Lokasi simbol Vault Fortnite dijelaskan dalam acara Fortnite Borderlands |, Fortnite Vault Simbol: Di mana untuk mencari simbol peti besi yang berbeza di Fortnite | PC Gamer

Di mana untuk mencari simbol peti besi di Fortnite

Di bekas di sebelah oasis di utara – Anda perlu membinanya untuk menambahkannya kepada jumlah anda:

Lokasi simbol Vault Fortnite dijelaskan dalam acara Fortnite Borderlands

Di mana untuk mencari semua tanda di kawasan Pandora di Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 15 Okt 2019

Mencari Lokasi simbol peti besi adalah salah satu daripada banyak cabaran Fortnite dalam Musim X.

Ini adalah sebahagian daripada sambutan masa yang terhad ke set misi Pandora, yang menampilkan lokasi Borderlands di sudut tenggara peta untuk masa yang terhad.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Di mana simbol peti besi di Fortnite

Lokasi untuk mencari semua simbol peti besi di Fortnite berada dalam zon rift Pandora di tenggara peta:

Lokasi simbol Fortnite Vault dijumpai:

 • Di tepi jalan di sebelah dinosaur ke timur
 • Di dinding luar penempatan selatan
 • Bahagian barat di dalam penempatan paling timur
 • Di belakang tanda ‘Selamat Datang ke Pandora’ di jalan ke barat
 • Di bangunan di sebelah oasis ke utara

Anda akan menemui setiap simbol peti besi di sisi bangunan atau bahan lain, dan anda perlu menentang mereka dan mencari lokasi itu untuk menambahkannya ke jumlah cabaran anda.

Cari tiga daripada lima yang ditunjukkan di atas, dan cabarannya selesai.

Inilah yang perlu dicari mereka dengan lebih terperinci.

Fortnite Vault Simbol Lokasi dengan lebih terperinci

Inilah tempat untuk mencari semua lokasi simbol Fortnite Vault – ingat, anda hanya perlu mencari tiga daripada mereka untuk menyelesaikan cabaran:

Di tepi jalan di sebelah dinosaur ke timur, menghadap ke utara:

Di dinding luar penempatan selatan – yang akan anda lihat ketika anda mendekati jambatan ke utara:

Bahagian barat di dalam penempatan paling timur, Pada panel kuning:

Di belakang tanda ‘Selamat Datang ke Pandora’ di jalan ke barat, Yang juga di mana anda akan menemui lokasi Claptrap di pangkalan:

Di bekas di sebelah oasis di utara – Anda perlu membinanya untuk menambahkannya kepada jumlah anda:

Semua selesai? Pastikan anda menemui lokasi mata dan claptrap fortnite jika anda belum!

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • MMO Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Di mana untuk mencari simbol peti besi di Fortnite

Logo merah besar ini sering menyebabkan rampasan lazat, jadi di sinilah mencari tiga daripadanya.

Simbol Vault Fortnite

(Kredit Imej: Permainan Epik)

Simbol Vault Fortnite hanya boleh bermaksud satu perkara: rampasan. Di Borderlands, siri yang mana permainan Battle Royale Epic menyeberang dalam acara Mayhem, Vaults menunjukkan senjata dan barang -barang lain, jadi kami mungkin juga mengharapkan perkara yang sama di Fortnite.

Ini adalah salah satu daripada beberapa cabaran Fortnite Borderlands yang akan hidup dalam permainan untuk menghormati siri gearbox ketiga yang popular. Dengan itu kami mendapat beberapa gear Borderlands khas dan Zon Rift Pandora yang baru, yang diilhamkan oleh planet padang pasir dua gelaran pertama dalam siri pukulan-dan-loot.

Dan, seperti yang anda harapkan, ini adalah kawasan ini yang akan kami perhatikan untuk panduan ini. Pelbagai simbol Vault Fortnite telah muncul di zon cel ini, dan anda perlu mencari tiga untuk menyelesaikan cabaran. Terdapat lebih daripada tiga untuk mencari, tetapi kami baru sahaja menyenaraikan satu -satunya yang anda perlukan untuk anda boleh retak dengan mendapatkan lebih banyak lagi Royales. Oleh itu, sebelum orang lain dapat merompak yang terbaik di hadapan kita, mari kita sampai.

Di gubuk berhampiran dinosaur

Kami telah melawat Desert Biome Dinos banyak kali dalam cabaran yang lalu tetapi, sekiranya anda tidak pasti, mereka boleh didapati di jalan utama menuju ke timur dan sampai ke Paradise Palms. Sebelum jalan mula membengkok, anda harus melihat dua reptilia yang telah pupus; Mereka juga berada di pinggir zon rift.

Hanya satu daripada dinosaur yang berada di zon, dan bertentangan dengan jalan dari yang satu adalah gubuk yang kita cari. Scrabble bulat ke sisi lain menghadap jauh dari jalan dan anda akan melihat logo merah besar dengan ‘v’ di atasnya.

Di Kem Bandit Timur

Terdapat banyak kem bandit di zon rift sementara ini tetapi, jika anda menuju ke timur, anda mempunyai simbol peti besi Fortnite yang siap dan menunggu anda. Sekiranya anda tiba di perkhemahan di sudut timur lautnya, anda harus melihat imej yang dapat ditagih di atas bekas kuning di pintu masuk.

Barat laut oasis

Betul -betul di pinggir zon rift, barat laut oasis, anda harus melihat timbunan tiga bekas kuning. Simbol peti besi menghadap ke tepi zon dan jauh dari badan air yang indah. Anda akan melihat logo yang anda cari di bekas tengah.

Apabila anda selesai, anda mempunyai mata yang hilang Fortnite Claptrap untuk mencari kembali ke robot yang menjengkelkan. Perkara yang kami lakukan untuk rampasan eksklusif dan XP, eh?

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Harry Shepherd

UK – Setelah mengumpul dan memakan buasir panduan permainan cetak pada masa mudanya, Harry telah mencipta versi abad ke -21 selama lima tahun yang lalu sebagai penulis panduan di pcgamesn dan editor panduan di pc gamer. Beliau juga telah menghasilkan ciri -ciri, ulasan, dan lebih banyak panduan untuk ulasan yang dipercayai, Techradar dan sepuluh ulasan teratas. Dia telah bermain dan memungut permainan PC selama lebih dari dua dekad, dari kenangan kabur tentang apa yang mungkin ular mengetuk pada pelantar pertamanya ketika dia berusia tujuh tahun untuk menghasilkan panduan bermaklumat mengenai simulator bola sepak, permainan peranan terbuka dunia, dan penembak hari ini. Begitu banyak sekarang dia dengan tegas enggan menyampaikan maklumat kecuali dalam bentuk dalam talian yang boleh diklik.