Lokasi Whiplash Fortnite dan Cara Mod Whiplash dengan Tayar Off-Road dan Penangkap Lembu |, Lokasi Whiplash Fortnite | Pcgamesn

Lokasi Whiplash Fortnite

Perkara yang baik ialah, kedua -duanya Tayar luar jalan dan penangkap lembu boleh didapati di garaj berhampiran stesen minyak. Mereka boleh bertelur sebagai rompakan tanah di sekitar kawasan itu dan anda juga boleh mendapatkannya dari membuka kotak alat merah.

Lokasi Whiplash Fortnite dan Cara Mod Whiplash dengan Tayar Off-Road dan Penangkap Lembu

Di mana untuk mencari ketiga -tiga item yang diperlukan untuk membersihkan cabaran ini.

Panduan oleh Jessica Orr Senior Guides Writer
Diterbitkan pada 9 Jun 2022

Mod A whiplash dengan tayar luar jalan dan penangkap lembu kemudian memusnahkan struktur adalah salah satu cabaran mingguan pertama yang terdapat di Fortnite Bab 3 Musim 3.

Selepas memodelkan whiplash dan memusnahkan 50 struktur, anda akan membersihkan cabaran dan mendapatkan 15k xp, yang akan membantu anda mula mengumpul ganjaran tersebut dari pas pertempuran semasa.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

 • Lokasi Whiplash Fortnite
 • Cara Mod Whiplash dengan tayar luar jalan dan penangkap lembu di Fortnite

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Cara Mod Whiplash dengan tayar luar jalan dan penangkap lembu di Fortnite

Sebaik sahaja anda menemui kenderaan whiplash, sudah tiba masanya untuk memodanya dengan tayar luar jalan dan penangkap lembu.

Perkara yang baik ialah, kedua -duanya Tayar luar jalan dan penangkap lembu boleh didapati di garaj berhampiran stesen minyak. Mereka boleh bertelur sebagai rompakan tanah di sekitar kawasan itu dan anda juga boleh mendapatkannya dari membuka kotak alat merah.

Sama seperti whiplashes di garaj, bagaimanapun, tayar luar jalan dan penangkap lembu tidak dijamin untuk bertelur di sini.

Untuk membersihkan usaha ini dengan cepat, kami mengesyorkan mengambil whiplash dari Speedway Chonker dan memandu ke stesen minyak untuk mencari penangkap lembu.

Apabila anda menemui kedua -dua item, anda perlu melampirkannya ke whiplash sebelum anda boleh mula memusnahkan struktur. Untuk mod whiplash dengan tayar luar jalan dan penangkap lembu, pilih item dari inventori anda dan Buangkannya di kenderaan seperti anda akan bom tangan.

Mod akan digunakan secara automatik ke whiplash, dan kini anda boleh terhempas melalui bangunan dan struktur lain 50 kali untuk menyelesaikan cabaran minggu ini 1. Hati -hati anda tidak memusnahkan pam gas, bagaimanapun, kerana mereka akan meletup dan meletupkan kenderaan anda.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Penulis Panduan Kanan

Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.

Lokasi Whiplash Fortnite

Fortnite Whiplash: Chun-Li memandu supercar hitam di jalan terbuka

The Lokasi Whiplash Fortnite adalah apa yang anda perlukan jika anda merasakan keperluan untuk kelajuan. Tidak seperti kenderaan lain dalam permainan Battle Royale, supercar ini mempunyai enjin propulsi jet yang, apabila diaktifkan, membolehkan anda pergi ke kelajuan breakneck di mana-mana jalan seperti jalan. Sudah tentu, kenderaan lain juga tersedia, tetapi ini adalah yang terpantas.

Satu -satunya kelemahan mengenai whiplash Fortnite adalah bahawa ia menggesap gas seolah -olah ia turun sebiji bir, dan, dengan sendirinya, ia tidak begitu baik untuk memandu di mana -mana permukaan kecuali untuk asfalt. Pengendalian di seluruh tempat, dan kelajuan maksimumnya jatuh di bawah kereta biasa. Walau bagaimanapun, jika anda memakai beberapa tayar di luar jalan, yang boleh anda dapati di mana-mana stesen minyak di peta Fortnite, bahkan trek kotoran boleh menghalang anda melintasi peta pada kadar yang mantap, walaupun ia mengurangkan kelajuan maksimum anda di jalan raya. Penggunaan bahan api masih menjadi masalah walaupun, terutamanya jika anda ingin menggunakan rangsangan, jadi kami mengesyorkan membawa kanister bahan api supaya anda tidak terkandas.

Fortniet Whiplash: Peta yang menunjukkan semua lokasi di mana anda boleh mencari kereta whiplash

Lokasi Whiplash Fortnite

Whiplash Fortnite boleh secara rawak di dalam mana -mana garaj stesen minyak di peta. Anda juga boleh menemui empat kenderaan whiplash yang dijamin dengan beberapa tayar luar jalan yang sudah dipasang di Chonker’s Speedway.

Statistik Whiplash Fortnite

Berikut adalah semua statistik penting untuk whiplash:

 • Kesihatan: 800
 • Tempat duduk: 2
 • Memulakan bahan api: dalam lingkungan 40%-100%
 • Tayar Biasa Kelajuan Top (Jalan): 81 mph
 • Tayar Biasa Kelajuan Teratas (kotoran): 42 mph
 • Tayar biasa meningkatkan kelajuan tertinggi (jalan): 100 mph
 • Tayar biasa meningkatkan kelajuan tertinggi (kotoran): 75 mph
 • Tayar Off-Road Top Speed ​​(Jalan): 65 mph
 • Tayar Off-Road Top Speed ​​(kotoran): 65 mph
 • Tayar off-road meningkatkan kelajuan tertinggi (jalan): 75 mph
 • Tayar luar jalan meningkatkan kelajuan tertinggi (kotoran): 75 mph

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Dan itu semua lokasi Whiplash Fortnite. Sekiranya anda ingin memperkuat ketahanan supercar ini, mengapa tidak merebut diri anda percikan krom untuk memberikan perjalanan anda membuat makeover keperakan yang membaiki casis jika rosak oleh tembakan musuh? Yang mengatakan, tiada siapa yang suka melihat kerosakan pada supercar berharga mereka, walaupun memperbaikinya mudah, jadi anda boleh mengambil salah satu senjata Fortnite terbaik untuk mendapatkan lompatan pada mereka.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.