Lt. Evergreen | Fortnite Wiki | Fandom, 3 langkah untuk mendapatkan lt anda sendiri. Kulit Krismas Evergreen di Fortnite secara percuma! | Masa berteknologi

Kulit pokok Krismas Fortnite

Sebelum anda sampai ke langkah-langkah untuk menerima kulit Krismas baru anda di Fortnite, pemain permainan mesti menuju ke kabin Winterfest- di mana pokok Krismas yang besar terletak. Sebaik sahaja anda dapat melihatnya, jangan tertipu dengan permainan yang mengatakan ‘hanya pokok’ dan meraih kulit itu untuk diri sendiri.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

  • Winterfest
  • Pakaian Model Jonesy
  • Kosmetik dengan emotes terbina dalam
  • Kosmetik percuma
  • Winterfest 2021

Lt. Malar hijau

Lt. Malar hijau

Ikon

Pilihan

Perincian

Jenis

Jarang

Dibundel dengan

Tetapkan

Model watak

Dibuka

Kos

Diperkenalkan

Ditambah dalam

Tarikh Siaran

ID

CID_643_ATHENA_COMMANDO_M_ORNAMENTSOLDIER

Hanya pokok di sini, bergerak bersama.

Lt. Malar hijau adalah Epik Pakaian di Fortnite: Battle Royale, yang boleh dikunci dengan berinteraksi dengan pokok Krismas di kabin Winterfest semasa Winterfest 2019. Lt. Evergreen pertama kali dikeluarkan dalam Bab 2: Musim 1 dan merupakan sebahagian daripada set Fresh Piney.

Trivia []

  • Lt. Evergreen pada asalnya dirancang untuk kedai item, seperti yang dilihat oleh ikon dan Rarity yang diketengahkannya.

Ulasan Pakar Gamespot

3 langkah untuk mendapatkan sendiri ‘lt. Kulit Krismas Evergreen di Fortnite secara percuma!

3 langkah untuk mendapatkan 'Lt. Kulit Krismas Evergreen di Fortnite secara percuma!

‘Tis musim ini menjadi gembira dengan kemas kini terbaru Epic di Fortnite yang tidak hanya akan memperbaharui semangat gembira Krismas anda tetapi juga akan membolehkan anda bertemu dengan LT. Evergreen- atau hanya Sarjan Jonesy- dan kulit pokok Krismasnya yang comel yang sesuai dengan wajah tanpa belas kasihannya- bersedia untuk menyerang apa sahaja, bila-bila masa, dan di mana sahaja anda berada dalam permainan.

Fortnite mempunyai hadiah tersembunyi untuk anda!

Adakah anda berfikir bahawa Krismas sudah berakhir kerana hadiah telah dibungkus di pokok Krismas anda? Tahan pertama! Masih ada sesuatu yang tersembunyi di salah satu pokok Krismas terbesar dalam permainan video dalam talian, Fortnite, yang boleh anda buka pada bila-bila masa- selagi anda menunggu ia berlaku.

Pertama dilihat sebagai gangguan permainan video di Fortnite pada dec. 24, banyak pemain Fortnite mengatakan bahawa mereka dapat membuka kunci ‘lt evergreen’ tetapi datang dengan masalah besar setelah mereka mendapat kulit percuma. Pengurusan Fortnite sudah menjelaskan isu itu dan mengatakan bahawa mereka sudah menetapkan masalah teknikal tersebut. Sekarang, ‘lt. Evergreen ‘kini selamat dan bebas diterima oleh anda selagi anda mengikuti tiga langkah mudah ini.

Cara Mendapatkan Kulit Krismas ‘Lt Evergreen’ Anda

Sebelum anda sampai ke langkah-langkah untuk menerima kulit Krismas baru anda di Fortnite, pemain permainan mesti menuju ke kabin Winterfest- di mana pokok Krismas yang besar terletak. Sebaik sahaja anda dapat melihatnya, jangan tertipu dengan permainan yang mengatakan ‘hanya pokok’ dan meraih kulit itu untuk diri sendiri.

1. Pergi ke Lodge

Sebaik sahaja anda berada di dalam kawasan Lodge Winterfest Cabin, pilih hadiah Krismas di sebelah kanan, dan itu akan membawa anda ke pokok Krismas- di mana permainan hanya akan mengatakan ‘hanya pokok,’ walaupun, kita semua tahu tidak.

2. Berinteraksi dengan pokok dan membukanya

Pernahkah anda membayangkan sama ada banyak kulit Fortnite mungkin ada setiap kali permainan mengatakan bahawa ia hanya sebuah kabin biasa atau, dalam kes ini, ‘hanya pokok’? Nah, anda kini mempunyai keupayaan untuk dapat menerima kulit Krismas baru anda selagi anda berinteraksi dengan pokok itu dan tunggu untuk memberitahu anda untuk membukanya, seperti hadiah pokok Krismas. Dan voila! ‘Lt evergreen’ di perkhidmatan anda.

3. Nikmati kulit Krismas anda!

Ini sebenarnya bukan langkah ketiga ke arah kulit Krismas ‘lt evergreen’ anda sendiri kerana sekali anda membuka pokok Krismas, anda kini mempunyai kulit tersebut. Oleh itu, langkah terakhir hanya untuk menikmati rupa Krismas baru Jonesy dan membiarkan pertempuran anda dibimbing dengan semangat Krismas.

Hadiah Krismas lain untuk diperhatikan di Fortnite!

Selain daripada Lt. Evergreen untuk Cuti, Pemain Fortnite juga dijangka menerima satu lagi kulit Fortnite bertema percutian secara percuma pada minggu-minggu atau hari yang akan datang-kita tidak pernah tahu. Kulit ini dipanggil ‘kulit raksasa’ yang tidak lama lagi akan tersedia, menurut Fortnite Intel.

Lebih daripada itu, peminat permainan juga mesti berjaga -jaga untuk lebih banyak hadiah seperti dua glider, dua bungkus, dua pickaxes, dan emote.