Melarikan diri dari Panduan Peta Tarkov Woods: Semua Ekstrak | PCGamesn, Woods – Escape dari Panduan Tarkov – IGN

Ekstrak Woods Scav

Titik bertelur ini berpusat di sekitar titik pengekstrakan pinggiran dan membungkus dari bot ke ZB-014. Sekiranya spawn anda berdekatan dengan rumah scav dan pinggirnya maka sedar bahawa pemain mungkin akan berputar di sekitar kedudukan anda, namun dedaunan padat boleh bermakna bahawa pertunangan akan berlaku pada jarak dekat. Cuba bergerak dengan cepat memastikan jalan anda jelas atau mencari tempat tidur dan tunggu pemain melewati anda. Kebanyakan musuh akan menuju ke halaman kayu di sebelah timur spawns ini, jadi anda mungkin akan menghubungi dari barat. Berhati -hati dengan Scav House kerana ia biasanya mempunyai populasi scav ai yang tinggi untuk bertanding, tetapi semasa minit pembukaan serbuan beberapa mungkin telah melahirkan.

Escape dari Tarkov Woods Map Guide: Semua Ekstrak

Panduan Ekstrak Woods dan Peta

Merancang lawatan ke hutan? Bimbang tentang kusut pokok dan musuh yang padat? Mengetahui apa yang anda jalani adalah kunci untuk memanfaatkan sepenuhnya. Mengetahui spawns, ekstrak, dan lokasi dan lokasi bos boleh membuat setiap berjalan jauh lebih menguntungkan.

Woods mungkin salah satu peta yang paling kurang memaafkan, dengan rampasan terhad yang tersedia untuk mereka yang tidak mahu berjuang untuknya, garis penglihatan yang sangat panjang, dan banyak dedaunan untuk memberikan penyembunyian musuh.

Bertahan apa -apa serbuan di FPS tegar ini boleh menjadi tugas penting jika anda tidak bersedia, jadi lihat panduan kami untuk melarikan diri dari peluru Tarkov, bagaimana untuk mengekstrak dari kastam, dan tip umum kami tentang cara melarikan diri dari Tarkov. Walau bagaimanapun, ini terasa lebih menonjol di hutan, di mana kematian boleh datang dari seluruh peta dalam satu pukulan yang tidak pernah anda dengar. Sama ada anda akan mengikuti Shturman, pemain lain, atau hanya menandakan beberapa tugas, panduan ini akan memberi anda semua alat yang diperlukan untuk bertahan dalam perjalanan anda ke hutan hari ini, dan keluar dengan beberapa senjata langka, perisai, dan barangan barter melalui ekstrak hutan.

Woods PMC Spawns

Kedudukan penyisipan di hutan mengikuti templat biasa melarikan diri dari Tarkov. Sekumpulan mata di sebelah timur, berhampiran sekatan jalan, dan kumpulan lain di barat, berhampiran pinggir bandar. Pemain yang tiba di spawn ini perlu menyeberang ke seberang. Ini bermakna perjalanan selari dengan mereka yang menelan dekat, sambil bertembung dengan mereka yang tidak.

West Woods Spawns

Spawns di sebelah barat peta bermula di titik pengekstrakan sempadan barat, dan diselingi di sepanjang dinding barat, dengan beberapa berhampiran blok jalan PBB berhampiran dinding utara. Spawns ini terletak berhampiran beberapa bahagian paling terbuka peta, di mana parit berbatu membersihkan pokok -pokok yang meninggalkan garis -garis penglihatan yang panjang dan banyak pemain yang boleh bergegas ke hadapan dan mendapatkan beberapa jarak awal membunuh. Cuba berpegang pada pokok -pokok di mana mungkin dan simpan penyembunyian untuk memastikan anda mengambil pukulan pertama.

East Woods Spawns

Titik bertelur ini berpusat di sekitar titik pengekstrakan pinggiran dan membungkus dari bot ke ZB-014. Sekiranya spawn anda berdekatan dengan rumah scav dan pinggirnya maka sedar bahawa pemain mungkin akan berputar di sekitar kedudukan anda, namun dedaunan padat boleh bermakna bahawa pertunangan akan berlaku pada jarak dekat. Cuba bergerak dengan cepat memastikan jalan anda jelas atau mencari tempat tidur dan tunggu pemain melewati anda. Kebanyakan musuh akan menuju ke halaman kayu di sebelah timur spawns ini, jadi anda mungkin akan menghubungi dari barat. Berhati -hati dengan Scav House kerana ia biasanya mempunyai populasi scav ai yang tinggi untuk bertanding, tetapi semasa minit pembukaan serbuan beberapa mungkin telah melahirkan.

