Melarikan diri dari Panduan Peta Interchange Tarkov – Gamepur, Analisis Komprehensif Pertukaran dalam Escape dari Tarkov | Reexile

Selatan Kiba berhampiran lubang yang turun ke garaj tempat letak kereta adalah kedai sudut kecil yang dipanggil Generik. Di luar adalah beberapa peti senjata di palet yang cenderung menanam bom tangan. Generik boleh mempunyai beberapa peti senjata termasuk kemungkinan senapang sniper di salah satu loker melawan dinding. .

Maklumat asas yang diperlukan untuk bertahan di peta berat paling banyak Tarkov.

Screencrab melalui permainan battlestate

.”Sekarang, sesiapa yang pernah bingung Bagaimana Saya Berjumpa dengan Ibu Anda tidak dapat memisahkan peta ini dengan lagu itu, anda dialu -alukan.

Pertukaran adalah peta yang sangat menyeronokkan di Melarikan diri dari Tarkov, tetapi boleh menjadi sangat mengecewakan kepada pemain baru atau kepada orang yang tidak berpengalaman atau dilengkapi dengan baik untuk PVP. Terdapat sejumlah besar rampasan hebat di peta ini, yang menjadikannya sangat popular di kalangan pemain. Walaupun peta ini kelihatannya menakutkan pada mulanya, saiz yang agak kecil menjadikannya cukup mudah untuk dipelajari untuk pemain baru.

Ciri besar peta ini adalah pusat membeli -belah yang ditinggalkan. . Aspek PvP dan PVE adalah sebahagian daripada apa yang menjadikan peta ini sangat menyeronokkan kerana sangat mudah untuk masuk ke dalam pertempuran yang sengit.

. Banyak pemain akan menyerang peta ini sebagai skuad yang menjadikannya sangat sukar bagi pemain tunggal. Sekiranya anda tidak mempunyai rakan yang bermain Tarkov, Anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mendapatkannya sebagai hadiah yang tidak berpengalaman.

Susun atur umum

Sebahagian besar peta diambil oleh “pusat membeli -belah ultra,” yang digunakan semasa pemindahan Tarkov. Pusat membeli -belah itu kelihatan seperti tapak pemindahan bekas, dengan kenderaan yang ditinggalkan di tempat letak kereta dan garaj dan rampasan pelbagai yang bertaburan di seluruh bangunan yang ditinggalkan. Terdapat kawasan luar yang besar di peta, tetapi rampasannya tidak banyak seperti di dalam pusat membeli -belah.

Sebilangan besar PvP RAID awal dan lewat berlaku di luar kerana kebanyakan titik bertelur dan titik pengekstrakan terletak di luar. Hanya ada segelintir pengekstrakan dan mata bertelur, dan cukup mudah untuk menghafal lokasi mereka menjadikan mereka sasaran utama untuk berkhemah bertelur.

Terdapat beberapa lokasi yang ketara di kawasan luar peta. . Terdapat segelintir simpanan tersembunyi yang terletak di kawasan sekitar kereta api. Wilayah ini bertindak sebagai titik bertelur untuk pemain PMC dan merupakan lokasi titik pengekstrakan exfil keretapi. Ini adalah tempat utama untuk berkemah bertelur jadi adalah idea yang baik untuk keluar dari kawasan dengan cepat apabila memasuki permainan.

Di luar bahagian depan pusat membeli -belah adalah beberapa tempat letak kereta. Tidak banyak rompakan di lot ini, tetapi terdapat beberapa beg dan peti yang boleh dijarah. Memisahkan tempat letak kereta dari kereta api adalah lebuh raya yang mengendalikan panjang peta di sebelah barat. Sama seperti tempat letak kereta, tidak ada satu ton rompakan yang hebat di sepanjang lebuh raya selain dari beberapa rompakan longgar di kereta terbengkalai, beberapa peti, dan beberapa beg med di hujung utara dan selatan.

Hujung Barat Daya diambil terutamanya oleh sekatan jalan emercom dan dok pemuatan untuk OLI. Wilayah ini adalah titik bertelur untuk pemain PMC. Tanjakan pemuatan OLI bertindak sebagai pintu masuk yang baik untuk pusat membeli -belah melalui OLI. Sangat mudah untuk masuk ke garaj tempat letak kereta dengan menuju ke utara tanjakan pemuatan. Kawasan ini mungkin pintu masuk yang baik, tetapi ia juga sibuk, jadi tetap berjaga -jaga. Roadblock Emercom bertindak sebagai titik pengekstrakan dari peta tetapi merupakan kawasan yang sangat popular untuk berkemah bertelur dan ekstrak.

Garaj

Garaj tempat letak kereta betul -betul di bawah pusat membeli -belah dan menawarkan beberapa pintu masuk terbaik dan beberapa rampasan yang hebat. Sekiranya anda tidak berminat untuk mencari garaj, peraturan yang baik adalah dengan hanya mencari cahaya yang mengikutinya sehingga anda memukul pintu masuk. Garaj dipecah menjadi empat lot bermula dengan Lot A di hujung utara dan berakhir dengan Lot D di hujung selatan. Tidak sukar untuk memberitahu mana banyak yang anda ada kerana terdapat huruf besar yang dicat di dinding.

Garaj dipenuhi dengan khemah, bekas perkapalan, dan kenderaan terbengkalai. . . Sekiranya anda tidak datang dengan banyak beg tambahan dan ruang poket, anda akan mengisi rampasan dengan cepat hanya dari garaj. Garaj ini juga merupakan tempat yang baik untuk memburu scavs kerana terdapat beberapa kumpulan skala yang menjelajah kawasan tersebut.

Lot A adalah kawasan paling utara. Di dalam Lot A di sudut barat laut adalah farmasi dengan beberapa rompakan perubatan longgar dan hidrogen peroksida. . Tangga di lot a membawa kepada idea.

