Main Permainan Dalam Talian Percuma – Hidup ini menyeronokkan! | Kizi, Permainan Percuma Terbaik | Techradar

Permainan Percuma Terbaik 2023: Permainan menyeronokkan tanpa sebarang kos

Senarai permainan percuma terbaik kami direka untuk menunjukkan pelbagai permainan percuma di semua platform, dan bagaimana terdapat banyak permainan yang dapat anda nikmati tanpa perlu membeli kandungan tambahan.

.com

! Kami telah membuat anda beribu -ribu permainan dalam talian percuma yang menakjubkan untuk dimainkan sekarang, dari Stickman Games to Word Games. Anda boleh mengakses semua permainan kami melalui tetingkap penyemak imbas anda, tidak diperlukan muat turun! Sertai komuniti hebat lebih daripada 30 juta pemain dalam talian, dengan siapa anda boleh bermain dalam mod multiplayer seperti .Permainan IO. Ketika anda melawat halaman rumah kami, anda akan melihat semua tajuk kami yang paling popular dan penambahan terbaru muncul di skrin anda, dengan gambar berguna untuk memberi anda rasa permainan segera. Lihat bar sisi untuk melayari semua kegemaran pemain kami mengikut kategori. Semua permainan di laman web kami datang dengan video / video tutorial untuk membantu anda memulakan, atau membantu dengan petua dan strategi anda apabila anda menghadapi tahap yang sangat sukar. Kami juga mempunyai laman web mudah alih yang luar biasa supaya anda dapat mengakses permainan kami di mana sahaja, atau memuat turun aplikasi Kizi yang berguna. Nikmati akses segera anda ke permainan percuma terbaik yang tersedia dalam talian di mana -mana platform!

Permainan dalam talian percuma untuk mudah alih, desktop dan tablet

Hidup lebih menyeronokkan apabila anda dapat mengakses permainan kegemaran anda dalam perjalanan. Main di mana sahaja dan bila -bila masa anda suka melalui Kizi Mobile. Tidak ada muat turun, hanya permainan dalam talian yang menyeronokkan! Kizi Mobile boleh diakses melalui telefon Android, iPhone, tablet, dan peranti mudah alih yang lain. Tapak mudah alih mudah dinavigasi, dengan permainan baru muncul di bahagian atas, dan bar kategori untuk membantu anda meneroka koleksi permainan kami yang luas. Mengalami permainan aksi 3D yang paling realistik, tajuk MMO yang hebat, pertempuran, permainan senjata, pengembaraan HTML dan permainan teka -teki di pelbagai platform yang berbeza. Kami juga mempunyai banyak pilihan permainan dalam talian untuk kanak -kanak, termasuk permainan menaip dan matematik. Ibu bapa akan menemui portal mudah alih kami sama seperti selamat, selamat, dan mesra kanak-kanak sebagai kizi utama kami.com portal web.

Permainan popular untuk semua orang di hujung jari anda

Di Kizi, kami juga membangunkan tajuk permainan kami sendiri, dan anda boleh mengakses permainan ini bersama -sama dengan pilihan permainan dalam talian yang paling popular melalui aplikasi kami. Ingin mengakses permainan secara langsung di telefon bimbit melalui aplikasi yang selamat dan mesra 100% tanpa pembelian dalam permainan? ! Anda juga boleh mengambil aplikasi permainan percuma kami Kiziland, Kizi Adventures, dan lebih banyak tajuk Kizi yang asli. Di Kizi, keseronokan tidak pernah berhenti!

Permainan Percuma Terbaik Kejatuhan Guys Hero

Permainan percuma terbaik menawarkan pengalaman permainan yang hebat tanpa mengharapkan anda membelanjakan wang untuk pengalaman anda. Terdapat pelbagai permainan percuma di pelbagai platform pada tahun 2023, tetapi itu tidak menjadikan yang terbaik dari yang terbaik sangat mudah. Kami telah menyempitkan apa yang akan kami anggap sebagai permainan mesti bermain tanpa caj untuk membantu menjadikan pelayaran anda sedikit lebih mudah.

Lebih kerap daripada tidak, permainan percuma terbaik akan menawarkan pembelian dalam permainan untuk perkara-perkara seperti pek pengembangan, pas pertempuran, dan barangan kosmetik, tetapi permainan asas yang menyeronokkan tanpa apa-apa tambahan adalah apa yang memisahkan permainan terbaik dari majoriti orang lain. Anda harus dapat menikmati salah satu permainan percuma terbaik tanpa perlu membayar untuk sebarang langganan atau pas pertempuran, tetapi mempunyai pilihan untuk memperibadikan pengalaman anda dengan penyesuaian watak atau watak baru dengan membelanjakan wang juga dijangka.

