Melarikan diri dari peta kastam Tarkov: tempat pengekstrakan dan panduan rampasan peringkat tinggi, melarikan diri dari peta kastam Tarkov: titik pengekstrakan, tempat rampasan terbaik, panduan bos | Ginx Esports TV

Melarikan diri dari peta kastam Tarkov: titik pengekstrakan, tempat rampasan terbaik, panduan bos

Satu perkara yang paling penting untuk diketahui di mana -mana peta yang anda memutuskan untuk menyerang . Seperti nama permainan yang dicadangkan, matlamat utama mana -mana serbuan adalah untuk berjaya melarikan diri dan anda akan ditekan keras untuk melakukannya jika anda tidak tahu di mana titik ekstrak anda.

Escape dari Tarkov Customs Map: Tempat Pengekstrakan dan Panduan Rampasan Tinggi Tinggi

Dihantar 3 Jan 2023 16:08

 • Sekiranya anda berada di peringkat lap awal, pastikan anda menggunakan pelarian ini dari tip -tip lap baru untuk membuat anda bermula dengan betul.

Melarikan diri dari peta ekstrak kastam Tarkov

Gambar asal yang dicipta oleh u/loweffortsaltbox

Satu perkara yang paling penting untuk diketahui di mana -mana peta yang anda memutuskan untuk menyerang . .

Seperti semua peta titik ekstrak anda bergantung pada titik bertelur anda, dengan logik kasar adalah bahawa pengekstrakan anda berada di seberang peta ke tempat anda menanam. Di samping itu terdapat beberapa ekstrak keadaan yang sama ada yang terikat mengikut masa, keadaan, atau penggunaan tunggal. . .

 • Ketahui apa yang melarikan diri dari Tarkov Best Guns dengan panduan berguna ini.

Melarikan diri dari ekstrak Scave Tarkov Customs

Pintu Pentadbiran (a)

Kilang Jauh Kilang (F)

Pangkalan Tentera CP (M)

Pintu gerbang gas lama (l)

Gerbang Jalan Lama (O)

Laluan antara batu (p)

Keretapi ke pangkalan tentera (R3)

Keretapi ke Pelabuhan (R)

Keretapi ke Tarkov (R2)

Pemeriksaan SCAV (s)

ROODBLOCK SNIPER (N)

Shack Pekerja Trailer Park (i)

Gudang 17 (17)

 • Ketahui apa yang melarikan diri dari tetapan terbaik Tarkov adalah jika anda ingin meningkatkan fps dan penglihatan anda.

Escape dari Tarkov Customs Points yang Menarik

Escape dari Tarkov Customs Points yang Menarik

Gambar asal yang dicipta oleh u/loweffortsaltbox

Semasa anda bergerak melalui kastam, pastikan untuk mengawasi beberapa perkara yang menarik. Bukan sahaja mereka rampasan hebat yang akan membuat setiap larian bernilai, tetapi mereka juga patut mengetahui untuk mengelakkan. Sekiranya ransel anda sudah penuh dengan penuh, perkara terakhir yang anda mahukan adalah untuk masuk ke pemain lain yang mungkin mengambil semua itu, jadi mengetahui tentang tempat ini adalah cara yang baik untuk meminimumkan peluang itu.

Asrama

Peta kastam, kerana ia menawarkan rompakan yang hebat bersama PvP aktif jika itulah yang anda sedang dalam mood untuk. . Sekiranya anda boleh mendapatkan tangan anda pada semua kunci dan selamat merampasnya semua yang anda akan lakukan untuk merawat. Bos Scav Reshala juga mempunyai peluang yang tinggi untuk memajukan di sini jika anda sedang mencari ujian tempur tambahan.

Stesen minyak baru

Dengan mudah, tempat lain di mana Reshala mempunyai peluang bertelur juga merupakan lokasi utama di peta kastam. Bukan sahaja anda berpeluang melawannya dan pengawalnya, tetapi ia juga merupakan tempat yang baik untuk mencari PMC dan berpeluang menjatuhkan rampasan tinggi. Kedekatannya dengan banyak tempat pertengahan yang lain hanya meningkatkan lagi mengapa anda harus menjadikan stesen minyak baru sebagai destinasi untuk serbuan anda.

