Melarikan diri dari mata pengekstrakan peta kastam Tarkov | Allgamers, Escape dari Tarkov Customs Map Guide: Semua Poin Pengekstrakan | Pcgamesn

Melarikan diri dari Panduan Peta Kastam Tarkov: Semua Mata Pengekstrakan

Untuk mengarahkan anda tentang bencana sedemikian, dan semoga membantu anda meningkatkan pengetahuan peta anda, kami telah mengumpulkan panduan berguna untuk peta kastam di Escape dari Tarkov, termasuk semua titik pengekstrakan, spawns, boss spawns, dan bidang utama.

Escape dari Tarkov Customs Map Extraction Points

.

Walkabout Mini Golf Lost Balls – Quixote Valley

Ketahui Di Mana Untuk Cari Semua Lembah Quixote Lost di Walkabout Mini Golf VR!

Melalui adat istiadat dalam kehidupan sebenar boleh menjadi pengalaman yang menyakitkan, tetapi melarikan diri dari Tarkov? Anda berada dalam dunia yang sakit jika anda tidak tahu mata pengekstrakan peta kastam. Peta itu membingungkan, tetapi kami telah menyerlahkan semua Escape dari Tarkov Customs Map Extraction Points untuk PMC dan Scavs di bawah untuk anda merujuk dengan mudah.

Escape dari Tarkov Customs Map Extraction Points

Melarikan diri dari Panduan Mata Pengekstrakan Peta Kastam Tarkov

Kastam mempunyai lebih daripada 20 mata pengekstrakan yang perlu anda pelajari, walaupun hanya sembilan yang tersedia untuk PMC. Ingat bahawa anda hanya akan mendapat akses kepada beberapa daripada mereka setiap permainan, bergantung pada tempat anda bertelur dan sama ada anda bermain sebagai SCAV atau PMC. Pastikan anda menyemak ekstrak anda yang ada semasa anda bertelur (atau tekan kekunci O untuk melihat senarai) supaya anda boleh merancang lebih awal. Berikut adalah butiran mengenai semua titik pengekstrakan PMC termasuk apa yang anda perlukan untuk mengaksesnya.

Crossroads

Memerlukan: Tiada

Terletak di sebelah barat peta, titik pengekstrakan kastam Crossroads tersedia untuk kedua -dua PMC dan Scavs. Ini adalah salah satu laluan yang lebih mudah, tanpa sebarang keperluan. Cukup ikuti jalan sehingga anda sampai ke sudut dengan pintu gerbang yang mengatakan “berhenti” dan trak di luar. Ekstrak PMC dan SCAV berada di sisi yang berbeza dari blok pintu.

Taman Trailer

Memerlukan: Tiada

Terletak di selatan Ekstrak Crossroads, Trailer Park adalah titik pengekstrakan kastam PMC sahaja. Hanya menuju ke sudut barat daya peta untuk mencapai penghalang dengan bas di belakangnya. Kepala ke kawasan sudut berumput dengan pokok -pokok di sebelah kiri bas untuk sampai ke titik ekstrak. Shack Pekerja Taman Treler Ekstrak SCAV terletak berdekatan, dengan sudut pagar di kawasan itu dengan semua bangunan sementara.

Bot Smuggler

Memerlukan: Lit api unggun dan bot

Bot Smuggler adalah titik pengekstrakan PMC sahaja yang terletak di sebelah utara tebing timur sungai besar peta. Cari sungai dari bahagian utama peta dan ikuti dengan betul untuk mencapai tempat ini. Perahu Smuggler tidak akan tersedia dalam setiap permainan yang anda mainkan. Anda boleh mengetahui sama ada ia boleh diakses dengan memeriksa sama ada terdapat api unggun di pantai sungai. Jika ya, anda boleh menuju ke bawah untuk mengekstrak dengan bot di sini. di sini.

RUAF ROADBLOCK

Memerlukan: Tiada

Satu lagi titik pengekstrakan peta kastam yang mudah dicari dan tersedia untuk kedua -dua PMC dan Scavs, Ruaf Roadblock terletak di sempadan selatan peta, tepat di sebelah timur Sungai Besar. Terdapat trak besar di sebelah sekatan besar di jalan raya.

Asrama v-ex

Memerlukan: 5,000 Rubel setiap Pemain (Max 4)

Titik Pengekstrakan V-EX Doms ditemui di tengah pinggir utara peta. Cari kereta yang diletakkan di dalam pintu terbuka di hutan di belakang bangunan asrama. Ia adalah satu-satunya titik pengekstrakan PMC sahaja yang boleh mengambil maksimum empat pemain. Sebaik sahaja digunakan, ia akan ditutup untuk sepanjang permainan. SCAV setara, Old Road Gate, tidak akan mengenakan bayaran untuk mengekstrak.