Di kawasan paling utara Lot A juga di mana stash Killa boleh didapati selepas membalikkan suis di Exfil Saferoom. . Bekas ini tersembunyi di belakang kumpulan bekas lain berhampiran pintu masuk utara ke Lot a. Mulakan dari trak oren di luar lot a dan kepala di dalam lot. Akan ada pengumpulan beberapa bekas di atas dinding di sebelah kanan anda. Pergi ke belakang bekas untuk mencari kawasan tersembunyi kecil. .

. Lot B mempunyai beberapa rompakan dan peti senjata di sebelah selatannya. Terdapat beberapa khemah di sekitar pusat lot yang boleh mempunyai beberapa peti senjata dan rampasan longgar di dalamnya.

Lot C adalah tempat pengekstrakan saferoom terletak. Untuk merampas saferoom, anda perlu menghidupkan kuasa di loji kuasa di sudut timur laut peta. .

Bahagian paling selatan di garaj tempat letak kereta banyak d. . Banyak ini mempunyai tangga yang membawa kepada OLI.

Di hujung selatan garaj adalah lubang di siling yang menuju ke tingkat pertama pusat membeli -belah. Ini adalah pintu masuk yang sangat sibuk dan harus didekati dengan berhati -hati kerana ia popular di kalangan pemain. Lubang di lantai juga akan membuang anda berhampiran kawasan Killa suka rondaan sehingga jangan pergi berlari tanpa melihatnya.

Kawasan umum

Battlefield 1 Beta

Kawasan ini adalah rantau pusat pusat membeli -belah bersempadan di utara oleh idea, timur oleh Goshan, dan selatan oleh Oli. Terdapat sekumpulan muka depan yang lebih kecil di kawasan umum seperti Kiba dan Emercom. Terdapat empat eskalator yang berjalan di tengah -tengah kawasan biasa menuju ke tingkat seterusnya. Kawasan biasa cukup simetri di tingkat pertama dan kedua selain dari beberapa serpihan dan lubang gergasi di lantai di hujung selatan.

. Terdapat beberapa kedai kecil di kawasan biasa masing -masing dengan banyak rampasan yang longgar. Kiba, Mantis, dan Emercom adalah istimewa kerana kedua -dua rampasan dan mereka terkunci. Mantis dan Emercom kedua.

Dari pintu depan pusat membeli -belah, Mantis berada di sebelah kiri di sebelah lif kedua. Mantis mempunyai beberapa kotak med yang tersedia untuk dijarah. Yang pertama adalah di sebelah kanan pintu ketika pertama kali masuk dari persidangan utama. Terdapat lebih banyak ubat di rak di sudut belakang bersama dengan jaket. Rantai emas dan patung kuda boleh bertelur di rak di seluruh kedai.

Emercom berada di sebelah utara kumpulan kedai dengan Mantis. Keluar pintu utama Mantis ke arah eskalator hanya berpaling ke kiri dan melekat ke dinding sepanjang jalan ke seberang kumpulan kedai dan anda harus berakhir di Emercom di sebelah utara. Kunci yang diperlukan untuk masuk ke Emercom ditemui di Kastam. Seperti Mantis, Emercom mempunyai satu tan kotak med bersama dengan kotak senjata, jaket, dan rampasan longgar. Pembunuh kesakitan juga agak biasa di kedai ini jika anda memerlukannya.

Di seberang persengket. Hidupkan sudut yang mengelilingi kejam dan Kiba akan berada di sebelah kiri anda di seberang persimpangan. Kiba memerlukan dua kunci untuk masuk, kunci parut dan kunci kedai. Kunci Parut adalah ganjaran untuk melengkapkan Gunsmith – Bahagian 11 Quest untuk Mekanik. Kunci kedai boleh didapati di Scavs dan juga di stesen janakuasa dan di Goshan. Di Goshan terdapat tapak perkhemahan, kunci ada di dalam buku di belakang salah satu khemah. Di loji kuasa, ia berada di atas kotak di rak di bilik admin. . .

Selatan Kiba berhampiran lubang yang turun ke garaj tempat letak kereta adalah kedai sudut kecil yang dipanggil Generik. Di luar adalah beberapa peti senjata di palet yang cenderung menanam bom tangan. Generik boleh mempunyai beberapa peti senjata termasuk kemungkinan senapang sniper di salah satu loker melawan dinding. Terdapat juga kemungkinan rantai emas dan kuda yang berputar di dalam kedai.

. . Di dalam kereta api adalah scav mati yang boleh mempunyai rompakan yang baik yang bernilai meraih ketika anda menuju ke tingkat atas.

Tingkat dua

Lantai kedua bangunan tidak sebesar lantai bawah tetapi boleh menjadi lebih sibuk. Terdapat sejumlah besar rompakan di tingkat dua dan tan penutup. Ini adalah kawasan yang hampir kuarters dengan banyak tempat untuk disembunyikan. Anda boleh mencapainya dari eskalator di tengah -tengah kawasan umum dan berhampiran setiap kedai sauh. Beberapa pemain baru akan cuba berkhemah di kawasan terbuka berhampiran eskalator pusat kerana mereka menawarkan pandangan yang baik dari persimpangan lantai pertama. Berkhemah di kawasan ini sebenarnya bukan idea yang bagus walaupun kerana ia adalah tepat di mana pemain FPS yang paling berpengalaman akan mengharapkan kemping menjadi. Sebahagian daripada pandangan ini juga berada dalam julat Killa yang memudahkan dipilih.

Lantai ini terutamanya mahkamah makanan dengan sebilangan besar restoran. Terdapat beberapa pakaian dan kedai teknologi di hujung utara dan selatan tetapi majoriti kedai adalah berkaitan dengan makanan. Majoriti rampasan di lantai ini adalah rampasan longgar dan daftar tunai bersama dengan beberapa peti senjata, jaket, dan perisai. . Pusat kedai di sebelah barat penuh dengan rampasan perubatan.

