Mahkota Fortnite RV, Penyu Logam dan Lokasi Kapal selam |, mahkota Fortnite RVS Lokasi: di mana menari di atas mahkota RVS | Pcgamesn

Fortnite Crown of RVS Lokasi: Di ​​mana menari di atas mahkota RVS

Kapal selam tidak berada di dalam air di pinggir peta – ia ditemui di atas gunung di kawasan beku peta.

Fortnite mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam

Di mana menari di mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam di Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 9 Mei 2019

Mencari Mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam adalah objektif salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 7 anda. Perhatikan anda perlu menjadi pemegang lulus pertempuran untuk melaksanakan cabaran ini.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Sekiranya anda baru sahaja bermula, petua dan trik Fortnite Battle Royale dapat memberikan beberapa petunjuk yang berguna.

 • Mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam sekilas
 • Fortnite mahkota lokasi RVS
 • Fortnite Metal Turtle Lokasi
 • Lokasi kapal selam Fortnite

Fortnite mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam sekilas

Untuk cabaran Minggu 1, anda ditugaskan dengan yang berikut, yang dibuka secara urutan:

 • Peringkat 1: Menari di atas mahkota RV
 • Peringkat 2: Menari di atas Penyu Logam
 • Peringkat 3: Menari di atas kapal selam

Berikut adalah mahkota RV, penyu logam dan lokasi kapal selam sekilas:

Pertama, anda tidak perlu risau sama ada ini perlu diselesaikan dalam satu perlawanan, jelas, tidak seperti kebanyakan cabaran lain, anda hanya perlu melakukannya pada satu masa.

Kedua, anda mungkin tertanya -tanya bagaimana menari jika anda baru dalam permainan. Untuk berbuat demikian, bawa roda emotes (d-pad pada konsol, atau tekan b pada pc), dan kemudian pilih emote yang menjadikan tarian watak anda. Anda akan mendapat pop di skrin anda apabila anda berjaya menari pada satu, jadi anda akan tahu bila ia berfungsi!

Berikut adalah lokasi mereka secara terperinci.

Fortnite mahkota lokasi RVS

Anda akan menemui mahkota lokasi RVS di pinggir selatan padang pasir – dengan cincin kenderaan yang tertanam di puncak gunung.

Menari di tengah -tengah ini, dan pada perlawanan seterusnya, anda perlu mencari lokasi penyu logam.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Fortnite Metal Turtle Lokasi

Penyu logam terletak di utara Lonely Lodge, di pantai.

Ia serupa dengan struktur haiwan lain di seluruh peta – diperbuat daripada lembaran logam, dan tepat di pinggir peta. Tanah di atasnya, menari, dan perlawanan seterusnya akan menjadi lokasi ketiga dan terakhir – kapal selam.

Lokasi kapal selam Fortnite

Kapal selam tidak berada di dalam air di pinggir peta – ia ditemui di atas gunung di kawasan beku peta.

Khususnya, ia adalah barat penerbangan sejuk:

Tanah di atas, buat tarian pilihan anda, dan cabaran ini selesai!

Sudah dilakukan? Terdapat banyak cabaran lain yang perlu dilakukan pada minggu ini – jadi terus bermain!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Fortnite Crown of RVS Lokasi: Di ​​mana menari di atas mahkota RVS

Fortnite mahkota lokasi RVS

Di manakah mahkota Fortnite RV? Fortnite Season 7 ada di sini dan kami sedang melangkah ke semua barang -barang baru yang sejuk dan menampilkan permainan epik membawa ke mod pertempuran terbesar di sekitar. Tetapi sementara barang -barang baru yang berkilat itu menarik, pemburu cabaran seperti anda akan bersedia untuk memulakan permulaan cabaran Fortnite anda, jadi kami di sini untuk membantu anda mencari mahkota Fortnite RVS.

Sama seperti musim lalu terdapat tiga cabaran percuma setiap minggu, tetapi ini adalah salah satu daripada empat pertempuran yang dilalui. Jadi, jika anda mahu mengambilnya, ia berharga 950 Fortnite V-Bucks. Itu menjadikan anda 100 peringkat pertarungan lulus kebaikan untuk menangani. Ini bermakna lebih banyak kulit, belakang belakang, alat penuaian, dan jenama baru untuk musim 7, kulit senjata Fortnite yang dipanggil balut.

Jika anda telah melepaskan semua barangan baru dalam perjalanan ke Fortnite Season 7, pastikan anda menyemak Nota Patch Fortnite 7.0 secara penuh. Ciri-ciri baru yang paling penting ialah perubahan peta Fortnite Season 7-termasuk kawasan Iceberg yang baru di selatan-timur-ditambah beberapa pesawat Fortnite yang sejuk untuk terbang di atas peta. Bagaimanapun, kembali ke perniagaan, di sinilah mahkota Fortnite RVS terletak.

Fortnite mahkota lokasi RVS

Berikut adalah peta (klik untuk membesarkan) dan tangkapan skrin yang menunjukkan di mana menari di mahkota RV. Ia betul-betul di sudut barat daya peta, di biome padang pasir Paradise Palms. Ia hanya di sebelah kiri sungai yang mengalir ke laut ke selatan pulau.

Fortnite mahkota tangkapan skrin lokasi RVS

Tahap seterusnya cabaran ini menyangkut penyu logam Fortnite, dengan yang terakhir adalah kapal selam Fortnite. Sebaik sahaja mereka selesai, anda akan mempunyai lebih banyak bintang pertempuran untuk maju melalui lulus pertempuran untuk mendapatkan lebih banyak barang.

Thumbnail YouTube

Jangan lupa tentang cabaran minggu ini. Anda juga harus terus menari di Seven Fortnite Lokasi Terlarang dan menjejaki peringkat Pertempuran Rahsia sebagai sebahagian daripada Fortnite Snowfall Week 1. Sekarang lari/terbang/slaid bersama, anda perlu mendapatkan.

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.