Menara Fantasi: Cara Mendapatkan Stesen Kawalan Voyager, Menara Fantasi: Cara Membuka Kunci Voyager | The nerd stash

Menara Fantasi: Cara Membuka Kunci Voyager

Menara Fantasi Mengambil Dunia Permainan Gacha oleh Storm. Walaupun ia tidak diketepikan Impak Genshin Namun, ia adalah pesaing besar. Dari penyesuaian watak yang hebat untuk membolehkan pemain menggunakan kenderaan. Salah satu daripada Menara fantasi Kenderaan adalah Voyager. Ini adalah salah satu daripada Menara fantasi melancarkan pemain yang dapat membuka kunci dengan mengikuti beberapa langkah. Hari ini dalam panduan ini, kami ingin memberitahu anda bagaimana untuk membuka kunci Menara Voyager Fantasy kenderaan. Oleh itu, jika anda sudah bersedia untuk mempercepatkan penerokaan peta dunia yang indah , geser! Kerana kami sudah bersedia untuk membantu anda mendapatkan gunung yang hebat ini.

Menara Fantasi: Cara Mendapatkan Stesen Kawalan Voyager

Menara Fantasi Cara Mendapatkan Stesen Kawalan Voyager

Bilik Kawalan Voyager, yang juga disebut sebagai “Stesen Kawalan Voyager,” adalah komponen kenderaan di Menara fantasi Untuk gunung Voyager, sebuah kereta terbang yang futuristik namun moden dengan roda panas -Hood Style, tujahan roket, dan hendal motosikal. Kenderaan ini dipasang menggunakan empat bahagian: Enjin Voyager, Voyager Thruster, Voyager Hull, dan Voyager Control Room. Enjin dan badan kapal diperoleh semasa pencarian sampingan pilihan, dan thruster adalah drop mob yang jarang berlaku. Mengenai Stesen Kawalan Voyager, Menara fantasi Peminat mesti pergi ke pod bekalan terkunci di belakang kod laluan di rantau Mines Crown di Aesperia.

Lokasi Bilik Kawalan Voyager di Menara Fantasi

Lokasi peta stesen kawalan Voyager di Menara Fantasi

Nasib baik, bilik kawalan/stesen adalah yang paling mudah untuk memperoleh semua bahagian kenderaan Voyager di Menara fantasi . Ia boleh didapati di dalam kemudahan penyimpanan terkunci kecil di Seaforth Dock, sebuah mercu tanda di bahagian selatan mahkota. Untuk membuka kunci elektronik, pemain mesti memasukkan “3594“Untuk masuk ke dalam dan mengakses pod bekalan.

Berkaitan:

Menara Fantasi: Cara Menyelesaikan Teka -teki Loji Chowchow

Terima kasih kepada saluran Panduan Permainan Pencipta Kandungan YouTube , Menara fantasi Peminat dapat mengetahui bahawa koordinat lokasi bilik kawalan Voyager adalah (533.9, 754.4). Walau bagaimanapun, berhati -hati dengan Elite Zealot Aldan yang menjaga bekas. Wilayah Mahkota adalah zon peringkat tinggi berbanding Astra atau Banges, jadi pemain harus bersedia untuk melawan jalan mereka melewati musuh-musuh ini untuk memperoleh komponen kenderaan. Selepas mengambil bahagian, Wanderers boleh membuka kunci Voyager dalam menu “Kenderaan” jika mereka berjaya mengumpul tiga bahagian lain. Sebaliknya, mereka yang belum memperoleh komponen lain boleh mengikuti arahan ringkas di bawah untuk mencari yang lain dari Voyager di Menara fantasi.

Menara fantasi boleh didapati di PC, Android, dan iOS.

Menara Fantasi: Cara Membuka Kunci Voyager

Menara Kenderaan Voyager Fantasi

Menara Fantasi Mengambil Dunia Permainan Gacha oleh Storm. Walaupun ia tidak diketepikan Impak Genshin Namun, ia adalah pesaing besar. Dari penyesuaian watak yang hebat untuk membolehkan pemain menggunakan kenderaan. Salah satu daripada Menara fantasi Kenderaan adalah Voyager. Ini adalah salah satu daripada Menara fantasi melancarkan pemain yang dapat membuka kunci dengan mengikuti beberapa langkah. Hari ini dalam panduan ini, kami ingin memberitahu anda bagaimana untuk membuka kunci Menara Voyager Fantasy kenderaan. Oleh itu, jika anda sudah bersedia untuk mempercepatkan penerokaan peta dunia yang indah Menara fantasi, geser! Kerana kami sudah bersedia untuk membantu anda mendapatkan gunung yang hebat ini.

