Lokasi Darth Vader di Fortnite Bab 3 Musim 3, di mana untuk mencari senjata Star Wars di Fortnite |

Di mana untuk mencari senjata Star Wars di Fortnite

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite Bab 3 Musim 3

Darth Vader akhirnya ditambah ke Fortnite Bab 3 Musim 3. Dia adalah kulit terakhir lulus pertempuran dan kelihatan luar biasa. Watak Star Wars yang popular boleh dikatakan sebagai salah satu daripada 100 kulit yang paling baik yang pernah ada.

Dengan V21.10 kemas kini, Darth Vader juga dibebaskan sebagai NPC ke Pulau Permainan dan merupakan bos yang menjatuhkan lampu mitos selepas pemain menghapuskannya.

Bagi peminat francais, berjuang melawan Darth Vader di Fortnite nampaknya seperti mimpi yang menjadi kenyataan. Dalam panduan ini, pemain akan mengetahui di mana untuk mencari bos baru di peta dan mendapatkan senjata kuatnya.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Cara Mencari Darth Vader di Fortnite

Darth Vader adalah jenis bos khas yang tidak mempunyai satu lokasi spawn tertentu di pulau itu. Pada musim lalu, pemain akan tahu betul -betul ke mana hendak pergi jika mereka mahu melawan bos seperti Dr. Slone, tetapi kali ini, ia berbeza.

Sebaik sahaja pemain masuk ke dalam bas pertempuran, kapal Darth Vader akan terbang dengan mereka. Untuk melawan Lord Vader, pemain perlu menjejaki kapal dan mendarat di dekatnya.

Pendaratan di tempat yang sama seperti kapal tidak disyorkan kerana ini akan meninggalkan pemain terkandas tanpa senjata dan tidak semestinya mempertahankan diri. Sebaliknya, ia adalah idea yang lebih baik untuk mendarat berdekatan dan merebut beberapa senjata dan perisai sebelum bertempur.

Seperti yang dilihat dalam video di atas, mencari Vader agak mudah, hanya memerlukan sedikit perhatian pada permulaan permainan dan penjejakan di mana kapal itu mendarat.

Cara mengalahkan Vader di Fortnite

Semasa melawan bos, menjaga jarak yang selamat adalah yang paling penting. Sekiranya pemain mendekatinya, dia akan menangani banyak kerosakan dan mudah menghapuskannya.

Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa Vader menggunakan pasukan semasa memerangi pemain. Ini bermakna, walaupun pemain menjaga jarak mereka, dia mungkin memaksa menarik mereka ke arah dirinya sendiri, di mana dia mempunyai kelebihan yang besar.

Selain daripada tarikan daya, Vader akan menggunakan kemahirannya untuk membuang lampu dan objek lain yang dekat dengannya pada pemain. Inilah sebabnya penting untuk bergerak dengan cepat dan mengelakkan serangannya.

Di mana sahaja Vader jatuh, banyak dada akan hadir. Sebelum terlibat dalam pertarungan, penting untuk membukanya, merebut barang -barang penyembuhan, dan juga beberapa utiliti untuk mobiliti, seperti bom shockwave.

Darth Vader juga akan mempunyai beberapa stormtroopers di sekelilingnya, menjadikannya lebih sukar. Apa yang membuat perjuangan ini sukar adalah hakikat bahawa bos dapat menyekat tembakan dengan lampu -lampu, jadi melawannya agak tidak dapat diramalkan.

Selagi pemain berada di tempat pendaratan yang sama seperti bos, dia akan mengejar mereka. Sekiranya pemain merasa mereka tidak dapat memenangi pertarungan, mereka perlu berlari jauh dari zon. Di sinilah shockwave bom atau rift-to-go boleh berguna.

Apabila bos dihapuskan, pemain menerima 16,000 XP, dan rompakan yang digugurkan oleh bos. Lightsaber mitos sangat sesuai untuk menghapuskan musuh dari kedua -dua julat rapat dan sederhana. Ia juga sangat berguna ketika mempertahankan diri dari tembakan musuh.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Di mana untuk mencari senjata Star Wars di Fortnite

Anda perlu Cari Senjata Star Wars Untuk melengkapkan beberapa Star Wars 2023, cabaran kekuatan di Fortnite Bab 4 Musim 2.

Crossover Star Wars ini sedikit berbeza daripada yang lain, kerana melengkapkan Cari Cabaran Force akan memberi ganjaran kepada mata pertempuran mini, yang penuh dengan Star Wars Cosmetics – termasuk kulit percuma dan premium.

Untuk membantu anda mendapatkan lebih banyak ganjaran Star Wars, kami telah terperinci di mana untuk mencari senjata Star Wars di Fortnite di bawah.

Untuk bantuan dengan mencari pencarian Pasukan yang lain, lihat halaman kami tentang cara mempelajari kebolehan memaksa.

Di sinilah anda dapat mencari dada republik:

 • Di jalan barat Slappy Shores
 • Di jalan raya barat daya Fields Frenzy
 • Di jalan utara papak yang hancur

Anda perlu bekerja lebih sukar untuk mendapatkan lampu-lampu di Fortnite semasa acara Star Wars ini, kerana anda perlu melawat Obi-Wan, Anakin, atau Darth Maul dan belajar kuasa kekuatan dari mereka. Sebaik sahaja anda melakukan ini, keretakan akan muncul, dan melompat melalui itu akan meletakkan lampu dalam inventori anda.

Oleh itu, untuk mendapatkan lampu lampu, pergi ke salah satu ikon Jedi atau Sith yang muncul di peta anda, seperti ikon Darth Maul di bawah, kemudian bercakap dengan Star Wars NPC untuk mempelajari kuasa kekuatan dan melangkah melalui keretakan untuk menerima lampu di dalam anda inventori.

Perlu diingat bahawa jika watak lain sampai ke NPC Star Wars terlebih dahulu dan berinteraksi dengan mereka, mereka akan hilang dan bertelur di tempat lain.

Satu -satunya cara semasa yang lain untuk mendapatkan lampu lampu sekarang nampaknya membunuh lawan yang mempunyai satu dalam inventori mereka.

Semoga berjaya mencari senjata Star Wars di Fortnite!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Penembak Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Strategi ikut
 • Orang ketiga mengikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 16 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Penulis Panduan Kanan

Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.