Sekiranya anda menuju ke hadapan pusat membeli -belah dari kawasan tengah lantai dua, anda akan menemui peti senjata. Belok kiri atau kanan dan akan ada beberapa kedai kecil di kedua -dua belah pihak dengan daftar tunai yang boleh dilarang. . Sekiranya anda menuju ke sudut tenggara tingkat dua, anda akan menemui kedai yang dipanggil Techlight. Techlight mempunyai beberapa rompakan teknologi seperti gphones, perapi bahan api, dan penganalisis gas serta senjata bertelur. Di seberang persimpangan dari Techlight adalah kedai dengan beberapa ubat di belakang berhampiran dinding utara. Lebih jauh ke arah persimpangan berhampiran hujung tenggara adalah pakaian bandar. Sekiranya anda melewati pakaian bandar dan terus menuju ke timur, anda akan menemui beberapa kotak senjata di dinding.

Terdapat banyak pintu belakang kecil dan lorong -lorong yang boleh membuat mudah melarikan diri dari pemain lain di lantai ini. Pastikan anda menutup pintu di belakang anda jika anda merancang bersembunyi dan menunggu pemain lain. .

Goshan

Kedai runcit ini terletak di hujung timur pusat membeli -belah. Kedai mempunyai warna tema merah yang ditunjukkan oleh dinding merah dan tanda. Kedai ini mempunyai dok pemuatan panjang yang panjang dan terbuka yang mengetuai bahagian belakang kedai. Terdapat daftar yang boleh dilonggarkan berhampiran dinding barat kedai yang menuju ke kawasan umum. Mungkin mercu tanda yang paling ketara di kedai ini adalah api sampah yang tidak pernah kekal di lantai berhampiran bahagian selatan kedai.

Goshan adalah lokasi untuk makanan di persimpangan. Sebilangan besar rak dapat menanam barang makanan termasuk Tushonka. Terdapat juga segelintir peti senjata yang tersebar di sekitar kedai. Terdapat hanya 40 daftar tunai di hadapan kedai yang memerlukan kunci yang terdapat pada kastam. Daftar sangat baik untuk meratakan kemahiran perhatian anda jika anda masih cukup baru dalam permainan.

Di sudut barat daya kedai adalah kawasan pemuatan dengan forklift yang ditinggalkan di dalamnya. Kawasan ini mempunyai peti dan dua kotak senjata. Periksa sudut kawasan pemuatan untuk mencari ini. Kawasan ini juga merupakan tempat yang baik untuk mencari bateri kereta dan palam pencucuh. Sekiranya anda tinggal di kawasan belakang dan ikuti di sepanjang hujung belakang kedai, anda akan datang dengan lebih banyak rompakan, beg, dan kotak alat. Semua rak boleh menanam alat, serbuk mesiu, pita, dan sejenisnya.

Berhampiran pusat kedai di kawasan belakang adalah ceruk kecil dengan tanjakan yang berlari ke garaj. Ini bagus untuk menyelinap ke Goshan dari luar atau cuba menjauhkan diri dari pertempuran. Menuju ke hujung barat Goshan sedikit jauh di utara tanjakan ke garaj tempat letak kereta dan sedikit di sebelah kiri adalah tapak perkhemahan. Khemah boleh mempunyai rantai emas dan beberapa rampasan longgar lain. Apa yang paling penting mengenai kem itu ialah di belakang salah satu khemah, duduk di atas buku adalah titik spawn yang mungkin untuk kunci kiba. Kuncinya mempunyai kadar spawn yang rendah tetapi ia dapat bertelur di atas buku.

Terdapat banyak pintu keluar di belakang Goshan yang menuju ke belakang pusat membeli -belah. Bahagian belakang pusat membeli -belah adalah jalur yang cukup sempit yang pada masa -masa yang jarang berlaku dapat berkemah di kawasan -kawasan yang menghadapinya. Keluar dari belakang baik untuk melarikan diri dengan cepat jika diperlukan.

Oli

Kedai ini terletak di hujung selatan pusat membeli -belah dan sangat sukar untuk dilewatkan. Oli mempunyai tema hijau dengan dinding hijau dan papan tanda. Terutamanya nama kedai itu dicap di seluruh tempat, pemilik hanya mahu memastikan pembeli mereka tahu tepat di mana mereka berada. Oli mempunyai beberapa rak tinggi yang boleh membuat perlindungan yang baik di beberapa tempat. Tembok Utara Oli cukup luas yang kembali ke kawasan umum. .

Oli adalah kedai perkakasan untuk pemain kerana ia adalah tempat yang baik untuk mencari rampasan seperti penganalisis gas, propana, dan bateri kereta. Sekiranya anda datang dari garaj dan belok kanan menuju ke selatan, anda akan menjumpai beberapa bilik terkunci di sebelah kanan anda. Dua bilik akan memerlukan kunci logistik OLI dan kunci pentadbiran OLI untuk masuk. Bilik kedua hingga terakhir di lorong akan mempunyai kunci untuk daftar OLI di meja. Pejabat juga boleh mempunyai peluntur dan komputer yang boleh dijarah.

Di hujung timur laut Oli adalah beberapa bilik yang boleh mempunyai komputer dan beberapa rampasan pelbagai di dalamnya. . Terdapat satu tan rampasan longgar yang tersebar di rak di seluruh kedai. Apa rampasan yang tidak boleh anda gunakan boleh dijual di pasar lambak. Terdapat beberapa daftar di bahagian depan yang boleh mempunyai beberapa ribu rubel di dalamnya tetapi akan dikunci. Kunci Daftar OLI boleh membuka kunci mereka untuk dijarah. Punggung Oli cenderung mempunyai banyak bateri kereta dan palam pencucuh yang diperlukan untuk pencarian.

