Lokasi Manual Latihan Last of Us Bahagian 1, Semua Lokasi Manual Latihan Last of Us Bahagian US | Gamesradar

Semua lokasi manual latihan terakhir kami Bahagian 1

Kesan: Molotovs mempunyai radius letupan mereka meningkat sebanyak 1.. Kesan ini disusun dengan Molotov: Manual Latihan Penyebaran.

Lokasi Manual Latihan Bahagian 1 yang terakhir

. Dapatkan mereka semua jika anda ingin meningkatkan kemahiran tempur anda.

Panduan oleh penyumbang John Bedford
Sumbangan tambahan oleh Jake Green
Diterbitkan pada 2 Sep 2022
Ikuti The Last of Us

Disana ada 12 manual latihan boleh didapati di Yang terakhir dari kami Bahagian 1, .

Ini patut dijemput semasa anda melangkah melalui bahagian terakhir kami Bahagian 1. Bukan sahaja anda akan menjadikan barang -barang yang dibuat lebih berkesan, anda juga akan membuat pertemuan tempur lebih mudah.

Inilah , dan .

The Last of Us Part 1 – PlayStation 5 – The Digital Foundry Tech Review

Manual Kesan Perincian
Bill’s Town Shiv: mengasah .
Selepas serangan hendap, berhampiran katil sebelum anda keluar.
Pittsburgh SHIV: Penguatkuasaan 2 hits tambahan Shiv . Memerlukan nota kepada kakitangan untuk gabungan.
Melee: Knots Pengubahsuaian senjata terakhir 1 hit tambahan Selepas pemandangan potong di mana Ellie menyelamatkan Joel, cari manual di atas meja semasa anda meninggalkan hotel.
Pittsburgh Molotov: Pembinaan Jejari kesan molotov sekarang 1.5x lebih luas .
Pinggir bandar Bom: Pembendungan Radius kesan bom sekarang 1. Berhampiran pistol pendek, yang terdapat di rak di pembetung.
Pinggir bandar Pengubahsuaian senjata terakhir 1 hit tambahan Di pinggir bandar, berikan Ellie kaki ke salah satu loteng rumah. Manual terletak di dalam.
Empangan Tommy Asap bom berlangsung selama 10 saat lebih lama Oleh tanglung semasa anda memasuki bangunan penjana.
Pensterilan Kit Kesihatan Kit kesihatan adalah 67 peratus lebih berkesan Selepas pertemuan dengan monyet, masukkan bangunan di sebelah kanan anda, tinggalkan melalui tingkap lantai kedua, kemudian berjalan di sepanjang awning. .
Universiti Molotov: Penyebaran .0x lebih luas Masukkan bangunan sains, kemudian pergi ke hujung koridor. .
Lakeside Resort Asap: Membentuk Asap bom berlangsung lebih 20 saat lebih lama .
Depot bas Radius kesan bom sekarang 2.0x lebih luas Di atas trak putih oleh bloaters.

. Semua selesai? Sekiranya anda mempunyai PS4, maka anda boleh memulakan dengan sekuel terima kasih kepada kami yang terakhir dari kami Bahagian 2 Walkthrough.

Pergi ke Hab Walkthrough Bahagian 1 Last Us Bahagian kami untuk lebih banyak bantuan dengan permainan yang lain.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

!

Cari manual latihan terakhir kami Bahagian 1 untuk meningkatkan keberkesanan peralatan anda, seperti shivs yang lebih tahan lama dan molotovs deadlier. Terdapat 12 manual latihan ini untuk mencari dari Bill’s Town ke depot bas, jadi pastikan anda meneroka setiap bab untuk mencari lokasi manual latihan. Walau bagaimanapun, ia juga mungkin untuk merindui mereka, dan tanpa peluang untuk mundur atau mengumpul manual latihan yang hilang pada titik kemudian, anda akan memastikan anda tidak kehilangan peningkatan peralatan yang hebat. Untuk memastikan itu tidak berlaku, kami mempunyai semua lokasi manual latihan terakhir kami yang disenaraikan di bawah, serta kesan masing -masing.

Terdapat dua belas manual latihan di The Last of Us Bahagian 1, yang terdapat di lokasi berikut:

 1. Shiv: mengasah Tempat Perjumpaan Bar Bill’s Town.
 2. Kesihatan: Splinting (meningkatkan kesihatan dipulihkan) di atas Garasi Pittsburgh Pertama.
 3. Lobi hotel pittsburgh selamat.
 4. Pittsburgh Hotel Basement.
 5. (meningkatkan jejari letupan Molotov) di .
 6. Pembetung pinggir bandar .
 7. (meningkatkan peningkatan senjata huru -hara) di Rumah bata pinggir bandar, di loteng.
 8. Empangan Tommy, .
 9. Kesihatan: Pensterilan (meningkatkan kesihatan dipulihkan) di Universiti, Di bangunan di sebelah kanan halaman yang penuh monyet.
 10. Molotov: Penyebaran (meningkatkan jejari letupan Molotov) di , di belakang pintu shiv.
 11. Asap: Membentuk Pangkalan Resort Lakeside David Sebagai Joel, pergi melalui motel ke pintu shiv dan membukanya.
 12. Bom: Shrapnel , Di atas trak separa berhampiran pembuangan terowong.