Merah besar

Yang terakhir dari tiga zon panas besar di kastam adalah merah besar – tepat dinamakan kerana fakta itu adalah gudang merah besar. Ia tidak mempunyai banyak rompakan seperti yang lain, tetapi jika anda boleh mendapatkan tangan anda di kunci pejabat pengarah Tarcone ada yang selamat dan beberapa tempat lain untuk membuang. Ia juga menarik banyak perhatian dari PMC lain kerana berdekatan dengan banyak East Side Spawns.

 • Jangan terperangkap dan pastikan anda membaca panduan kami untuk melarikan diri dari tarikh dan jadual Tarkov Wipe

Melarikan diri dari bos kastam Tarkov

Melarikan diri dari bos kastam Tarkov

Semua peta masuk Melarikan diri dari Tarkov adalah rumah kepada bos scav jahat yang bersedia merosakkan hari anda dan adat istiadat tidak berbeza. Syukurlah hanya ada dua yang anda berpeluang untuk masuk, jadi anda tidak perlu terlalu risau.

Yang pertama dan yang paling mungkin anda hadapi adalah yang disebutkan di atas Reshala. Dia dan pengawalnya mempunyai tiga bidang utama yang mereka berpeluang untuk bertelur. Asrama dan stesen minyak baru adalah yang paling mungkin anda dapati dia, tetapi anda juga boleh masuk ke posse di pangkalan SCAV oleh ZB-013.

Sekiranya anda suka menjalankan serbuan malam, ada kemungkinan anda dapat menemui menakutkan Imam kultus. Dalam waktu dalam permainan antara 22:00 dan 6:00, imam kultus dan pahlawannya boleh mengambil tempat Reshala di pangkalan scav, dan mereka boleh mengacaukan anda dengan mudah.

Oleh itu, itu hanya meliputi sebahagian besar dari apa yang perlu anda ketahui semasa menangani Melarikan diri dari Tarkov Peta Kastam. Ini adalah peta penting untuk mendapatkan permainan awal sebagai banyak tugas pertama yang berlaku di sana. Sekiranya anda bergelut dengan lebih daripada sekadar kastam, mengapa tidak melihat kami Melarikan diri dari Tarkov Petua untuk membantu anda mendapatkan perkara.

Melarikan diri dari peta kastam Tarkov: titik pengekstrakan, tempat rampasan terbaik, panduan bos

Will Dowey

Panduan EA FC24

Tempat penyembelihan asal Escape dari Tarkov, di mana pemain peringkat tinggi datang untuk meraih ganjaran dari yang jatuh dan pemain yang takut tinggal di bayang-bayang yang mengambil semua yang kekal. Kastam, tanah bebas, rumah yang berani dan mereka yang ingin menguji kebolehan mereka di tempat bermain Tarkov. Di sini, anda akan menemui pemain dari semua lapisan masyarakat, menjarah dari semua julat kategori dan bos scav dengan senjata emas. Paling penting, kastam menawarkan pelbagai jenis lokasi dan peluang interaktif yang setiap pemain mesti mengalami.

Peta ini mengandungi antara pemain 9-12 dan beban keseluruhan skaven yang pasti ingin memunggah tong dua kali ke dalam tengkorak anda. Walaupun kebanyakan pemain mempunyai pengalaman dalam peta ini, terdapat banyak pengetahuan yang dapat diperoleh. Biasanya, pemain memasuki serbuan kastam untuk mencari pertempuran dan keseronokan cepat; Kastam mempunyai lebih banyak lagi untuk menawarkan pemain Tarkov, seperti nilai tinggi, pengembaraan dan pengalaman yang tidak dapat diberikan peta lain. Dalam panduan ini, kami merancang untuk menerangkan rampasan, bos scav, senjata, dan strategi yang ingin anda gunakan dalam kastam.

Isi kandungan

 • Siapa bos scav di kastam? Reshala, aka Dealmaker
 • Peta kastam lokasi dan kekunci terbaik
 • Mata Pengekstrakan Peta Kastam
 • Peta Kastam – Bahaya Tutup dan Senjata

reshala

Siapa bos scav di kastam? Reshala, aka Dealmaker

Kastam tidak lengkap tanpa rakan sejawatnya yang kejam, Reshala dan pengawal bersenjata. Reshala, seperti yang dilihat, memakai jaket kulit, dan seluar kelabu dan kadang -kadang dilihat memakai aviator. Dia cukup watak, yang sangat bersuara dan teritorial, Reshala dan pengawalnya akan sering mengumumkan kehadiran mereka dengan melancarkan bom tangan yang tak terhitung jumlahnya dalam apa jua arah angin bertiup. Setelah dilihat oleh pengawal atau reshala, anda akan ditembak dengan pusingan pengesan, dan anda mempunyai antara dua tiga saat untuk mencari perlindungan sebelum mereka membunuh anda. Bos Scav dan pengawal mereka apabila mereka melihat anda biasanya menembak anda, Miss, kemudian membunuh anda – pemaju menetapkan ini untuk membolehkan pemain memahami bos telah diaktifkan (dengan syarat anda tidak berada di julat kosong).