. . Kawasan pemuatan adalah kawasan yang sangat sibuk dengan Scavs dan pemain. Ia membawa laluan yang sangat cepat ke titik pengekstrakan emercom menjadikannya tempat yang popular untuk berkemah, seperti pengekstrakan itu sendiri.

Idea

. Kedai terletak di hujung utara pusat membeli -belah dan sangat mudah dikenalpasti. Ia mempunyai skema warna biru dan kuning yang sama sekali tidak diilhamkan oleh saluran Sweden tertentu. Terdapat biru dan kuning di mana -mana termasuk dinding biru. Bahagian dalam kedai mempunyai corak rak tertutup sementara bahagian barat cukup terbuka.

Dari kawasan yang biasa masuk ke idea, anda boleh menuju terus ke dinding paling utara bangunan untuk mencari peti senjata. Kotak itu berhampiran dengan beberapa tangga yang pergi ke tingkat dua, hanya di seberang dinding. . Ini sebenarnya adalah lokasi yang hebat untuk menanam patung -patung terutamanya kucing kerana mereka menanam cukup kerap di dalam idea.

Di hujung utara kedai di pusat dinding belakang adalah pejabat dengan tiga komputer yang boleh dijarah. Terdapat juga beg duffel di sofa di kawasan pejabat yang sama. Terdapat beberapa beg yang tersebar di seluruh idea, terutamanya di antara rak di kawasan pusat kedai.

Seperti kedai -kedai utama lain di pusat membeli -belah, terdapat sebilangan besar daftar dalam idea yang memerlukan kunci untuk mengaksesnya. . Bas berada di hujung utara peta di luar idea. . Bas akan berada di sepanjang jalan menuju ke kilang kuasa. Bas juga mempunyai jumlah yang longgar di dalam dan di sekelilingnya.

Bangunan ini terletak di sudut timur laut peta. Anda boleh sampai ke sana dari belakang idea dengan menuju ke dinding di seberang pusat membeli -belah dan menuju utara. Anda akan melihatnya ketika anda mendekati sempadan utara peta. Powerplant mempunyai rampasan yang baik tetapi lebih penting lagi, ia digunakan untuk memulihkan kuasa ke pusat membeli -belah. Terdapat pencawang bersebelahan dengan loji kuasa yang mempunyai bangunan kecil di dalam pagar. Bangunan -bangunan ini boleh menanam kotak alat berguna untuk membuat alat alat. Di dalam kawasan utama kilang kuasa itu sendiri adalah banyak rampasan, jaket, dan kotak alat yang longgar. Conditioner bahan api juga boleh bertelur di dalam bangunan utama.

Di luar bangunan utama adalah kawasan admin yang lebih kecil dengan beberapa komputer dan kabinet pemfailan. Komputer kadang -kadang mempunyai pemacu kilat bertelur dalam yang boleh ditangkap. Di dalam kotak di salah satu rak adalah kunci yang diperlukan untuk masuk ke Kiba. . Untuk memulihkan kuasa, anda perlu membalikkan suis pada kotak pemutus. Kotak itu betul -betul di luar pintu yang menuju ke bangunan utama dari pejabat admin. Kotak itu segera ke kanan dan akan mempunyai lampu merah di atasnya jika belum diaktifkan. Flip suis dan cahaya akan bertukar menjadi hijau. Ini akan menyebabkan beberapa penggera pergi ke kedai dan memberi anda akses ke titik pengekstrakan yang lebih selamat. Dengan lanjutan, ia juga akan membolehkan anda mengakses Stash Killa.

. Sisi terang kepada bos ini adalah tidak seperti bos Tarkov yang lain, dia bekerja sendiri. Kelemahannya ialah dia adalah salah satu NPC yang paling bersenjata dalam permainan dan benar -benar membenci semua orang, termasuk pemain Scav.

Pemaju sebenarnya mengakui bahawa bos ini longgar berdasarkan Tachanka dari Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Pengepungan . Sekiranya anda baru dalam permainan, cuba mengambil Killa sebelum anda mempunyai peralatan yang baik bukanlah idea yang bagus, biarkan dia sedikit kemudian apabila anda mempunyai beberapa peralatan yang lebih baik. Sekiranya anda mengikuti garis questline Ragman, anda akhirnya akan menjadi sangat baik untuk mengalahkannya sebagai satu usaha memerlukan anda membunuhnya 100 kali.

Killa meronda lantai pertama pusat membeli -belah di kawasan sekitar lubang di lantai dan kedai Viking. Patrolnya merangkumi beberapa pintu masuk yang paling popular di pusat membeli -belah dan beberapa tempat rampasan yang baik supaya pemain harus berhati -hati ketika bergerak melalui kawasan ini.

Senjata utama Killa adalah pistol mesin ringan RPK atau senjata automatik yang serupa. Dia mempunyai topi keledar kelas 4 dengan perisai muka kelas 6, perisai badan kelas 5, dan pelbagai bom tangan. Semasa pertempuran, Killa akan bergerak dalam corak zig-zag dari penutup ke penutup. Dia akan secara aktif cuba menindas lawannya dengan asap dan bom tangan dan api berat. Dia akan mengikuti sasarannya tanpa henti melampaui laluan peronda biasa.

