menemui lokasi pintu terkunci di pangkalan Aida di sebelah utara pulau utama di lautan. Sangat penting untuk membuka kunci pintu terkunci kerana ia mempunyai salah satu bahagian penting monocross. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga mempunyai kenderaan yang sangat sukar untuk membuka kunci permainan.

Kunci elektronik

Setelah sampai ke lokasi di mana anda akan menemui pegawai hyena yang dipanggil smoller. Dia juga akan memberitahu anda mengenai kata laluan. Lokasi pegawai berada di pelantar minyak ke -2, dan ia adalah barat laut Pulau Raincaller. Walau bagaimanapun, anda tidak akan mendapat kod dengan mudah.

Pertama, anda perlu membuat pasta telur tomato dan goreng untuk rakan anda. Untuk memudahkan anda, kami telah menyebut koordinat, kata laluan, dan semua ganjaran di bawah dalam jadual.

Kata laluan 7092
Koordinat 664.8, -1236.7
Ganjaran Nukleus emas x 1
Bingkai bionik unicorn x 1

Kata Laluan Misi Cerita Samir

Semasa anda maju melalui misi cerita Samir, ia akan menjadi permainan kucing dan tetikus. Ia kemudiannya akan membawa anda dan Huma untuk mencari bahawa makmal penyelidikan X-7 mempunyai pelanggaran keselamatan. Selain itu, apabila anda berinteraksi dengan monitor yang diserlahkan di sana, ia akan memberikan anda kata laluan. Kata laluan adalah 1103 dan adalah untuk melumpuhkan perangkap di makmal.

Perkataan terakhir

Menara fantasi mempunyai teka -teki yang menarik seperti kunci elektronik yang anda perlukan untuk membuka kunci jika anda ingin mengumpulkan ganjaran. Walau bagaimanapun, membuka kunci pintu terkunci ini tidak mudah kerana mereka memerlukan anda meletakkan kata laluan yang betul dan boleh menjadi sangat mengelirukan untuk pemain baru.

. Setelah sampai ke lokasi, kadang -kadang anda telah mengalahkan musuh -musuh atau menyelesaikan teka -teki untuk mendapatkan kod yang tepat.

. Kami berharap artikel yang kami bantu anda melalui semua pintu terkunci dan mengumpulkan ganjaran.

?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Sila ambil perhatian bahawa Tower of Fantasy Team telah berhenti meliputi permainan sebagai kemas kini 2.0. Maklumat di halaman tertentu mungkin tidak terkini. !

Menara Fantasi - Semua Kata Laluan Kunci Elektronik

Bertaburan di seluruh lokasi yang berbeza di Menara Fantasi dikunci dengan kunci elektronik yang biasanya tidak dapat diakses tanpa memasukkan kata laluan yang betul. .

 • Senarai kata laluan
 • Banges kunci elektronik
 • Navia Electronic Locks
 • Kunci elektronik mahkota
 • Warren Electronic Locks
 • Apa itu kunci elektronik?
 • Kata laluan lain
 • Panduan Berkaitan

Senarai kata laluan

Kata laluan kunci elektronik rujukan cepat

Menara Fantasi - Banges Shelter Locked Door Peta Lokasi

Menara Fantasi - Di Bawah Lokasi Peta Pintu Dokung Pulau Cetus

Menara Fantasi - Pelombong

Menara Fantasi - Lokasi Peta Shore Crescent

Menara Fantasi -Lokasi Peta Dokumen

AIDA Base Dawn Frontier - Lokasi 1.jpg

Banges kunci elektronik

Banges Shelter Lock Elektronik

Menara Fantasi - Banges Shelter Locked Door Peta Lokasi

Pintu terkunci di banges terletak di Banges Shelter Di dalam kawasan terbuka besar penyelesaian, dengan NPC Linda berdiri terus di hadapan penghalang.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Memori Kata Laluan Barrier 1

Menara Fantasi - Memori Kata Laluan Halangan 2

Menara Fantasi - Memori Kata Laluan Halangan 3

Menara Fantasi - Memori Kata Laluan Barrier 4

Empat robot dipanggil Kenangan kata laluan penghalang terletak di sekitar tempat perlindungan penghalang, dengan masing -masing memberikan angka untuk kata laluan pintu terkunci. Perhatikan urutan digit yang mereka berikan.

