Lokasi pintu rahsia Fortnite di kuil -kuil shuffled dan panduan teka -teki penuh – Gamespot, Fortnite Secret Door Lokasi dan Teka -teki di Shuffled Shrines | Pcgamesn

Fortnite Secret Door Lokasi dan Teka -teki di Kuil Shuffled

Semasa anda mengalir di dewan pintu masuk, . Sekiranya anda mempunyai kurang daripada 200 kesihatan, anak panah ini akan membunuh anda, tetapi anda boleh bertahan jika anda berada di 200 hp dan biarkan setiap segmen anak panah memukul anda sekali sahaja, yang boleh anda lakukan dengan berlari melalui lorong.

Lokasi pintu rahsia Fortnite di tempat suci dan panduan teka -teki penuh

Cabaran Fortnite terkini membawa mereka teka-teki alam sekitar Indiana Jones yang diilhamkan oleh Indiana yang melibatkan pintu rahsia. Inilah cara menyelesaikannya.

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Mencari . The Fortnite Indiana Jones Quests kini hidup, memberikan semua pemilik Battle Pass peluang untuk membuka kunci pengembara dan banyak barang kosmetiknya untuk diri mereka di seluruh 11 jumlah pencarian Indiana Jones. Tetapi satu cabaran menuntut anda Cari pintu rahsia melewati ruang utama kuil -kuil yang digerakkan, POI baru pada 6 Julai. . . .

Fortnite Shuffled Shuffles Lokasi Pintu Rahsia

Masuk ke dalam pintu rahsia melewati ruang utama adalah proses pelbagai langkah, dan bukannya satu yang meminjamkan dirinya untuk diselesaikan sementara pemain lain berjuang di sekeliling anda-cabaran khusus lokasi ini selalu membuat tempat pendaratan sangat panas untuk yang pertama hari atau lebih. Semasa anda mendarat di Shuffled Shrine, Poi baru di timur berbatu, lihat jika anda boleh menyimpan beberapa item dan kemudian bersembunyi atau melawan jalan ke keselamatan.

Setelah habuk menetap, anda akan menemui pintu batu terkunci di tengah lokasi. . . Penyelesaiannya berubah setiap pusingan.

Ini adalah penyelesaian kami dalam satu pusingan, tetapi kemungkinan besar menang

. . Apabila anda berada di dekatnya, anda akan mendengar mereka membuat suara bersenandung. Anda perlu mencari empat batu ini dan menghafal (atau mengambil gambar di telefon anda) simbol -simbol pada masing -masing.

  • Bawah Tanah di Barat Daya
  • Di aras tanah di barat laut
  • Di bawah khemah merah sementara di timur laut
  • Di bawah platform di aras bawah tanah di tengah-tengah

. . Hidupkan batu di pintu tengah supaya simbol -simbol di lokasi ini sepadan dengan simbol yang anda dapati di sekitar POI. Simbol barat daya adalah yang pertama dari kiri, simbol barat laut menjadi yang kedua, simbol timur laut menjadi ketiga, dan simbol timur tengah. Dengan empat batu ini ditetapkan untuk memaparkan simbol yang betul dalam urutan yang betul, ruang utama akan dibuka. Tetapi anda belum selesai.

Klik untuk berkembang. Anda

, Sprint melepasi serpihan atau berhati -hati melangkah ke atas perangkap lantai (jubin gelap), atau anda akan dipukul dengan anak panah sepanjang jalan ke bawah. Sekiranya anda mempunyai kurang daripada 200 kesihatan, anak panah ini akan membunuh anda, tetapi anda boleh bertahan jika anda berada di 200 hp dan biarkan setiap segmen anak panah memukul anda sekali sahaja, yang boleh anda lakukan dengan berlari melalui lorong.

Sebaik sahaja anda berada di dalam ruang, anda akan melihat artifak-a Tomatohead emas berkilat. Ambilnya untuk menonton ruang mula goncang dengan ganas, tetapi jangan risau, tidak ada lagi perangkap booby yang akan datang untuk anda. Sebaliknya, .

Pendekatannya dan anda akan melihat anda sebenarnya boleh melalui mereka ke lorong lain. Lompat melalui retak di dinding ke kiri anda atau menghancurkan dinding yang kini pecah (terima kasih kepada gegaran) sendiri mendedahkan bilik rahsia, . Cabarannya harus ditandakan sebagai siap sebaik sahaja anda melangkah masuk ke dalam petikan tersembunyi ini, jadi selebihnya hanya rampasan tambahan untuk usaha anda. Kerja bagus, Indy. .

Fortnite Secret Door Lokasi dan Teka -teki di Kuil Shuffled

Teka -teki dan lokasi pintu rahsia Fortnite

Mencari lokasi pintu rahsia di Fortnite? Untuk melengkapkan pencarian ‘Cari pintu rahsia melepasi ruang utama di kuil -kuil shuffled’ dan dapatkan tangan anda di Emote Dustoff Indy, anda perlu melengkapkan teka -teki kecil untuk membuka kunci pintu yang terdapat di kuil -kuil yang digerakkan.

Bagi apa yang ada di belakang Pintu Rahsia Fortnite, Apabila anda berjaya melengkapkan teka -teki, pintu dibuka dan anda perlu mengelakkan terowong perangkap dart racun untuk sampai ke tengah. . Berikut adalah cara menyelesaikan teka -teki pintu rahsia di Fortnite.

Lokasi Pintu Rahsia Fortnite

.

Penyelesaian teka -teki pintu rahsia Fortnite

Teka -teki itu sendiri memerlukan beberapa kerja, kerana anda perlu mencari empat papak batu yang terdapat di sekitar kuil -kuil yang dikelilingi oleh setiap rune di hadapan kuil. Sebaik sahaja anda menemui papak batu, ia akan menjadi salah satu daripada tiga simbol, anda perlu memadankannya ke runes di hadapan kuil.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Simbol -simbol mengubah setiap permainan, jadi tidak hanya satu penyelesaian untuk teka -teki ini. Lihat video di bawah untuk lokasi yang tepat setiap papak batu dan bagaimana menyelesaikan teka -teki ini.

Thumbnail YouTube

Itulah Cara Membuka Pintu Rahsia di Fortnite. Apabila anda masuk, berhati -hati menavigasi koridor dan elakkan melangkah pada pad tekanan. Sekali di dalam ruang utama, anda dapat menyelesaikan cabaran terakhir Quests Minggu 5 untuk meletakkan kepingan relik di dalam bahagian di sebelah kiri. Sebagai alternatif, anda boleh menghancurkan dinding di sebelah kanan dan menuju ke bilik rahsia dengan banyak rampasan. Walau bagaimanapun, jika anda mengambil relik tomato di tengah -tengah bilik, kehabisan ruang dengan cepat sebagai batu gergasi akan cuba menggulung anda.

Untuk lebih banyak petua, inilah caranya untuk mendapatkan pelancar Ripsaw di Fortnite, dan semua pencarian Fortnite Indiana Jones untuk membuka kunci salah satu kulit Fortnite terbaik secara percuma.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.