Loadout Sykov Terbaik di Warzone – Dot Esports, Warzone Terbaik Sykov Loadout: Cadangan Persediaan Kelas Sykov Akimbo kami dan bagaimana untuk membuka kunci Sykov dijelaskan |

Warzone Best Sykov Loadout: Cadangan Persediaan Kelas Sykov Akimbo kami dan Cara Membuka Kunci Sykov Dijelaskan

Bagi peralatan taktikal anda, ambil Sensor denyutan jantung. Ini adalah pilihan yang cukup standard untuk mana -mana kelas tersuai dalam Call of Duty: Warzone, tetapi ia akan benar -benar membantu anda menjatuhkan kedudukan pemain musuh yang rapat semasa anda berlari cuba mencari mereka dengan dua pistol yang ditarik.

Loadout Sykov terbaik di Warzone

Salah satu pistol terbaru untuk memasuki meta di Call of Duty: Warzone dari Peperangan moden menjadi sakit kepala dengan cepat, dan masih kuat walaupun selepas nerf besar dalam senario yang sangat spesifik.

Sykov, seolah -olah diilhamkan oleh Makarov dari sebelumnya Panggilan tugas Permainan, dilengkapi dengan mod Gunsmith khasnya sendiri. Mod ini segera memasukkannya ke dalam permainan sebagai salah satu pilihan sekunder terbaik yang tersedia.

Sebaik sahaja anda mengukur Sykov, anda boleh melengkapkannya dengan majalah 80 bulat, yang bermaksud anda boleh menyemburkan orang dengan kecekapan yang seperti yang tidak dilihat oleh permainan. Akimbo perkimbo itu telah nerfed bulan yang lalu, tetapi Sykov masih menyeronokkan untuk digunakan sebagai sekunder dalam loadouts hantu.

Sebaik sahaja anda mempunyai Sykov, inilah caranya untuk melengkapkannya di senjata api.

Loadout Sykov terbaik di Warzone

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: Sorokin 140mm Auto
 • Laser: TAC Laser
 • Peluru: 80 gendang bulat
 • Cengkaman belakang: VLK Prizrak

Loadout ini akan menjadikan Sykov menjadi hos peluru dengan majalah 80-bulat, yang pada dasarnya merupakan pistol submachine poket. Ia agak tidak masuk akal dan tidak berfungsi dengan baik di luar jangkauan yang sangat dekat, tetapi ia agak menyeronokkan.

Sykov harus menjadi mainstay dalam loadouts untuk seketika, terutamanya memandangkan ia adalah senjata menengah yang dominan yang anda dapat melengkapkan tanpa perlu menggunakan overkill, yang bermaksud anda boleh menjalankan hantu dengannya.

Di luar loadouts hantu, Sykov tidak mempunyai banyak penggunaan. Tetapi bagi pemain yang suka menjalankan hantu dan mahukan pilihan sekunder yang kukuh untuk menyokong utama jarak jauh, Sykov adalah salah satu pertaruhan terbaik yang anda miliki.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Warzone Best Sykov Loadout: Cadangan Persediaan Kelas Sykov Akimbo kami dan Cara Membuka Kunci Sykov Dijelaskan

The Sykov di Warzone adalah pistol yang benar -benar dahsyat, mampu memunggah pusingan kepada sesiapa sahaja yang mempunyai ketepatan yang menakutkan dan menghentikan kuasa, dan ia sudah mengambil alih meta yang mengelilingi permainan Battle Royale.

Anda mungkin secara automatik berfikir bahawa pistol Sykov telah mendarat di Warzone dari Perang Dingin Black Ops, tetapi ini sebenarnya tidak berlaku – kerana ia berasal dari peperangan moden 2019.

Diperkenalkan menjelang akhir Musim 2, tidak ada keraguan bahawa pistol Sykov adalah salah satu pistol yang paling kuat di Warzone sekarang – terutamanya jika anda memilih untuk menggunakan senjata dengan fesyen akimbo, menggunakan dua pistol sekaligus.

Halaman ini menerangkan bukan sahaja Cara Membuka Kunci Sykov di Warzone, tetapi juga cara membuat a Sykov Akimbo Loadout untuk memanfaatkan senjata ketika musim semakin dekat.

Kemas kini (19 April, 2021): Itu pantas! Perisian Raven telah nerfed pistol Sykov tiga hari selepas ia dilancarkan, dengan kelajuan pergerakan Akimbo dan pengurangan kelajuan pergerakan iklan, serta pengurangan kerosakan apabila menggabungkan gendang bulat 140mm dan 80 pusingan. Kemungkinan persediaan seperti berikut akan menjadi kurang dominan daripada yang telah, tetapi mungkin masih berdaya maju – jadi kami akan menyimpan halaman sebagai -sekiranya anda berminat.

 • Cara Membuka Kunci Sykov di Warzone dan Peperangan Moden
 • Bagaimana Akimbo Sykov popular, dan bagaimana untuk membuka kunci Akimbo Sykov
 • Cadangan Loadout dan Lampiran Terbaik Sykov Akimbo
 • Persediaan, Perks dan Peralatan dan Peralatan Kelas Sykov Akimbo

Sekiranya anda mempunyai akses kepada Call of Duty: Peperangan Moden, kami sangat mengesyorkan untuk mencapai cabaran di sini, kerana multiplayer sepadan dengan lebih banyak pemain ke ruang yang lebih ketat daripada di Verdansk.

Sekiranya anda tidak mempunyai peperangan moden, anda perlu menggunakan mod permainan seperti mini royale, atau rampasan, untuk mendapatkan peluang berulang dalam membunuh sebanyak mungkin musuh dengan pistol.

