Lokasi Peningkatan Senjata Angkasa Dead | PCGamesn, SWS Motorized Pulse Rifle | Dead Space Wiki | Fandom

SWS senapang nadi bermotor

Sebagai tambahan kepada kaedah yang lebih tradisional untuk membuka kunci peningkatan senjata angkasa mati, pembuatan semula telah melangkah lebih jauh dengan memperkenalkan bahagian naik taraf tertentu untuk senjata. Bahagian -bahagian khas ini boleh didapati di Ishimura sebagai skema dan disatukan ke laluan naik taraf senjata ketika melawat bangku simpanan.

Lokasi Menaiktaraf Senjata Angkasa Mati

Peningkatan Senjata Angkasa Mati Terbaik akan secara drastik akan meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup, memberikan peningkatan stat serta mod api alternatif.

Diterbitkan: 17 Apr, 2023

Menjejaki peningkatan senjata angkasa mati terbaik adalah penting jika anda ingin berpeluang menentang arus nekromorphs yang tidak berkesudahan. Pembuatan semula Ruang Dead memberikan pemain lebih banyak pilihan naik taraf daripada sebelumnya, dan senarai lengkap peningkatan senjata kami dan di mana untuk mencari mereka akan membantu mempersempit pilihan anda.

Peningkatan senjata ruang mati terbaik boleh diakses di bangku simpanan. Setiap peningkatan juga memberi hadiah kepada anda dengan nod kuasa ruang mati tambahan, yang biasanya anda dapati tersebar di seluruh ishimura. Mereka agak jarang datang di luar membeli mereka dari kedai, jadi penting untuk menggunakannya dengan bijak jika anda ingin menaik taraf senjata anda dengan potensi penuh mereka. Tanpa berlengah lagi, berikut adalah peningkatan senjata ruang angkasa terbaik dalam apa yang membentuk menjadi salah satu permainan PC terbaik tahun ini.

Laluan Peningkatan Senjata Angkasa Mati

Setiap Senjata di Pembuatan Semula Ruang Mati mempunyai laluan naik taraf yang unik dengan nod untuk meningkatkan kerosakan, kapasiti peluru, waktu tambah nilai, dan kadar api. Tidak setiap Node menghasilkan peningkatan, tetapi membuka kunci peningkatan senjata terbaik memerlukan memasukkan nod kuasa bersebelahan antara satu sama lain. Ini membolehkan anda melanjutkan cawangan laluan naik taraf dengan sewajarnya.

Peningkatan Senjata Angkasa Dead: Isaac Clarke Melihat antara muka bangku naik taraf, yang memaparkan laluan naik taraf terkunci semasa pemotong plasma

Sebagai tambahan kepada kaedah yang lebih tradisional untuk membuka kunci peningkatan senjata angkasa mati, pembuatan semula telah melangkah lebih jauh dengan memperkenalkan bahagian naik taraf tertentu untuk senjata. Bahagian -bahagian khas ini boleh didapati di Ishimura sebagai skema dan disatukan ke laluan naik taraf senjata ketika melawat bangku simpanan.

Anda juga boleh menemui peningkatan senjata yang dikunci di dalam Dead Space Master Override Containers and Rooms, walaupun anda hanya boleh mendapatkan akses kepada ini dengan melengkapkan misi sampingan ‘anda tidak diberi kuasa’. Bahagian naik taraf ini boleh berkisar dari peningkatan yang besar ke statistik tertentu, atau peningkatan khas seperti yang dilihat di ruang mati 2, seperti peluru pembakar yang dapat membuat perbezaan besar bagaimana pertempuran memainkannya.

Semua Peningkatan Senjata Angkasa Mati

Peningkatan Senjata Angkasa Dead boleh didapati di seluruh Ishimura ketika anda menyelesaikan kisah Isaac, dan dapat dikenal pasti dari jauh oleh cahaya kuning yang mereka pauli.