Datang di peluang bertelur 32%, Reshala dan pengawalnya sering akan bertelur di stesen minyak baru, yang terletak di sepanjang jalan utama yang berjalan melalui peta kastam. Di samping itu, Reshala dan goonnya juga boleh bertelur di rantau asrama, berada di dalam salah satu bangunan asrama atau halaman di antara mereka. Berhati -hati, sekali Reshala dan pemain tempat pengawal, mereka dikenali untuk mengembara ke lokasi selanjutnya, seperti sekitar bukit -bukit stesen minyak baru atau berhampiran hutan di sekitar asrama.

Apa rampasan yang boleh anda harapkan dari Reshala dan pengawalnya:

 • Senjata: Pelbagai Model AK | MDR | MP5 | Saiga | Golden TT | VPO-209 | Adar
 • Lampiran: Silencers | Lanjutan Ammo: BP/M995/AP-M | 60 pusingan mags | Skop
 • Pelbagai: Bitcoins | GP Coin | Rubles/Dolar | Pemetik api

Untuk Membunuh Reshala dan Pengawalnya, anda harus menjaga diri anda dilindungi dan memastikan anda mempunyai ruang untuk bergerak kerana tahap bom tangan yang mereka gunakan. Cuba memburu mereka satu demi satu, dengan harapan pengawal atau reshala memisahkan diri dari kawanan dan ketuk mereka dengan kepala. Selalunya, mereka akan cepat mencetuskan dan mengekalkan rahmat kecil, oleh itu membunuh Reshala tidak pernah mudah. Mengambil kesempatan daripada persekitaran anda, terdapat banyak kereta yang ditinggalkan, bekas penghantaran dan dinding untuk bersembunyi di belakang, Selain itu, terdapat jambatan dan bukit yang menghadap ke stesen minyak.

Earce_from_tarkov_customs_map

Peta kastam lokasi dan kekunci terbaik

Diajar oleh Tarkov Loot Scavenger terkenal yang dikenali sebagai “P90SMG2000”, aka Anton, rampasan dalam kastam adalah sempurna. Tidak kira apa yang orang boleh katakan, anda boleh mendapat keuntungan lebih dari 400k rubel setiap lari dengan mudah jika anda mengikuti prosedur yang betul. Di bawah, anda akan melihat satu siri lokasi dengan bilik yang memerlukan kunci untuk mengakses rampasan. Kekunci ini boleh dibeli di pasar loak dengan harga yang berbeza -beza.

Setiap lokasi ini menawarkan satu siri barangan unik dan tidak ternilai yang boleh anda jual di pasar lambak (eBay seperti Tarkov; tahap 15 untuk membuka kunci) kepada peniaga untuk harga yang baik. Membenarkan anda mencari semua item Pelbagai Terbaik dalam serbuan tunggal hanya dengan mendapatkan beberapa ratus ribu kekunci. Untuk perspektif, satu atau dua rampasan penuh berjaya berjalan dengan kunci ini akan membayar balik kos kunci.

Melangkah lokasi utama yang lalu, terdapat beberapa lokasi di sekitar peta yang menawarkan barang -barang yang hebat yang akan membantu membiayai perjalanan Tarkov anda yang penuh peristiwa. Lokasi yang menawarkan rampasan terbaik adalah seperti berikut:

 • Perubatan – aka “retak den” – perangsang, bekalan perubatan, dokumen, kecerdasan
 • Kubu – Bahagian Senjata, Barang Streamer, Singa, BTC, Koin GP, ​​Rantai Emas
 • Smokestack – Bahagian PC, Pelbagai Item
 • Bangunan Kontena – Bahagian PC, Alat
 • Stesen Gas Lama – Bahagian yang jarang ditanam di meja stesen minyak dan blok silinder di belakang stesen

Earce_from_tarkov_customs_extracts.jpeg (1

Mata Pengekstrakan Peta Kastam

Ekstrak PMC diserlahkan pada peta dengan huruf hijau: (klik di sini untuk imej yang lebih besar)

