Menara Fantasy Claudia Build | Taktik Pocket, Claudia | Menara Wiki Fantasi | Fandom

Menara Wiki Fantasi

Claudia selalu kelihatan menyendiri dan sombong, tetapi pelaksana elit tidak begitu mesra seperti yang difikirkan oleh orang. Jika ada, dia sebaliknya. Mereka yang dekat dengannya tahu bahawa dia sangat baik, bahkan sehingga menjadi pushover. Keperibadian altruistiknya menjadikannya agak seorang wira.

Menara Fantasy Claudia Build

Menguasai seni bilah guren dengan menara fantasi claudia kami, yang menampilkan kemahiran dan serangannya, matriks terbaik dan pasukan, kemajuan dan banyak lagi

Menara fantasi Claudia dengan bilahnya ditarik

Diterbitkan: 11 Okt, 2022

Tower of Fantasy’s Claudia adalah ratu sengit yang mampu memerintahkan seluruh bilik dengan sedikit lebih daripada rupa. Kehadirannya yang mengasyikkan, rasa fesyen badass, dan kemahiran berjuang yang tidak dapat ditandingi cukup untuk menyerang ketakutan ke dalam hati musuh -musuhnya sambil membawa kekaguman kepada mata sekutunya. Dengan pisau gurennya yang kuat di pinggulnya, tidak ada yang tidak dapat dilakukannya.

Sekiranya anda bersemangat untuk menambah Menara Claudia Fantasy Untuk barisan anda seperti kami, maka anda berada di tempat yang betul. Dengan bantuan kami, anda akan menguasai seni bilah Guren dalam masa yang singkat, ketika kami masuk ke dalam kemahiran dan serangannya, matriks terbaik, kemajuan, dan banyak lagi. Kami juga meneroka yang terbaik TOF Claudia pasukan comps, hadiah kegemarannya, dan hampir semua perkara lain yang perlu anda ketahui mengenai gal badass ini.

Untuk mengetahui bagaimana saiz Claudia melawan simulacra yang lain, lihat senarai Tower of Fantasy Tower kami dan Menara Panduan Senjata Fantasi. Kami juga mendapat banyak panduan binaan lain seperti ini, untuk watak -watak termasuk Menara Fantasy Huma, Menara Fantasy Frigg, Menara Fantasy Crow, dan banyak lagi.

Menara fantasi Claudia

Siapa Menara Claudia Fantasy?

Sekiranya penampilannya yang sengit tidak memberikannya, Menara Claudia Fantasy adalah wanita yang benar, dominan, berkuasa, dan pastinya bukan jenis orang yang anda mahu main -main. Dikeluarkan sebagai ‘Kapten dan Komander Semua Heroes’, dia dikenali untuk menyerang ketakutan ke dalam hati musuh-musuhnya-sejurus sebelum menghiris mereka dalam dua dengan pisau guren yang tajam,. Tetapi Claudia mempunyai bahagian yang lembut, seperti, di bawah permukaan yang sukar, dia menyembunyikan cinta rahsia untuk kucing.

Claudia adalah SSR Simulacra yang menggunakan pedang satu tangan yang bernama Guren Blade.

Thumbnail YouTube

Apa Menara Banner Fantasy Claudia?

Tawaran Tower of Fantasy Claudia Global adalah 15 September 2022. Banner Claudia bertepatan dengan pembebasan versi 1.5, kemas kini kandungan utama pertama yang akan datang ke pelepasan global. Bannernya sudah berakhir, bermakna anda tidak dapat menariknya pada masa ini. Kami tidak pasti apabila dia akan mendapat rerun, tetapi kami akan mengemas kini panduan ini sebaik sahaja kami mengetahui.

Apa Menara Terbaik Fantasi Claudia Membina?

Claudia adalah DPS yang kuat yang menimbulkan kerosakan yang teruk kepada musuh, meningkatkan kerosakan yang mereka terima dan memberi anda peluang untuk menyusun beberapa takedown yang dahsyat. Senjata Claudia, Guren Blade, mempunyai jarak pendek, tetapi gaya pertempuran pantasnya membolehkan anda zip dari sasaran untuk sasaran dengan mudah.

