Membina | Wasteland 3 Wiki, Wasteland 3 membina: kemahiran terbaik untuk parti anda | Pcgamesn

Gurun 3 membina: kemahiran terbaik untuk pesta anda

Contents

Brawler boleh mematikan dengan kombinasi sifat dan kemahiran yang betul.

Membina | WILLAND 3 WIKI

Membina untuk Gurun 3 adalah gabungan peralatan yang dioptimumkan seperti kemahiran, senjata, perisai, dan perhiasan yang mentakrifkan satu set playstyle tertentu atau menyerlahkan kekuatan semula jadi tertentu dari watak. Halaman ini menampilkan senarai Wasteland 3 yang dibina oleh pasukan Fextralife, serta membina pengguna.

Wasteland 3 membina

Panduan Pembina Sniper Sneaky: Sniper DPS Tinggi

Panduan Bina Gurun 3 – Membina Sniper Sneaky. Menggunakan senapang sniper dan pistol (seperti penembak curi di x-com) ke kepala pop dengan mudah. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari penembak curi, periksa yang satu ini!

Reckon Rocketeer Build Guide: Fun Explosive

Panduan Bina Gurun 3 – Recon Rocketeer Build. Menggunakan roket dan pistol melakukan musuh meniup ke smithereens. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda telah mencari tata cara ordinan yang berat maka periksa yang satu ini!

Panduan Membina Saintis Submachine: Jalankan ‘N’ Gun dalam Gaya

Panduan Builds Green – Builds – Build Scientist Build. Menggunakan senapang submachine secara eksklusif untuk membazirkan musuh -musuhnya dalam peluru elemen. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari pembina senjata submachine maka periksa yang satu ini!

Panduan Bina Sarjan Senapang patah: Kepimpinan AOE

Panduan Bangun 3 Bangun – Sarjana Senapang Senapang Bina: Menggunakan senapang patah untuk menghancurkan musuh -musuhnya dengan sedozen, semuanya sambil menyemarakkan rakan sepasukannya dalam proses. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari senapang patah maka periksa yang satu ini!

Panduan Membina Mabuk-Fu Figher: Melee Kritikal

Panduan Builds Wasteland 3 Builds: Drunk-Fu Fighter Build: Menggunakan Senjata Bladed untuk Mengecil dan Dadu musuh-musuhnya mati. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari binaan huru -hara maka periksa yang satu ini!

Panduan membina pemukul berat: senjata besar!

Panduan Builds Wasteland 3 Builds: Heavy Hitter Build: Menggunakan senjata mesin berat dan pelancar roket untuk meniup kotoran hidup dari setiap musuh di skrin. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari pembina penembak berat, dengan sedikit kepimpinan maka periksa satu ini!

Panduan Membina Firestarter Hebat: Penguasaan Flamethrower

Panduan Builds Greated 3 Builds: Fantastic Firestarter Build: Menggunakan Flamethrower untuk menguasai seluruh medan perang. Cara Membuat Pembentukan Ini, Termasuk Senjata Apa yang Hendak Digunakan, Kemahiran yang Harus Dipaksa dan Yang Mempunyai. Sekiranya anda sedang mencari binaan pyro maka periksa yang satu ini!

Lebih banyak binaan akan datang tidak lama lagi!

Lebih banyak membina tidak lama lagi!

Komuniti Membina untuk Gurun 3

Kongsi ciptaan binaan anda dengan menambahkannya di bawah!

Sertailah perbincangan halaman yang bosan dengan siaran anon? Daftar!
Saya telah menjalankan Death Shit Sneaky Wish Sniper Explosive Build. Sneak Attack Rocket Membunuh FTW!

Baru memulakan permainan dan saya akan membuat salah satu daripada dua watak pertama saya sebagai penembak tepat yang licik. Benar -benar suka mempunyai watak huru -hara di Gurun 2 (tukul plasma memerintah!) – Sebarang rancangan untuk membuat watak huru -hara membina?

Menyayangi binaan dan saya akan mencuba penembak tepat dan penembak curi dari kelawar, tetapi saya tahu dari video komposisi anda agak sukar untuk memastikan anda mendapat semuanya dilindungi. Sebarang cadangan untuk membuat kerja membina bersama -sama (mana -mana daripada mereka yang telah anda sediakan) atau sebaliknya membuat pihak membina beberapa keseronokan yang anda buat dengan beberapa tweak jika perlu?