Dilihat oleh Killa tidak disyorkan dan harus dielakkan sebaik mungkin. Dia sangat tepat apabila dia menggunakan api pecah dan suka menggunakan tembakan api. Taktik yang sama adalah untuk mengesan dan menindas sasarannya tanpa henti sehingga dia dapat menutup jarak, mengayunkan, dan menyerang mereka. Cara terbaik untuk membunuhnya adalah dengan menggunakan peluru berkualiti tinggi dengan penembusan perisai yang tinggi. .45x39mm bs, dan 5.Pusingan 56x45mm M995 atau M855A1 akan menjadi pilihan terbaik untuk berurusan dengannya. Pusingan ini berbeza -beza dalam julat harga tetapi sedikit lebih biasa daripada beberapa jenis peluru lain. Anda boleh menyemak panduan peluru kami untuk gambaran ringkas mengenai jenis peluru yang berbeza untuk mencari apa yang paling sesuai untuk anda berdasarkan senjata dan sumber anda yang tersedia. Sekiranya anda tidak mempunyai apa -apa peluru yang tersedia dengan penembusan dan kerosakan perisai yang baik, strategi yang boleh dilaksanakan adalah untuk memberi tumpuan kepada kakinya atau cuba menghancurkan perisai badannya tetapi ini tidak disyorkan. . . Ini tidak begitu berkesan walaupun jika Killa menggunakan RPKnya kerana ia mempunyai majalah drum 95 dan dua majalah 60 pusingan yang bermaksud dia hampir pasti akan mengalahkan anda.

Strategi terbaik adalah untuk menggabungkan peluru yang baik dengan kerja berpasukan. Bekerjasama dengan pemain lain semasa memerangi Killa untuk mengendalikannya dengan mudah. Killa akan sentiasa memberi tumpuan kepada satu pemain pada satu masa yang membolehkan orang bebas bergerak dan menargetkannya. Bom tangan bersebelahan dengan killa kerana dia terlalu mudah alih untuk mereka digunakan dengan betul. Pemain mesti menggunakan perlindungan dan tidak boleh berhenti bergerak ketika memerangi killa.

Sekiranya anda membunuh Killa, dia akan menjatuhkan kad kunci yang boleh membolehkan anda mengakses stashnya dan ekstrak saferom. Sekiranya anda memulihkan kuasa ke pusat membeli -belah dari loji kuasa, pergi ke tempat burger di tingkat dua. Di bilik mandi di belakang urin adalah pad kekunci. Gunakan pad kekunci untuk membuka lot pengekstrakan yang lebih rendah di garaj tempat letak kereta. Di dalam Saferoom adalah kotak pemutus lain dengan suis yang disebut “Objek 14 Switch.”Sekiranya anda membalikkan suis, ia akan membuka bekas perkapalan di bahagian paling utara dari Lot a. Pintu masuk ke bekas perkapalan dengan stash tersembunyi di sebalik sekumpulan bekas perkapalan lain ke dinding barat lot a. Anda mesti berayun ke belakang bekas untuk mendapatkannya.

Mata Pengekstrakan

Pertukaran adalah unik di mana pemain akan mendapat pengekstrakan pada permulaan serbuan. . Sangat berhati -hati semasa mengekstrak. Tidak banyak mata pengekstrakan dan terdapat banyak pemain yang suka berkhemah berhampiran mereka menunggu seseorang yang dimuatkan dengan rampasan untuk datang.

