Mati Light 2 Waktu Pelepasan: Bilakah permainan akan dimainkan? ?

Ini adalah ketika mati cahaya 2: Tetap buka kunci manusia di zon waktu anda

Jika Zon Anda tidak dipaparkan dalam senarai di atas, tatal ke Techland grafik yang dikongsi ke Twitter di atas. Semua orang boleh menggunakan penukar masa yang berguna ini.

Mati Light 2 Waktu Pelepasan: Bilakah permainan akan dimainkan?

?

Oleh Matthew Byrd | 2 Februari 2022 |

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Mati Light 2

Tunggu yang sangat lama, sangat lama Mati Light 2 .

Nah, berita baiknya ialah Pemaju dan Penerbit Techland telah mengeluarkan sedikit maklumat mengenai apabila anda akhirnya dapat mula bermain permainan bergantung pada bahagian dunia yang anda ada dan peranti yang anda mainkan. Berita yang sangat buruk ialah memahami jadual pelepasan yang mengejutkan permainan dapat sangat membingungkan.

Untuk membantu memudahkan Mati Light 2 Jadual pelepasan sebanyak mungkin, inilah melihat apabila anda dapat mula bermain Mati Light 2 Berdasarkan peranti mana yang anda pra-memerintahkan salinan digital permainan untuk atau berhasrat untuk membelinya tidak lama lagi.

Bilakah Light Dying 2 dimainkan di PC?

Mati Light 2 dibuka melalui masa pelancaran global, yang bermaksud bahawa sesetengah pemain di kawasan tertentu sebenarnya akan dapat memainkannya di hadapan orang lain. Inilah pecahan kasar ketika Pemain PC di pelbagai zon waktu akan dapat membuka kunci dan melancarkan permainan:

Iklan – Kandungan terus di bawah

PST: 4 petang (3 Feb)
EST: 7 malam (3 Feb)
GMT:
CET:
MSK: 3 pagi (4 Feb)
IST: 5:30 pagi (4 Feb)
CST: 8 pagi (4 Feb)
Jst:

Nzdt: 1 petang (4 Feb)

Seperti yang anda lihat, kaedah pelepasan itu bermaksud bahawa pemain di zon masa PST dan EST sebenarnya akan dapat bermain Mati Light 2 Bermula pada 3 Februari menjelang tarikh pelancaran “rasmi” Februari ke -4. Gaya pelepasan itu tidak pernah didengar, tetapi kerana ia agak luar biasa, anda mungkin ingin mengawasi rasmi Mati Light 2 Media sosial memberi makan kepada sebarang perubahan secara tiba -tiba dalam rancangan ini.

?

Pemain PlayStation memilikinya cukup mudah ketika datang untuk memahami apabila mereka dapat mula bermain Mati Light 2. Permainan ini akan dibuka untuk PlayStation 4 dan 5 jam 12 pagi pada 4 Februari, jadi anda boleh mula memainkannya di konsol PlayStation anda apabila jam menyerang tengah malam pada ke -4 di rantau ini.

Malangnya bermakna pemain PlayStation akan terlepas peluang untuk bermain permainan “awal,” tetapi sekurang -kurangnya tidak ada kekeliruan tentang ketika permainan akan secara rasmi tersedia.

Bilakah Light Dying 2 akan dimainkan di Xbox One dan Xbox Series X/S?

Sama seperti pemain PlayStation, pemilik Xbox boleh mula bermain pada pukul 12 pagi pada 4 Februari di rantau mana sahaja mereka berada.

. . Jadi, jika anda, secara hipotesis, akan menetapkan Xbox anda ke masa New Zealand untuk bermain permainan sedikit lebih awal, di sini adalah ketika jam akan menyerang tengah malam di New Zealand untuk zon waktu lain:

Ini adalah ketika mati cahaya 2: Tetap buka kunci manusia di zon waktu anda

500 jam anda menendang zombi dari pencakar langit bermula tidak lama lagi.

Mati Light 2

(Kredit Imej: Techland)

Masa pelepasan cahaya 2 yang mati tidak jauh, jadi saya harap anda telah membuat hari sakit anda ditempah. . Saya tidak akan menjadi salah satu daripada orang -orang itu, tetapi tendangan dua kali ganda Chris memamerkan dalam cahaya yang mati 2: Tetap semakan manusia sudah cukup untuk menjaga saya sekurang -kurangnya 50.

. .

Kami benar -benar tidak sabar untuk #Dyinglight2, dan kami berharap bahawa anda tidak boleh! ��Untuk menjadikannya sedikit lebih mudah, kami mencipta peta ini yang akan memberitahu anda pada masa permainan akan tersedia untuk dimuat turun di rantau anda ��️. ! �� pic..

Apa sahaja yang paling anda nantikan, saya harap anda telah membersihkan jadual anda: Inilah masa membuka Light 2 Dying Light, jadi anda akan tahu bila anda boleh mula memberi rakyat Villedor yang baik menendang.

Bilakah Lampu Mati 2 Buka Kunci Masa?

. Ini adalah masa pelepasan yang bergulir, begitu banyak kawasan akan melihat permainan dibuka pada 4 Februari. Berikut adalah masa untuk wilayah utama:

. Semua orang boleh menggunakan penukar masa yang berguna ini.

. . Yang mengatakan, jika anda belum pra-memerintahkan, anda mungkin perlu menyemak keperluan sistem cahaya 2 yang mati, sekiranya berlaku.

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Harry Shepherd

. Beliau juga telah menghasilkan ciri -ciri, ulasan, dan lebih banyak panduan untuk ulasan yang dipercayai, Techradar dan sepuluh ulasan teratas. Dia telah bermain dan memungut permainan PC selama lebih dari dua dekad, dari kenangan kabur tentang apa yang mungkin ular mengetuk pada pelantar pertamanya ketika dia berusia tujuh tahun untuk menghasilkan panduan bermaklumat mengenai simulator bola sepak, permainan peranan terbuka dunia, dan penembak hari ini. Begitu banyak sekarang dia dengan tegas enggan menyampaikan maklumat kecuali dalam bentuk dalam talian yang boleh diklik.