Permainan dalam senarai kami merangkumi pelbagai genre, jadi sama ada anda berada di pasaran untuk salah satu permainan FPS terbaik, salah satu RPG terbaik, atau salah satu permainan PC berbilang pemain terbaik, kami mendapat tajuk untuk sesuai dengan keperluan anda.

Permainan percuma terbaik 2023

Mengapa anda boleh mempercayai Techradar

Kami menghabiskan berjam -jam menguji setiap produk atau perkhidmatan yang kami semak, jadi anda pasti anda membeli yang terbaik. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

11. Liga Roket

Alasan untuk membeli

Perlawanan pantas bermakna permainan lebih banyak pick-up-and-play
Kawalan mudah difahami
Musim baru memberi insentif untuk terus kembali

Alasan untuk mengelakkan

Pelayan kadang -kadang berasa tidak boleh dipercayai

Liga Roket membentangkan gabungan bola sepak gaya arked dan kekacauan kenderaan dalam pertempuran yang cerah dan panik menjadi pasukan terbaik. Meletakkan anda dalam pertempuran 1v1, 2v2, atau 3v3, anda perlu belajar bagaimana menguasai kawalan mudah dan menggunakan setiap persekitaran untuk kelebihan anda untuk menjaringkan gol sebelum pemasa habis.

Dengan musim yang kerap berubah, Rocket League menawarkan barangan kosmetik dalam permainan untuk kenderaan anda untuk membuka kunci semasa anda maju, bersama beberapa mod permainan untuk bekerja ke arah. Bagi pemain kasual, terdapat banyak peluang untuk bermain perlawanan sama ada dengan rakan anda atau dalam talian, tetapi jika anda mencari lebih banyak persaingan, mod permainan peringkat membolehkan anda meletakkan kemahiran anda untuk ujian.

10. Jalan pengasingan

RPG Tindakan Fantasi Gelap

Alasan untuk membeli

Pengalaman multiplayer yang hebat
Kelas yang berbeza untuk melihat apa yang anda gel

Alasan untuk mengelakkan

Kekurangan acara dalam permainan dan kandungan segar

Platform: PC, PS4, Xbox One

Jalan pengasingan adalah tindakan RPG yang hebat yang ditetapkan dalam dunia fantasi gelap. Dalam tajuk ini, anda akan dicabar dengan bermain sebagai salah satu daripada tujuh kelas yang anda perlukan untuk menguasai untuk melawan jalan anda melalui tuhan -tuhan kuno dan kuasa jahat.

Semasa anda bertarung melalui permainan, anda akan membuka kunci kemahiran baru dan mengumpul barang -barang yang dijana secara rawak untuk membantu perjalanan anda melalui pelbagai penjara bawah tanah, gua, dan kawasan luaran. Sehingga enam pemain juga boleh bermain bersama, menjadikannya salah satu permainan co-op terbaik jika anda mencari pengalaman berbilang pemain tanpa melanggar bank.

9. Fortnite

Pertandingan tegang untuk keluar di atas

Alasan untuk membeli

Musim dan bab baru menjaga perkara yang menyeronokkan
Peristiwa dalam permainan yang kerap
Terdapat di semua platform utama

Menawarkan pembelian dalam permainan, terutamanya semasa acara

Bagi pemain yang mencari royale pertempuran yang tegang, Fortnite Ticks setiap kotak. . Apabila ribut ditutup, anda perlu melindungi diri anda dari alam sekitar bersama -sama dengan pesaing anda untuk keluar di atas.

Kemas kini yang berterusan juga menyimpan kandungan dalam permainan yang menarik, dan senjata, lokasi, dan acara baru dihoskan untuk memastikan anda terlibat. , Fortnite .

8. Valorant

Penembak taktikal bergantung pada ketepatan dan kemahiran

Alasan untuk membeli

Ejen yang berbeza untuk dipilih, jadi ada sesuatu yang sesuai dengan semua orang
Menghidupkan kejayaan dan pengabdian dengan mod permainan yang berbeza

Alasan untuk mengelakkan

Platform: PC

Sekiranya anda mahukan penembak yang lebih taktikal, Valorant . Menawarkan pelbagai ejen untuk dipilih, semuanya membanggakan kemahiran yang berbeza untuk digunakan ketika menghadapi musuh anda, anda perlu menavigasi peta yang berbeza dan bekerja dengan cekap sebagai satu pasukan untuk mendapatkan yang paling banyak membunuh sebelum akhir pusingan.

Terdapat beberapa mod permainan yang tersedia bergantung pada tahap dalam permainan anda, jadi ada banyak tawaran untuk mana-mana pemain yang ingin mendedikasikan masa mereka untuk menguasai penembak taktikal. Namun, jika anda mencari sesuatu yang lebih kasual dengan sahabat anda, anda boleh bermain pertandingan bukan peringkat standard dengan skuad sehingga lima pemain.