  1. EXFIL RAILWAY (SEMUA) – Pengekstrakan ini terletak di sudut barat laut peta. Tidak terlalu sukar untuk sampai. Sekiranya anda meninggalkan pusat membeli -belah dari Oli atau idea hanya menuju ke dinding barat kemudian ikuti utara, atau memukul dinding utara dan ikuti ke barat. Titik pengekstrakan terletak di luar terowong keretapi dengan kereta api terbengkalai yang berdekatan.
  2. EMERCOM CHECKPOINT (SEMUA) – Titik pengekstrakan ini berada di sudut tenggara peta. Ia cukup mudah dicapai dari dok pemuatan berhampiran OLI. Menuju ke jalan besar dan menuju tenggara. Sekiranya anda pergi dari hadapan pusat membeli -belah hanya menuju ke kiri dan skirt di sekitar pusat membeli -belah sehingga anda berada di belakang dan menuju ke arah tenggara. Anda akan melihat semacam pusat pemeriksaan tentera yang terletak berhampiran pintu pagar di dinding sempadan. Sebaik sahaja anda melepasi trak flatbed, pengekstrakan akan mencetuskan tetapi sangat berhati -hati seperti ini, seperti kebanyakan mata pengekstrakan, akan menarik berkemah. Terdapat beberapa khemah hijau dan semak di tepi jalan ke kiri trak yang berkemah suka bersembunyi dalam menunggu seseorang datang dengan dimuatkan dengan rampasan. Bom bom dan peluru anda boleh melalui khemah dan semak jadi jika anda fikir mungkin ada berkemah di sekitar, gunakannya untuk kelebihan anda.
  3. Lubang di pagar (semua) – Anda tidak boleh memakai beg galas untuk menggunakan titik pengekstrakan ini. Ekstrak ini mudah diabaikan tetapi agak mudah untuk sampai ke. Titik pengekstrakan ini di sepanjang dinding timur ke belakang Goshan. Kepala utara jalan pemuatan Oli ke arah Goshan. Di seberang tempat letak kereta di bawah Goshan adalah inden kecil di dinding sebelum trak bahan api berwarna karat. Indent akan mempunyai sekumpulan bekas perkapalan yang tersebar di dalamnya. Terdapat jurang di sudut timur laut indent yang bertindak sebagai pengekstrakan, ia terletak betul -betul di belakang beberapa tong.
  4. Kem Scav (semua) – Titik pengekstrakan ini memerlukan anda berkawan dengan penduduk tempatan. Anda perlu membuat rakan dengan pemain scav untuk menggunakan pengekstrakan ini. . Dari depan pusat membeli -belah hanya menuju ke dinding barat melepasi panggung dengan kanopi merah. Pergi ke kren dengan bekas perkapalan merah. Terdapat bekas perkapalan terbuka yang boleh anda gunakan untuk melalui pagar dan ke kawasan dengan kren. Terdapat jurang di dinding biru besar di belakang beberapa bekas. Jurang adalah titik pengekstrakan dan ada kemungkinan untuk mendapatkan beberapa item dalam mel dari pagar jika anda menggunakan kaedah ini.
  5. Saferoom exfil (semua) – Pengekstrakan ini memerlukan kad kunci 11SR. Kuncinya diperoleh dari bos peta. Anda juga perlu menghidupkan kuasa untuk titik pengekstrakan ini diaktifkan. Untuk menghidupkan kuasa, pergi ke kilang kuasa di sudut timur laut peta berhampiran pengekstrakan kenderaan. Di dalam loji kuasa di dinding berhampiran pintu depan dan sisi pintu adalah kotak pemutus dengan lampu merah. Flip suis pada kotak dan cahaya akan menjadikan makna hijau bahawa kuasa telah dipulihkan. Kembali ke dinding dan naik eskalator ke tingkat dua. Pergi ke tempat burger yang sama sekali tidak mempunyai logo seperti tempat burger monarki tertentu, dan menuju ke tandas lelaki. Siram urin dan pad kekunci akan muncul. Gunakan kekunci 11SR dan Saferoom akan dibuka. Kembali ke eskalator dan pergi ke lubang gergasi di tanah dan menuju ke garaj, anda mungkin akan mendengar penggera yang melanda dari beberapa kedai yang menandakan kuasa kembali dan seseorang mungkin menuju ke saferoom, mana -mana pemain di sekitar mungkin juga mendengarnya jadi berhati -hati. Melekat di sebelah kiri dan menuju ke kawasan tempat letak kereta “C”, anda akan tahu anda berada di sana oleh gergasi “C” yang dicat di sekumpulan dinding. Anda akan melihat van kuning dan di sebelahnya adalah pintu terbuka. . Anda akan mengekstrak dalam masa beberapa saat selepas mengaktifkan pad kekunci tetapi terdapat banyak rampasan berharga yang perlu diambil jika anda mempunyai masa. . Sekiranya anda menarik tuil, ia akan membuka kunci Stash Killa untuk anda merampas. Ini adalah exfil penggunaan sekali sehingga apabila ia telah digunakan dalam serbuan ia tidak dapat digunakan lagi.
  6. Ini adalah kenderaan keluar yang serupa dengan peta lain seperti kastam dan hutan. Ia tidak selalu tersedia tetapi jika anda berada di kawasan itu, teruskan dan periksa untuk melihat apakah van itu ada. Sekiranya anda melihat van hitam di pintu pagar, anda boleh menggunakan ekstrak. Ekstrak boleh didapati di sudut timur laut peta. Cara paling cepat untuk mendapatkannya adalah untuk mengetuai idea belakang dan menuju ke utara ke bawah jalan. . Terdapat van hitam yang diletakkan di dalam pintu gerbang. Anda perlu membayar pemandu 3000 rubel dan maksimum empat orang boleh menggunakannya pada satu masa. Sebaik sahaja pemandu telah dibayar pengekstrakan akan menjadi satu minit sejuk sebelum pergi. Anda boleh meninggalkan kawasan terdekat dan bersembunyi dari mana -mana pelawat ekstrak tetapi jika anda tidak berdiri di van ketika saat itu akan pergi tanpa anda. .

Mengenai Pengarang

Saya seorang peminat pc yang gemar – saya bermain banyak permainan gacha, mmos, permainan survival dan tcgs. Saya juga mendapat lebih banyak permainan mudah alih. Saya meliputi dan bermain sedikit dan suka meneroka genre baru. Semasa saya tidak aktif bermain atau menulis mengenai permainan saya menonton aliran atau menguruskan pelayan minecraft.

Reexile

Di sini akan menyediakan pemain dengan jalan pengasingan dan melarikan diri dari Tarkov panduan terkini dan membina

Analisis Komprehensif Pertukaran dalam Escape dari Tarkov

Escape dari Tarkov biasanya merupakan permainan yang tujuan utamanya adalah kelangsungan hidup. Pemain perlu bermain PMC atau SCAV, muncul untuk gear mengenai peta dan musuh knockdown untuk merampas komponen mereka, dan mencapai titik pemindahan di hadapan dengan undur berakhir. Segera selepas undur permainan berakhir, semua pemain di dalam titik pemindahan adalah pemenang, dan pemain yang masih hidup tetapi gagal mencapai titik pemindahan juga dinilai mati.

. . Oleh itu, mari kita lihat panduan persimpangan peta kayu, saya harap panduan itu biasanya membantu pemain, jika ada yang salah, anda boleh meninggalkan mesej, kemudian mulakan.

Pertukaran boleh menjadi pusat membeli -belah besar dengan 3 lantai kedai besar di Oli, tanggapan, dan Goshan. Juga kerana kusut pusat kedai yang lebih kecil dengan banyak laluan untuk dikurangkan dengan cara, tangga untuk merayap, dan eskalator untuk mencelupkan dengan kuat walaupun memberitahu pasukan anda untuk menenangkannya. Koridor akses dan gudang bermaksud bahawa ia boleh menjadi sangat mudah untuk mengelakkan berhubung dengan pemain dan mendapatkan banyak rompakan dengan keluar tembakan yang dipecat. Panduan ini harus membantu anda memahami asas -asas peta persimpangan, dan bagaimana anda dapat memanfaatkan sepenuhnya seseorang.

STAS TERSEBUT TERBARU

Terdapat 18 stash tersembunyi di dalam pelarian dari peta persimpangan Tarkov, mari kita lihat.

Hatch kayu ditutupi daun. Boleh menjadi sukar untuk mengetahui. Sekiranya anda mendapat masalah melihatnya, bersiar -siar dengan semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Hatch kayu ditutupi daun. Boleh sukar dilihat. Sekiranya anda mendapat masalah melihatnya, berjalan dengan cara semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Tidak pernah berjongkok. Ia akan mendorong anda kembali. Berjalan sehingga anda tidak dapat bersiar -siar. Kemudian berbaring dan merangkak sehingga anda tidak dapat merangkak tambahan kemudian berdiri kembali.

