MEGASTRIKTUR: MEGASTRUCTURES, MEGASTRUCTURE MEGASTRUKTUR KEPADA MEGASTRUKTUR

Keperluan dan faedah Stellaris Megastructure

14

Подиш dinding, ччоы ззрззь
Megastructures

Э. .

Mod ini tidak lagi dikemas kini

Cuba mod kami yang lain, Pemeliharaan Asli!

25/02/2018 – Kemas kini untuk 2..

Dikemas kini untuk 2.0.* – Equatorial Shipyard Resigned, kini bertajuk, ‘Fabricator Equatorial’.

Ciri -ciri baru utama:

Array Sains Citizen. Menemukan (mencipta) sistem bintang baru, dengan peluang mencari beberapa kejutan yang berharga. . Had: 1.

. Menambah Storan Sumber Mineral dan Tenaga ke Empayar Anda.

Planet Cracker. Kurangkan planet yang boleh dihuni atau tidak dapat didiami untuk debu, menuai ganjaran dalam proses. Penafian: Semua liabiliti kehilangan nyawa/spesies terletak pada pengguna akhir.

Fabrik Equatorial. .

Sumber Strategik Baru:

Pepejal supertensil. .

Menjalin dunia. Membuka lif ruang angkasa, limbungan khatulistiwa dan keropok planet.

Ciri -ciri yang akan datang:

-Galactic Harold. Harold. . Harold. Kami sebenarnya bermaksud Harold. Bukan Herald. Apa yang akan dilakukan oleh Galactic Herald? * Fanfare* Tada! Itu. galaksi! Tidak, kita benar -benar bermaksud Galactic Harold.
-Projek Megastruktur Berasaskan Masyarakat (Rahsia!).
-Planet-Cracking. ** Sekarang ditambah **
-Pelbagai komunikasi.
-Persidangan Diplomatik Basilica
-.)
-Lebih banyak barangan.

Jerman – Kredit kepada Killy84
Rusia – Kredit kepada Spektrum

Pada keserasian; Megastructures tidak pernah ada, dan tidak akan, menimpa atau mengubah mana -mana fail permainan vanila. Sekiranya anda mengalami masalah keserasian dengan *masukkan nama mod di sini *, ia tidak berakhir. Yang mengatakan, mungkin terdapat ketidakserasian asas gaya atau ciri yang digunakan menggunakan megastruktur dan * masukkan nama mod di sini * tidak berfungsi.

Mana -mana mod yang mengubah skala sistem, atau skala bahagian ringworld pada masa ini akan menyebabkan isu visual, seperti lokasi megastruktur kami berhubung dengan planet dan lain -lain.

Sila laporkan pepijat di bawah, dan bersenang -senang. Mod ini akan menerima kemas kini yang kerap dalam beberapa hari/minggu yang akan datang.

Попл п пoti о б н н н н н н н н ны в ны в ны б н ны б н пα б б н пα б б пα б б пы по поq bahawa 6 (6)

67

Hl+ut = hebat, ubah fikiran saya

Keperluan dan faedah Stellaris Megastructure

Apakah syarat untuk membina megastruktur? Stellaris Megastructures adalah struktur titanik yang memberikan bonus spesifik empayar. Megastruktur telah berubah dengan ketara sejak saya mula -mula menulis artikel ini. Ini telah dikemas kini untuk memenuhi keperluan permainan sejak Libra 3.3 kemas kini.

Anda perlu mempunyai DLC yang betul dan anda perlu menyelidik kejuruteraan mega ditambah teknologi yang sepadan untuk setiap megastruktur. Kapal pembinaan diperlukan untuk membina tapak awal dan kemudian kebanyakan megastruktur ditingkatkan secara berperingkat -peringkat. Mereka tidak boleh dibina di sekitar bulan atau asteroid.