Berikut adalah 21 lokasi menaik taraf senjata Dead Space, mengikut rupa:

 • Pemotong Plasma – Rak Cartridge: Terletak di barisan kerusi di bawah grafiti dengan segera ketika anda memasuki Klinik Ishimura dalam Bab 2.
 • Pemotong plasma – penumpuk haba: Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 11,000 kredit dalam Bab 3.
 • Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 11,000 kredit setelah mencari senapang nadi dalam bab 3.
 • Ripper – Ricochet Tracer: Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 11,000 kredit setelah mencari ripper dalam bab 3.
 • Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 11,500 kredit setelah mencari flamethrower dalam bab 3.
 • Senapang nadi – p.C.S.Saya majalah adat: . Anda boleh mengakses bilik ini dengan menggunakan kinesis untuk menggerakkan kotak menyekat pintu dan menembak di fius untuk melumpuhkannya.
 • Hubungi Beam – Supersymmetry Tether: .
 • Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 11,500 kredit setelah mencari pistol garis dalam Bab 5.
 • Ripper – Pelancar Sudut: Terletak di meja di Penyelia Aliran B. Pejabat Andonov di Dek Kawalan Aliran dalam Bab 6.
 • Pistol Force – Pengayun Subsonik: Tersedia untuk membeli dari kedai untuk 12,000 kredit setelah mencari senjata api dalam bab 6.
 • Terletak di lantai di dalam bilik utiliti di Bab 7. Anda boleh sampai ke bilik ini dengan menukar graviti sifar melalui pemutus litar dan turun ke tingkat bawah, walaupun anda memerlukan pelepasan keselamatan ruang mati tahap 3 untuk membuka kunci pintu.
 • Pemotong Plasma – Bilah Berat: Terletak di bangku simpanan di bilik loker penyelenggaraan di dek hab komunikasi di Bab 8.
 • Pulse Rifle-Bom tangan tinggi: Terletak di loker dalam pembersihan air dalam Bab 10. Anda boleh mengakses bilik ini dengan memperoleh Override Master Space Dead.
 • Line Gun – Laser Precision: Terletak di dada terkunci di antara Hub Tengah Hydroponics dan Stesen Trem Perlombongan dalam Bab 10. Anda memerlukan tuan yang menimpa untuk membukanya.
 • Hubungi Beam – Modul Difraksi: Terletak di dada terkunci dalam penyimpanan alat di dek perlombongan dalam Bab 10. Anda boleh mengakses bilik ini dengan memanipulasi peti yang menyekat jalan melalui kinesis
 • Ripper-Bilah serat karbon: Terletak di dada terkunci di sebelah kanan bangku di kedai mesin di dek kejuruteraan pada bila -bila masa selepas anda mendapat override tuan yang diperlukan untuk membukanya.
 • Hubungi Beam – Heliotron Portable: .
 • Line Gun – Photon Energizer: Terletak di dada di penyimpanan makmal di dek perubatan. Sekali lagi, anda memerlukan tahap keselamatan 3 untuk membuka pintu ke bilik itu sendiri.
 • Pistol Force – penguat graviti: .
 • Flamethrower-muncung tekanan tinggi: Terletak di dada terkunci di dalam Bunks Shift Deluxe di Deck Crew Quarters dalam Bab 10. Anda boleh sampai. Sekali lagi, anda perlu menguasai mengatasi untuk membuka dada.
 • Pistol Force – Modul Penggantungan: Terletak di dada terkunci di kawalan Hanger-Cargo-Tram di dek Cargo Bay. Dan ya, anda telah menebaknya: Anda memerlukan tuan yang menimpa untuk membukanya.