Gurun 3 membina: kemahiran terbaik untuk pesta anda

Mencari Gurun Terbaik 3 Membina? Jika anda dikebumikan dalam permainan padang gurun terkini, anda mungkin memerlukan tangan memilih skuad maut untuk ekspedisi anda di Colorado pasca apokaliptik. Anda boleh mempunyai sehingga enam orang dalam skuad anda, termasuk dua sahabat dan empat rangers. Rangers boleh direkrut dari HQ Ranger dengan menamatkan tutorial dan anda sentiasa boleh kembali untuk merekrut rangers baru sepanjang permainan, jadi jangan risau jika seseorang tidak bekerja – atau jika ahli skuad menendangnya.

Memilih kemahiran Wasteland 3 anda kelihatan penting untuk bertahan hidup pada permulaan permainan, tetapi anda tidak perlu membelanjakannya sekaligus, dan kami mencadangkan menunggu sehingga anda sampai ke Ranger HQ dan mendapatkan skuad yang anda ingin melabur dalam. Sudah tentu, kami mendapati bahawa beberapa kemahiran jauh lebih baik daripada yang lain; yang kita tidak dapat bertahan tanpa, dan yang kita tidak menggunakan banyak. Anda juga boleh menemui sahabat Gurun 3 di pelbagai lokasi di peta yang sanggup menyertai Rangers Desert dan datang dengan set kemahiran yang telah dibina, ‘dalam’ dengan puak-puak tertentu, dan kadang-kadang senjata khas.

Semasa membentuk krew anda, anda juga perlu memikirkan kemahiran yang anda perlukan untuk memintas titik pemeriksaan tertentu di sekitar peta untuk maju permainan, seperti membaiki mesin untuk melalui pintu, mengunci selamat, melarikan diri dari perjuangan, atau meyakinkan musuh penyangak anda tidak dilengkapi untuk mengambil, untuk mundur sebaliknya.

Siapa yang harus anda ada di pesta gunduan 3 anda?

Semasa membina skuad Wasteland 3 anda, anda ingin mempunyai variasi jenis kerosakan dan kepakaran, terutamanya kerana situasi yang berbeza yang anda hadapi untuk memanggilnya seperti memerangi mechs, atau mengambil beruang bermutasi besar. Ini juga untuk lokasi perjuangan, sama ada yang diangkut di luar jalan oleh dorseys yang dahagakan darah, atau mengambil badut pembunuh di maze bawah tanah dan sangat menakutkan terowong. Tetapi, jika anda memerlukan binaan yang sudah siap untuk setiap kesempatan, inilah yang disyorkan dan terbaik dan terbaik kami membina untuk setiap watak dan siapa yang anda harus ada di parti gurun 3 anda termasuk faedah pemula, dan atribut utama yang harus anda bina.

Wasteland-3-Builds-Combat-Medic

MEDIK MEDIA

 • Kemahiran: Lengan Kecil/Pertolongan Pertama/Perisai Modding
 • Atribut: Koordinasi, kelajuan, kecerdasan
 • Perks: Pukulan keras, sihat, pukulan pencincang, tindak balas kecemasan
 • Senjata: Pistol & senapang patah

Membina dalam penyelarasan bermakna anda mempunyai banyak AP untuk bermain, yang anda perlukan untuk berkeliling sebagai medan medan yang ditetapkan. Ini juga bermakna anda akan lincah dalam perjalanan jarak jauh, mengambil pukulan jarak dekat, dan berundur ke keselamatan. Perisai Modding adalah satu lagi manfaat yang dapat dicapai dari binaan ini, lebih daripada modding senjata di mana kebanyakan mod memerlukan sekitar 10 mata kemahiran.

Tukang kunci

 • Kemahiran: Senjata automatik/lockpicking/keldai keras
 • Atribut: Koordinasi, kekuatan, kelajuan
 • Perks: Hardened, Sihat, Pemburu Gopher
 • Senjata: Rifle & SMG

Dalam perjalanan anda melalui banyak kawasan Colorado, banyak, anda mungkin telah menemui jumlah pintu, peti, dan peti besi – yang kebanyakannya hanya boleh dibuka dengan mengunci lockpicking. Anda selalu boleh mengetuk bom tangan atau melancarkan letupan, tetapi lockpicking jauh lebih tenang, dan bermaksud mengelakkan pergaduhan yang tidak perlu dan membuang sumber yang berharga. Pantat keras juga merupakan kemahiran lain yang anda perlukan untuk pemeriksaan dialog pintu masuk untuk membuat anda keluar dari masalah dengan geng gaddy dan orang ramai yang lebih sukar.