Di mana untuk membina megastruktur dan keperluan mereka

. . Umumnya, anda hanya boleh membina satu megastruktur setiap sistem kecuali ia adalah pintu masuk atau habitat. Pelbagai habitat boleh dibina dalam sistem dan pintu masuk boleh dibina dalam sistem yang sudah mengandungi megastruktur. Megastructures tidak boleh dibina di badan -badan planet kecil seperti bulan atau asteroid, dan jika terdapat stesen penyelidikan atau perlombongan dalam sistem mereka biasanya perlu dibongkar terlebih dahulu tetapi tidak membongkar pos atau starbase. Anda masih perlu mengekalkan kawalan sistem supaya anda dapat membinanya.

Satu -satunya keperluan lain ialah anda menyelesaikan penyelidikan yang diperlukan untuk membuka kunci setiap megastruktur. Ini adalah teknologi yang jarang berlaku sehingga peluang ini hanya akan muncul sesekali. Satu -satunya megastruktur yang bukan teknologi yang jarang berlaku ialah habitat orbital.

Perkembangan Keajaiban Galactic diperlukan sebelum anda dapat membina cincin dunia, sfera dyson, dan penguraian perkara. Setelah diaktifkan ia menambah mereka ke pilihan penyelidikan anda.

?

Saya akan benar -benar jujur ​​di sini dan mengatakan saya tidak 100% pasti tetapi saya 99% pasti anda memerlukan kejuruteraan mega yang diteliti sebelum anda boleh membina megastruktur (bahawa 1% keraguan adalah pembunuh sebenar walaupun). Walaupun saya tidak pernah bermain permainan yang saya dapat ingat di mana saya mendapat pilihan untuk membina megastruktur tanpa kejuruteraan mega yang tidak semestinya menjadikannya benar.

. Inilah yang dikatakan oleh tooltip.

“Untuk menyelesaikan pembinaan projek -projek skala yang benar -benar mengejutkan, kita mesti terlebih dahulu mencapai pemahaman asas mengenai keperluan kejuruteraan dan penyimpanan sumber untuk megastruktur sedemikian.”Cukup jelas, betul? Tetapi ciri yang dibuka itu adalah keupayaan untuk “membaiki megastruktur yang hancur.”Jadi, saya rasa ini bermakna anda memerlukannya untuk membina megastruktur dan anda pasti memerlukannya untuk membaiki megastruktur tetapi apa yang dibuka membuatkan saya berfikir sesuatu yang berbeza.

Malangnya, saya tidak menetapkan laman web ini untuk membenarkan komen, tetapi saya mempunyai saluran YouTube yang sepadan dan saya merancang untuk melepaskan video mengenai megastruktur tidak lama lagi. . Mungkin seseorang dapat mencerahkan saya atau sekurang -kurangnya berkongsi pendapat mereka dengan saya.

Dyson Sphere

Dyson Spheres perlu dibina dalam sistem tanpa sebarang planet yang boleh dihuni dan tidak ada stesen perlombongan atau penyelidikan, jika anda mesti membongkarnya terlebih dahulu tetapi tidak membongkar mana -mana pos atau starbases kerana anda masih perlu mengawal sistem supaya anda dapat membina ia. Mereka mesti dibina dalam sistem dengan bintang tunggal (tidak ada lubang hitam) dan mana -mana badan planet dalam sistem tidak bernilai dengan menjadikannya menjadi tanah gurun beku. Ia berharga 1,000 perpaduan dan 5,000 aloi untuk membina tapak sfera Dyson dengan kapal pembinaan, bingkai itu dan masing -masing 4 peringkat pembinaannya kos 5,000 perpaduan dan 10,000 aloi masing -masing. Ia memberikan 4,000 tenaga sebulan apabila beroperasi sepenuhnya.

