Lokasi penembak web Fortnite – Panduan Fortnite – IGN, Fortnite Spiderman Web Shooter Lokasi – Polygon

Panduan Lokasi Penembak Web Spider-Man

Spider-Gwen adalah NPC baru yang muncul di Fortnite hanya semasa Fortnite X Spider-Man melintasi acara Spider-Verse. Awak boleh Cari Gwen di Slappy Shores.

Lokasi Penembak Web Fortnite

bab 2

Pindahkan gear ODM, Penembak Web Spider-Verse berada di tempat kejadian! Zip di sekitar Battle Royale Island di Fortnite dengan penembak web baru ini. Melengkapkan gear mitos ini akan membolehkan anda Lampirkan ke struktur dan objek di alam sekitar, mengangkat anda dari tanah supaya anda dapat melambung melalui udara.

Selain mahu menjalani impian rahsia anda menjadi Spider-Man, Acara Crossover Fortnite X Spider-Verse telah hidup, dan anda boleh Dapatkan Ganjaran Percuma Khas untuk kedua-duanya mencari penembak web labah-labah-ayat dan berayun dengan mereka dilengkapi. Jadi soalan besar adalah, Di mana anda menjumpai penembak web?

Di halaman ini Panduan Wiki Fortnite IGN, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai di mana dan bagaimana mencari penembak web labah-labah di Fortnite.

Di mana untuk mencari penembak web labah-labah di Fortnite

Spiderverse Web Shooters.jpg

Mencari Lokasi Penembak Web di Fortnite? Anda hanya boleh mencari Penembak Web Spider-Verse semasa Fortnite X Spider-Man melintasi acara Crossover Spider-Verse.

Spider Verse Web Shooters Loot.jpg

Item mitos ini hanya boleh didapati dari rampasan lantai atau oleh Membeli mereka dari Spider-Gwen dalam Slappy Shores. Walaupun penembak web hanya akan muncul di lantai secara rawak, anda dijamin dapat membeli penembak web labah-labah dari Gwen setiap kali.

Di mana untuk mencari Gwen di Fortnite

Gwen location.png

Spider-Gwen adalah NPC baru yang muncul di Fortnite hanya semasa Fortnite X Spider-Man melintasi acara Spider-Verse. Awak boleh Cari Gwen di Slappy Shores.

Cari Spider-Gwen di Bumbung di pantai slappy, khusus di atas bilik slurp Di bahagian timur laut Slappy Shores. Anda mungkin perlu Gunakan rel mengisar atau mantel di atas struktur yang lebih kecil untuk mencapai bumbung yang ditemui Spider-Gwen.

Awak boleh Beli Penembak Web Spider-Verse dari Spider-Gwen untuk 600 bar emas. Anda boleh menemui bar emas di Fortnite dengan merompak dada rampasan atau bekas rampasan tertentu seperti daftar tunai. Dia mempunyai stok sehingga lima penembak web setiap perlawanan.

Teruja untuk mendapatkan ganjaran Spider-Verse percuma semasa acara crossover? Lihat halaman Kemas Kini Fortnite Miles Morales untuk mengetahui bagaimana anda boleh membuka kunci Spray Miles Morales dan Lobi Khas!

Panduan Lokasi Penembak Web Spider-Man

Lokasi Penembak Web Spider-Man dalam Panduan Bab 3 Fortnite

Jeffrey Parkin (dia/dia) telah menulis panduan permainan video untuk Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia telah belajar mencintai hampir setiap genre permainan yang ada.

Dalam Polygon Fortnite Bab 3 Panduan Lokasi Penembak Web Spider-Man, kami akan menunjukkan anda ke tempat yang berpotensi Senjata penembak web mitos mungkin ditanam. Penembak web bertelur seperti senjata lain di Fortnite, Tetapi ada lokasi di mana mereka lebih cenderung muncul.

Fortnite Spider-Man Shooter (potensi) Lokasi Peta Bab 3

Lokasi Penembak Web Spider-Man dalam Panduan Bab 3 Fortnite

Fortnite kandungan cReator Hypex mengumpulkan peta ini kemungkinan penembakan web menembusi lokasi.

Lokasi Penembak Web Spider-Man dalam Panduan Bab 3 Fortnite

Tidak ada cara untuk meramalkan di mana atau jika penembak web Spider-Man akan bertelur, jadi anda hanya perlu mengawasi ketika anda melintasi peta. Anda sedang mencari ransel jenama Spider-Man yang disapu ke dinding-mungkin juga ada trampolin seperti web. Berinteraksi dengan ransel – pada dasarnya dada – dan ada peluang yang baik sepasang Penembak web akan berada di dalam.

Cara Menggunakan Penembak Web

Penembak web berfungsi seperti barang pengangkutan mitos lain. Melengkapkan mereka, tunjuk reticle penargetan anda di objek (relatif) berdekatan, dan tarik pencetus. Anda akan melepasi sasaran anda di arka yang luas dan dilancarkan ke udara.

Lokasi Penembak Web Spider-Man dalam Panduan Bab 3 Fortnite

Terdapat cooldown kira -kira enam saat atau lebih (bergantung pada berapa lama anda memegang pencetus), dan setiap set penembak web mempunyai bilangan penggunaan yang terhad apabila anda mengambilnya. Perlu diingat juga, pendaratan selepas menggunakan penembak web tidak menangani kerosakan jatuh.