Mata Ekstrak Peta Woods

Terdapat banyak cara untuk mengekstrak dari hutan, tetapi ada yang memerlukan perancangan tambahan untuk memastikan ia ada. Dari Kunci, Scave Friendly, dan Rubles, terdapat banyak pilihan untuk anda menjamin rampasan anda. Laluan yang kurang mengembara mungkin memberikan anda melarikan diri yang lebih tenang, tetapi mereka tidak selalu tersedia dan lebih banyak maklumat yang anda miliki, lebih fleksibel anda boleh berada dalam pendekatan anda. Ingatlah untuk menekan o dua kali dan pastikan anda menuju ke arah yang betul.

Ekstrak hutan jalan raya ruaf

Ekstrak Roaf Roadblock di hutan

Terletak di Northwest Paling Sudut Kayu, terdapat pintu logam besar. Ekstrak ini hanya tersedia jika suar hijau terbakar pada laras berkarat. Ia boleh didekati dari air, atau di sepanjang jalan di seberang dinding utara.

Ekstrak Kayu Pintu Kilang

Ekstrak pintu kilang di hutan

Separuh di sepanjang dinding utara di sebelah barat, antara sekatan jalan ruaf dan sekatan jalan raya PBB, terdapat pintu gerbang yang menuju ke kilang. Ekstrak ini boleh menjadi sukar untuk digunakan kerana ia bergantung kepada anda membawa pemain yang mesra dengan anda, dan mereka sukar untuk datang.

Ekstrak Woods Roadblock PBB

Ekstrak Roadblock PBB di hutan

Bertentangan dengan jalan raya ruaf, dan di bahagian atas dinding paling barat, terdapat satu lagi pusat pemeriksaan yang besar. Ekstrak ini mempunyai dinding besar di sekelilingnya menjadikannya ruang yang selamat untuk keluar. Ia sentiasa tersedia untuk mereka yang menanam di sebelah timur.

Ekstrak Kayu Besar Cliff

Ekstrak keturunan tebing di hutan

Di tengah -tengah sebelah selatan peta terdapat celah kecil ke gunung besar. Ada peti kayu di palet. Sekiranya anda telah mengambil pilihan ais pemberontak merah yang mahal, ada beberapa cara untuk anda, dan tidak memakai jaket, maka ekstrak ini tersedia untuk anda. Ekstrak ini memerlukan beberapa perancangan dan pelaburan kewangan tetapi akan membolehkan anda melarikan diri cepat dari lumberyard berdekatan.

Ekstrak V-Ex-Woods Selatan

Ekstrak V-EX Selatan di hutan

Hanya di sebelah timur pengekstrakan keturunan tebing ada jalan yang membawa dari halaman kayu ke dinding luar selatan. Di sini terdapat pintu merah dengan SUV yang diletakkan di dalamnya. Sekiranya SUV ada di sana maka anda boleh menghabiskan tiga ribu rubel setiap orang dan mendapatkan sehingga empat pmc keluar dari serbuan. Mengambil masa satu minit untuk pemandu berlepas dan apabila ia digunakan, tidak ada orang lain yang dapat melarikan diri dengan cara ini.

Hutan Ekstrak Kayu

Ekstrak pinggir di hutan

Di sebelah timur peta terdapat jalan utama yang berjalan ke utara. Di bahagian atas jalan ini terdapat kawasan besar yang ditetapkan sebagai ekstrak pinggir bandar, berpusat di sekitar pintu gerbang dengan kereta jisim yang berdekatan. Zon besar ini membolehkan anda terus bergerak ke seluruh undur pengekstrakan keseluruhan anda dan mempunyai banyak dedaunan untuk membuat anda tersembunyi.