Guren Blade mempunyai kadar caj yang sangat mencecah, membolehkan anda menggunakan pelepasan anda lebih kerap, tetapi kadarnya yang menghancurkannya agak miskin. Nasib baik, kemahiran dan pelepasannya mampu menghancurkan perisai musuh yang cukup dipercayai. Walau bagaimanapun, untuk memanfaatkan sepenuhnya Claudia, kami mengesyorkannya dengan pemutus perisai yang kuat, kemudian beralih ke bilah gurennya untuk memusnahkan musuh ketika pertahanan mereka turun.

Apa Menara Statistik Senjata Fantasi Claudia?

Di sini, kami menyenaraikan semua statistik utama untuk senjata Claudia, Guren Blade. Ini adalah statistik asas senjata sebelum anda mengukurnya atau melengkapkannya dengan matriks.

Kedudukan Shatter menentukan seberapa cepat bilah guren dapat memecahkan perisai musuh, sedangkan kadar caj menunjukkan seberapa cepat senjata memperoleh caj.

 • CS: 272
 • Menghancurkan: 7.50 (a)
 • Caj: 12.00 (s)
 • Serang: 16
 • Rintangan: 6
 • HP: 1165
 • Jenis: Grievous – Apabila senjata anda dicas sepenuhnya, serangan seterusnya anda menimbulkan kerosakan yang sama dengan peratusan serangan yang ditetapkan, menjadikan sasaran ‘goyah’ selama tujuh saat. Sasaran yang teruk mengambil kerosakan yang meningkat.

Apa Menara Serangan dan Kemahiran Fantasi Claudia?

Berikut adalah setiap menara kemahiran dan serangan fantasi Claudia. Perhatikan bahawa ini berdasarkan statistik tahap satu Guren Blade, yang meningkat semasa anda menaikkan senjata.

Serangan biasa

Kemahiran Kesan
Slash cepat (serangan biasa) Semasa di tanah, ayunan bilah untuk menyerang lima kali berturut -turut.
Serangan Pertama: Kerosakan berurusan sama dengan 42.9% ATK +2 dan mengetuk sasaran kembali jarak dekat
Serangan Kedua: Kerosakan berurusan sama dengan 60% ATK +3 dan mengetuk sasaran kembali jarak dekat
Serangan Ketiga: Kerosakan berurusan sama dengan 54.4% ATK +3 dan mengetuk sasaran kembali jarak dekat
Serangan Keempat: Kerosakan berurusan sama dengan 95.7% ATK + 5 dan mengetuk sasaran kembali jarak dekat
Serangan Kelima: Kerosakan berurusan sama dengan 163% ATK + 8 dan melancarkan sasaran
Melompat Strike (melompat, menyerang) Semasa udara, ketuk serangan biasa untuk menyerang empat kali berturut -turut.
Serangan Pertama: Kerosakan berurusan sama dengan 25.5% ATK +1
Serangan Kedua: Kerosakan berurusan sama dengan 44.4% ATK +2
Serangan Ketiga: Kerosakan Deal Sama dengan 105% ATK +5
Serangan Keempat: Kerosakan berurusan sama dengan 127.4% ATK +6 dan menyampaikan knockdown
Cyclone (serangan, serangan memegang) Pegang butang serangan biasa selepas serangan biasa untuk mencetuskan Cyclone. Mengetuk sasaran, menggantung mereka di udara dan berurusan dengan 43.8% ATK +2 ke satu sasaran
Serangan menyelinap (serangan Crouch) Pendekatan musuh dari belakang semasa berjongkok, kemudian ketuk serangan biasa untuk melepaskan serangan menyelinap, menangani kerosakan bersamaan dengan 570% ATK +30

Serangan Dodge

Kemahiran Kesan
Serangan melompat Ketik serangan biasa dalam tempoh yang singkat selepas mengelak untuk mencetuskan serangan lompat. Bilah bilah anda dan kerosakan berurusan sama dengan 34.7% ATK +2, mengetuk sasaran ke udara, kemudian menangani kerosakan tambahan bersamaan dengan 52.1% ATK +2