 • ZB-1011 (berhampiran kilang jauh)
 • ZB -1012 (berhampiran bangunan penyimpanan – hanya akan mengekstrak jika cahaya bunker dihidupkan)
 • Stesen minyak lama (hanya akan mengekstrak jika asap hijau muncul)
 • ZB -1013 (Kubu Bawah Tanah – Hidupkan Kuasa di Gudang 4 dan Gunakan Kunci Kilang)
 • Perahu Smugglers (ikuti sungai di seberang jalan sniper, pastikan api unggun menyala)
 • Crossroads (berhampiran penyimpanan)
 • TrailerPark (berhampiran penyimpanan, persimpangan bertentangan)
 • Dorms V -Exit (terletak di pinggir asrama – kenderaan hitam di pintu gerbang – kos 5000 rubel untuk digunakan)
 • RUF ROADBLOCK (Terletak di tepi sungai, sebelah utara di peta – disenaraikan “U”)

Setiap ekstrak menawarkan getaran dan perasaannya sendiri, ada yang lebih baik daripada yang lain. Cadangan Peribadi: Stesen minyak lama, Smugglers Boat, ZB-1012, RUAD ROODBLOCK.

Untuk sebarang ekstrak lain, sila beroperasi dengan berhati -hati – Crossroads atau ZB-1011 akan menjadi ekstrak terbuka yang pasti untuk setiap serbuan, tetapi jika anda dapat membuat persediaan dan keluar melalui cadangan di atas, sila lakukan!

Earce_from_tarkov_customs

Peta Kastam – Bahaya Tutup dan Senjata

Tidak seperti yang digambarkan oleh Kilang Penetapan Berbahaya, Kastam adalah serupa dengan bandar – anda tahu bila anda boleh meninggalkan harta benda anda tanpa pengawasan tanpa mereka dicuri. Dalam kes ini, anda perlu tahu lokasi yang anda akan dan tidak akan ditembak, ditiup atau diletakkan oleh kehendak pemain untuk memusnahkan anda. Sudah tentu, anda berisiko berterusan untuk pertemuan yang tidak diingini, tetapi beberapa kawasan adalah trafik yang lebih rendah.

Berikut adalah lokasi berikut yang lebih rendah trafik (berhati -hati dengan SCavs):

 • Halaman Penghantaran – Gudang 4/Bangunan Bangunan/Bangunan Kontena
 • Stesen minyak lama
 • Penyimpanan – taman treler/tempat letak kereta
 • Checkpoint Woods – Titik Pemeriksaan SCAV, pusat pemeriksaan asas tentera

Walaupun senarai ini nampaknya dilanjutkan, tidak. Kastam kemungkinan besar peta yang paling popular dan pemain purata cenderung memperoleh pemahaman yang panjang dari peta. Untuk semua lokasi lain, pastikan dagu anda dan tali di penglihatan – ia akan menjadi serbuan yang menarik.

Berikut adalah lokasi berbahaya yang mendapat perhatian yang kerap:

 • Asrama – seluruh hutan di sekelilingnya dan terminal bas
 • Tapak pembinaan
 • Pejabat Kastam dan Latihan
 • Stesen minyak
 • Kubu – Perubatan (Crack Den) dan segala -galanya di sekitar lanjutan Kastam

Dari segi senjata, dunia adalah tiram anda, anda mempunyai keupayaan untuk bebas dalam peta kastam, oleh itu mengapa ia sangat popular. Cadangan peribadi saya akan menjadi sesuatu yang dibungkam, keupayaan untuk melibatkan sasaran dekat dengan julat sederhana dan bom tangan. Di dalam peta ini, musuh anda kemungkinan besar akan mewakili semua kategori senjata, oleh itu nasihat umum saya adalah; Jangan terperangkap dengan seluar anda.

Untuk lebih banyak melarikan diri dari Tarkov News, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau lihat beberapa panduan & tutorial kami di bawah:

Panduan Pengekstrakan Peta – Kastam | Interchange | Kilang | Woods | Rizab | Shoreline | Makmal | Lighthouse | Jalan -jalan di Tarkov

Will Dowey

Ditulis oleh Will Dowey

Will adalah seorang freelancer yang dahulunya menulis untuk Jaxon di mana dia menyelesaikan satu siri panduan kulit CSGO, melarikan diri dari kemas kini Tarkov, dan cerita peperangan moden-addition, menyertai pasukan dengan dualshockers untuk berkongsi kepakaran mengenai francais yang sangat dikasihi, Wolfenstein, Wolfenstein. Berikutan di belakang Will adalah ijazahnya dalam eSports, yang diperoleh di University of Chichester, ijazahnya bertindak sebagai asas bagi artikelnya dan cintanya untuk permainan. Sekiranya tidak melawan PMC di jalan-jalan di Tarkov dan klip pertanian untuk saluran YouTubenya, Will sedang memeriksa kulit kaunter yang akan datang dan merancang pembelian yang berpotensi untuk memacu inventorinya.

