Menara Fantasi: Cara Mengubah Penampilan Anda, Cara Menyesuaikan Penampilan Karakter di Menara Fantasi

Menara Fantasi: Cara Mengubah Rupa Karakter & Gunakan Pratetap

Oleh Karan Pahuja Dikemas kini terakhir 22 Ogos 2022

Menara Fantasi: Cara Mengubah Penampilan Anda

Dengan Menara fantasi Menawarkan kulit dan barangan bertema Halloween khas, pemain tidak syak lagi ingin mendapatkan tangan mereka pada pakaian Rose Thorn yang baru. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda memperoleh pakaian, anda perlu melengkapkannya, yang memerlukan anda mengubah penampilan anda Menara fantasi. Nasib baik, berbuat demikian tidak begitu sukar. Inilah yang perlu anda ketahui.

Tidak seperti banyak MMO lain, Menara fantasi tidak menawarkan anda pelbagai kelas untuk dimulakan, dan ia tidak mengehadkan anda kepada satu pakaian tertentu apabila anda mula -mula memulakan, sama ada. Sebenarnya, anda sebenarnya boleh mengubah penampilan dan jantina watak anda pada bila -bila masa semasa bermain Menara fantasi, yang menjadikannya mudah untuk menjaga watak anda kelihatan segar dan bersedia untuk berperang.

Malangnya, mengubah penampilan anda di Menara fantasi tidak percuma, dan sebenarnya akan membebankan anda kristal gelap, salah satu mata wang premium yang terdapat dalam permainan. Untuk melalui proses, walaupun, buka ransel anda dan klik butang pakaian berhampiran bahagian bawah skrin.

Penciptaan watak di Menara Fantasi

Ini akan membuka menu penyesuaian avatar, yang mungkin anda sudah terbiasa ketika membuat avatar anda pada asalnya. Dengan menu terbuka, anda boleh menyesuaikan watak anda seolah -olah anda mencipta mereka untuk pertama kalinya -ini bermakna anda boleh menukar rambut, mata, hidung, mulut, dan atribut lain, serta aksesori anda seperti parut, pakaian kepala, Dan banyak lagi.

Melengkapkan penyesuaian akan menelan belanja anda sama ada 100 kristal gelap atau baucar kecantikan. Syukurlah mereka sedikit lebih mudah untuk mendapatkan daripada duit syiling Vera lama, dan anda boleh mendapatkan kristal gelap dengan menyelesaikan penjelajahan dunia atau bahkan dengan mengambil tugas mingguan, tetapi anda perlu menjatuhkan sedikit untuk menyelesaikan perubahan dan keluar ke dunia permainan.

Anda juga boleh menukar pakaian watak anda pada bila -bila masa dari menu yang sama, yang membolehkan anda menyesuaikan bagaimana avatar kelihatan sedikit. Sekali lagi, menukar warna pakaian akan menelan kos 100 kristal gelap atau baucar kecantikan.

 • Resident Evil Village: Shadows of Rose Review: Melalui Gelas Rose-Winted
 • Clash Royale: Dek Cabaran Penyihir Terbaik
 • Clash Royale: Kemampuan Raja Skeleton, Statistik, Dek Terbaik

Anda juga boleh menukar simulacra anda, yang pada dasarnya merupakan pakaian khas dan perubahan penampilan untuk watak anda. Anda akan membuka kunci Simulacra baru sepanjang permainan, hanya dengan menyelesaikan pencarian dan menarik yang baru dari bahagian pembelian khas menu.

Menara fantasi Pemain akan menemui banyak pilihan penyesuaian yang tersedia untuk menjadikan watak mereka kelihatan unik, dan anda boleh menggunakan sistem Simulacra untuk melengkapkan kebolehan baru, senjata, dan gaya pertempuran.

Menara Fantasi: Cara Mengubah Rupa Karakter & Gunakan Pratetap

Inilah cara anda dapat menyesuaikan watak anda di Menara Fantasi.

Karan Pahuja Dikemas kini terakhir 22 Ogos 2022

Cara Mengubah Rupa Karakter dan Jantina Di Menara Fantasi

Anda boleh mengubah penampilan watak anda di Menara Fantasi. Permainan ini mempunyai salah satu pilihan penyesuaian terbaik jika dibandingkan dengan permainan lain, terutamanya jika anda peminat anime. Tetapi jika anda tidak tahu bagaimana menyesuaikannya, ia boleh menjadi sedikit mengganggu untuk mencari bagaimana ia berfungsi. .

Isi kandungan

Cara Menukar Penampilan Watak di Menara Fantasi

Anda boleh mula mengubah penampilan watak anda setelah berkembang sedikit dalam permainan. Apabila anda membuka kunci ciri Gacha permainan, anda dapat mengakses beg galas anda. Selepas itu, Anda boleh mengubah penampilan watak anda setiap kali sebagai pertukaran untuk 100 kristal gelap.