Walaupun pemotong plasma memerintah tertinggi dalam permainan seram yang asal, Arsenal Isaac Clarke telah menerima perubahan ketara dalam pembuatan semula ruang mati. Pastikan untuk memasangkan mereka dengan peningkatan saman ruang mati terbaik untuk merobek nekromorf dengan mudah. Semasa anda berada di sini, ambil gander di Kajian Angkasa Dead kami, serta panduan kami ke Dead Space Cast jika anda ingin meletakkan suara kepada nama.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

SWS senapang nadi bermotor

Dsr

The SWS senapang nadi bermotor adalah senapang serangan gred, triple-barreled, cepat-cepat dengan kapasiti peluru majalah yang besar. Senapang Pulse adalah senapang perkhidmatan standard Angkatan Pertahanan Bumi, dan juga biasa di kalangan pasukan keselamatan Earthgov, pegawai keselamatan korporat, dan kadang-kadang orang awam.

Kandungan

Butiran Reka Bentuk []

Rifle nadi melepaskan pusingan berkaliber ultra-rendah pada kelajuan hipersonik, masing-masing membawa banyak tenaga kinetik: pusingan ini direka untuk skuasy (atau “cendawan”) terhadap kesan, memindahkan tenaga mereka ke sasaran dan menyebabkan trauma setempat yang besar. Kesan ini adalah segera dan diucapkan dalam sasaran yang tidak teratur, dengan impak mencairkan tisu lembut dan tulang patah; Sekiranya sasaran tidak dibunuh secara langsung oleh kebakaran, mereka akan diberikan tidak berupaya oleh luka -luka yang teruk dan kejutan hidrostatik yang diucapkan. Selain itu, pusingan berkaliber rendah menjadikan senapang nadi senjata yang ideal untuk pertempuran kapal, kerana mereka tidak mempunyai kuasa penembusan yang diperlukan untuk pecah kapal kapal. Sebaliknya, ini meninggalkan varian senapang nadi yang telah dilihat setakat ini tidak mencukupi untuk tugas menindik perisai badan yang sukar kerana pusingan hanya melantun dari saman perlombongan yang masih dipakai oleh beberapa slashers nekromorph dan perisai chitinous brutes. Penyerap kejutan kinetik berspekulasi telah dilaksanakan ke dalam stok senjata, kerana Isaac/Gabe mengalami sedikit mundur walaupun dari penembakan berlarutan. Apabila senapang nadi dimuat semula, seluruh bahagian depan bergantung kepada ke hadapan, mengeluarkan kartrij yang dibelanjakan dan yang baru dimasukkan ke dalam majalah dengan baik.

Terdapat empat varian utama senapang nadi bermotor SWS yang telah dilihat pada masa ini: walaupun ketiga -tiga mempunyai mod api utama yang sama, mereka dibezakan dengan mod kebakaran alternatif mereka yang tersendiri.

Varian pertama senapang nadi yang dilihat di Ruang mati menyebabkan setiap 3 tong bertukar 90 ° ke luar dengan pengguna menunjuk pistol ke atas, menghantar semburan peluru di sekeliling penembak. Varian senapang SWS standard ini membolehkan penglibatan sasaran di semua sisi pengguna.

Varian kedua senapang nadi yang dilihat di Ruang Mati: Pengekstrakan mampu menembak tembakan “senapang patah” flechette letupan, menukar konfigurasi tongnya menjadi bentuk gear heksagon dengan tujuh pemandangan laser dan bukannya empat biasa. .

Varian ketiga dilihat di Ruang mati 2 mampu menembak bom letupan tinggi dengan kos 25 pusingan, yang berguna terhadap kelompok -kelompok asrama. Ditingkatkan sepenuhnya, ia dapat menangani jumlah kerosakan yang tinggi kepada hampir setiap varian nekromorf.

Varian keempat dan terakhir yang dilihat di Ruang Mati (2023) mempunyai alt-api yang serupa dengan yang dilihat di Ruang mati 2; Walau bagaimanapun, bukan hanya bom tangan, projektil yang dilancarkan juga boleh bertindak sebagai lombong jarak yang boleh diletakkan di permukaan, meletup ketika musuh mendekatinya.

Ulasan Pakar Gamespot