Melarikan diri dari Tarkov Wipe 2023 – Bilakah Reset Penuh Seterusnya? | Loadout, Bilakah melarikan diri seterusnya dari Tarkov Server Wipe? | Pcgamesn

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe

Melarikan diri dari Tarkov baru sahaja mengumumkan tarikh untuk menghapuskannya untuk musim panas 2023.

Melarikan diri dari Tarkov Wipe 2023 – Bilakah Reset Penuh Seterusnya?

Sekiranya anda tidak sabar -sabar untuk menetapkan semula seterusnya, inilah ketika pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe kelihatan ditetapkan untuk berlangsung sehingga anda dapat mempersiapkan diri untuk permulaan yang baru.

Diterbitkan: 10 Ogos 2023

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe? Escape dari Tarkov adalah penembak tegar yang cerah yang akan membuat anda sangat melindungi gear anda. Dari bekas kappa hingga meta m4s, semua yang anda miliki dalam permainan datang dengan harga. Tetapi jangan terlalu dilampirkan kerana setiap sekarang dan kemudian permainan battlestate menyapu kemajuan semua orang dengan Melarikan diri dari Tarkov Lap, Memberi anda – dan watak anda – pajakan hidup baru.

Walau bagaimanapun, pelarian dari Tarkov Laps biasanya diselubungi kerahsiaan, dengan permainan battlestate meninggalkan sebahagian besar pemainnya dalam kegelapan ketika dikatakan lap sebenarnya akan berlaku. Kami tahu tisu datang dengan kemas kini utama yang berlaku setiap enam bulan atau lebih, tetapi selain itu, kami tahu sedikit tentang proses untuk salah satu permainan FPS yang kompetitif terbaik. Walau bagaimanapun, itu bukan semua azab dan kesuraman, seperti yang kita dapatkan beberapa petunjuk tentang apa yang boleh kita harapkan setiap enam bulan atau lebih.

Bilakah melarikan diri dari Tarkov Wipe?

Pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe berlangsung pada 10 Ogos 2023, dengan lap yang disahkan oleh Battlestate di Twitter. Akan ada lagi lap lain pada tahun ini pada bulan Disember, dengan itu menjadi penghapusan terakhir 2023.

Ini sedikit lebih awal daripada yang kita jangkakan dari Battlestate, dengan tisu biasanya datang setiap enam bulan. Lap terakhir adalah pada bulan Disember 2022, jadi dua bulan kemudian daripada yang kami jangkakan, yang bermaksud masa antara lap yang akan datang ini dan yang seterusnya akan menjadi lebih pendek.

Thumbnail YouTube

Walau bagaimanapun, terdapat banyak perkara untuk dinikmati dengan lap yang akan datang. Apabila lap tiba, Battlestate melepaskan “Kemas Kini Musim Panas”, yang akan membawa ciri -ciri QOL baru, seperti memilih bahagian badan untuk menyembuhkan, senjata baru, jalan -jalan pengembangan Tarkov, dan banyak lagi. Anda boleh menyemak peta jalan penuh di bawah, yang juga memberikan beberapa perubahan yang dirancang untuk kemas kini musim sejuk pada bulan Disember 2023.

Melarikan diri dari Tarkov Seterusnya: Melarikan diri dari Tarkov Roadmap dengan perubahan yang akan datang, termasuk Wipes Seterusnya

Bilakah pelarian terakhir dari Tarkov Wipe?

Lap EFT terakhir berlaku pada 28 Disember 2022. Patch menambah jalan -jalan di Tarkov, stim baru, senjata, kerajinan, dan banyak lagi.

Melarikan diri dari Tarkov Rasputin: Dua melarikan diri dari pemain Tarkov berjalan dengan senjata mereka. Powerline dan pokok berada di latar belakang

Apa yang melarikan diri dari Tarkov Wipe?

Melarikan diri dari Tarkov Wipe pada dasarnya adalah tetapan semula penuh permainan. Kemajuan semua orang dihapuskan, dari kemahiran, inventori, misi, dan statistik. Tisu ini biasanya berlaku setiap enam bulan atau lebih, dan biasanya pada hari Khamis.

Jika anda tidak pernah bermain melarikan diri dari Tarkov sebelum ini, atau anda jatuh dari kereta api pertengahan jalan melalui kemas kini terakhir, maka pasca-lap adalah masa yang tepat untuk bermain. Semua orang berada di lapangan bermain tahap yang sama dari segi rampasan, memberi anda – dan rakan -rakan anda – peluang terbaik untuk bertahan hidup anda ke dalam kastam, persimpangan, dan banyak lagi.

Itu semua yang kita tahu setakat ini mengenai pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe. Sekiranya ada perubahan, kami akan mengemas kini panduan ini, jadi tunggu. Semasa anda menunggu lap seterusnya, anda juga boleh menantikan pelepasan dari tarikh pelepasan Tarkov Arena untuk lebih banyak tindakan.

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe?

Penting untuk mengetahui apabila pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe dirancang supaya anda tidak dapat ditangkap rampasan pengisaran pendek hanya untuk kehilangannya, inilah yang kita tahu.