Hatch kayu ditutupi daun. Mungkin sukar untuk mengetahui. Sekiranya anda mendapat masalah melihatnya, berjalan melalui semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu

Hatch kayu ditutupi daun. . Sekiranya anda mengalami kesukaran melihatnya, berjalan dengan semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Hatch kayu ditutupi daun. . Sekiranya anda mengalami masalah melihatnya, bersiar -siar di semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Hatch kayu ditutupi daun. Mungkin sukar untuk ditentukan. Sekiranya anda mengalami kesukaran melihatnya, bersiar -siar di semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Hatch kayu ditutupi daun. Biasanya sukar untuk mengetahui. Sekiranya anda mengalami kesukaran melihatnya, berjalan melalui semak belukar dan anda akan mendengar diri anda berjalan di atas kayu.

Kekunci pertukaran

Terdapat banyak kunci di dalam bandar Tarkov. Persimpangan mempunyai 12 kunci dan dua kad kunci. Banyak kunci ini menuntut kuasa untuk dihidupkan di stesen tenaga di sebelah timur laut dari peta. Apabila anda mempunyai penting yang tidak beroperasi atau anda tidak pasti ia akan beroperasi, menuju ke stesen dan flip suis untuk dilindungi. Berhati -hati, sebagai stesen tenaga, khususnya lokasi mengenai suis tenaga, sering menjadi tempat yang terkenal untuk berkemah.

Kunci Pejabat Pentadbir OLI
Ini penting membuka tempat kerja pentadbir di seberang tandas di OLI, pejabat terutamanya termasuk beberapa rampasan longgar dan juga PC. Penting mungkin ditemui di tepi pantai di meja di kawasan 322 sayap timur.

Kunci Pejabat Jabatan Logistik OLI
. Seperti pejabat pentadbir, pastinya hanya rampasan longgar bersama dengan PC. Kunci ini ditemui di kastam di dalam batang kereta biru di sekitar jalan yang melibatkan lokasi kilang ditambah stesen minyak baru.

Kunci Bilik Utiliti Oli Outlet
Ini hanya ditemui dalam jaket dan di scavs setakat ini. Kunci membuka kawasan utiliti dengan beberapa rampasan yang longgar.

Kunci ruang utiliti pencawang kuasa
Kunci ini membuka kunci gubuk di luar di pusat membeli -belah di sebelah timur laut dengan peta berhampiran stesen tenaga. Ia dapat dikenal pasti di loker biru di kawasan forklift di bahagian paling timur laut kilang.

Kunci farmasi
. . Kunci ini terletak di Bilik 101 di dalam sayap barat resort di pantai. Kemungkinan akan duduk di atas meja berhampiran tingkap.

Kunci Outlet Peruncit Kiba
Itu adalah salah satu daripada dua kunci yang diperlukan untuk mengakses peruncit kiba. Kedai ini adalah antara tempat rampasan yang paling berkesan di peta untuk senjata, mod senjata, dan perisai. Kuasa mesti dipulihkan untuk pusat membeli -belah di stesen tenaga untuk dapat memanfaatkannya yang penting. Kuncinya biasanya terletak di dalam ruang pentadbir di stesen janakuasa di atas kotak di rak. . Ini penting juga boleh diterima daripada ahli terapi pada tahap 4 sebagai balasan untuk 60 susu pekat dan 10 pek kepingan oat.

Kunci ke pintu parut kiba outlet
Kunci ini membuka kunci parut di belakang pintu dibuka bersama -sama dengan yang penting di atas. Kuasa harus dihidupkan dari stesen tenaga untuk menjadi kedudukan untuk menggunakan yang penting ini. Kedai Kiba dipenuhi dengan senjata, perisai, dan mod senjata, mewujudkan item yang berharga ini untuk mendapatkan. Kunci ini tidak dapat diperoleh dari jaket atau scav. Ia hanya boleh diterima sebagai ganjaran untuk usaha “Gunsmith – Component 11” yang diterima dari Mekanik. Anda perlu menjadi tahap 20 untuk memulakan usaha ini. Untuk menyelesaikan pencarian, anda perlu mengubah suai sebagai val selaras dengan spesifikasi mekanik.

Kunci Unit Penjagaan Kesihatan Emercom
Penting ini diperlukan untuk questline “vitamin” yang disediakan oleh pemain ski. Ia membuka kunci unit emercom di pusat membeli -belah di lokasi pusat di kalangan idea serta eskalator. Kuncinya biasanya ditemui di kastam berhampiran dengan stesen minyak. Terdapat ambulans bersama dengan pintu belakang yang dibuka berhampiran trak. .


. .

Kunci kepada daftar tunai tanggapan
Penting ini membuka kunci daftar dalam idea. Ia boleh dikenal pasti di antara senarai kerusi bas putih yang diletakkan di luar konsep di sebelah utara Ultra Mall.

Kunci kepada Goshan Cash Register
Penting ini membuka daftar di Goshan. Ia mungkin terletak di tempat duduk bas putih di kastam. Bas adalah elemen sekatan jalan anda berhampiran dengan stesen minyak baru.

Penyimpanan yang berkaitan dengan kesihatan yang penting
Ini penting membuka kawasan penyimpanan yang berkaitan dengan kesihatan di pusat membeli-belah. Seperti kunci kiba, kunci ini menuntut tenaga yang akan dihidupkan untuk digunakan. Penting ini hanya dapat dijumpai di jaket.

Objek 21WS Keycard
Ini penting membuka bekas di tempat letak kereta di seberang pusat membeli -belah. Ia boleh menjadi bekas merah yang duduk di atas perdana sekumpulan bekas lain menggunakan kren yang berdekatan. Tenaga mesti dipulihkan untuk menggunakan yang penting ini. Penting ini ditemui di Scavs, dalam jaket, dan kadang -kadang di peta ini scav boss, killa.