Kemahiran

Kemahiran Kesan Cooldown
Berkeliaran Menari sehingga lima sasaran semasa mengayunkan bilah, berurusan dengan kerosakan sama dengan 418% serangan +22. Serangan berulang pada perjanjian sasaran yang sama 20% kurang kerosakan. Pada akhir kemahiran, memotong ruang di hadapan anda, menangani kerosakan sama dengan 264% serangan +14 untuk menargetkan dan menggantungnya. Anda kebal terhadap kesan kawalan orang ramai apabila menggunakan kemahiran ini, dan semua kerosakan yang anda ambil dikurangkan sebanyak 50% 15 saat

Kemahiran pelepasan

Kemahiran Kesan
Flurry yang tidak terkawal Caj ke arah dan kuat menggantung sasaran, berurusan 523.3% serangan +28 dan meninggalkan Bladestorm yang berurusan dengan 209.6% serangan +11 ke sasaran. Juga memberi anda kekebalan untuk memberi kesan buruk/membekukan/membakar/memancarkan selama lima saat

Menara Fantasy Claudia Splash Art

Menara Kemajuan Claudia Fantasi

Anda boleh memajukan menara senjata fantasi dengan menggunakan teras fusion yang sepadan, yang anda dapat dengan mengumpul lebih dari satu salinan watak. Setelah anda mendapat salinan pertama Claudia dan Guren Blade, anda boleh membeli salinan lain melalui kedai terhad semasa sepanduknya untuk 120 Flame Gold. Sebagai alternatif, anda boleh mendapatkan pendua claudia dengan menarik sepanduk, tetapi, tentu saja, ini sepenuhnya sehingga RNG.

Memajukan senjata anda dengan membelanjakan teras fusi dan emas membuka kunci bonus khas. Berikut adalah semua bonus yang anda perolehi daripada membuka kunci setiap bintang kemajuan Claudia.

 • Satu bintang: Setiap kali kemahiran atau kemahiran pelepasan mencecah sasaran, anda mendapat timbunan kerosakan kerosakan, meningkatkan kerosakan anda sebanyak 8% selama 25 saat (boleh disusun sehingga tiga kali, setiap kemahiran atau pelepasan yang berjaya hanya memberikan satu timbunan)
 • Dua bintang: Meningkatkan Pertumbuhan Serangan Asas Senjata sebanyak 16%
 • Tiga bintang: Apabila anda memukul sasaran dengan kemahiran kemahiran atau pelepasan, anda menggunakan timbunan luka perang kepada mereka, meningkatkan kerosakan fizikal mereka dan kesan menghancurkan dari senjata fizikal dan unsur sebanyak 10% selama 15 saat. Boleh menyusun sekali
 • Empat bintang: Meningkatkan kadar pertumbuhan HP asas senjata sebanyak 32%
 • Lima bintang: Apabila anda memukul sasaran dengan kemahiran atau kemahiran pelepasan, anda diberikan rangsangan kerosakan, meningkatkan semua kerosakan anda sebanyak 20% selama 25 saat. Kesan ini tidak dapat disusun
 • Enam bintang: memukul sasaran yang sama tidak lagi mengurangkan kerosakan anda. Setelah menggunakan bilah guren atau kemahiran pelepasan, semua sasaran dengan luka perang dalam masa lapan meter mendapat satu lagi timbunan luka perang

Profil sampingan menara fantasi claudia berdoa

Apa Menara Terbaik Set Fantasi Claudia Matrix?

Claudia mempunyai matriks SSR sendiri, yang mungkin akan dipaparkan pada spanduk matriks terhad bersama sepanduk senjata terhadnya. Set Claudia memanfaatkan serangan udara Heavy Playstyle dan menggemari kemahiran dan cooldownnya, menjadikannya pilihan yang kuat. Sebagai alternatif, berpasangan dua matriks Shiro dengan dua matriks gagak adalah pilihan yang baik, kerana mereka meningkatkan kerosakan, menghancurkan, dan kritikannya.