Sebagai alternatif, Anda boleh membeli bundle Sykov dari kedai Call of Duty, seperti Monviso, jika anda lebih suka tidak membukanya melalui cabaran dalam permainan di atas.

Bagaimana Akimbo Sykov popular, dan bagaimana untuk membuka kunci Akimbo Sykov

Sekarang, panas baru di Warzone adalah untuk menggunakan pistol Sykov dalam fesyen akimbo, yang pada dasarnya bermakna anda boleh membawa dua pistol sekaligus. Ini membolehkan anda membakar setiap senjata sekaligus, dan sejak Sykov adalah pistol automatik sepenuhnya, anda mungkin dapat melihat mengapa ini adalah pilihan yang popular.

Kemas kini (19 April, 2021): Itu pantas! Perisian Raven telah nerfed pistol Sykov tiga hari selepas ia dilancarkan, dengan kelajuan pergerakan Akimbo dan pengurangan kelajuan pergerakan iklan, serta pengurangan kerosakan apabila menggabungkan gendang bulat 140mm dan 80 pusingan. Kemungkinan persediaan seperti berikut akan menjadi kurang dominan daripada yang telah, tetapi mungkin masih berdaya maju – jadi kami akan menyimpan halaman sebagai -sekiranya anda berminat.

Untuk membuka kunci Akimbo Sykov di Warzone, anda mesti:

 1. Pertama buka kunci Sykov sendiri (empat membunuh dengan pistol dalam lima perlawanan yang berbeza)
 2. Buka kunci Mo ‘wang untuk Sykov (dibuka di Tahap Senjata 32)
 3. Dapatkan tiga kemahiran dalam lima perlawanan yang berbeza menggunakan perkampungan wang mo ‘

Singkat.

Sebaik sahaja anda telah membuka kunci, kami sangat mengesyorkan melompat ke Call of Duty: peperangan moden, bukannya Warzone, untuk mencapai cabaran, atas alasan yang sama seperti yang dinyatakan sebelum ini untuk membuka kunci pistol Sykov.

Cadangan Loadout dan Lampiran Terbaik Sykov Akimbo

.

Ini, sekarang, dianggap sebagai persediaan puncak untuk pistol Sykov di Warzone, dan ada alasan yang baik untuknya. Pertama, The Monolith Suppressor adalah kegemaran komuniti Call of Duty yang digunakan secara meluas, dan di sini ia meningkatkan pelbagai pistol Akimbo Sykov, yang bermaksud anda tidak perlu berada di wajah pemain untuk menembak mereka dengan mudah.

Seterusnya, ada yang kritikal Sorokin 140mm Auto lampiran untuk laras Sykov. Ini sebenarnya menghidupkan senjata sepenuhnya automatik, dan dengan itu anda benar -benar boleh merobek perisai dan kesihatan mana -mana lawan berdekatan. Ringkasnya, satu lampiran ini adalah mengapa Sykov dianggap begitu kuat sekarang.

Ketiga, ada 5MW laser Lampiran, yang memberikan Sykov rangsangan yang bagus untuk ketepatan api pinggul senjata. Oleh kerana semua yang akan anda lakukan adalah menembak senjata dari pendirian pinggul semasa anda menggunakan dua daripadanya, anda memerlukan lampiran ini.

Anda juga mahukan 80 gendang bulat, Satu lagi lampiran bahawa Call of Duty Community telah menetapkan untuk menjadi alasan mengapa Sykov begitu kuat sekarang.

Persediaan, Perks dan Peralatan dan Peralatan Kelas Sykov Akimbo

 • Perk 1: E..D. (Buka kunci pada tahap 1)
 • Perk 2: Hantu (dibuka pada tahap 24)
 • Taktikal: Sensor degupan jantung (dibuka pada tahap 30)
 • Maut: C4 (Buka kunci di Tahap 25)

Untuk slot pertama anda dengan pistol Sykov, anda akan mahukan E.O.D. Perknya diaktifkan. Perkaasan ini mengurangkan kerosakan anda dari bahan peledak, dan kerana anda akan berada di tempat yang cukup dekat dengan pemain musuh semasa menggunakan Akimbo Sykovs, anda akan dilindungi dari mana -mana bom tangan dan C4.

, Hantu adalah perkembangan penting untuk beban ini. . Pelacak adalah satu lagi perkembangan yang hebat untuk beban ini, kerana ia membolehkan anda mengikuti jejak langkah pemain musuh untuk menentukan lokasi mereka, jadi anda boleh dengan mudah menembak mereka dengan dua pistol Sykov.

Bagi peralatan taktikal anda, ambil Sensor denyutan jantung. Ini adalah pilihan yang cukup standard untuk mana -mana kelas tersuai dalam Call of Duty: Warzone, tetapi ia akan benar -benar membantu anda menjatuhkan kedudukan pemain musuh yang rapat semasa anda berlari cuba mencari mereka dengan dua pistol yang ditarik.

Akhirnya, kami memilih C4 Dengan beban Sykov ini. Molotov Cocktail, C4, Semtex, dan Thermite baik di sini, kerana mereka semua merosakkan kerosakan yang cukup baik di kawasan, membantu jika anda berlari ke beberapa pemain musuh sekaligus sambil menyerbu dengan dua pistol akimbo.

Jika anda memerlukan tangan dengan senjata peperangan moden di Warzone, anda boleh membaca Cara Mendapatkan Loadout Grau Terbaik, Beban MP7 Terbaik, Loadout Kilo Terbaik, Beban M4A1 Terbaik dan Loadout M13 Terbaik.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Peperangan Moden Ikuti
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

.

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.