Melarikan diri dari Tarkov Wipe: Bilakah tetapan semula seterusnya?, Melarikan diri dari Tarkov Wipe Date 2022: Bilakah tetapan semula seterusnya? | Blog Pantai Turtle

Melarikan diri dari Tarkov Wipe Date 2022: Bilakah tetapan semula seterusnya

Hanya di bawah anda dapat melihat jangka masa yang kasar untuk apabila tisu masa lalu permainan telah berlaku dan berapa hari berlalu di antara setiap lap.

Melarikan diri dari Tarkov Wipe: Bilakah tetapan semula seterusnya?

Escape dari Tarkov, yang dibangunkan oleh Battlestate Games, adalah FPS pengekstrakan yang sengit dan taktikal yang menawarkan perkembangan dalam permainan dari bermain secara konsisten, menyelesaikan pencarian, dan merampas/menjual peralatan. Walau bagaimanapun, seperti dengan banyak permainan, banyak pemain yang berterusan telah berkembang jauh ke dalam permainan, meninggalkan perbezaan kuasa yang signifikan di antara mereka dan pemain yang lebih kasual. Ini adalah ketika pemaju permainan battlestate menggunakan acara pra-lap dan lap baru untuk menjaga sesuatu yang menarik. Persoalannya timbul, “Apa itu Tarkov Wipe” dan “Bilakah yang seterusnya?”Artikel ini akan menganggarkan apabila melarikan diri seterusnya dari Tarkov Wipe akan, dan berapa kerap tisu berlaku!

Apa yang melarikan diri dari Tarkov Wipe?

Permainan Battlestate biasanya menggunakan pelarian baru dari Tarkov Wipe untuk mengelakkan sebarang gangguan atau kecelakaan pengekodan yang mungkin berlaku semasa overhauls permainan dan perubahan keseimbangan ini. Escape from Tarkov Tisu pada dasarnya adalah Wipe Server Lengkap dan Reset Global, di mana pemain semua diberi permulaan yang baru dan bermula semula di Tahap 1, memulakan lagi. Kemajuan pencarian mereka sepenuhnya ditetapkan semula, dan semua gear mereka dikeluarkan. Semua tahap kemahiran watak mereka, tahap keseluruhan, dan reputasi dengan peniaga juga ditetapkan semula. Ini mungkin terdengar seperti konsep yang mengecewakan, kerana pemain menghabiskan banyak masa mengisar untuk gear mereka, tetapi melarikan diri dari kain lap Tarkov adalah cara yang baik untuk memastikan permainan segar dan menarik kerana semua pemain ditetapkan semula ke lapangan bermain, bermula dari persegi 1 sekali lagi.

Bilakah Tarkov Seterusnya?

Walaupun permainan battlestate agak misteri di media sosial, berdasarkan tarikh tisu dan corak sebelumnya, kita dapat meneka dan menganggap Lap seterusnya akan berlangsung pada hari Khamis antara 13 hingga 27 Julai. Pelarian terakhir dari tarikh lap Tarkov adalah sekitar akhir Disember 2022, dengan pembebasan patch 0.13.0.0.

Sebelum melarikan diri dari tarikh lap Tarkov

 • 26 Disember 2017
 • 19 April 2018
 • 19 Julai 2018
 • 8 November 2018
 • 9 April 2019
 • 27 Oktober 2019
 • 28 Mei 2020
 • 24 Disember 2020
 • 30 Jun 2021
 • 12 Disember 2021
 • 29 Jun 2022
 • 28 Disember 2022

Apa yang diharapkan dari melarikan diri dari Tarkov Wipe

Seperti yang disebutkan, tisu Tarkov biasanya disertakan dengan kemas kini dan tompok permainan yang penting, secara umumnya menambah item baru, peta, dan peniaga ke permainan sambil menetapkan pepijat. Setiap kemajuan pemain akan dipulihkan kepada sifar, termasuk semua peralatan, senjata, dan kemajuan yang dikumpulkan mereka.

Setelah lap, pemain harus diberikan item permulaan akaun mereka untuk dimulakan. Pelarian dari Tarkov Wipe adalah titik permulaan yang hebat untuk pendatang baru dan pemula untuk melompat ke dalam permainan tanpa bimbang dan ancaman pemain yang berpengalaman menimbun semua senjata dan peralatan terbaik.

Pelarian baru dari Tarkov Patch akan memperkenalkan senjata baru, dengan parut disahkan, termasuk kedua -dua 5.56 dan 7.62 calibers. Peta kilang juga akan melihat pengembangan dan menambah bos scav baru, juga dikenali sebagai Tagilla atau ketua kilang, bersenjata dengan sledgehammer.

Pemikiran terakhir

Itu semua yang kita ketahui sekarang mengenai pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe. Kami akan memaklumkan anda dengan semua berita terkini dan kemas kini utama mengenai Escape dari Tarkov Wipes, jadi tunggu!

Mahukan lebih banyak berita permainan? Kami mempunyai senarai Skins Girl Minecraft Terbaik, CS: Go Crosshair Codes, senarai gear pro-pemain Valorant, dan banyak lagi di blog berita kami!

Melarikan diri dari Tarkov Wipe Date 2022: Bilakah tetapan semula seterusnya?

Melarikan diri dari Tarkov Wipe Date 2022: Bilakah tetapan semula seterusnya?

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe“Itu mungkin frasa yang anda akan dapat melihat banyak dari Escape dari komuniti Tarkov setiap 5 hingga 6 bulan sebagai pemain bersedia untuk Reset Big Server Battle. Peminat EFT yang menganggap mereka lucu mungkin akan membalas dengan ‘Khamis’, tetapi jawapannya tidak selalu begitu mudah, atau mudah.

