Loadout RPK terbaik untuk Warzone 2 Musim 4, beban RPK terbaik dalam peperangan moden 2

Beban rpk terbaik dalam peperangan moden 2

FTAC RIPPER 556 bawah barel meningkatkan ketepatan dan kawalan LMG untuk mundur. Kami menasihatkan memilih AIM-OP V4 kerana kebanyakan pertarungan yang anda lakukan dengan beban ini akan berada di jarak sederhana hingga sederhana.

Beban terbaik untuk RPK di Warzone 2 Musim 4

RPK yang dikenali akan terkenal dengan veteran cod. LMG yang boleh dipercayai adalah pemain kegemaran dan senjata yang sempurna untuk pemula kerana kerosakan yang kuat dan mundur yang boleh diurus.

Persembahan RPK di meta dengan mudah dilihat sebagai ‘patah’ dan banyak pemain sudah pun mengisytiharkan beban RPK sebagai pemilihan “dicuba dan benar” walaupun Warzone 2.0 menjadi permainan yang agak baru.

Inilah beban RPK terbaik untuk Warzone 2 Musim 4.

LMGS tidak selalu bersinar di Warzone 2 kerana pergerakan mereka yang perlahan dan kelajuan matlamat. Walau bagaimanapun, kelas dengan mudah mengatasi alternatif dalam permainan kerana output kerosakannya yang luar biasa, kapasiti majalah yang besar, dan pelbagai kerosakan yang sangat baik. RPK yang dikenali akan terkenal dengan veteran cod. LMG yang boleh dipercayai adalah pemain kegemaran dan senjata yang sempurna untuk pemula kerana kerosakan yang kuat dan mundur yang boleh diurus.

Mengenai Al Mazrah, ia menjadikannya sangat mudah untuk musuh-musuh laser, dan sesuai untuk mengumpulkan permainan membunuh tinggi. Oleh kerana nerfs dalam kemas kini musim 2, pistol tidak lagi menjadi pilihan OP yang pernah ada, tetapi ia masih boleh menjadi cukup kuat dengan konfigurasi yang betul. Inilah beban RPK terbaik untuk Warzone 2 Musim 4.

Lampiran terbaik untuk RPK di Warzone 2 Musim 4

The Warzone 2 Gunsmith mengandungi pelbagai lampiran yang membolehkan anda untuk menggunakan senjata yang sesuai dengan gaya permainan anda. Selepas menguji pelbagai kombinasi, set lima ini menonjol dari orang ramai berkat penambahbaikannya. Inilah senarai lampiran penuh yang kami cadangkan untuk sepanjang musim 4

 • Barrel: TAC 597 Barrel
 • Muzzle: ZLR Talon 5
 • Underbarrel: FTAC Ripper 56
 • Amunisi: 7.62 halaju tinggi
 • Optik: Aim-op v4

RPK kami membina mobiliti yang memihak kepada senjata api yang lebih kuat. Dengan mengorbankan kelajuan iklan dan pengurusan mundur, ZLR Talon 5 dan TAC 597 Barrel meningkatkan pelbagai kerosakan dan halaju peluru.

FTAC RIPPER 556 bawah barel meningkatkan ketepatan dan kawalan LMG untuk mundur. Kami menasihatkan memilih AIM-OP V4 kerana kebanyakan pertarungan yang anda lakukan dengan beban ini akan berada di jarak sederhana hingga sederhana.

7.62 peluru halaju tinggi harus digunakan untuk melengkapkan beban kerana ia memaksimumkan keupayaan jarak jauh RPK dan membolehkan anda menundukkan lawan dalam masa beberapa saat.

Faedah terbaik untuk RPK di Warzone 2 Musim 4

 • Base Perk 1: Besar
 • Base Perk 2: Lengan Kuat
 • Bonus Perk: Spotter
 • Ultimate Perk: Survivor
 • Lethal: Grenade
 • Peralatan Taktikal: Stun Grenade

Persembahan RPK di meta dengan mudah dilihat sebagai ‘patah’ dan banyak pemain sudah pun mengisytiharkan beban RPK sebagai pemilihan “dicuba dan benar” walaupun Warzone 2.0 menjadi permainan yang agak baru. RPK sangat mudah digunakan dan mempunyai salah satu TTK terpantas dalam permainan hari ini.