 1. Buka menu heksagon dan klik pada beg galas.
 2. Seterusnya, Ketik pada butang pakaian.
 3. Sekiranya anda tidak mahu membuat perubahan besar maka anda boleh mengubah pakaian watak anda secara langsung dari sini.
 4. Untuk menukar keseluruhan penampilan watak anda hanya ketik pada ikon rambut kiri atas. Ini membolehkan anda menukar ciri -ciri berikut watak anda:
  • Ciri-ciri wajah
  • Rambut
  • Fizikal

Ketiga -tiga ini hanyalah asas -asas terdapat beberapa lagi penyesuaian di dalamnya. Sekiranya anda melihat watak orang lain dalam talian yang anda suka maka ada cara untuk mengimportnya secara langsung. Bahagian yang terbaik ialah proses ini tidak memerlukan anda untuk mencipta watak dari awal. Anda boleh melakukan ini dengan menggunakan pratetap.

Cara Menggunakan Pratetap

Anda boleh mula menggunakan pratetap di Menara Fantasi setelah bercakap dengan Celine buat kali pertama. Ini adalah salah satu cara terbaik untuk menyesuaikan watak anda.

 1. Buka beg galas dan klik pada butang pakaian.
 2. Seterusnya, Ketik pada ikon rambut.
 3. Sekarang, Ketik pada butang lobi.
 4. Akan ada beberapa penampilan watak yang tersedia di sini yang dibuat oleh pemain lain. Ketik pada yang anda suka dan klik pada ID Watak Salin.
 5. Ia akan membawa pop timbul yang mengatakan watak disalin. Tekan butang OK Untuk kembali ke penampilan untuk mengimport data pengembara.
 6. Ini akan menggunakan pratetap yang anda baru disalin.
 7. Ingat anda tidak boleh menggunakan pratetap watak lain yang bertentangan dengan jantina.

Cara menukar jantina di Menara Fantasi

Anda boleh menukar jantina watak anda dalam permainan ini dengan menggunakan kad penukaran jantina. Kad ini boleh dibeli untuk 680 kristal biru dari kedai.

Itu merangkumi panduan ini mengenai cara mengubah penampilan watak anda di Menara Fantasi, Gunakan Pratetap dan Tukar Jantina. Sekiranya anda mendapati panduan ini membantu dan memerlukan lebih banyak bantuan pada panduan lain maka lihatlah kami untuk permainan lain, di sini di Tweak Gamer.

Menara Fantasi: Cara Mengubah Rupa dan Jantina

Menara Fantasi Cara Mengubah Rupa dan Panduan Gender

Mmorpg tidak ada apa -apa tanpa penyesuaiannya. Di seberang semua MMO, pemain suka mengikat barang mereka dan melihat bahagiannya. Budaya fesyen ini lebih lazim dalam MMO bergaya anime Menara fantasi. Untuk membantu anda dalam usaha anda untuk kelihatan baik, kami telah mengumpulkan panduan ini mengenai cara mengubah penampilan dan jantina di Menara fantasi.

Nota: Kami akan mempunyai Menara fantasi Panduan dan Hab Ciri -ciri akan datang tidak lama lagi, jadi tunggu.

Cara mengubah penampilan dan jantina di Menara fantasi

Menukar penampilan anda adalah tugas yang cukup mudah. Untuk berbuat demikian, anda akan terlebih dahulu ingin menuju ke beg galas anda. Ini boleh diakses dengan menekan ESC untuk memasukkan menu utama dan kemudian memilih ‘beg galas.’Di menu ransel, anda boleh kemudian Pilih ‘Pakaian’ terletak di bahagian bawah kanan watak anda. Perhatikan bahawa mengubah penampilan watak anda akan menelan belanja sama ada 100 perkara gelap atau satu baucar kecantikan kecantikan.

Di antara muka pakaian, anda boleh menukar pakaian, badan, dan wajah anda secara bebas. Anda juga boleh menyimpan pratetap sekiranya anda ingin mempunyai pelbagai gaya untuk beralih antara. Alternatif untuk membuat reka bentuk anda sendiri adalah mengimport orang lain. Ini boleh dilakukan dengan memasukkan ID aksara tersuai menggunakan butang ‘import’ atau memilih reka bentuk komuniti yang popular dengan mengklik ‘lobi.’

Tower of Fantasy Outfits Button untuk menukar penampilan

Untuk menukar penampilan anda di Menara fantasi Yang perlu anda lakukan ialah pilih butang ‘pakaian’ yang terdapat di beg galas anda.

Malangnya, menukar jantina watak anda tidak semudah itu. Pilihan suis jantina yang terdapat pada antara muka watak tidak melakukan apa -apa. Ini hanya alat sosial untuk berkongsi seks kehidupan sebenar anda. Sebaliknya, satu -satunya pilihan anda ialah menggunakan item yang dipanggil Baucar Kecantikan Restore. Ini tidak tersedia di Global tetapi boleh dibeli dalam versi Cina dengan Dark Crystals.

Sehingga item ini ditambahkan pemain yang ingin menukar jantina mempunyai pilihan terhad. Anda boleh menunggu atau memulakan pada pelayan baru. Ini jauh dari sistem yang ideal dan semoga tahap tak terhingga menganggap perubahan pada masa akan datang.

Menara fantasi boleh didapati di PC melalui pelancar rasmi permainan.

 • Ditandai dengan
 • Hotta Studio
 • Tahap tak terhingga
 • Menara fantasi