Loadout SP -R 208 terbaik dalam Modern Warfare 2, Best SP -R 208 Loadout dalam MW2: Persediaan Kelas Terbaik, Perks & Lampiran – Senjata – Multiplayer | Call of Duty: Modern Warfare II | Gamer Guides®

Call of Duty: Modern Warfare II

Terakhir, anda mahukan Makluman tinggi Perk. Petunjuk peringatan yang tinggi. Ini memberi anda maklumat yang anda perlukan untuk mengelak dan menghidupkannya secara langsung.

Loadout SP-R 208 terbaik dalam peperangan moden 2

Peperangan moden 2 kini menjadi tumpuan utama untuk peminat Call of Duty untuk dua tahun akan datang, dan dengan permainan yang dikeluarkan sekarang, pemain dipertahankan untuk menyelam kandungan tahun ini. Salah satu penembak tepat terbaik dalam permainan telah muncul dengan cepat sebagai senjata utama untuk scoping cepat. Kami akan berlari loadout SP-R 208 terbaik dalam Modern Warfare 2.

Loadout SP-R 208 terbaik dalam peperangan moden 2

SP-R 208 telah cepat dipancarkan sebagai penembak curi terbaik dalam Modern Warfare 2, kerana pemain menyedari betapa cepatnya anda dapat membakarnya ketika persediaan dengan betul. Di sinilah Gunsmith bermain, kerana pemain akan dapat membina beban ini dengan mudah, sehingga mereka dapat memukul beberapa quickscopes jahat!

Lampiran

 • Muncung
  • Tiada
  • 12.5 “Karbon
  • Tidak ada atau yang anda sukai
  • Mana -mana
  • Tiada
  • Pelanjutan pad ZRL T70
  • Aim-Assist 406
  • FSS ST87 Bolt

  .

  The Barrel Menyediakan lebih banyak kerosakan, jadi anda dapat memastikan anda melakukan yang terbaik di julat yang anda perjuangkan, dengan sedikit tambahan untuk boot.

  Adapun Stok, Yang kami pilih memberikan keseimbangan terbaik antara kelajuan pergerakan dan kelajuan iklan.

  An Optik .

  Dengan Sikat, .

  Loadout SP-R 208 Terbaik di MW2: Persediaan Kelas Terbaik, Perks & Lampiran

  Oleh

  Dengan permainan senapang penembak satu-shot, SP-R mengambil multiplayer MW2 oleh Storm. Walaupun ia kelihatan seperti sniper standard, iklannya, api pinggul, dan pergerakan menjadikannya lebih mirip dengan pistol atau senapang. Senjata ini benar -benar keluar dari fikirannya bahawa ia adalah salah satu senjata terbaik dalam permainan sekarang. Oleh itu, untuk meraikan kemunculannya sebagai pesaing meta di sini adalah beban terbaik SP-R 208 di MW2.

  Berikut adalah melihat lebih dekat pada beban SP-R 208 terbaik di MW2

  Berikut adalah melihat lebih dekat pada beban SP-R 208 terbaik di MW2.

  Loadout SP-R 208 terbaik di MW2 harus memberi tumpuan kepada Gaya PlayStyle Sniper Scout yang lebih cepat. . Sekiranya anda boleh mendarat tembakan anda, anda akan mengalahkan setiap senjata dalam permainan, kecuali penembak tepat sebenar pada jarak yang sangat jauh. Lampiran yang ingin anda gunakan dalam beban SP-R terbaik di MW2 adalah:

  • Barrel: 12.5 “Barrel Karbon
  • . Apa sahaja yang anda sukai.
  • Sikat: Aim-Assist 406
  • Bolt: FSS ST87 Bolt

  Binaan ini bertujuan untuk meningkatkan kelajuan iklan dan pergerakan anda, sambil meningkatkan keupayaan anda untuk mendapatkan bulat di ruang lebih cepat. Kelajuan iklan dan pergerakan membolehkan anda mendapatkan kelebihan untuk skop cepat atau semasa berlari untuk membunuh. Sementara itu, bolt membolehkan anda untuk mendapatkan pusingan yang lebih cepat untuk meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan tembakan kedua, sama ada pada sasaran baru, atau jika anda mencetuskan tembakan dan tidak perlu bertukar ke sidearm.

  Persediaan Kelas SP-R 208 Terbaik di MW2¶

  Persediaan kelas SP-R yang ingin anda gunakan melibatkan perkara berikut

  • Auto 50 GS/Basilisk atau x13 sekunder
  • Taktikal: Stims
  • Peningkatan Lapangan: Kotak Ammo

  The sekunder adalah keutamaan. Auto x13 datang dalam klac bagi mereka yang mencari senjata api hip-api yang cepat untuk gerombolan musuh. Alternatifnya ialah Deagle atau Basilisk Revolver, kerana mereka membungkus pukulan yang hebat, sama dengan PlayStyle yang anda jalankan dengan SP-R 208.

  Taktikal pilihan anda mestilah Stim. Ini membolehkan anda untuk mengatasi diri sendiri, dan kembali bergerak jika anda telah mengambil beberapa kerosakan besar, menjaga momentum anda berjalan ketika pistol anda untuk Killstreaks.

  Lethal adalah Semtex. Ini adalah lemparan bom tangan mudah untuk mendapatkan beberapa pembunuhan cepat jika anda mendarat dengan betul. .

  Terakhir, kotak peluru adalah kawan baik anda. Walaupun anda akan bergerak banyak, mengambil pemulung berisiko, kerana ia bermakna berlari ke penanda kematian untuk peluru. Lebih selamat untuk anda menggunakan kotak peluru apabila terpulang kepada peluru anda.

  SP-R 208 terbaik dalam MW2¶

  Berikut adalah faedah yang ingin anda gunakan dalam beban terbaik SP-R 208 di MW2:

  • Pelacak asas PERK 1
  • BASIC PERK 2: Taktikal Tambahan
  • Bonus Perk: Tangan Cepat

  Dua faedah asas yang anda perlukan untuk beban terbaik SP-R 208 adalah Pelacak dan Taktikal tambahan. Tracker membantu anda mencari musuh dengan menjejaki jejak mereka. Semasa anda bergerak dengan jumlah yang saksama, anda boleh mencari sasaran anda dengan mudah dan satu tembakan musuh yang dipersoalkan. Perkaasan yang lain adalah taktikal tambahan, yang memberikan dua stim jika anda memerlukannya.

  Bonus yang anda mahukan adalah Tangan cepat. .

  Terakhir, anda mahukan Makluman tinggi Perk. Petunjuk peringatan yang tinggi. Ini memberi anda maklumat yang anda perlukan untuk mengelak dan menghidupkannya secara langsung.

  Ini menyimpulkan beban terbaik SP-R 208. Nasib baik di luar sana masuk ke dalam montages one-shot yang luar biasa!