ZB-014 Woods Extract

Ekstrak ZB-014 di hutan

Di dinding timur, selatan rumah scav, ada bunker yang dibina ke tanah. Sekiranya pengekstrakan tersedia, maka suar hijau akan dapat dilihat di luar. Berhati -hati dengan batu -batu yang berdekatan kerana mereka adalah tempat kemping yang popular. Sebaik sahaja anda masuk ke dalam, anda memerlukan kunci ZB-014 untuk membuka pintu dalaman dan melarikan diri.

ZB-016 Extract Woods

Ekstrak ZB-016 di hutan

Di barat daya, di antara pesawat yang terhempas dan stesen lama, terdapat satu lagi bunker yang dibina ke tanah. Yang ini tidak memerlukan kunci tetapi hanya tersedia jika suar hijau hadir.

Woods Map Boss

Loot dan Shturman, The Woods Boss

Woods adalah peta yang mematikan dengan rampasan yang sangat sedikit untuk mengimbangi risiko, dengan beberapa peti dan scav yang bertaburan sebagai satu -satunya sumber rompakan di luar lumberyard. Sekiranya anda menceburkan diri ke lumberyard yang ingin menjaringkan gol besar, maka anda akan menembak untuk Shturman dan para pemain juga memburu dia. Dia adalah bos scav Woods dan bersenjata dengan SVD. Dia mempunyai kolam titik hit yang lebih besar daripada kebanyakan skaven dan mematikan tepat. Dia diikuti oleh dua pengikut yang mempunyai nama keluarga Svetloozerskiy. Mereka bersenjata dengan senjata jarak jauh yang tinggi dan banyak bom tangan. Shturman dan pengikutnya tidak memakai topi keledar tetapi boleh mempunyai perisai badan peringkat tinggi sehingga bertujuan untuk kepala disyorkan. Gear yang diperoleh dari musuh -musuh ini biasanya berharga, dan Shturman bahkan dapat memiliki pilihan ais pemberontak merah yang jarang berlaku, yang bernilai berjuta -juta di pasar lambak.

Item rampasan unik Shturman adalah kunci beliau, yang boleh digunakan untuk membuka kotak di lumberyard. Kotak ini bertentangan dengan hutan tengah, di atas tayar. Di dalamnya ada barang yang jarang berlaku, atau sangat jarang berlaku, termasuk senjata.

Bolehkah PC anda menjalankannya? Periksa keperluan pelarian dari Tarkov System di PCGamebenchmark.

Jack Grimshaw Jack Grimshaw adalah seorang penulis permainan yang telah melepaskan melarikan diri dari Tarkov untuk pcgamesn.

Woods

Sekiranya anda suka menjadi penembak tepat, Woods akan menjadi peta kegemaran anda di Escape dari Tarkov. Ini adalah salah satu zon terbesar dalam permainan, dengan banyak ruang terbuka untuk mengamalkan matlamat anda dan menguji skop anda. Selain itu, beberapa pencarian yang paling menarik berlaku di peta ini.

Semak Panduan IGN untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Woods. Ketahui mata pengekstrakannya, butiran keseluruhan, dan bagaimana anda harus memainkan peta ini.

 • Gambaran Keseluruhan Woods
 • Mata Pengekstrakan
 • Kit Woods Terbaik
 • Petua untuk bermain di hutan

Gambaran Keseluruhan Woods

Panduan Woods.png

"Rizab Alam Priozersk baru-baru ini menjadi sebahagian daripada Rizab Hidupan Liar yang Dilindungi Negeri di Daerah Persekutuan Barat Utara."[Penerangan dalam permainan]
 • Kuantiti pemain PMC: dari 9 hingga 14.
 • Tempoh RAID: 40 minit.
 • Saiz: peta terbesar dalam permainan, penuh dengan kawasan terbuka.
 • Bos: Shturman, imam kultus, paip besar, birdeye, ksatria.