Kami telah menjelaskan di mana setiap manual latihan disimpan di bahagian terakhir kami Bahagian 1 dengan lebih terperinci di bawah. Oleh itu, tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak atau klik pada pautan di atas untuk melompat ke kanan ke mana -mana yang anda mahukan.

Buffs dan faedah yang disediakan oleh manual latihan benar -benar pasif – apabila anda mempunyai kesannya kekal dari titik itu untuk sisa permainan. Pada hakikatnya sebenarnya ada sahaja enam Manual Latihan – Versi Standard dan versi yang dipertingkatkan yang memancarkan kualiti yang sama lebih jauh. Mencari sama ada versi akan meningkatkan kemahiran anda, dan mendapati mereka berdua pasti akan membuat perbezaan yang lebih besar.

Manual latihan kemahiran memberi anda berbeza dengan yang disediakan oleh suplemen terakhir kami – Manuels menukar gear Joel, sementara suplemen mengubah Joel sendiri.

Lokasi Manual Latihan Shiv Sharpening

Kesan: shivs bertahan untuk hit tambahan (tidak terpakai kepada pintu shiv). Kesan ini disusun dengan Manual Latihan Pengukuhan Shiv.

Manual Latihan pertama ditemui di Bill’s Town, selepas tempat kejadian di mana anda menggantung terbalik dan diselamatkan oleh bil titular. Dia akan membawa anda ke bar, ditinggalkan dan dipenuhi dengan gear dan koleksi. Manual ini ada di meja bar, dekat dengan tempat Bill menanti anda.

Lokasi Manual Latihan Splinting Kesihatan

Kesan: Kit kesihatan memulihkan 33% lebih banyak kesihatan. Kesan ini disusun dengan manual latihan pensterilan kesihatan.

Manual Latihan untuk Splinting Kesihatan adalah awal di peringkat Pittsburgh. Selepas serangan hendap pertama dan melarikan diri melalui garaj yang memegang alat dan bom asap, kepala di tingkat atas dan berpaling ke bilik yang penuh dengan tilam. Di sebelah kiri, di sudut salah satu tilam itu, adalah manual latihan yang anda cari.

Lokasi Manual Latihan Pengukuhan Shiv

Kesan: shivs bertahan untuk hit tambahan (tidak terpakai kepada pintu shiv). .

Kemudian di Pittsburgh, Joel dan Ellie berakhir di sebuah hotel, melalui tingkap dan jatuh ke lobi yang hancur. Manual Latihan berada di tempat yang selamat di sebelah kanan – pergi di belakang penerimaan ke kawasan cek kot dan anda akan melihatnya. Selamat dikunci, tetapi kod untuknya ditemui dengan menggerakkan tangga ke dinding belakang, di sebelah kiri tangga yang dimusnahkan, kemudian memanjat tangga dan berpaling ke kanan, mengalir di sekitar bangkai tangga sehingga anda mencari kod di dalam beg itu di hadapan anda. Kemudian turun kembali ke tempat yang selamat dan dapatkan manual, serta beberapa bahagian bonus. Sekiranya anda mahukan lebih banyak arahan, gunakan panduan kami untuk kod selamat terakhir kami untuk mengetahui cara memecahkan setiap selamat dalam permainan.

Kesan: Pengubahsuaian senjata melee yang terakhir melanda lebih lama. Kesan ini disusun dengan manual latihan teknik huru -hara. Perlu diingat bahawa ini terpakai untuk peningkatan senjata huru -hara seperti paip dan kelab, bukan Peningkatan senjata terakhir kami digunakan untuk senjata api dari meja kerja.

Selepas Joel melarikan diri dari ruang bawah tanah hotel dengan kad kunci kami yang terakhir dan Ellie menyelamatkannya dengan menembak seorang pemburu, ikuti jalan kritikal ke atas tangga sehingga anda melewati bilik mandi dan mati di sebelah kanan, dengan rak kot di sudut. Di hadapan adalah beberapa meja yang akan berkubah, tetapi di hadapannya adalah meja dengan manual latihan yang terletak di atasnya.