Escape dari Tarkov Customs Extraction Points

Stesen minyak lama

Memerlukan: Suar hijau akan dinyalakan

Stesen Gas Lama adalah titik pengekstrakan kastam PMC sahaja di sebelah selatan peta. Ia terletak di atas jalan utama di tenggara bangunan kastam besar. Ia tidak akan dapat diakses dalam setiap perlawanan, jadi perhatikan suar hijau yang dinyalakan di kawasan itu semasa anda melangkah keluar. Sekiranya mereka hadir, ini bermakna titik pengekstrakan tersedia. Seperti namanya, ia adalah stesen minyak yang tidak digunakan, menjadikannya agak mudah untuk ditemui. Kepala di dalam bangunan dan turun tangga untuk mencapai ekstrak.

ZB-1011

Memerlukan: Tiada

Titik Pengekstrakan ZB-1011 terletak di sudut tenggara Kastam, di kawasan dandang peta. Anda sedang mencari pintu masuk bunker kecil berhampiran beberapa saluran paip yang tinggi di hujung bangunan. Ini adalah titik pengekstrakan yang mudah untuk PMC sahaja.

ZB-1012

Memerlukan: Cari Carian untuk dihidupkan

Sama seperti ZB-1011, titik pengekstrakan peta kastam ini adalah PMC sahaja. Ini pintu masuk bunker lain yang dapat ditemui dengan mengikuti dinding perindustrian di pinggir selatan peta. Anda perlu kelihatan dekat dengan hujung trek keretapi. Walau bagaimanapun, ini tidak akan tersedia dalam setiap perlawanan. Untuk memeriksa sama ada anda boleh melarikan diri di sini, anda perlu mencari lampu suluh yang ditempatkan di atas pintu. Sekiranya cahaya dihidupkan, titik pengekstrakan terbuka dan aktif.

ZB-1013

Memerlukan: Kunci Kilang, Tuas di Gudang 4

Titik pengekstrakan PMC terakhir adalah keluar yang paling rumit. ZB-1013 adalah pintu yang terletak di bawah tanah di bangunan Reshala di tengah peta. Menuju ke ruangan bawah tanah dan anda dapat mencari pintu terkunci ke pengekstrakan. Sebelum anda dapat mengaksesnya, anda perlu memastikan bahawa tuil di gudang 4 diaktifkan di tingkat bawah, dan apabila anda membalikkannya, ZB-1013 akan disenaraikan sebagai titik ekstraksi aktif kepada semua pemain. Anda juga perlu mempunyai Kunci Kilang Untuk membuka pintu ke titik pengekstrakan kastam. Temui semua kriteria dan anda mungkin akan menghadapi sedikit masalah keluar di sini.

Mencari lebih banyak pelarian dari mata pengekstrakan Tarkov? Berikut adalah panduan kami untuk peta lain:

Itu semua melarikan diri dari titik pengekstrakan peta kastam Tarkov yang kita tahu. Fikir kita telah terlepas apa -apa? Beritahu kami dalam komen di bawah!

Henry Stenhouse menghidangkan hukuman kekal sebagai editor bersekutu Allgamers. Dia menghabiskan hidupnya yang lebih muda untuk mempelajari undang -undang fizik, bahkan sejauh menyelesaikan PhD dalam subjek sebelum permainan video mencuri jiwanya. Mengaku cinta anda super smash bros. melalui e -mel di [email protected], atau menangkapnya di Twitter.

Melarikan diri dari Panduan Peta Kastam Tarkov: Semua Mata Pengekstrakan

Cuba mempelajari peta kastam di Escape dari Tarkov? Peta di EFT boleh menakutkan, dengan banyak maklumat untuk dipelajari agar dapat dilakukan dengan berkesan melalui serbuan. Dari spawns dan ke ekstrak, ke tempat rampasan yang baik dan kawasan di mana musuh mungkin, memahami lokasi dan tempat menarik adalah salah satu bahagian paling kritikal bermain melarikan diri dari Tarkov. .

Terdapat beberapa perkara yang lebih menakutkan dalam FPS taktikal ini daripada memasuki peta baru untuk pertama kalinya dan cuba mencari cara melarikan diri dari Tarkov/Kastam. Apabila anda mengetap dua kunci O untuk memaparkan pilihan pengekstrakan anda, anda akan menghadapi senarai pendek yang berpotensi keluar, jadi ia benar-benar membayar untuk mengetahui di mana setiap satu supaya anda tidak tersesat ke bahagian paling sibuk peta, SCAV bertelur, atau mungkin bos, reshala.