Melarikan diri dari Tarkov Server Wipe: Dua Fokl tentera berdiri bersebelahan kelihatan sangat serius

Diterbitkan: 6 Sep 2023

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe? Kita semua tahu bahawa matlamat utama dalam melarikan diri dari Tarkov bukanlah untuk mengira kiraan badan yang tinggi – itu adalah rampasan. Pergunungan senjata dan peralatan yang mulia yang anda boleh menyimpan simpanan selepas pengisaran beberapa bulan. Satu -satunya isu, maka, apabila pelayan Tarkov dapat dihapuskan dan anda perlu bermula semula, tetapi apabila tisu ini berlaku, dan ada yang dirancang tidak lama lagi?

Permainan FPS yang tegang adalah tentang masuk dan keluar dengan cekap seperti yang anda boleh, kerana tinggal hidup juga bermakna anda menyimpan apa sahaja yang anda swag yang anda dapat menjelajah semasa masa anda di dunia. Meningkatkan kualiti gear anda bermakna anda lebih cenderung untuk terus hidup semasa larian seterusnya, dan larian selepas itu, dan sebagainya. Sekali -sekala, walaupun, pelayan menjalani lap lengkap, meletakkan semua pemain kembali ke persegi, dan tahap, satu, tetapi ketika pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe?

Thumbnail YouTube

Melarikan diri dari spekulasi tarikh lap Tarkov Server

Pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe dijangka antara Disember 2023 dan Februari 2024. Pelarian dari pelayan Tarkov biasanya menjalani lap rata -rata setiap lima bulan.

Pelarian terbaru dari Tarkov Wipe berlaku pada 10 Ogos 2023. Lap pelayan tiba dengan nota patch terkini yang menambah bos baru, hadiah gear, dan beban tweak kualiti hidup untuk memperbaiki permainan.

Sekarang anda tahu bahawa pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe tidak lama lagi, anda lebih baik memanfaatkan peralatan yang anda miliki dan menyebabkan beberapa kekacauan bagi mereka yang baru. Sekiranya anda sedang mempertimbangkan untuk menyertai barisan Tarkov, sekarang adalah masa terbaik untuk mencelupkan kaki anda, kerana sekali pelayan menghapuskan, anda akan berada di tahap yang sama seperti orang lain dalam permainan. Sebelum anda melompat ke Battle Royale seperti.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Melarikan diri dari Tarkov Summer 2023 Wipe – Tarikh, Masa, Lagi

Melarikan diri dari Tarkov hanya mengumumkan apabila tarikh lap adalah untuk musim panas tahun 2023. Lap ini, seperti yang lain, akan menetapkan semula kemajuan.

10 Ogos 2023 2 min Baca

Ikut kami

Tarkov Summer Wipe 2023, Tarkov Wipe 2023, Tarkov Wipe, Tarkov Wipe Date, Escape dari Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov baru sahaja mengumumkan tarikh untuk menghapuskannya untuk musim panas 2023.

Selepas aliran langsung Tarkovtv mereka, melarikan diri dari Tarkov memuat naik imej yang mengandungi pelan tindakan awal mereka. Selain daripada ciri -ciri yang akan mereka tambahkan pada permainan pada tahun yang akan datang, mereka juga mengumumkan tarikh untuk menghapuskan yang akan datang. Mereka juga telah mengeluarkan tweet tentang bila tarikh tepat lap akan.

Selepas lap kembali pada 28 Disember 2022, melarikan diri dari Tarkov akan menghapuskan musim panas 2023 10 Ogos 2023. Permainan pertama akan menjalani penyelenggaraan, yang akan bermula pada 8:00 pagi BST / 3:00 AM EDT / 12:00 AM PDT. Penyelenggaraan ini akan mengambil masa kira -kira enam jam, yang bermaksud ia akan berakhir 2: 00 PM BST / 9:00 AM EDT / 6:00 AM PDT. Selepas penyelenggaraan, lap akan berkuatkuasa sepenuhnya.

Di samping. Bagi mereka yang tidak biasa, ini adalah acara khas yang menggalakkan pemain bermain dan bersenang -senang pada hari -hari terakhir yang membawa kepada lap. Ia juga adalah masa ketika pemain mula mengeluarkan peralatan yang telah mereka simpan sejak beberapa bulan kebelakangan. Seperti kebanyakan tisu, apabila kemas kini tiba pada tarikh lap, kemajuan semua orang bermain melarikan diri dari Tarkov akan ditetapkan semula.

Satu acara sedemikian adalah acara Labs percuma baru -baru ini, yang membolehkan pemain memasuki peta makmal permainan tanpa memerlukan kad kunci. Mereka juga boleh memasukinya sebagai Scav. Ini adalah sesuatu yang juga berlaku pada minggu -minggu menjelang lap sebelumnya. Oleh itu, kita boleh menjangkakan bahawa kita benar -benar menghampiri lap seterusnya.

Melarikan diri dari Tarkov 0.13.5 Nota Patch – Senjata Baru, Bos, Perubahan Baki, Lebih Banyak

Jesseyriche Cortez · 1 bulan yang lalu