Lokasi Pitch Fortnite: Di mana untuk mencari semua tujuh ladang bola sepak | PC Gamer, Fortnite Soccer Fields – Semua Lokasi Pitch Soccer – Prima Games

Fortnite Soccer Fields – Semua lokasi padang bola sepak

Hey Folks, Monyet Kelapa Maskot Tercinta di sini mewakili pasukan editorial pc gamer kolektif, yang bekerjasama untuk menulis artikel ini! PC Gamer adalah pihak berkuasa global pada permainan PC yang bermula pada tahun 1993 dengan majalah, dan kemudian pada tahun 2010 dengan laman web ini anda sedang membaca. Kami mempunyai penulis di seluruh AS, UK dan Australia, yang boleh anda baca di sini.

Di mana untuk menjaringkan setiap gol dalam cabaran bola sepak Fortnite

Sama ada anda memanggilnya bola sepak atau bola sepak atau bola sepak, kami mendapati semua tujuh padang yang anda perlukan untuk menjaringkan gol.

VIDEO: Lokasi padang untuk Cabaran Bola Sepak/Bola Sepak/Bola Sepak/Bola Sepak Minggu 7 Fortnite, menghormati rakan -rakan kami di GamesRadar

Minggu 7 Fortnite Season 4 ada di sini, dan dengan itu datang satu set cabaran baru ke Google. Sebuah padang bola sepak baru ditambah ke sudut barat laut peta, jadi ia sesuai bahawa salah satu cabaran minggu ini meminta anda untuk menjaringkan gol di padang yang berbeza di seluruh peta. Anda perlu menjaringkan gol pada lima, tepat. Dengan tujuh padang yang tersebar tersebar, cabarannya hanya banyak masalah kerana orang -orang yang menghadiri permainan kecil anda sanggup membuatnya.

Tonton video di atas untuk melihat tepat di mana padang terletak, dan mengkaji imej di bawah untuk mendapatkan idea yang lebih umum mengenai tempat untuk mencari setiap padang. Saya cadangkan menunggu sehingga hampir hujung laluan bas untuk melepaskan diri. Cari padang jauh dari laluan bas dan menendang bola ke setiap gol. Anda mungkin akan berlari ke pemain lain yang mencuba perkara yang sama, jadi bersikap baik dan hantarkan emote atau tarian yang mesra untuk memberitahu mereka bahawa anda datang dengan selamat.

Mod 50v50 menjadikannya cukup mudah untuk mengetuk beberapa gol dalam satu perlawanan, juga, jika anda mendapat jalan bas yang betul. Pastikan anda membantu pasukan anda apabila anda menjaringkan gol.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

PC Gamer

Hey Folks, Monyet Kelapa Maskot Tercinta di sini mewakili pasukan editorial pc gamer kolektif, yang bekerjasama untuk menulis artikel ini! PC Gamer adalah pihak berkuasa global pada permainan PC yang bermula pada tahun 1993 dengan majalah, dan kemudian pada tahun 2010 dengan laman web ini anda sedang membaca. Kami mempunyai penulis di seluruh AS, UK dan Australia, yang boleh anda baca di sini.

Pengembangan seterusnya Eve Online akhirnya membolehkan pemain bertemakan dengan Pirates

Perpaduan membuat perubahan besar pada yuran pemasangan yang marah hampir setiap pemaju permainan minggu lalu

Payday 3 membanting stim oleh pemain yang terpaksa menunggu di beratur pelayan hanya untuk bermain dengan sendirinya

Fortnite Soccer Fields – Semua lokasi padang bola sepak

Di sinilah anda boleh menjaringkan gol di padang bola sepak yang berbeza di Fortnite untuk menyelesaikan Cabaran Pitch Bola Sepak Minggu 7.

13 Jun 2018 2018-06-19T22: 34: 18-04: 00

Anda mungkin menyedari bahawa stadium bola sepak baru telah muncul di Fortnite, tepat pada waktunya untuk final Piala Dunia. Ini bukan satu -satunya tujuan padang bola sepak baru. Salah satu cabaran Minggu 7 untuk Musim 4 memerlukan pemain untuk menjaringkan gol di lima padang bola sepak yang berbeza di Fortnite. Pemain mesti menjaringkan sekurang -kurangnya lima gol untuk menyelesaikan cabaran, tetapi kerana hanya ada dua padang bola sepak di peta, Epic terpaksa menambah lebih banyak bidang bola sepak untuk bertepatan dengan cabaran ini.

Semua lokasi padang bola sepak / bola sepak

Terdapat tiga lokasi padang bola sepak utama di Fortnite, serta beberapa bidang bola sepak sementara yang juga boleh digunakan untuk cabaran tersebut. Untuk melengkapkan cabaran bola sepak di Fortnite, pemain boleh menendang bola dan menjaringkan gol di setiap tiga lokasi bola sepak ini:

  1. Lapangan bola sepak dalaman – Pemain dapat menemui satu padang bola sepak di bandar di sebelah barat menara yang condong. Pitch bola sepak terletak di dalam bangunan di seberang stesen minyak.
  2. Taman Pleasant – Satu lagi padang bola sepak yang terkenal terletak di hujung selatan Pleasant Park. Yang ini sukar dilewatkan.
  3. Stadium Piala Dunia – Untuk padang bola sepak ketiga, kepala utara Pleasant Park untuk mencari padang bola sepak stadium Piala Dunia yang baru ditambah di Fortnite.

Fortnite Soccer Pitches

Beberapa bidang bola sepak sementara yang lain telah mula berkembang di Fortnite juga. Memandangkan cabaran ini memerlukan anda menjaringkan gol di lima padang yang berbeza, masuk akal untuk bidang bola sepak sementara ini untuk dikira ke arah cabaran bola sepak juga. Di sinilah anda dapat mencari padang sementara ini di Fortnite:

  • Gulungan berisiko – Cari padang bola sepak sementara di pangkal skrin besar di gulungan berisiko. Matlamatnya akan dibuat dari paip logam dan tong sampah.
  • Bidang maut – Terdapat padang bola sepak buatan sendiri di ladang maut di sepanjang baris salah satu tanaman jagung.
  • Kilang Flush – Di tempat letak kereta di Flush Factory, anda akan menemui satu lagi padang bola sepak di kawasan berdinding.
  • Bandar Tomato – Cari bekas perkapalan tenggara Tomato Town dan cari padang bola sepak sementara di sana.

Fortnite Soccer Pitch Fatal Fields

Untuk melengkapkan cabaran padang bola sepak di Fortnite, anda perlu melawat lokasi padang bola sepak ini dan menendang bola ke gawang pada setiap mereka. Lakukan ini di lima padang bola sepak yang berbeza untuk menyelesaikan cabaran.

Anda tidak perlu mendapatkan semua gol dalam satu perlawanan, jadi luangkan masa anda dan pastikan untuk menyelesaikan perlawanan secara normal selepas menjaringkan gol supaya mereka menghitung kemajuan cabaran anda. Semasa anda berada di sana, pastikan anda mengambil bintang pertempuran percuma yang ditandai di peta Treasure Pleasant Park untuk menandakan cabaran Minggu 7 yang lain di Fortnite.

Mengenai Pengarang

Larryn Bell

Larryn adalah pencipta kandungan di YouTube dan penulis sepenuh masa yang mempunyai panduan dan ciri editorial untuk pelbagai laman web permainan. Dia sering dijumpai di perhimpunan kecil yang memberitakan Injil Witcher 3.