Wasteland-3-Builds-Sniper

Sniper

 • Kemahiran: Senapang sniper/kelangsungan hidup/lengan kecil
 • Atribut: Koordinasi, kesedaran, kecerdasan
 • Perks: Tandakan sasaran, ketepatan, kepekatan
 • Senjata: Sniper & Pistol

Penembak tepat adalah mustahak untuk membina gunduan anda 3, dan dipasangkan dengan lengan survival andsmall, boleh menyesuaikan diri dengan kebanyakan situasi. Ramai Rangers Datang Dengan Whisperer Haiwan Dilengkapi dengan penembak tepat yang memberi anda keupayaan untuk menarik minat haiwan bermusuhan dalam peperangan, tetapi anda harus berada dalam jarak dekat agar ini berfungsi, dan walaupun demikian, ia tidak akan berfungsi pada haiwan kesukaran yang lebih tinggi. Ia juga tidak berguna secara besar -besaran pada penembak tepat sama ada, kerana julat mereka dari ancaman bermusuhan, tetapi anda boleh mendapatkan beberapa penggunaan dari beberapa mata kemahiran yang dilaburkan dalam lengan kecil. Survival juga merupakan satu lagi yang besar untuk melintasi dunia terbuka, dan mengeluarkan anda dari situasi melekit jika anda melompat semasa perayauan di Kodiak dengan beberapa bekalan dan skuad yang cedera.

Penembak berat

 • Kemahiran: Pembaikan senjata/mekanik/pembakar roti besar
 • Atribut: Koordinasi, kekuatan, kelajuan
 • Perks: Bergerak ke atas, kelemahan struktur, berguna
 • Senjata: Pistol mesin flamethrower & berat

‘Senjata besar’ di Gurun 3 tidak selalu membungkus pukulan yang anda perlukan dan kami dapati Flamethrowers jauh lebih dipercayai (jangan bimbang peminat DOS, ia cukup terkandung). Mekanik juga merupakan satu lagi kemahiran yang diperlukan untuk memintas sedikit perangkap atau memperbaiki mesin untuk mendapatkan akses ke bilik. Pembaikan pembakar roti hanyalah bonus yang bagus, jika anda hanya menjumpai pembakar roti yang memerlukan pembaikan, duh. Anda juga ingin membina faedah mekanik, apabila anda mencapai berguna pastikan anda mempunyai menara yang boleh dilengkapi, orang -orang kecil ini tidak ternilai dalam pertarungan.

Wasteland-3-membina-ketua

Penjaga undang -undang

 • Kemahiran: Senjata Automatik/Letupan/Kepimpinan/Kick Ass
 • Atribut: Karisma, kelajuan, koordinasi
 • Perks: Perhimpunan, demoralize, menembak pukulan
 • Senjata: Rifle & Rocket

Senjata automatik adalah yang paling berharga dalam pertempuran kerana fleksibiliti mereka dan output kerosakan yang tinggi, kita juga nampaknya merampas lebih banyak peluru senapang daripada jenis lain, yang bermaksud kita tidak pernah kehabisan. Kepimpinan meningkatkan peluang mogok kritikal pasukan anda dan semangat keseluruhan, jadi menjadi penembak terapung dan fleksibel, pasangan yang cukup baik dengan SMG dan senapang. Kick Ass adalah kemahiran lain yang berguna untuk mencapai keperluan dialog yang dikehendaki yang boleh memberi kesan yang besar kepada hasil situasi.

Gunslinger/penyelidik

 • Kemahiran: Lengan Kecil/Sains Pelik/Barang Nerd atau Modding Senjata
 • Atribut: Koordinasi, kekuatan, kecerdasan
 • Perks: Penny Pincher, Opportunist, sentuhan scrounger

Senjata dan gear sains pelik Menyediakan pelbagai faedah daripada menyusut bom tangan untuk membeku bahan peledak. Binaan Gurun ini 3 boleh ditukar ganti dengan senapang automatik dan lengan kecil, tetapi robot dan komputer penggodam sangat berguna, serta membuka pilihan dialog tambahan. Sekiranya anda tidak mempunyai Ranger Build atau Lucia Wesson sebagai sahabat awal, Pizepi Joren boleh didapati di Aspen, dan mempunyai semua kemahiran ini sudah dilengkapi.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Panduan Bangunan Terbaik

Cari binaan terbaik untuk watak anda menggunakan panduan ini ke padang pasir 3.

