MA STEAM: Krell – Hero Legendary, Krell | Warhammer Wiki | Fandom

Warhammer Total War Krell

Krell diletakkan dalam perintah salah satu legiun undead Nagash ketika dia bertempur melawan Sigmar di Sekutu Kerdil Empayar. Pertempuran berkecamuk dengan marah, kerdil yang keras kepala menolak untuk memberi tanah terhadap barisan tentera undead yang tidak berkesudahan. Seperti yang kelihatannya garis kerdil akan runtuh, Sigmar mengurangkan Nagash. Pada saat -saat, Tentera Undead semuanya dimusnahkan sebagai unit yang layu dan bertukar menjadi habuk. Hanya Krell dan pengawal kuburnya yang selamat dari kekalahan Nagash. Di kepala tenteranya, dia dapat bertarung melalui garis kerdil dan melarikan diri. Pasukan Sigmar habis dan tidak segera mengejar Krell. Ini membuktikan kesilapan yang mahal. Berarak malam dan siang, Krell mengetuai apa yang kekal sebagai pasukannya di tarian kemusnahan yang memotong swathe berdarah di seluruh tanah. Seluruh komuniti dimusnahkan, bandar dipecat, dan istana dibakar ke tanah. Sehingga hari ini, kisah -kisah Krell dan Legion yang ditakdirkannya diberitahu di seluruh Empayar. [1a]

Подиш dinding, ччоы ззрззь
Krell – Hero Legenda

Э. Н ноторые иы приёёёя Julai перапапе acara перед те, как пр б з з з п к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к кж.

!

Mulakan kempen sebagai kiraan vampire atau mousillon dan dia akan tersedia sebagai wira legenda dengan menekan butang yang kini muncul di bahagian bawah kanan. Dia juga abadi dan akan bertelur dengan titik pergerakan kempen penuh, walaupun ini tidak akan muncul dengan segera kerana pepijat visual.

Maklumat Mod Terperinci:

Saya membuat beberapa perubahan pada versi wira untuk mengekalkan kemahiran Krell Heinrich Kemmler yang utuh, tetapi sesuai dengan variasi ini sama ada sama atau cara yang berbeza untuk menjadi berguna.

Krell mempunyai pokok kemahiran lalai dari Wight King, +500 hp atas versi yang boleh dipanggilnya dan dia tidak mempunyai atribut “hancur”, yang bermaksud bahawa walaupun dalam situasi pertempuran yang sangat buruk dia akan terus berjuang dan mengambil beberapa kerosakan tetapi dia menang ‘ T runtuh dalam masa rekod seperti undead lain.
Dia juga menerima sifat unik yang membuatnya menyebarkan rasuah dan kekacauan.

Bonus kemahiran Krell menerima dari Heinrich Kemmler digunakan selagi mereka berada dalam tentera yang sama dan ditandai kuning dalam deskripsi kemahiran. Kesannya adalah:
⚫ Undying Guardian – -50% pemeliharaan untuk Krell
⚫ Immortal Challenger – +5 ke serangan huru -hara & pertahanan huru -hara
⚫ regenerasi kekal – +10% rintangan kerosakan fizikal & +10 pertahanan huru -hara
⚫ Black Ax – +5 serangan huru -hara & +10 Bonus caj
⚫ Bastion Abadi – +10% Ward Simpan

⚫ Krell tidak mempunyai suara pada pandangan kempen, yang mustahil untuk diperbaiki pada masa ini.
⚫ Krell respawns selepas 5 bertukar jika dia cedera dan dia akan memberi respon pada 0 hp. Jangan memasukkannya ke dalam pertempuran seperti itu – dia akan segera cedera. Sebaliknya, masukkannya ke dalam tentera untuk sekurang -kurangnya satu giliran untuk mengisi semula kesihatannya.
⚫ Krell akan dipanggil dengan titik tindakan penuh dengan segera, walaupun mereka akan dibelanjakan.

Krell

Warhammer Krell

Krell, juga dikenali sebagai Krell dari kapak yang hebat dan juga Tuhan dari Undeath, adalah raja wight yang menakutkan dan salah satu daripada sembilan tuan gelap Nagash yang asal.

Kandungan

Sejarah

Pengikut Krell membawa mayatnya dan menguburkannya di makam barrow di antara orang mati suku Belthani. [6a] Hampir 1,500 tahun kemudian, Nagash datang ke kubur ketika dia mencari mahkota sihir. Mudah menterjemahkan inskripsi runic di dinding makam, Nagash menyedari bahawa barrow ini memegang sisa -sisa juara yang hebat. Nagash sangat gembira, dan dengan serta -merta menetapkan tentang menaikkan wira berharga ini untuk bertarung di tenteranya. [1a]

Krell

Krell diletakkan dalam perintah salah satu legiun undead Nagash ketika dia bertempur melawan Sigmar di Sekutu Kerdil Empayar. Pertempuran berkecamuk dengan marah, kerdil yang keras kepala menolak untuk memberi tanah terhadap barisan tentera undead yang tidak berkesudahan. Seperti yang kelihatannya garis kerdil akan runtuh, Sigmar mengurangkan Nagash. Pada saat -saat, Tentera Undead semuanya dimusnahkan sebagai unit yang layu dan bertukar menjadi habuk. . Di kepala tenteranya, dia dapat bertarung melalui garis kerdil dan melarikan diri. Pasukan Sigmar habis dan tidak segera mengejar Krell. Ini membuktikan kesilapan yang mahal. Berarak malam dan siang, Krell mengetuai apa yang kekal sebagai pasukannya di tarian kemusnahan yang memotong swathe berdarah di seluruh tanah. Seluruh komuniti dimusnahkan, bandar dipecat, dan istana dibakar ke tanah. Sehingga hari ini, kisah -kisah Krell dan Legion yang ditakdirkannya diberitahu di seluruh Empayar. [1a]

Krell akhirnya dihiasi oleh Sigmar dan mengalahkan para imam Morr dan Verena. Berabad -abad kemudian, Heinrich Kemmler, Lichemaster, datang ke kubur Krell dan membebaskan Wight kuno. Kemmler percaya Krell berada dalam keadaan terperinci, tetapi hamba -hamba Nagash tidak begitu mudah diperbudak. [1a] [6a]

Ulasan Pakar Gamespot