Gateway

Gerbang . Sekiranya anda memilih kapal pembinaan maka klik kanan pada planet atau bintang anda tidak akan dapat membina satu, hujung alat mengatakan anda tidak boleh membinanya dengan baik graviti. . Graviti sumur akan diserlahkan dengan warna merah, yang menunjukkan pintu masuk tidak boleh dibina di kawasan itu. Pilih tempat di luar zon merah dan klik kiri. Gerbang akan dibina di tempat itu. Gateways memberikan armada anda keupayaan untuk hampir serta -merta perjalanan dari satu pintu masuk ke yang lain. . .

Habitat

Habitat orbital mesti dikaji sebelum a Habitat . Mereka boleh dibina di atas planet dengan syarat mereka tidak mempunyai anomali. . Kos adalah 150 pengaruh dan 1,500 aloi. Lebih daripada satu habitat boleh dibina dalam sistem.

Perhimpunan Interstellar

An Perhimpunan Interstellar . Tapak awal mesti dibina oleh kapal pembinaan dan kos 2,500 perpaduan dan 5,000 aloi untuk dibina. Ia mempunyai 4 peringkat tambahan, masing -masing berharga 2,500 perpaduan dan 10,000 aloi untuk menaik taraf ke peringkat seterusnya. Apabila berfungsi sepenuhnya ia memberikan rangsangan 40% kepada pengaruh diplomatik, dan ia memberi anda 2 lagi utusan. Ia memerlukan 40 tenaga sebulan untuk mengekalkan.

A Pembekal perkara hanya boleh dibina di sekitar lubang hitam dan di sana juga tidak boleh ada stesen perlombongan atau penyelidikan dalam sistem. Ia berharga 5,000 perpaduan dan 5,000 aloi untuk membina laman web ini. Setiap peringkat berturut -turut berharga 5,000 perpaduan dan 12,500 aloi. Ia menghasilkan 2,000 mineral sebulan dan kos 100 tenaga sebulan untuk mengekalkan apabila beroperasi sepenuhnya.

Pemasangan Seni Mega

A Pemasangan Seni Mega Mesti dibina di planet yang tidak boleh dilaksanakan dan dalam sistem yang ditinjau yang berada di dalam sempadan anda. . Ia mempunyai 3 peringkat tambahan, masing -masing berharga 2,500 perpaduan dan 15,000 aloi untuk menaik taraf ke peringkat seterusnya. Apabila berfungsi sepenuhnya ia menghasilkan 480 perpaduan sebulan dan peningkatan 20% kemudahan. Ia memerlukan 30 kredit tenaga sebulan untuk mengekalkan.

Mega Shipyard

Mega Shipyards dibina secara berperingkat. . Ia mesti dibina di sempadan Empayar anda. Tahap tambahan menelan kos 2,500 perpaduan dan 10,000 aloi. Apabila selesai sepenuhnya, ia dapat menghasilkan 20 kapal yang menakjubkan pada satu masa ditambah ia meningkatkan kelajuan bangunan kapal anda sebanyak 100% di seluruh empayar anda. Ia memerlukan 40 tenaga untuk mengekalkan apabila beroperasi sepenuhnya. Ini adalah megastruktur terbaik pada pendapat saya. Sekiranya anda pasangannya dengan rangkaian gerbang, anda boleh menghasilkan armada dengan cepat dan membawanya ke tempat masalah hampir seketika.

Ringworlds mesti dibina dalam sistem tanpa planet yang boleh dihuni dan tidak ada stesen perlombongan atau penyelidikan. Sekiranya ada, anda mesti membongkarnya terlebih dahulu tetapi ingatlah untuk tidak membongkar mana -mana pos atau starbases kerana anda masih perlu mengawal sistem supaya anda dapat membina di sana. Mereka mesti dibina dalam sistem dengan bintang tunggal (tiada lubang hitam) dan mereka menjadikan mana -mana badan planet dalam sistem tidak bernilai dengan menghancurkan mereka. Ia memerlukan 300 pengaruh dan 5,000 aloi untuk membina tapak sahaja, yang mesti dibina oleh kapal pembinaan, ditambah dengan kos 5 tenaga dalam kos pemeliharaan. Dunia cincin dibina di bahagian dan mesti dijajah sama seperti planet.