Cara Membuka Kunci Menara Kenderaan Voyager Fantasi

Menara Vogayer Fantasi kenderaan, anda perlu mengambil perjalanan panjang di peta. Ia memerlukan beberapa langkah untuk membuka kunci. Untuk itu, anda perlu mengumpulkan empat komponen untuk membuka kunci Menara Voyager Fantasy kenderaan. Enjin, thruster, stesen kawalan, dan badan kapal. Mari kita mulakan dengan enjin.

 • Pertama, mulakan pencarian asas Banges Hyena. Anda boleh mendapatkan usaha ini di Rig FC-21. Ia terletak di sebelah barat banges. (-1224.0, 79.2). Anda boleh sampai ke lokasi ini semasa bab 2.
 • Kedua, pergi ke Spacerift di Banges Dock dan bercakap dengan pengawal robot bernama Lozwall.
 • Kembali ke Pengawal Hyena di rig untuk mendapatkan pilihan dialog baru yang akan meneruskan Tower of Fantasy Voyager Questline.
 • Baca dokumen dikelaskan Hyena di rig. Anda boleh menemui satu di gubuk di atas perancah dan yang lain di atas platform dengan pod bekalan.
 • Masak 2 hidangan daging yang mendesis. Anda boleh melakukan ini dengan mendapatkan 2 daging permainan.
 • Cari Rig FC-11 di koordinat (-1049.3, -962.8).
 • Bercakap dengan pengawal dan menjawab soalan. Anda boleh menjawabnya dengan betul dengan menggunakan maklumat dokumen. Selepas itu, berikan pengawal daging, dan anda akan mempunyai akses ke pod bekalan yang mengandungi enjin. Sekarang anda adalah langkah yang lebih dekat dengan Menara Voyager Fantasy gunung.

Menara Panduan Mount Fantasy

Cara Mendapatkan Hull Voyager

 • Berlanjut dengan Quest Base Banges Hyena, bercakap dengan Morgley sekarang.
 • Anda perlu memberikan npc ini beberapa soda strawberi ais. Salah satu hidangan permainan. Anda boleh membuatnya dengan 2 madu, air berkarbonat, dan 2 strawberi.
 • Selepas itu, pergi ke kedai mata dan dapatkan 3 hadiah yang baik. Anda akan mendapat 3 set alat dari mereka.
 • Pergi ke menara barat Navia Bay dan masukkan kod “5972” di terminal yang mengatakan “Amaran.”
 • Kemudian, anda perlu mencari jalan ke menara tenggara Navia Bay dan menggunakan komponen konsol yang diberikan oleh Morgley sebelum ini.
 • Pergi ke peranti teleportasi di pusat Navia Bay dan pergi ke Taman Ekologi Navia. Di sana anda akan menemui badan kapal di dalam pod bekalan.

Berkaitan:

Menara Fantasi: Lokasi Resipi Burger Pedas

Cara Mendapatkan Menara Stesen Kawalan Voyager Fantasy

 • Untuk yang satu ini mudah. Perjalanan pertama ke Dock Seaforth di Wilayah Mahkota.
 • Masukkan kod dalam kunci elektronik. Kodnya adalah “3594”.
 • Sebaik sahaja anda memasuki bangunan, cari Pod Bekalan Jenis I, dan anda akan mendapat stesen kawalan.

Cara Mendapatkan Menara Fantasi Voyager Thruster

Yang ini adalah yang paling sukar kerana anda perlu membunuh beberapa musuh tertentu untuk jatuh. Buat masa ini, komponen mempunyai peluang kurang daripada 1% untuk menjatuhkan, jadi bersiaplah untuk bertani. Terdapat banyak binaan di luar sana untuk menjadikan proses lebih mudah. Namun, untuk mendapatkan salah satu Menara fantasi gunung, anda perlu membunuh beberapa raksasa. Musuh yang anda cari adalah yang mempunyai “empat kuasa” sebagai tajuk mereka. Jadi, jika anda mahukan Menara Voyager Fantasy kenderaan, anda perlu menyediakan diri anda. Namun, sementara prosesnya panjang, ganjarannya hebat.