Lokasi Manual Latihan Pembinaan Molotov

Kesan: Molotovs mempunyai radius letupan mereka meningkat sebanyak 1.5 kali. Kesan ini disusun dengan Molotov: Manual Latihan Penyebaran.

. Di meja di hadapan anda adalah Molotov: Manual Latihan Pembinaan.

Lokasi Manual Latihan Bom

.5 kali. Kesan ini disusun dengan bom: Manual Latihan Serput.

Semasa meneroka pembetung selepas melarikan diri dari kereta perisai, anda akan mencetuskan perangkap bunyi semasa berjalan melalui pintu. Peti besi meja di hadapan (akan ada pendek di sebelah kanan anda, salah satu yang terbaik yang terakhir senjata kami) dan terus ke depan akan ada beberapa rak penyimpanan. .

Lokasi Manual Latihan Teknik huru -hara

Kesan: Pengubahsuaian senjata melee yang terakhir melanda lebih lama. Kesan ini disusun dengan huru -hara: Manual Latihan Knots.

Setelah keluar dari pembetung dan di pinggir bandar yang betul, ikuti jalan penggulungan ke trak ais krim, yang akan mengulas Ellie dan Sam. Pergi ke rumah bata kiri trak, dan pergi ke atas ke pendaratan; Sekiranya anda melihat ke atas, akan ada penetasan loteng yang boleh anda berinteraksi. Joel secara tidak sengaja akan memusnahkan tangga, tetapi bercakap dengan Ellie dan dia akan mencarinya untuk anda, memberikan anda manual latihan teknik huru -hara.

Lokasi Manual Latihan Kimia Asap

Kesan: Kesan bom asap bertahan selama sepuluh saat. Kesan ini disusun dengan asap: Membentuk manual latihan.

. Ikuti Tommy dan setelah melihat anjing Buckley, kepala ke dalam untuk melihat beberapa pekerja yang bersandar di atas pelan tindakan – di sebelah kiri mereka adalah bilik sampingan dengan meja kerja untuk pengubahsuaian senjata, dan di sebelah kiri itu Adakah Asap: Manual Latihan Kimia di Countertop.

Lokasi manual latihan pensterilan kesihatan

Kesan: Kit kesihatan memulihkan 67% lebih banyak kesihatan. Kesan ini disusun dengan manual latihan splinting kesihatan.

Beberapa ketika kemudian, anda akan sampai ke universiti; Teruskan sehingga anda sampai ke plaza halaman besar dengan patung di tengah dan monyet. Kepala ke sebelah kanan dan akan ada tempat sampah biru yang boleh anda naik ke sebelum mencapai bumbung yang lebih rendah. Lompat melalui tingkap di sebelah kanan anda, dan di atas meja yang melihat ke halaman, di sebelah monitor komputer, adalah manual latihan pensterilan kesihatan.

Kesan: Molotovs mempunyai radius letupan mereka meningkat sebanyak 2 kali. Kesan ini disusun dengan Molotov: Manual Latihan Penyebaran.

Sebaik sahaja anda cukup jauh melalui universiti, Joel akan memecahkan pintu gerbang menggunakan sampah bergulir. Selepas itu, naik tingkap terbuka bangunan sains seperti yang dimaksudkan, kemudian ikuti koridor yang ditinggalkan ke bilik 205. Ini pintu shiv – retak ia terbuka dan anda akan mendapat segala macam barang, termasuk manual latihan penyebaran Molotov di meja ke kanan semasa anda masuk. Terdapat juga set keempat alat terakhir kami untuk menaik taraf senjata, dan anda boleh menyemak panduan yang dipautkan untuk mencari yang lain.

Lokasi Manual Latihan Membentuk Asap

. Kesan ini disusun dengan asap: Manual Latihan Kimia.

Yang ini agak rumit – semasa kedua Masa bermain sebagai Joel di Lakeside Resort Level, anda akan mendekati kem David dengan stesen minyak di sebelah kanan anda. Di sebelah kiri sebelum barikade pertama adalah sebuah motel – melalui dan keluar dari sisi lain, dan di sebelah kiri anda akan lari ke gudang kayu. Ia dikunci oleh pintu shiv – membukanya dan anda akan mendapat manual latihan membentuk asap, serta beberapa sumber berguna yang lain.

Lokasi Manual Latihan Bom Shrapnel

Kesan: Bom kuku mempunyai radius letupan mereka meningkat sebanyak 2 kali. Kesan ini disusun dengan bom: Manual Latihan Pembendungan.

. Apabila melalui bahagian bawah tanah di lebuh raya, memerangi pengetua, dijangkiti dan bloaters, anda akan melihat trak separa putih yang besar dengan “ekspres” yang ditulis dalam huruf pudar di sebelah. Naik di atasnya, dan manual latihan akan berada di bumbung.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.