Beban rpk terbaik dalam peperangan moden 2

Disediakan oleh Activision Model senjata untuk RPK dalam Call of Duty: Modern Warfare 2.

Kelas Senjata dalam Call of Duty: Modern Warfare 2 yang mula mendapat lebih banyak perhatian dalam multiplayer adalah senjata mesin ringan.

Walaupun pemain terutamanya tertumpu pada senapang serangan, senjata submachine, dan penembak tepat pada awal multiplayer, sudah tiba masanya untuk LMGs mempunyai masa mereka dalam perhatian. LMGs mempunyai cahaya yang bersinar pada mereka semata -mata kerana pemain meramalkan mereka akan dominan ketika Warzone 2 tiba pada Nov. 16. Raal MG telah mendapat perhatian yang paling banyak dalam peperangan moden 2, tetapi RPK dan beban terbaiknya dapat memadankan langkah raal untuk langkah.

RPK dibuka di MW2 melalui Platform Senjata Kastovia. Pemain mesti menggunakan Kastov 762 dan Kastov 545 sebelum mereka dapat membuka kunci RPK dalam multiplayer. Sebaik sahaja pemain mencapai ini, mereka boleh mula menggunakan RPK melalui penerima. Walaupun LMG akan mengambil sedikit masa untuk meningkatkan tahap sepenuhnya, ia mungkin bernilai sepenuhnya ketika Warzone 2 keluar.

RPK mempunyai potensi untuk menjadi senjata Warzone 2 yang hebat, tetapi, pada masa ini, pemain boleh memberi tumpuan kepada beban multiplayernya.

Beban RPK Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Seperti mana -mana LMG, kelemahan utama RPK adalah pergerakannya. Nasib baik, dengan lampiran atau dua, kita dapat meningkatkan statistik itu sementara juga meningkatkan statistik lain RPK, seperti kawalan mundur dan jarak kerosakan.

 • Barrel: TAC 596 Barrel
 • Laser: CORIO LAZ-44 V3
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
 • Peluru: .762 halaju tinggi

Barrel Tac 596 memulakan beban ini dengan meningkatkan pergerakan, pelbagai kerosakan, dan halaju peluru. Walau bagaimanapun, ini datang dengan kos beberapa tujuan untuk melihat, tetapi itu tidak sepatutnya menjadi masalah kerana pemain mendapat kerugian itu dengan menggunakan laser Corio Laz-44 V3. FSS Sharkin 90 meningkatkan kestabilan yang bertujuan dan .762 Ammo Halaju Tinggi Meningkatkan Halaju Peluru. Loadout ini boleh berubah oleh Time Warzone 2 keluar, tetapi ia adalah yang terbaik yang ditawarkan oleh RPK untuk sekarang.

Persediaan Kelas RPK Terbaik dalam Modern Warfare 2

Jika anda ingin melampaui beban semata -mata, kami juga akan menawarkan persediaan kelas penuh untuk RPK di MW2. Ini akan merangkumi segala -galanya dari faedah ke peralatan ke senjata sekunder.

Faedah

 • Faedah Asas – Masa Double, Skuad Bom
 • Bonus Perk – Fokus
 • Ultimate Perk – Betulkan Pantas

Senjata sekunder

Peralatan

 • Lethal – Frag atau Grenade Semtex
 • Taktikal – Stim

Kami memilih masa dua kali dan skuad bom sebagai faedah asas untuk membolehkan pemain untuk bertahan bom tangan sementara juga mengekalkan pergerakan mereka dengan cepat, kerana ia sudah diperlahankan dengan menggunakan LMG. Fokus sangat bagus untuk senjata jarak jauh manakala pembaikan cepat adalah perkampungan muktamad yang terbaik. X12 adalah sekunder yang hebat untuk RPK, kerana ia memberikan sokongan jarak dekat yang hebat. Akhir.