Objek 11SR KeyCard
Kad kunci ini membuka stash rahsia Killa di dalam bekas di dalam garaj tempat letak kereta di bawah pusat membeli -belah. Kuasa perlu dihidupkan sebelum stash boleh diakses. Kunci ini tidak dapat dijumpai dalam jaket atau di Scavs. . Anda akan lebih dari sekadar mengalu -alukan untuk memintanya dengan baik untuk kad kunci, tetapi jawapannya mungkin akan datang ke halaju muncung.

Exfil kereta api
Keretapi terletak di sudut barat daya dan berada di hujung landasan kereta api yang panjang. Mendapatkannya melibatkan sama ada melintasi lebuh raya, melalui kayu kecil, atau melalui tapak pembinaan. Semua ini boleh berbahaya sehingga jangan biarkan pengawal anda turun sehingga anda memukul titik pengekstrakan.

Pemeriksaan EMERCOM
Titik pemeriksaan emercom terletak di barat laut dan juga bersama kayu kecil. Ia lebih dekat dengan struktur utama daripada exfil keretapi, yang bermaksud bahawa ia dapat ditembak dari beberapa luar gudang Oli. Tempat yang anda perlukan adalah antara kenderaan di khemah. Berhati -hati dengan semua semak di sekitar jalan keluar kerana ini adalah tempat yang biasa untuk berkemah keluar oportunistik yang menunggu untuk memilih anda ketika anda melepaskan diri dengan rampasan anda.


EXFIL Stesen Kuasa adalah ekstrak penggunaan tunggal yang menelan belanja tiga ribu rubel setiap pemain. Sehingga empat PMC boleh keluar dengan mencapai SUV di belakang stesen janakuasa di sudut barat daya peta. Sekiranya SUV tidak di sini, dapat dikesan oleh enjin yang boleh didengar, maka ia telah digunakan oleh pemain lain dan tidak lagi tersedia. Ketahui masa ekstrak yang panjang.

Lubang di pagar
Lubang adalah pagar adalah ekstrak yang selalu tersedia di dinding barat peta. Ia sangat dekat dengan pintu masuk ke tempat letak kereta bawah tanah dan ditandai oleh tong lama di belakang bekas perkapalan merah. . Sudah tentu anda boleh menyiapkan ini dengan mengambil jaket TAC dengan banyak ruang penyimpanan, tetapi anda tidak akan dapat pergi dengan barang -barang yang lebih besar.

Kem Scav
Di sepanjang dinding timur terdapat satu siri khemah ketenteraan dan bekas kargo di lebuh raya. . Mencari pemain yang dikawal pemain yang tidak mahu menembak, anda boleh menjadi sangat rumit, tetapi jika bintang -bintang menjajarkan maka ini boleh menjadi jalan keluar untuk anda.

Saferoom exfil
Saferoom adalah keluar penggunaan tunggal yang rumit yang memerlukan beberapa gelung untuk melompat. Mula -mula anda perlu pergi ke stesen janakuasa di sudut barat daya dan menghidupkan kuasa untuk keseluruhan pusat membeli -belah. . Di sini anda perlu membuang air kecil di tandas lelaki yang akan mendedahkan panel kawalan. Seterusnya anda perlu sapu objek #11SR kad kunci. Ini akan membuka bilik selamat rahsia di tempat letak kereta bawah tanah. Cari van kuning dengan beberapa lampu kerja mudah alih berganda. Di dalam bilik selamat adalah exfil anda, serta suis untuk membuka objek 14 bekas.

Lokasi rampasan persimpangan

Terdapat banyak tempat yang berpotensi dalam persimpangan. . . Oli mempunyai banyak sampah bernilai tinggi dari alat dan motor, untuk bahan api dan baut. Terdapat beberapa garis penglihatan yang sangat berbahaya apabila anda bergerak lebih jauh ke kedai, jadi berpegang pada dinding belakang bayangan untuk keselamatan.

Techlight di tingkat dua pasar ultra mempunyai kepingan teknologi yang longgar, kadang -kadang memajukan kad grafik. Techlight biasanya dipukul dengan cepat oleh pemain, terutama mereka yang datang dengan ransel dan pistol khusus untuk berjalan pantas. Stealth dan Mobility High adalah rakan anda jika anda cukup berani untuk dibongkar ke kedai -kedai pusat persimpangan. .

Kiba adalah kedai senjata yang sering dipenuhi dengan lampiran dan skop yang longgar, termasuk skop terma Reair. Ia juga mempunyai sangkar belakang yang sering mengandungi senjata yang jarang berlaku. Untuk masuk ke kedai, anda memerlukan kunci kedai kedai Kiba tetapi sedar bahawa pembukaan pintu akan mencetuskan penggera yang memberi amaran kepada semua orang di peta ke hadapan anda. Ini boleh dilumpuhkan dengan menekan suis penggera di dalam bilik di sebelah OLI, atau dengan pergi ke tempat kedua dan menuju ke Timur Tengah, berhampiran eskalator. Untuk masuk ke sangkar belakang, anda memerlukan kunci untuk pintu keluar kiba outlet.

Bos Scav Interchange

Killa adalah bos yang sangat berbahaya untuk bertarung. Dia mempunyai perisai yang sangat sukar yang dihiasi khas untuknya. Senjatanya boleh menjadi hebat dan bom tangan yang dilemparkannya dengan mudah dapat mengakhiri larian anda. Sekiranya dia menjumpai pemain, dia akan memburu mereka tanpa henti. . Bawa senjata penembusan yang tinggi untuk memotong perisai yang sangat sukar. Nilai yang anda dapat dari membunuh Killa sepenuhnya dalam gearnya, dengan semuanya sangat berguna, atau berharga.