Membawa Kes untuk Deck Steam, Valve Memamerkan Kes Dek Steam Eksklusif untuk Model 512GB | Gamingonlinux

Injap menunjukkan kes dek stim eksklusif untuk model 512GB

Dimensi luaran: 318mm × 139mm × 85mm
Saiz Penyimpanan Recess: 170mm * 110mm * 35mm
Kotak: 347*159*92mm atau lebih

Kase Pembawa Eksklusif Deck Steam

Kain Oxford, Eva, kain jiaji, kain spandeks sampingan, baldu

493g atau lebih (dengan pembungkusan 651g atau lebih)

Dimensi luaran: 318mm × 139mm × 85mm

Kotak: 347*159*92mm atau lebih

Sila baca petua penghantaran kami dengan teliti sebelum membuat pesanan anda

 • Semua pesanan di atas $ 25 adalah penghantaran percuma.
 • Pesanan di bawah $ 24.99 akan dikenakan $ 5.5 sebagai kos penghantaran.
 • JSAUX menyediakan perkhidmatan penghantaran yang cepat dan cekap untuk pelanggan global.(Tetapi tidak dapat menyampaikan produk di alamat ketenteraan (APO/FPO) dan beberapa pulau.)
 • Masa pemprosesan semasa untuk semua pesanan mengambil masa 2-4 hari (pesanan tidak diproses pada hujung minggu).
 • Waktu penghantaran pesanan akan berada di 7-12 hari perniagaan (barang pra-jualan dikecualikan).
 • Tugas & Cukai Antarabangsa mungkin dikenakan dan tidak dikira semasa pembayaran.
 • Masa penghantaran untuk produk pra-jualan tertakluk kepada arahan di halaman produk.

Oleh kerana keperluan penyedia perkhidmatan logistik:

 • Untuk membuat pesanan anda siap secepat mungkin dan elakkan masalah penghantaran, pastikan untuk memperkenalkan alamat pos yang tepat termasuk nombor rumah tepat anda dan maklumat lain yang mungkin diperlukan untuk syarikat penghantaran.
 • Untuk tanah besar China: Untuk pelanggan tanah besar China, sila gunakan tmall untuk membuat pesanan anda. Hong Kong, Macao, Sila sertakan nama anda, nombor ID dan alamat penghantaran dalam bahasa Cina tradisional. Oleh kerana sebab -sebab logistik, ia tidak tersedia untuk pembelian di kawasan Taiwan.
 • Oleh kerana sebab -sebab logistik, kami tidak menyediakan perkhidmatan pesanan sementara ke negara dan wilayah berikut: Afghanistan, Albania, Algeria, Andorra, Angola, Anguilla, Argentina, Armenia, Aruba, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Bermuda, Bhutan, Bosnia & Herzegovina, British Virgin Islands, Brunei, Burkina Faso, Burundi,Bolivia, Cambodia , Cameroon, Cayman Islands, Central African Republic, China, Christmas Island, Costa Rica, Djibouti,Egypt, El Salvador, Ecuador,Falkland Islands, Faroe Islands, Gabon, Gambia, Georgia, Ghana, Gibraltar, Greenland, Guadeloupe, Guatemala, Guernsey , Guinea, Iceland, Indonesia, Jamaica, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Kyrgyzstan, Lebanon, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Maldives, Martinique, Moldova, Monaco, Montenegro, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, New Caledonia, Nicaragua , Niger, Nigeria, Pulau Norfolk, Macedonia Utara, Oman, Pakistan, Paraguay, Rwanda, San Marino, Senegal, Serbia, Seychelles, Kepulauan Solomon, Sudan Selatan, Sri Lanka,Sudan, Tajikistan, Togo, Tonga, Tunisia, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraine, Uruguay, India, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican City, Amerika Syarikat (termasuk Puerto Rico, Guam, Kepulauan Virgin Amerika Utara, Pulau -Kepula pangkalan tentera seperti APO, FPO, dan DPO).

Dasar Pulangan & Pertukaran kami akan aktif selama 15 hari dari hari yang sama anda menerima produk anda di rumah. Untuk maklumat lanjut, sila lawati bahagian Dasar Penghantaran kami.

Injap menunjukkan kes dek stim eksklusif untuk model 512GB

Walaupun semua varian dek stim akan datang dengan kes mereka sendiri, model 512GB teratas akan merangkumi reka bentuk dan injap yang sedikit berbeza kini telah menunjukkannya. Ia tidak terlalu menarik dan tweak itu agak minimum tetapi masih kelihatan cukup bergaya.

Injap mengatakan bahawa selongsong berfungsi sama dengan ia hanya perbezaan kosmetik dengan logo dek stim yang menjadi warna yang berbeza, tarik zip adalah berbeza, kain di dalamnya berbeza dan penambahan kain pembersih microfiber ditambah dengan kantung tali pinggang yang berasingan untuk kuasa kord.

Klik gambar untuk membesarkan:

Apa pendapat kamu?

Mengenai Pengarang – Liam Dawe

Saya pemilik gamingonlinux. Setelah menemui Linux kembali pada zaman Mandrake pada tahun 2003, saya sentiasa kembali untuk memeriksa kemajuan Linux sehingga Ubuntu muncul di tempat kejadian dan ia membantu saya untuk benar -benar menyukainya. Anda boleh menghubungi saya dengan mudah dengan menghantar e -mel gamingonlinux secara langsung. Cari saya di mastodon.
Lihat lebih banyak lagi dari saya

 • Perpaduan menganggap perubahan tentatif terhadap dasar kontroversial
 • Membina Komputer Permainan Linux Retro Bahagian 32: Dua Langkah ke hadapan, satu langkah mundur
 • PS1 terinspirasi survival-Horror takut perhatiannya sekarang