Cari binaan terbaik untuk watak anda menggunakan panduan ini ke padang pasir 3.

Mencipta watak dalam Gurun 3 kini sangat menyeronokkan kerana pelbagai kemahiran, kebiasaan, dan faedah. Ceri di atas adalah pengedaran atribut, yang membolehkan sedikit penalaan yang terakhir.

Panduan ini akan memberi anda beberapa binaan terbaik untuk Gurun 3 yang akan sesuai dengan apa -apa jenis playstyle, dari sniping taktikal dan kemusnahan letupan untuk brawling brutal. Terdapat binaan yang optimum untuk watak anda.

Penembak jitu membina

Sniper memerlukan ketepatan yang melampau dan kerosakan kritikal yang tinggi, kerana sesiapa yang menikmati keseronokan pertempuran jarak jauhnya. Binaan ini berfungsi sesuai dengan tujuan dan banyak lagi.

Pembunuh Kambing adalah latar belakang terbaik untuk binaan jenis ini kerana bonus 5% pada peluang hit kritikal.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 2
Nasib 1
Kesedaran 10
Kekuatan 1
Kelajuan 1
Kecerdasan 5
Karisma 1
Kemahiran terbaik
 • Senapang sniper – Meningkatkan Sniper Rifle melanda peluang sehingga 30%.
 • Kotoran yang licik – Meningkatkan penerimaan sehingga 10% dan inisiatif sehingga 40%.
Quirk terbaik
 • Death Wish – Dapatkan sehingga 3 AP tambahan.
Faedah terbaik
 • Konsentrasi – Meningkatkan peluang dengan 10%.
 • Lampu keluar – Meningkatkan kerosakan serangan menyelinap sebanyak 200%.

Rifle Assault membina

Pemain yang ingin menangani jumlah kerosakan yang tidak masuk akal sementara tetap selamat harus mempertimbangkan senapang serangan membina dengan kemahiran penyembuhan dan status rintangan yang berkesan.

Pilih Stoner Latar belakang untuk membina ini untuk meningkatkan semua rintangan kesan status sebanyak 10%.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 6
Nasib 3
Kesedaran 3
Kekuatan 3
Kelajuan 2
Kecerdasan 2
Karisma 2
Kemahiran terbaik
 • Senjata automatik – Meningkatkan Rifle Assault melanda peluang sebanyak 30%.
 • Pertolongan cemas – Meningkatkan keberkesanan item penyembuhan sebanyak 30%.
Quirk terbaik
 • Prepper Doomsday – Meningkatkan rintangan kesan status sebanyak 35%.
Faedah terbaik
 • Tekan dua kali – Hit kedua selalu menjadi hit kritikal.
 • Mencetuskan gembira – Memberi tambahan 3 Ap untuk musuh mati sekali setiap giliran.

Brawler membina

Brawler boleh mematikan dengan kombinasi sifat dan kemahiran yang betul.

Binaan ini sangat bergantung pada kelajuan serangan dan hits kombo kritikal. Latar belakang terbaik dalam kes ini Mesin seks, kerana ia meningkatkan kelajuan tempur sebanyak 0.2 mata.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 8
Nasib 1
Kesedaran 1
Kekuatan 2
Kelajuan 2
Kecerdasan 4
Karisma 3
Kemahiran terbaik
 • Berjuang – Meningkatkan kelajuan tempur dan serangan senjata melanda peluang sebanyak 30%.
 • Kepimpinan – Membolehkan memasang mod senjata.
Quirk terbaik
 • Circus Freak – Meningkatkan kelajuan tempur dan rintangan kritikal sebanyak 25%.
Faedah terbaik
 • Combo Deadly – Berganda Peluang Hit Kritikal Combo Brawling.
 • Kegelisahan pukulan -Semua serangan menyerang -1 AP.

Penyembuh/Medic Build

Penyembuh atau medik adalah rakan sepasukan penting yang akan menyembuhkan dan menghidupkan semula sekutu apabila diperlukan.