Navia Electronic Locks

Kunci elektronik trak navia

Kunci elektronik trak navia
Menara Fantasi - Pintu Locked Navia Lock
Lokasi Dunia Lokasi peta
Menara Fantasi - Selatan Lokasi Dunia Pintu Locked Navia BayLihat gambar penuh Menara Fantasi - Selatan Lokasi Peta Pintu Locked Navia BayLihat gambar penuh
Koordinat -537.1, -449.9
Kata laluan 2202
Ganjaran Jenis 1 pod bekalan
Exp x 3,217
Kristal gelap x 20

Terus ke selatan adalah trak dengan pintu terkunci. Anda boleh sampai ke kawasan ini dengan menuju utara dari Banges Dock Hutan Hari Ketujuh Utara .

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Memori Kata Laluan

Hanya satu Robot memberi petunjuk kepada kata laluan pintu kunci ini dan terletak di atas pintu terkunci.

Daripada memberi nombor dalam urutan, ia menawarkan nombor teka -teki: digit ketiga adalah 0 nombor yang sama.

Di sebelah timur laut Pulau Raincaller adalah trak dengan pintu terkunci yang dijaga oleh Smoli Dan dua anjing pengawal yang menyimpang.

Cara terpantas untuk sampai ke lokasi ini adalah dengan teleporting ke Pulau Cetus dan meluncur ke arah baratnya ke pulau hujan.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Di bawah Memori Kata Laluan Cetus Island

Hanya satu Memori kata laluan Robot memberi petunjuk kepada kata laluan pintu kunci ini dan terletak di atas pintu terkunci.

Daripada memberi nombor dalam urutan, ia menawarkan nombor teka -teki: digit pertama dan kedua adalah sama, manakala digit ketiga dan keempat adalah sama. lebih besar daripada digit pertama dan kedua.

Kunci Elektronik Kem Miner

Menara Fantasi - Pelombong

Pintu terkunci di Kem Miner sebenarnya adalah bekas berbentuk berlian yang disebut Peranti dekonstruksi – pdc1, dan terletak di bahagian atas menara logam yang hancur yang terletak di utara kem.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbengkalai 1

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbengkalai 2

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbitan 3

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbengkalai 4

Tiga robot dipanggil terletak di pelbagai tahap menara logam yang hancur, dengan masing -masing memberikan digit pertama, kedua, dan keempat untuk pintu terkunci.

cap jari di digit yang betul.

Kunci elektronik sabit pantai

Menara Fantasi - Pintu Dikunci Pantai Bulan Sabit

Menara Fantasi - Lokasi Peta Shore Crescent

Anda boleh mencari pintu terkunci di Crescent Shore Lumina di rantau lombong mahkota. Struktur dengan pintu terkunci dijaga oleh beberapa Aiden Zealots bahawa anda akan mahu mengalahkan sebelum mengakses terminal.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Petunjuk Shore Crescent 2

Menara Fantasi - Petunjuk Shore Crescent 3

Menara Fantasi - Petunjuk Shore Crescent 4

Empat robot dipanggil terletak di sekitar Crescent Shore, dengan masing -masing memberikan digit untuk kata laluan pintu terkunci. Perhatikan urutan digit yang mereka berikan.