Sains Nexus

A Mesti dibina di planet yang tidak boleh dilaksanakan dalam sistem yang ditinjau yang berada di dalam sempadan anda. Tapak awal mesti dibina oleh kapal pembinaan, dan kos pembinaan 5,000 perpaduan dan 5,000 aloi untuk membina tapak tersebut. Ia dinaik taraf dalam tiga peringkat dengan kos 5,000 perpaduan dan 15,000 aloi setiap peringkat. Apabila selesai sepenuhnya, ia memberikan rangsangan 15% kepada semua kelajuan penyelidikan, ditambah pula dengan peningkatan 300 penyelidikan kepada fizik, masyarakat, dan penyelidikan kejuruteraan. .

Pusat Array Sentry

A Pusat Array Sentry Mesti dibina di planet yang tidak boleh dilaksanakan dalam sistem yang ditinjau yang berada di dalam sempadan anda. Tapak awal mesti dibina oleh kapal pembinaan, dan kos 2,500 perpaduan dan 5,000 aloi untuk kapal pembinaan untuk membina tapak tersebut. Ia dibina dalam empat peringkat dan setiap peringkat kos 2,500 perpaduan dan 10,000 aloi. Setelah menyelesaikan julat sensornya meliputi seluruh galaksi dan meningkatkan Intel sebanyak 40%. Ia memerlukan 100 tenaga sebulan apabila beroperasi sepenuhnya.

Pusat Penyelarasan Strategik

A Pusat Penyelarasan Strategik Mesti dibina di planet yang tidak boleh dilaksanakan dan dalam sistem yang ditinjau yang berada di dalam sempadan anda. Tapak awal mesti dibina oleh kapal pembinaan, dan kos 2,500 perpaduan dan 5,000 aloi. Ia mempunyai tiga peringkat tambahan, masing -masing berharga 2,500 perpaduan dan 15,000 aloi untuk menaik taraf ke peringkat seterusnya. Apabila bersaing, ia memberi peningkatan kepada kapasiti tentera laut sebanyak 150, keupayaan untuk memajukan 6 starbase tambahan, menimbulkan topi pada pertahanan platform sebanyak 12 dan meningkatkan kelajuan sublight kapal anda sebanyak 15%. .

DLC yang diperlukan

 • Habitats (atau asal -usul penghuni yang tidak sah memberikannya, yang merupakan sebahagian daripada federasi dlc)
 • Cincin dunia
 • Dyson Spheres
 • Pembekal perkara
 • Pemasangan Seni Mega
 • Pusat Penyelarasan Strategik
 • Perhimpunan Interstellar
 • Mega Shipyard
 • Habitat (jika anda memilih asal penghuni tidak sah).

.

Cara membina megastruktur

Terdapat beberapa cara untuk membina megastruktur. . Pilih pilihan Megastructure Build yang muncul di pop timbul, kemudian klik pada megastruktur yang ingin anda bina. .

Kaedah lain, dan satu yang perlu anda gunakan jika membina pintu masuk, adalah memilih kapal pembinaan, zum ke dalam sistem dan klik kanan, kemudian memilih membina megastruktur dari senarai pilihan yang muncul. . Graviti sumur akan diserlahkan dengan cincin merah, anda perlu membina pintu masuk di luar cincin merah itu.

Bolehkah megastruktur dimusnahkan?

Jawapan ringkas tidak tanpa pengubah, kecuali habitat. Semua megastruktur lain boleh ditangkap atau hancur tetapi tidak dimusnahkan kecuali beberapa jenis acara khas dicetuskan, seperti empayar yang meminta anda membongkar satu.

?