Sekiranya anda tidak tahu apa yang ada di Tarkov, atau jika anda baru dalam permainan dan ingin tahu mengapa anda tiba -tiba menghadapi prospek untuk kembali ke tahap 1 tanpa gear, maka jangan risau , normal. Baca terus, kami akan menerangkan semua yang anda perlu ketahui, termasuk soalan yang paling penting: Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe.

Berita terkini

Anda akan dapati semua berita terkini mengenai lap Tarkov seterusnya, tepat di bawah.

28 Jun 2022 – Tarkov Wipe disahkan untuk esok dengan patch 12.12.30

Permainan Battlestate telah mengesahkan bahawa Escape dari Tarkov Wipe akan berlangsung pada 29 Jun, jam 08:00 BST/03: 00 EDT “Kami merancang untuk memasang Patch 0.12.12.30. Pemasangan akan mengambil masa kira -kira 5 jam, tetapi boleh dilanjutkan jika diperlukan.

Berapa kerap tisu Tarkov berlaku?

Permainan Battlestate tidak keluar dari jalan mereka untuk memberikan jangka masa tertentu apabila lap baru berlaku di Escape dari Tarkov. Ia agak seperti jadual lap Dayz, kerana ia berlaku setiap tahun, tetapi tidak ada jangka masa tertentu. Bahawa dikatakan, kami biasanya melihat Escape dari Tarkov melepaskan pelayan baru lap setiap 6 bulan. Ini bukan sains yang tepat, dan sekurang -kurangnya satu kesempatan apabila permainan mengeluarkan pelayan yang dihapuskan selepas hanya 2 bulan. Tetapi secara meluas anda boleh mengharapkan pelayan menghapuskan setiap 6 bulan melarikan diri dari Tarkov.

Hanya di bawah anda dapat melihat jangka masa yang kasar untuk apabila tisu masa lalu permainan telah berlaku dan berapa hari berlalu di antara setiap lap.

Hari sejak lap sebelumnya

Bilakah pelayan 2022 seterusnya menghapuskan melarikan diri dari Tarkov?

Lap EFT terakhir berlaku pada 29 Jun, 2022 bersama -sama dengan 0.12.12.30 kemas kini patch. Secara umumnya, tisu permainan utama ini berlaku setiap 6 bulan, jadi nampaknya logik bahawa pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe akan berlaku pada bulan Disember 2022 (jika pasukan memilih untuk pergi awal) atau Januari 2023 jika pasukan memutuskan untuk memberi diri mereka lebih banyak Masa untuk lap besar seterusnya. Bagi sesiapa yang ingin tahu, jika lap seterusnya akan berlaku 175 hari selepas WIPE 29 Jun, ini bermakna Tarkov Wipe seterusnya akan datang pada 15 Disember 2022.

Sekiranya anda berminat dengan anda yang mengira panjang purata antara tisu sebelum 12.12.30 patch jatuh pada bulan Jun. Ia jelas bukan guarentee, tetapi ia masih cukup berwawasan berdasarkan jadual kemas kini sebelumnya. Sekiranya anda ingin memberikan video terbarunya untuk melihat bagaimana dia sampai pada kesimpulan ini, dapatkan jam tangan di bawah.

Kita sepatutnya mempunyai idea yang lebih baik apabila Tarkov Wipe seterusnya berlaku sebulan atau dua sebelum ia jatuh, kerana kita akan mula melihat beberapa peristiwa dalam permainan yang aneh yang mengacaukan dengan ekonomi dalam permainan. Ini sangat diartikulasikan oleh Pestily dalam video, yang menerangkan:

Apa yang anda harapkan untuk mengakhiri acara lap adalah perkara yang akan benar -benar mengacaukan ekonomi, sehingga semua orang kaya. Kami bercakap perkara seperti mempunyai bos scav massa di setiap peta atau membuat segala -galanya sangat murah, biasanya semacam peningkatan seperti menjadikan ekonomi benar -benar tidak masuk akal.

Apa yang berlaku semasa melarikan diri dari Tarkov Wipe?

A ‘lap’ biasanya akan bertepatan dengan pembebasan kemas kini utama dalam Escape dari Tarkov dan mengikuti pelepasan pemain lap biasanya akan mendapati bahawa Semua kemajuan pemain ditetapkan semula menjadi sifar. Ya, itu bermakna segala-galanya, ia adalah tetapan semula akaun permainan . Semua pembangunan watak, kemajuan pencarian, stash, tempat persembunyian dan banyak lagi yang ditetapkan semula sepenuhnya. Anda biasanya akan diberikan akaun anda memulakan item sekali lagi berikutan pelepasan lap.

Jika anda tertanya -tanya mengapa ia sebahagiannya disebabkan oleh permainan yang masih sedang dalam pembangunan dan dalam beta. Pada dasarnya permainan battlestate akan menetapkan semula kemajuan semua orang untuk mengelakkan kerja pengekodan tambahan yang mungkin berlaku dari melepaskan kemas kini utama mereka.

Boleh dikatakan ia juga merupakan alat yang berguna kerana ia membolehkan pemain baru peluang yang baik untuk melompat ke dalam permainan tanpa benar -benar diikat oleh pemain yang mungkin mempunyai semua senjata dan peralatan untuk menguasai pemain lain. Ini adalah keadaan yang sama dengan Rust, yang menetapkan semula setiap bulan untuk membolehkan pemain baru peluang untuk berjaya.