Lock Elektronik Dock Seaforth

Menara Fantasy -Seaporth Dock World Lokasi

Menara Fantasi -Lokasi Peta Dokumen

Dok Seaforth di sebelah barat Lumina di rantau lombong mahkota. Aiden Zealots bahawa anda akan mahu mengalahkan sebelum mengakses terminal.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Seaforth Dock Clue 2

Menara Fantasi - Seaforth Dock Clue 3

Menara Fantasi - Seaforth Dock Clue 4

Tiga robot dipanggil Kenangan kata laluan penghalang .

Tidak ada robot yang memberikan angka kedua, tetapi pemeriksaan lebih dekat kunci elektronik menunjukkan a cap jari di digit yang betul.

Kunci elektronik lumina

Menara Fantasy - Lokasi Dunia Lumina Locked Door

Menara Fantasi - Lokasi Peta Pintu Lumina Locked

Pintu terkunci di Lumina sebenarnya adalah bekas berbentuk berlian yang disebut , dan terletak di tegak kapal.

Anda perlu menuju ke belakang kapal dan naik beberapa tangga untuk sampai ke lokasi bekas.

Petunjuk kunci elektronik

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbengkalai 2

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbitan 3

Menara Fantasi - Petunjuk Pelayan Terbengkalai 4

Tiga robot dipanggil Pelayan terbengkalai .

Tidak ada robot yang memberikan angka kedua, tetapi pemeriksaan lebih dekat kunci elektronik menunjukkan a cap jari Pada angka yang betul.

Kunci Elektronik Kubu Aarniel

Aarniel Fortress - Lokasi 2.jpg

Aarniel Fortress - Lokasi 1.jpg

Kunci elektronik di Aarniel Fortress adalah bekas berbentuk berlian yang disebut Peranti dekonstruksi – pdw1, Terletak di bawah kubu.

Petunjuk kunci elektronik

Aarniel Fortress - Robot 1.jpg

Aarniel Fortress - Robot 3.jpg

Aarniel Fortress - Robot 4.jpg

Empat robot dipanggil terletak di sekitar kubu Aarniel, masing -masing memberikan salah satu digit yang diperlukan.

Kunci Elektronik Frontier Dawn Frontier Base Aida Base

AIDA Base Dawn Frontier - Lokasi 1.jpg

Perbatasan Dawn Base Aida, Terletak di utara pulau utama di lautan. Pintu ini amat penting untuk membuka kunci kerana ia mengandungi salah satu bahagian untuk monocross, salah satu kenderaan yang paling sukar dalam permainan untuk membuka kunci.

Petunjuk kunci elektronik

AIDA Base Dawn Frontier - Hint.png

Pegawai Hyena bernama Smoller akan mengajar anda kata laluan untuk pintu. Smoller terletak di rig minyak ke -2, ditemui di barat laut Pulau Raincaller. Dia hanya akan memberikan kata laluan apabila anda membuat tomato dan pasta telur goreng untuk rakannya.

Apa itu kunci elektronik?

Pintu terkunci dengan kunci elektronik

Menara Fantasi - Kunci Elektronik

Kunci elektronik ditemui di bangunan, struktur, dan juga bekas dan biasanya tidak boleh diakses, sering mempunyai penghalang atau pintu terkunci yang menghalang anda daripada masuk ke dalam struktur dan biasanya mengandungi jenis 1 atau jenis 2 pod bekalan.

Kawasan yang berdekatan dengan kunci elektronik ini biasanya mempunyai robot yang memberikan petunjuk siput yang mengisyaratkan kata laluan.

Kata laluan lain

Kata laluan misi cerita samir

Kata laluan misi cerita samir betul

Petunjuk kata laluan misi cerita samir

Kata laluan misi cerita samir

Maju melalui misi cerita Samir, Permainan kucing dan tetikus, akan memimpin watak dan huma anda untuk mendapati bahawa makmal penyelidikan X-7 mempunyai pelanggaran keselamatan.

Berinteraksi dengan monitor yang diserlahkan akan memberikan kata laluan kepada anda Lumpuhkan perangkap di makmal. Kata laluan adalah 1103.