Sekiranya anda sedang mencari pengganti SR yang kuat, set swamp swamp sobek sangat bagus. Ia menimbulkan kerosakan anda berdasarkan berapa banyak musuh di sekeliling anda, yang memuji playstyle Claudia dengan baik. Untuk pilihan Rank yang mudah diperoleh, anda boleh menggunakan rampasan untuk meningkatkan kerosakan fizikal yang kecil sehingga sesuatu yang lebih baik datang bersama.

Pergi ke Panduan Matriks Fantasi Menara kami untuk mengetahui lebih lanjut.

TOF Matrix Set Jarang Kesan
Claudia Ssr Dua Dilengkapi: Meningkatkan kerosakan sebanyak 13%/17%/20%/23%ketika memukul sasaran pertengahan udara atau memulakan serangan udara. Juga menetapkan semula lompatan berganda anda apabila memukul sasaran semasa udara
Empat Dilengkapi: Memukul Musuh Dengan Kemahiran Mengurangkan Cooldowns Semua Kemahiran Senjata oleh 1.5/2/2.5/3 saat dan meningkatkan kerosakan kemahiran pelepasan sebanyak 36%/45%/54%/63%selama 15 saat
Shiro Ssr Dua dilengkapi: Meningkatkan kerosakan dan menghancurkan ke sasaran dengan lebih daripada 50%hp sebanyak 15%/19%/22.5%/26%
Empat dilengkapi: Setelah memasuki pertempuran, dapatkan rangsangan kerosakan 20%/25%/30%/35%selama 35 saat. Tetapkan semula lima saat selepas keluar dari pertempuran
Crow Ssr Dua dilengkapi: Meningkatkan Kerosakan Krit
Empat dilengkapi: Crits menangani kerosakan tambahan dari masa ke masa bersamaan dengan 18%/22%/26%/30%serangan setiap saat selama lima saat. Tidak menyusun
Sobek Sr Tiga dilengkapi: Meningkatkan kerosakan yang ditangani sebanyak 6%/7.5%/9% untuk setiap musuh berdekatan. Sehingga Tiga Tumpukan
Rampasan R Tiga dilengkapi: Meningkatkan kerosakan yang ditangani oleh senjata fizikal sebanyak 6%

Apakah Menara Bahan Peningkatan Fantasi Claudia?

Untuk menaik taraf Claudia, anda memerlukan bingkai rockcore, nano, dan bingkai nanofiber. Anda boleh mendapatkan kotak yang mengandungi salutan nano dan bingkai nanofiber sebagai ganjaran dari ujian dimensi, penerokaan interstellar, suar omnium, dan kedai senjata. Anda boleh mencari batu semasa meneroka, atau dengan menggunakan kotak shard elemental. Untuk lebih banyak bantuan mencari bahan, lihat Panduan Peta Fantasi Menara kami.

Menara fantasi Claudia jatuh

Apakah menara terbaik pasukan fantasi Claudia Comps?

Kami jelas tidak mempunyai banyak peluang untuk meneroka Menara Fantasy Claudia Team Comps lagi, kerana kami hanya mempunyai akses ringkas kepadanya semasa beta tertutup pada bulan Mei. Walau bagaimanapun, kami percaya memasangkannya dengan Menara Raja Fantasi untuk memanfaatkan sepenuhnya kadar penghancurannya yang tinggi dan bonus resonans senjata serangan akan menjadi pilihan yang baik.

Pada perlahan ketiga, Menara Nemesis Fantasi mungkin akan menjadi pilihan terbaik, kerana dia menawarkan beberapa julat tambahan, kerosakan yang baik, dan penyembuhan yang cemerlang untuk diri sendiri. Walau bagaimanapun, kami pasti akan mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja kami berpeluang untuk menguji Claudia keluar.

Apakah Menara Terbaik Hadiah Claudia Fantasi?