Mata Pengekstrakan

Peta Woods 0.5.4.823 (1) .png

Nama Penerangan Siapa yang boleh menggunakannya? Adakah ia sentiasa dibuka? Adakah ia memerlukan kunci atau tindakan? Gambar
Jambatan Scav Betul -betul di hujung utara peta, melewati kampung yang ditinggalkan. Anda akan melihat bekas hijau gelap dengan tengkorak dan anak panah putih di atasnya. Ikuti anak panah. Scav Ya Tidak Woods Scav Bridge.png
Scav Bunker West to the Bridge Overlook, ada menara radio. Periksa dan cari pintu masuk bunker. Scav Ya Tidak Woods Scav Bunker.png
ZB-014 Di sebelah barat peta, bergerak ke selatan, anda akan menemui batu besar dengan laluan bawah tanah. Gunakan Jalan SUV Burn sebagai panduan. Semua orang Tidak Ya, mesti ada suar hijau dan anda juga perlu mempunyai kunci ZB-014. Bkqcoxv.jpg
Rumah Scav Ini adalah kabin yang dikelilingi oleh pagar kayu tepat di sebelah barat daya peta. Pergi ke selatan dari titik sebelumnya. Scav Ya Tidak Woods Scav House.png
Pinggiran Ini adalah di jalan yang bermula di kawasan barat daya hutan. Cukup pergi ke permulaannya. Semua orang Ya Tidak Ibge8kl.jpg
Air pinggir Dari pinggir, pergi ke timur sehingga anda sampai ke tasik. Ini adalah titik pengekstrakan. Scav Ya Tidak Woods pinggiran air.png
Tempat Lelaki Mati Sekiranya anda berjalan sedikit ke utara dari air pinggiran, anda akan dapati beberapa karya dan mayat. Anda perlu mengatakan berhampiran mayat. Scav Ya Tidak Woods Dead Man's Place.png
Bot Hanya beberapa langkah di utara titik sebelumnya, ada jambatan pendek. Di hujungnya adalah bot yang rosak. Pergi dekat. Scav Ya Tidak Woods the Boat.png
Gunung Stash Di tengah -tengah hutan, sedikit di timur, ada pembentukan batu besar yang disebut gua. Pergi ke selatan dan cari petikan kecil di dalamnya. Ada stash yang berfungsi sebagai titik pengekstrakan. Scav Ya Tidak Woods Mountain Stash.png
RUAF ROADBLOCK Di selatan hutan, di sebelah timur tasik, ada permulaan jalan dengan dinding, kenderaan, dan khemah di sekitar. Pergi ke dinding. Semua orang Tidak Ya, suar hijau perlu berada di titik pengekstrakan. Woods ruaf roadblocks.png
Pintu Kilang Dari titik sebelumnya, ikuti jalan ke timur sehingga anda mencari kereta api kereta api. Di sebelah kanan anda akan menjadi pintu merah – itulah titik pengekstrakan. Semua orang Tidak Ya, itu titik koperasi. Anda memerlukan PMC atau SCAV untuk pergi. Woods Factory Gate.png
PBB ROODBLOCK Di sebelah tenggara peta, terdapat pintu kelabu dengan “evor” yang ditulis di atasnya. Berjalan ke arahnya. Semua orang Ya Tidak Woods Un Roadblock.png
Stesen lama Memeriksa di mana kereta api kereta api berakhir, anda akan menemui stesen minyak yang ditinggalkan. Berhampiran salah satu tiang, ada selimut putih. Berdiri di dekatnya. Scav Ya Tidak Woods Old Station.png
ZB-016 Dari kem Jaeger, pergi ke timur beberapa langkah. Anda akan menemui pintu masuk ke bunker. PMC Tidak Ya, suar hijau perlu berada di titik pengekstrakan. Woods ZB-016.png
Batu Timur Betul -betul di timur hutan, ada pembentukan batu sebelum sampai ke jalan yang pergi ke kilang papan lama. Dari batu yang lebih dekat, cari titik di mana mereka dan pagar bersambung Scav Ya Tidak Woods Eastern Rocks.png
Jalan Raya PBB Utara Pada permulaan jalan yang pergi ke kilang papan lama, ada barikade dengan pintu kelabu dan beberapa halangan. Itulah maksudnya. PMC Ya Tidak Woods Northern PBB Roadblock.png
Jambatan V-EX Di sebelah timur laut hutan, melewati bandar scav, ikuti jalan sehingga anda menemui SUV hitam. (Nota: tidak selalu ada). PMC Tidak Ya, mesti ada SUV hitam yang menunggu dan anda perlu membayar 5,000 rubel untuk memasukkannya. Woods Bridge v-ex.png

Kit Woods Terbaik

Panduan Woods (1) .png

Walaupun anda boleh lebih berkesan dengan mana -mana senjata di Escape dari Tarkov (dengan masa yang tepat peluru, tentu saja), jika anda pergi ke hutan, anda akan mahu membawa a senapang penembak yang ditetapkan atau a Sniper Rifle.