7. Kejatuhan lelaki

Sepotong keseronokan yang mesra keluarga

Pelbagai mod permainan membuat perkara menyeronokkan
Senang dimainkan untuk semua peringkat umur
Kerjasama menarik untuk acara dan kosmetik

Alasan untuk mengelakkan

Tempoh yang panjang antara musim

Platform: PC, Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X | S, Xbox One, PS4

Dalam platformer yang menarik dan cerah ini, anda boleh sehingga 60 pemain pergi ke kepala dalam pelbagai kursus halangan dalam pertandingan yang panik untuk memenangi mahkota. Membuang gabungan permainan mini berasaskan pasukan, teka-teki pantas, dan banyak nasib platform, Kejatuhan lelaki .

Terdapat pelbagai mod permainan dan acara untuk mengambil bahagian, bersama dengan ‘pertunjukan’ standard yang boleh anda hadapi sama ada bersendirian atau dalam skuad sehingga empat pemain, yang bermaksud selalu ada kandungan segar untuk dinikmati bersama dengan sesama kacang anda.

6. Honkai: Keretapi bintang

RPG Fantasi Angkasa untuk Peminat Gacha

Banyak watak untuk menggunakan kemahiran
Pertempuran tegang meletakkan kemahiran anda untuk ujian
Kisah lucu namun menyeronokkan untuk diikuti

Alasan untuk mengelakkan

Mekanik Gacha boleh menghasilkan gaji untuk bermain

Platform: PC, PS5, PS4, Android, iOS

Honkai: Keretapi bintang Adakah RPG Fantasi Angkasa Gacha, dengan pelbagai watak eklektik untuk mengumpul, dan tegang, pertempuran berasaskan giliran. Terdapat dunia yang besar untuk anda meneroka, dan unsur-unsur penjara bawah tanah menjaga anda dan sahabat dalam permainan anda di jari kaki anda. Anda perlu memastikan watak -watak yang anda pilih untuk menemani perjalanan anda adalah sekuat mungkin untuk menghalang pasukan anda daripada ditebang oleh musuh -musuh yang anda pasti akan bertemu di sepanjang jalan.

Sekiranya anda mencari salah satu RPG terbaik untuk menenggelamkan masa anda ke mana biasanya menyimpang dari pertandingan tegang permainan percuma seperti Fortnite dan Valorant, Honkai: Keretapi bintang mungkin patut dicuba.

. Marvel Snap

Kad yang mengumpul battler untuk fanatik Marvel

Alasan untuk membeli

Tidak perlu membayar untuk bermain
Kejayaan diberi ganjaran dengan lebih banyak kad

Alasan untuk mengelakkan

Perkembangan menjadi agak perlahan bergantung pada berapa banyak masa yang anda masukkan ke dalamnya

Platform: PC, mudah alih

, Marvel Snap adalah tambahan yang sempurna untuk mana -mana Perpustakaan Pencinta Permainan Kad. Pemungut kad strategik ini menawarkan dek yang diilhamkan oleh watak -watak Marvel dengan kuasa dan kebolehan yang berbeza yang anda perlukan untuk memanfaatkan lawan anda untuk keluar di atas. Ia mengambil masa beberapa minit untuk belajar, namun terdapat jam keseronokan tertanam dalam animasi yang bersemangat dan mekanik yang menarik.

Setiap perlawanan berlangsung selama tiga minit, jadi permainan sangat mengambil dan bermain ketika sesuai dengan anda. Di samping itu, kejayaan diberi ganjaran melalui kad baru untuk membantu mengetepikan senarai anda dengan watak terbaik dalam MCU. .

3. League of Legends

Pertandingan Pertahanan Berasaskan Pasukan

Alasan untuk membeli

Suasana komuniti bermaksud selalu ada permainan untuk dimainkan

Banyak watak untuk membantu anda mencari gaya anda

Alasan untuk mengelakkan

Kosmetik dikunci di belakang paywall

Platform: PC

League of Legends . Walaupun premisnya cukup mudah, kegembiraan itu datang melalui pelakonnya lebih dari 150 juara unik dengan gaya mainan dan kebolehan yang berbeza yang membantu anda menjadi pasukan yang paling berkuasa di lapangan.

Kerana berapa banyak juara yang boleh dipilih, anda akan dapat mencari watak yang sesuai dengan cara anda suka bermain, dan acara dalam permainan bersama mod permainan alternatif akan membuat perkara-perkara segar tidak kira berapa jam anda mencurahkannya ke dalamnya. Komuniti yang sibuk League of Legends Pemain bermaksud selalu ada pasukan yang menunggu anda juga.