Semasa mencari hadiah untuk Claudia, ingatlah bahawa tag kegemarannya adalah barang -barang sehari -hari, barang -barang yang jarang berlaku, dan hiasan. Kami telah menyenaraikan semua hadiah kegemarannya di bawah, bersama -sama dengan jarang, bilangan mata kebangkitan yang mereka berikan, dan dari mana untuk mendapatkannya dari. Pergi ke Panduan Hadiah Fantasi Menara kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Hadiah Jarang Mata kebangkitan yang diberikan Cara mendapatkan
Snow Globe Ungu 80 Kotak Hadiah Khas
Perhiasan Angela Ungu 80 Kotak Hadiah Khas
Warren Fossil Ungu 60 Kotak Hadiah Khas
Comic Aida Ungu 60 Kotak Hadiah Khas
Void Malaikat Patung Ungu 60 Kotak Hadiah Khas
Patung Kacang Terhad Ungu 60 Kotak Hadiah Khas
Teka -teki Hykros 3D Ungu 60 Kotak Hadiah Khas
Saman buatan khusus Biru 30 Kotak hadiah halus
Pek vitamin Biru 30 Kotak hadiah halus
Meteorit dalam botol Biru 30 Kotak hadiah halus
Botol minyak wangi Biru 30 Kotak hadiah halus
Perhiasan tartarus Biru 30 Kotak hadiah halus
Perhiasan Kalka Baru Biru 30 Kotak hadiah halus
Bunga sejambak Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges
Bingkai gambar yang bagus Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges
Poskad Aida Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges
Selendang bulu Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges
Mini Potted Plant Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges
Retro Harmonica Hijau 15 Kotak hadiah kecil atau dari vendor item di banges

Menara fantasi Claudia melihat ke atas pedangnya

Apa Menara Fantasi Ganjaran Kebangkitan Claudia?

Memberi Hadiah Claudia menghasilkan mata kebangkitan anda. Apabila anda memukul pencapaian kemajuan tertentu, anda juga membuka kunci ganjaran ingatan. Berikut adalah semua Menara Fantasy Claudia’s Awakening Ganjaran.

Perlu diingat bahawa anda boleh menggunakan sifat terkunci Simulacra tanpa mengambil penampilan mereka dengan menukarkan suis ‘Gunakan Simulacra Trait’ di bawahnya di halaman Pemilihan Simulacra.

Mata kebangkitan Ganjaran ingatan
200 Claudia Avatar
600 Kemasukan log
1,200 TRAIT CLAUDIA – Pergi tidak kelihatan selama satu saat apabila mengelak
2,000 Kemasukan log
3,000 Kemasukan log
4,000 TRAIT CLAUDIA – Pergi tidak kelihatan untuk 1.5 saat apabila mengelak

Itu semua yang kami ada di Tower of Fantasy Claudia buat masa ini. Sekiranya anda sedang memburu pengembaraan ajaib yang berbeza, lihat acara Disney Dreamlight Valley dan Disney Dreamlight Valley Guides.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.

Menara Wiki Fantasi

– Selamat datang ke Menara Wiki Fantasi! Kami sedang dalam pembangunan. Sekiranya anda berminat untuk membantu, sila lihat kami Komuniti halaman.
– Bagi pengguna mudah alih, sangat disyorkan untuk menggunakan versi desktop untuk pengalaman bacaan terbaik.
– Pengumuman laman web terbaru kami, Keadaan wiki (Jul. 2023), boleh dibaca di sini.

Tidak mempunyai akaun?

Menara Wiki Fantasi

 • Keinginan barang -barang sehari -hari
 • Keinginan barang -barang yang jarang berlaku
 • Hiasan Hiasan
 • Dikeluarkan dalam Versi 1.5

Claudia

Gambaran Keseluruhan

Claudia

Guren Blade

 • Prototaip
 • Bangun

Prototaip

Bangun

Gred

Senjata

Maklumat peribadi

Jantina

Ketinggian

Hari lahir

Tempat kelahiran

Pelakon suara

Bahasa Inggeris

Cina

Jepun

Claudia selalu kelihatan menyendiri dan sombong, tetapi pelaksana elit tidak begitu mesra seperti yang difikirkan oleh orang. Jika ada, dia sebaliknya. Mereka yang dekat dengannya tahu bahawa dia sangat baik, bahkan sehingga menjadi pushover. Keperibadian altruistiknya menjadikannya agak seorang wira.