Untuk mengarahkan anda tentang bencana sedemikian, dan semoga membantu anda meningkatkan pengetahuan peta anda, kami telah mengumpulkan panduan berguna untuk peta kastam di Escape dari Tarkov, termasuk semua titik pengekstrakan, spawns, boss spawns, dan bidang utama.

Pelarian dari peta Tarkov

Peta Kastam Spawns

Mengetahui peta kastam yang spawns adalah penting kerana ia memberitahu keputusan segera anda; Adakah anda pergi ke PMC yang berdekatan dengan harapan untuk meraih membunuh cepat, tergesa -gesa tempat loot, atau cuba menjejaki bos dengan cepat?

Spawns dibahagikan kepada dua sisi, kastam ke barat dan gudang di timur. Titik pengekstrakan anda ditentukan oleh spawn anda dan akan sentiasa berada di seberang peta. Ini bermakna bahawa semasa anda bergerak melintasi peta, anda akan selari dengan mereka yang menanam di sebelah anda dan menuju ke arah yang bertentangan – mengelakkan pertempuran agak rumit.

West Customs Spawns

Lokasi -lokasi ini adalah di sekeliling gudang kastam merah besar yang memberikan namanya, dan berkisar dari dinding barat di luar kemudahan penyimpanan dan sehingga kereta api di tepi sungai. Dengan lapan spawns yang digunakan dalam setiap serbuan, ada kemungkinan yang kuat bahawa empat kumpulan akan berasal dari gudang sehingga selalu bersedia untuk bertarung sebaik sahaja anda mendarat.

East Customs Spawns

Bahagian timur peta mempunyai titik spawn yang diedarkan dalam bentuk kuda yang melingkari di sekitar bukit -bukit utara dan turun ke arah stesen minyak lama. Spawns ini hampir tiga daripada empat bos berpotensi yang berpotensi dan memberi anda peluang yang baik untuk mendapatkan kejatuhan awal kepadanya, namun bukit -bukit hutan bermaksud bahawa pemain berdekatan dapat sampai ke anda dengan cepat.

Mata Pengekstrakan Peta Kastam

Belajar satu atau dua ekstrak cukup untuk anda melarikan diri dari semasa ke semasa, tetapi lebih banyak pilihan yang anda ada semakin tinggi peluang anda untuk berjaya. Mampu mengubah rancangan dengan ekstrak lalat dan suis boleh menjadi kemahiran yang tidak ternilai. . Ini hanya boleh didapati bergantung pada tempat anda bertelur, jadi selalu ketuk dua kali ke kunci O untuk memastikan anda menuju ke tempat yang betul.

Jalan dengan log masuk dari Tarkov

Pengekstrakan Crossroads pada Kastam

Crossroads adalah ekstrak PMC yang sentiasa terbuka yang terletak di sudut paling barat laut peta. Terdapat beberapa kenderaan untuk memberi anda perlindungan, tetapi jika tidak, anda dikelilingi oleh jalan panjang dengan garis pemandangan yang baik, serta pemotongan yang membawa kepada penyimpanan. Sekiranya anda mengekstrak di sini, pastikan anda masuk ke tempat yang selamat dan jangan biarkan pengawal anda turun sehingga anda keluar.

Sudut berdaun yang indah di Escape dari Tarkov

Pengekstrakan Taman Trailer pada Kastam

Ekstrak taman treler terletak di dinding selatan, hanya dari kemudahan penyimpanan di timur. Tempat yang anda cari adalah tampalan hutan di antara sekatan jalan dan beberapa pondok pekerja. Anda perlu menggunakan pokok untuk perlindungan semasa anda mengekstrak, tetapi ia hanya boleh didekati dari jalan ke depan dan mudah dikawal.

Pengekstrakan ZB-1011 pada Kastam dalam Escape dari Tarkov

Pengekstrakan ZB-1011 pada Kastam

Ekstrak ketiga terletak di sudut tenggara peta dan hanya tersedia jika anda bertelur di timur. Ia adalah bunker dengan pintu rebar yang menyekat pintu masuk. Apabila anda membukanya, anda perlu turun beberapa tangga untuk mencapai titik melarikan diri, jadi sedar akan berkemah berpotensi bersembunyi di sudut.

Asrama v-ex pengekstrakan pada kastam dalam melarikan diri dari tarkov

Pengekstrakan V-EX asrama pada Kastam

Jika anda cuba merampas asrama, adalah idea yang baik untuk mempunyai tujuh ribu rubel yang terselip di gamma anda kerana ia dapat memberi anda mudah melarikan diri. Di sebelah utara asrama terdapat dinding luaran dengan SUV yang diletakkan di pintu pagar. Sekiranya anda membayar pemandu maka anda boleh mengekstrak sehingga empat orang keluar. Sedar bahawa setiap pemain perlu membayar jumlah penuh. Sebaik sahaja ia diaktifkan, ia mengambil masa satu minit untuk pergi jadi bersiaplah untuk mengambil perlindungan semasa anda menunggu. Sebaik sahaja ia digunakan, ia hilang dari peta dan tidak dapat digunakan oleh orang lain.