Escape dari Tarkov – Belajar Peta Kastam pada tahun 2023

Melarikan diri dari Kastam Tarkov

Permainan Slyther

Ketahui semua pintu keluar dan ekstrak yang berbeza di peta kastam di Escape dari Tarkov. Panduan ini menerangkan keperluan untuk ekstrak khas jika anda tidak pasti mengapa seseorang tidak berfungsi. Saya juga mempunyai beberapa petua di mana kawasan berbahaya.

Ekstrak/keluar kastam

Melarikan diri dari peta kastam Tarkov 2021

Klik peta Kastam untuk mengembangkan dan mengezum masuk.

Tiada syarat khas

Crossroads Kereta api ke pelabuhan Shack Pekerja Trailer Park
Roadblock Sniper Gudang 17 Gubuk kilang Jalan ke pangkalan tentera
Laluan antara batu Asas tentera CP Pemeriksaan SCAV Pintu Admin
ZB-1011 Kilang jauh di sudut Gudang 4 Keretapi ke Tarkov

Mempunyai syarat khas

Bot Smuggler Api unggun perlu dinyalakan.
Stesen minyak lama Hanya buka jika suar hijau menyala. Banyak asap hijau akan kelihatan.
Asrama v-ex Memerlukan 7,000 Rubel dan hanya empat pemain PMC yang boleh menggunakannya.
ZB-1012 Hanya buka jika cahaya berada di dalam.
ZB-1013 Memerlukan mengaktifkan tuil di gudang 4 dan kunci kilang.
RUAF ROADBLOCK Hanya buka jika lampu berlanjutan dihidupkan.

Sekiranya anda mahukan peta yang sibuk dengan maklumat lanjut, saya tersandung di forum EFT. Kredit kepada Monkimonkimonk dan Glory4Lyfe di peta di bawah.

Melarikan diri dari peta kastam Tarkov 2021 2

Klik peta Kastam untuk mengembangkan dan mengezum masuk.

Kawasan berbahaya

Asrama adalah kawasan utama yang perlu diperhatikan kerana ia adalah kawasan penjarahan yang popular. Terdapat banyak bilik di sini yang memerlukan kunci yang boleh mempunyai titisan rampasan yang mahal. Oleh itu, banyak pemain tergesa -gesa di sini untuk rampasan dan tindakan. Terdapat juga peluang bos RAID yang berputar di sini dengan pengawal peribadi.

Mana -mana kawasan yang terbuka lebar juga berbahaya. Sentiasa elakkan perjalanan di sepanjang jalan dan kawasan terbuka lebar seperti halaman perkapalan atau kawasan di sekitar lubang. Juga, gudang berbahaya yang sering dikenali sebagai Big Red ditunjukkan pada peta pertama dalam artikel ini sebagai “Kastam”. Kawasan ini adalah tempat permulaan yang kasar untuk sesiapa sahaja kerana ia mempunyai beberapa spawns dengan tidak banyak tempat untuk pergi untuk menyeberangi peta.

Lokasi bos RAID

Bos Raid Reshala sering menanam di asrama dan stesen minyak. Walau bagaimanapun, dia juga boleh bertelur di kawasan timur jauh yang ditunjukkan di peta di atas.

Saya harap panduan ini di peta kastam di Escape dari Tarkov membantu anda mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai permainan. Semasa saya mempelajari peta lain, saya pasti akan melakukan penulisan yang sama untuk mereka juga.

Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan perkara lain, seperti biasa, jangan ragu untuk memberi komen di bawah! Sementara itu, mengintip 10 petua pemula EFT terbaik kami di sini.

Jeff adalah seorang wartawan dengan lebih dari 10 tahun pengalaman menulis, streaming, dan membuat kandungan mengenai permainan video. Dengan ijazah bersekutu dalam kewartawanan, dia adalah penyedut untuk RPG, permainan survival, roguelikes, dan banyak lagi.