 • Kapal pembinaan yang anda pilih tidak boleh pergi ke sistem yang dipilih. Jalan kapal mesti bergerak dipotong oleh empayar yang bermusuhan, yang anda tidak berperang dengan tetapi tidak mempunyai perjanjian sempadan terbuka dengan sama ada.
 • Mereka mesti dibina di tempat yang betul. Ada yang mesti dibina di sekitar satu bintang manakala yang lain, seperti penguraian perkara, mesti dibina di sekitar lubang hitam.
 • Kecuali untuk gerbang dan habitat, mereka umumnya tidak boleh dibina dalam sistem dengan megastruktur lain yang hadir.
 • Semak untuk mengetahui sama ada ada stesen lain, seperti stesen perlombongan atau penyelidikan, yang terdapat dalam sistem. Sebilangan besar megastruktur tidak dapat dibina jika mereka hadir.
 • .
 • .
 • DLC yang menambah megastruktur mesti aktif.
 • Penyelidikan yang betul mesti diselesaikan.

Berapa banyak megastruktur yang boleh anda bina?

Had asas, tanpa mod permainan, adalah salah satu daripada setiap megastruktur kecuali untuk gerbang, cincin dan habitat. Juga, secara amnya, hanya satu yang boleh dibina setiap sistem. Sekiranya anda menangkap megastruktur musuh dan membaiki atau memulihkannya atau menemui satu semasa penjelajahan, ia tidak mengira had anda. Anda juga boleh membina megastruktur lain dalam sistem yang sama jika anda perlu.

Tanpa mod, had dapat ditingkatkan dengan satu dengan perkampungan ascension pembina induk, dan hadnya dapat ditingkatkan lagi dengan satu cita -cita: edict ambition renaissance seni bina.

Mempunyai maklum balas, komen, atau soalan? Sertailah saya di halaman Facebook saya. https: // www.Facebook.com/thelonegamester

Perkampungan ascension pembina induk membolehkan empayar meningkatkan had setiap jenis megastruktur dengan 1. Sekiranya hadnya pada masa ini, maka hadnya meningkat kepada dua untuk setiap megastruktur. Ia juga meningkatkan kelajuan membina megastruktur sebanyak 50%. Harus ada dua ascension ascension lain yang aktif terlebih dahulu sebelum anda boleh memilih ascension ascension perkuangan tambah teknologi kejuruteraan mega mesti diteliti sebelum anda dapat memilihnya.

Saya selalu menyukai permainan papan seperti catur dan permainan PC, terutamanya permainan strategi berasaskan ruang, yang membawa kepada penciptaan laman web ini. Saya harap anda menikmatinya seperti yang saya suka menciptanya dan mengemas kini dengan permainan baru!

Catatan terkini

https: // youuat.BE/TV5RJA9GT30 anda boleh menonton video atau membaca artikel di bawah. The Stellaris 3.3 kemas kini membuat banyak perubahan kepada pengaruh. Disenaraikan di bawah adalah perkara utama yang tidak.

Pengaruh adalah sumber asas di empayar anda. Tanpa bekalan yang mencukupi, pengembangan permainan awal anda akan lumpuh. .

Mengenai laman web ini

Imej di atas adalah “letupan dari masa lalu” kerana ia adalah ikon tapak asal saya.
Saya suka permainan strategi, terutama yang ditetapkan di angkasa, tidak ada yang lebih baik daripada membina empayar ruang besar. Jadi saya memutuskan untuk menggabungkan ini dengan perkara lain yang saya suka, seperti membuat laman web dan saluran YouTube. Apa yang lebih menyeronokkan.

Laman web ini dimiliki dan dikendalikan oleh Rich Gallien. Laman web ini kini mengambil bahagian dalam Program Affiliate Amazon dan sebagai Amazon mengaitkan laman web ini memperoleh pendapatan daripada pembelian yang layak. .

 • Mengenai laman web ini
 • Dasar Privasi
 • Syarat Perkhidmatan