2. Sims 4

Simulator sosial selama berabad -abad

Beratus -ratus jam kandungan untuk tenggelam
Senang dimainkan untuk semua peringkat umur
Tidak perlu membeli kandungan selanjutnya

Alasan untuk mengelakkan

Banyak kandungan diletakkan di belakang pengembangan dan pek barang
Eksklusif tunggal pemain

Platform: PC, PS4, Xbox One

Sims 4 adalah salah satu permainan simulasi sosial yang terbaik, dan pada bulan Oktober 2022, ia sepenuhnya bebas bermain. . . Kami juga akan mengatakan bahawa ia adalah salah satu permainan pemain tunggal terbaik, bergantung pada berapa jam anda bersedia untuk berkorban untuknya.

Sudah tentu, jika anda ingin mengambil pengalaman anda satu langkah lebih jauh dengan pek pengembangan dan DLC, anda perlu mula membayar, tetapi permainan asas masih mempunyai beratus -ratus jam bernilai kandungan untuk memastikan anda dan anda Sims Keluarga dilayan.

1. Final Fantasy XIV

RPG MMO yang diiktiraf secara kritikal

Alasan untuk membeli

Jam kandungan untuk dimainkan secara percuma

Alasan untuk mengelakkan

Anda akhirnya akan dihadkan
Lebih banyak pilihan dari get-go untuk pemain berbayar

Platform: Pc, Ps5

Final Fantasy XIV adalah salah satu JRPG yang terbaik, jadi ia layak melompat ke dalam jika anda peminat siri ini dan anda sedang mencari kepingan seterusnya Fantasi terakhir kandungan untuk melompat ke. Sebagai salah satu MMO terbaik, mempunyai komuniti yang berdengung lebih dari 27 juta pemain bersemangat. Kemas kini dan peristiwa yang konsisten memastikan terdapat lebih banyak kandungan yang cukup untuk mendapatkan genggaman sebelum anda perlu mempertimbangkan untuk menghabiskan apa -apa wang.

Terdapat pengembangan yang dibayar, tetapi model percuma untuk bermain sangat murah hati menawarkan 14 pekerjaan yang berbeza dan topi tahap pada 60, dan banyak untuk meneroka tentu saja. Plus, dengan pengumuman baru -baru ini mengenai Final Fantasy XIV .

Permainan percuma terbaik: Soalan Lazim

Permainan percuma apa yang keluar pada tahun 2023?

Terdapat banyak permainan yang akan datang yang patut dikekalkan. Untuk menamakan beberapa, Paria Menawarkan set RPG MMO yang selesa untuk dibebaskan pada PC dan Nintendo Switch menjelang akhir tahun, Wayfinder ditetapkan untuk menyampaikan tindakan RPG di semua platform utama, dan Xdefiant mempunyai fps tegang yang lain untuk menambah campuran.

Apakah permainan percuma terbaik?

Memutuskan permainan percuma yang terbaik adalah yang terbaik adalah untuk keutamaan peribadi dan genre mana yang anda ingin ambil, betul -betul. Kebanyakan permainan percuma mempunyai komuniti aktif kerana menawarkan pengalaman hebat tanpa caj, yang boleh menjadi cara yang hebat untuk memberitahu betapa baiknya permainan.

Ramai pemain akan mencadangkan bahawa permainan dengan pangkalan pemain besar seperti Final Fantasy XIV, Fortnite, dan League of Legends adalah permainan percuma terbaik, tetapi pada penghujung hari, ia adalah apa yang anda sukai lebih daripada yang lain.

Bagaimana kami membuat senarai permainan percuma terbaik kami

Senarai permainan percuma terbaik kami direka untuk menunjukkan pelbagai permainan percuma di semua platform, dan bagaimana terdapat banyak permainan yang dapat anda nikmati tanpa perlu membeli kandungan tambahan.

Pasukan pakar kami di Techradar Gaming telah menghabiskan beratus-ratus jam menguji permainan percuma terbaik supaya kami tahu mana yang harus disyorkan, sama ada yang akan menjadi kepala untuk mahkota di Kejatuhan lelaki, atau mencurahkan ribuan jam masuk Final Fantasy XIV. Kami telah memastikan kedua -dua pakar dan pemain baru telah menyelam ke dalam genre yang berbeza juga untuk melihat bagaimana pengalaman pengguna adalah untuk pemain dengan pelbagai latar belakang.

Kerana ini, kami telah cuba memasukkan segala -galanya dari penembak taktikal ke simulator sosial dalam senarai yang terbaik. Di samping itu, kami telah memasukkan tajuk yang boleh dinikmati secara solo atau dengan beberapa kawan untuk malam permainan di mana anda tidak boleh memutuskan apa.

Untuk lebih banyak permainan kos rendah, ia patut diperiksa Permainan pemain tunggal terbaik di pas permainan, Tetapi kami mempunyai senarai yang lebih luas dari Permainan Terbaik di Pas Permainan yang datang tanpa kos tambahan sama ada apabila anda melanggan.

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.