Claudia adalah simulacrum yang boleh dimainkan di Menara fantasi. Dia dikaitkan dengan senjata yang boleh digunakan, guren pisau.

Dia adalah pelaksana untuk Hykros, yang mengalami kecederaan serius semasa Operasi Dark Apocalypse dalam memerangi pewaris Aida. Oleh itu, dia kini sedang pulih di hospital di lokasi yang tidak diketahui. Walau bagaimanapun, dia membuat penampilan pertamanya semasa pertempuran melawan entiti Grayspace di Volcano Nafas Dragon semasa mencari cerita utama Misi untuk ABYSS Current.

Kandungan

 • 1 penampilan
 • 2 hadiah
 • 3 ganjaran ingatan
 • 4 Cara Mendapatkan
 • 5 ketersediaan
  • 5.1 Acara Pesanan Khas

  Penampilan []

  Claudia adalah seorang gadis dengan rambut putih yang mengalir panjang, dengan rambut merah rambut di kedua-dua belah rambutnya. Dia digambarkan sebagai wanita yang tinggi dengan mata merah. Pakaiannya terdiri daripada pakaian militeristik hitam khas dan topi hitam yang menyerupai kemunculan kapten. Dia memakai tumit tinggi hitam, dengan legging berwarna oren yang meliputi seluruh kaki kirinya, dan legging berwarna hitam yang meliputi bahagian atas boot kanannya dan sampai ke tengah paha kanannya.

  Dalam penampilannya yang terbangun, Claudia menyerupai kapten rasmi, dan mendedahkan kawasan dadanya dalam pakaian barunya. Claudia tidak lagi memakai topi, dan kini memakai anting -anting segitiga kuning yang besar. Rambutnya telah berubah, dengan beberapa kawasan rambutnya lebih pendek, dan garis -garis merah rambutnya kini berpisah di hadapan rambutnya sebagai pukulan sampingan. Dia mengekalkan pakaian nilonnya dengan sedikit pengubahsuaian, sambil menghilangkan rok apron sepenuhnya. Claudia menghilangkan jaket merah dan hitam baru sebagai tanjung, dan memakai kasut tumit tinggi paha tinggi. Dalam beberapa gambaran ilustrasi Claudia, seperti spanduk pesanan khas yang terhad, penampilan yang terbangun Claudia sangat berbeza, memakai pakaian merah, anting-anting segitiga biru, dan gelas berwarna pekeliling.

  Hadiah []

  Claudia menginginkan hadiah dengan tag berikut: item setiap hari hiasan barang jarang

  Ganjaran ingatan []

  Kebangkitan
  Mata
  Ganjaran
  200 Avatar: Claudia
  600 Log: Senang berjumpa dengan anda
  Sifat (claudia: berkelip)
  Pergi tidak kelihatan selama 1 saat apabila mengelak.
  2,000 Log: jiwa yang membantu
  3,000 Log: Janji
  4,000 Sifat (claudia: bayangan)
  Pergi tidak kelihatan untuk 1.5 saat apabila mengelak.

  • Dapatkan dari Pesanan Khas Senjata

  Ketersediaan []

  Bilah Guren boleh didapat.

  Guren Blade dipromosikan atau dipaparkan dengan peningkatan kadar drop di 3 Pesanan Khas:

  Masa mula Masa tamat
  Pesanan Khas Bladelaw (Senjata) 2022-09-14 22:00:00 2022-10-05 15:00:00
  Pesanan Khas Bladelaw (Senjata)
  Bladelaw (Senjata)/2022-12-25
  2022-12-25 19:00:00 2023-01-05 16:00:00
  Pesanan Khas Bladelaw (Senjata)
  Bladelaw (Senjata)/2023-02-25
  2023-02-25 19:00:00 2023-03-08 16:00:00