Pengekstrakan bot penyeludup di Kastam dalam Escape dari Tarkov

Pengekstrakan bot penyeludup pada Kastam

Di titik utara sungai terdapat batu dengan api unggun. Sekiranya api dinyalakan, maka anda baik untuk diselipkan oleh garis pantai dan mendapatkan ekstrak yang dapat menjimatkan perjalanan anda ke kawasan berbahaya.

Pengekstrakan jalan raya Ruaf pada kastam di Escape dari Tarkov

Pengekstrakan Rauf Roadblock pada Kastam

Di titik selatan sungai terdapat sekatan jalan Rusia di sepanjang jalan. Sekiranya lampu suluh di pintu gerbang dihidupkan, maka anda boleh menggunakan lokasi ini untuk mengekstrak. Berhati -hati dengan garis pandangan yang panjang di seberang sungai dan di jalan raya.

Pengekstrakan ZB-1012 pada Kastam dalam Escape dari Tarkov

Pengekstrakan ZB-1012 pada Kastam

Di sebelah tenggara peta, terselip di beberapa semak di belakang gudang, adalah bunker kedua. Yang ini mempunyai lampu suluh seperti sekatan jalan ruaf dan hanya boleh digunakan apabila ia dihidupkan.

Pengekstrakan stesen minyak lama di Kastam dalam Escape dari Tarkov

Pengekstrakan Stesen Gas Lama pada Kastam

Di selatan bahagian gudang adalah jambatan dengan beberapa kereta api lama yang ditinggalkan di atasnya. Sekiranya anda berlalu di bawah atau lebih, anda akan sampai ke stesen minyak yang sepi. Akan ada suar hijau untuk memberi isyarat bahawa ekstrak tersedia dan akan memerlukan anda masuk ke dalam bangunan dan turun beberapa tangga di belakang untuk sampai ke titik evor anda. Ketahui scavs yang bertelur di kawasan ini. Stesen Gas Lama juga sudah mati, jadi anda perlu melawan jalan keluar jika skuad PMC yang lain mengikuti anda.

Kastam Loot Spots

Walaupun bintik-bintik kecil yang tersebar di peta, anda akan mahu menuju ke asrama untuk mengambil beberapa item tiket besar. Kedua -dua bangunan di utara peta mengandungi banyak kotak senjata di mana anda dapat mencari lampiran dan senjata. Selalunya akan ada scavs di dalam dan di sekitar bangunan yang boleh anda pilih untuk beberapa peralatan dan barang.

Di dalam bangunan tiga tingkat adalah bilik yang dikunci dengan kunci yang ditandakan. Mendapatkan akses ke bilik ini dapat menyediakan barang -barang yang sangat berharga, mulai dari senapang serangan M416, hingga kes senjata bernilai lebih dari satu juta rubel. Pemain lain mungkin akan menembak untuk rampasan ini, jadi bersiaplah untuk api berat.

Sekiranya anda mencari Peta stash kastam Kemudian M1ksu dan Marvelin telah mencatatkan peta luar biasa dari semua tempat stash pada kastam ke reddit yang telah kami tertanam di atas.

Panduan Reshala Boss Kastam dalam Escape dari Tarkov

Panduan reshala bos kastam

The Boss Scav in Customs dinamakan Reshala, dan boleh didapati di asrama sama ada, atau stesen minyak baru. Dia kadang -kadang boleh berkeliaran dari lokasi -lokasi ini ke pusat pemeriksaan ketenteraan, atau menara radio di bukit. Dia mempunyai empat pengawal yang akan mengikutinya dan melindunginya.

Ini boleh menjadi lawan yang sukar jadi cuba gunakan julat dan bom tangan untuk kelebihan anda, serta mempunyai cara mudah untuk memecahkan garis penglihatan dan sembuh. Reshala dan pengikutnya mempunyai lebih banyak kesihatan daripada AI biasa dan cenderung memakai perisai yang baik – jadi baca kami melarikan diri dari panduan peluru Tarkov untuk mempelajari pusingan terbaik untuk menumbuk melalui perisai peringkat tinggi. Merampas mereka semua dapat menjamin beberapa senjata, perisai, dan barang yang baik.

Jack Grimshaw Jack Grimshaw adalah seorang penulis permainan yang telah melepaskan melarikan diri dari Tarkov untuk pcgamesn.