Binaan ini sangat bergantung pada peningkatan progresif penyembuhan dan kebolehan buffing, yang memerlukan Ulat buku latar belakang yang memberikan bonus pengalaman 5%.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 2
Nasib 1
Kesedaran 2
Kekuatan 2
Kelajuan 2
Kecerdasan 2
Karisma 10
Kemahiran terbaik
 • Pertolongan cemas – Membolehkan penyembuhan 100% ketika menghidupkan semula sekutu.
 • Kepimpinan – Meningkatkan medan pelucutan sebanyak 100%.
Quirk terbaik
 • Poindexter – Meningkatkan kemahiran bonus sebanyak 1 setiap dua tahap ups.
Faedah terbaik
 • Terapi fizikal – Meningkatkan peluang untuk mengasah sekutu, ketika menghidupkan semula mereka.
 • Ovehealing – Meningkatkan konstitusi sebanyak 25% dengan setiap penyembuhan selama 3 giliran.

Senjata berat membina

Di sini anda boleh menggunakan kombo senapang mesin dan bahan peledak yang berat untuk beberapa tindakan yang panas.

Pilih Explodomaniac latar belakang, kerana ia meningkatkan output kerosakan anda sebanyak 15%.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 4
Nasib 1
Kesedaran 6
Kekuatan 6
Kelajuan 2
Kecerdasan 1
Karisma 1
Kemahiran terbaik
 • Senjata besar – Meningkatkan senjata mesin berat memukul peluang sebanyak 30%.
 • Bahan peledak – Meningkatkan kerosakan letupan sebanyak 50%.
Quirk terbaik
 • Pyromaniac – Meningkatkan kerosakan api dan letupan sebanyak 25%.
Faedah terbaik
 • Penyebaran luas – Meningkatkan arka tembakan senjata mesin berat sebanyak 35%.
 • Radius letupan – Meningkatkan kerosakan AOE sebanyak 40%.

Melee membina

Kerosakan huru -hara boleh menyakitkan hati Gurun 3 Apabila diberi taburan atribut yang betul.

Binaan ini menggunakan senjata bilah dan tumpul, yang mendapat kerosakan 10% tambahan dengan bantuan Senjata maut latar belakang.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 6
Nasib 1
Kesedaran 1
Kekuatan 6
Kelajuan 5
Kecerdasan 1
Karisma 1
Kemahiran terbaik
 • Pertempuran huru -hara – Meningkatkan Senjata Tumpul dan Bladed melanda peluang sebanyak 30%.
 • Bahan peledak – Membolehkan anda melucutkan senjata lombong dan perangkap tanah.
Quirk terbaik
 • Blunderer – Meningkatkan semua kerosakan huru -hara sebanyak 15%.
Faedah terbaik
 • Bloodsport – Meningkatkan peluang hit kritikal untuk musuh yang terkejut dan buta.
 • Hack’n’slash – Menyediakan serangan bonus percuma selepas dua hits berturut -turut dengan senjata bilah.

Flamethrower op membina

Musuh membakar dalam pek adalah sangat menyeronokkan. Bukan sahaja ini menyeronokkan, ia juga sangat kuat.

Pilih Murid logam latar belakang untuk meningkatkan output kerosakan flamethrower anda sebanyak 15% dan membakar semuanya dalam beberapa saat.

Atribut
Atribut
Mata
Penyelarasan 4
Nasib 2
Kesedaran 2
Kekuatan 7
Kelajuan 1
Kecerdasan 4
Karisma 1
Kemahiran terbaik
 • Pembaikan pembakar roti – Memberi akses kepada elemen pemanasan, yang meningkatkan kerosakan kebakaran sebanyak 25%.
 • Senjata besar – Meningkatkan Flamethrower melanda peluang sebanyak 30%.
Quirk terbaik
 • Pyromaniac – Meningkatkan kerosakan kebakaran dari flamethrower sebanyak 25%.
Faedah terbaik
 • Toasty – Menimbulkan kesan status pembakaran automatik ke musuh anda yang seterusnya.
 • Pengganas – Mengurangkan peluang hit semua musuh sebanyak 15%.

Ini adalah yang terbaik untuk Gurun 3, Dan jika anda sedang mencari cara untuk bermain dengan rakan anda dalam mod Co-op, maka periksa Panduan Co-op ini. dan memerhatikan GameSkinny lebih jauh Gurun 3 panduan.

Mengenai Pengarang

Serhii Patskan

Sergey telah menjadi freelancer dalam industri permainan video selama lebih dari lima tahun, menulis untuk pelbagai penerbitan di seluruh dunia. Permainan kegemarannya ialah MTG, Dark Souls, Diablo, dan Ketuhanan: Dosa Asal.