Terdapat beberapa senjata yang boleh anda pilih dari dua kategori ini, tetapi untuk memastikan ia pendek, Remington Model 700 (M700) adalah salah satu senapang sniper terbaik yang boleh anda pilih untuk harga, kelajuan, dan ketepatannya. Juga, yang SVD adalah senapang penembak pepejal yang ditetapkan terima kasih kepada mundur yang lebih rendah dan ketepatan yang lebih baik.

Melengkapkan setiap ini dengan skop yang sesuai yang sesuai dengan anda dan anda sudah bersedia untuk mengeluarkan musuh sambil bersembunyi di dalam semak.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa senjata dan peralatan untuk dibawa, anda boleh menyemak panduan senjata kami, panduan perisai terbaik, dan halaman panduan pistol terbaik. Juga, jangan lupa bahawa perkara yang paling penting mengenai senjata adalah peluru yang anda pilih, jadi periksa panduan peluru Tarkov terbaik kami untuk beberapa petua berguna.

Petua untuk bermain di hutan

Panduan Woods (4) .png

 • Ia bukan peta terbaik untuk mula belajar bagaimana bermain permainan dengan cara apa pun, tetapi anda perlu meneroka untuk menyelesaikan beberapa pencarian pertama dan Buka kunci Jaeger, NPC.

Untuk maklumat lanjut mengenai ini, sila periksa cara kami menggunakan panduan kompas. Anda akan belajar apa yang perlu anda lakukan untuk berinteraksi dengan peniaga terkunci.

 • Salah satu kesukaran utamanya ialah anda mungkin akan memberi respon di bahagian hutan yang mendalam tanpa idea di mana anda berdiri. Apa yang patut anda lakukan ialah menggunakan Kompas (jika anda memilikinya), atau cari yang tertunggak titik rujukan, Seperti salah satu bandar kecil, bangunan, atau batu besar, antara lain.
 • The Sawmill (sedikit selatan pusat peta) adalah salah satu perkara menarik anda. Di sini anda boleh mencari Shturman, Seorang bos yang biasanya dijaga oleh banyak askar. Dia mudah diambil dengan senapang sniper dari jauh, tetapi jika anda terlepas pukulan anda, anda lebih baik lari.

Panduan Woods (7) .png

 • Membunuh Shturman memberi anda kunci kepada stash sejuk yang disebut “Stash Dana Biasa“, Yang sering mempunyai barang penyembuhan yang berharga. Ini lebih daripada tayar yang anda dapati di sebelah sekumpulan pokok yang ditebang berhampiran gudang merah.
 • Kem Tentera adalah satu lagi lokasi utama kerana ia mempunyai jumlah penyembuhan yang baik. Walau bagaimanapun, pastikan mata anda terbuka setiap kali anda melawat tempat ini: ia sering penuh sesak dengan musuh, dan ia boleh berkhemah dari zon tinggi berdekatan.

Panduan Woods (6) .png

 • The Bandar Scav, Seperti namanya, ia adalah tempat yang baik untuk menyelesaikan pencarian “Kill X Scavs” anda.
 • Sentiasa periksa anda Mata Pengekstrakan Betul apabila anda memulakan serbuan dan ingatlah mereka – anda mungkin perlu berjalan atau berlari banyak untuk mencapai mana -mana kerana saiz peta.
 • Berhati -hati dengan Scav sniper Di Gunung Stash. Dia boleh membawa anda dengan satu pukulan jika anda tidak cukup berhati -hati.
 • Anda harus selalu membawa makanan dan air ke peta sederhana atau besar yang anda fikir anda akan menghabiskan banyak masa meneroka, tetapi ini lebih penting lagi di hutan. Membawa ransum berganda tidak akan menjadi idea yang tidak baik memandangkan jumlah tanah yang mungkin anda perlukan.

Mencari lebih banyak petua dan panduan untuk masa anda dengan melarikan diri dari Tarkov? Sila periksa halaman berikut:

 • Panduan Pemula: Asas dan Ciri
 • Panduan SCAV
 • Panduan dan Petua Pertempuran