Loadout NZ-41 Terbaik di Warzone Pacific | Senapang patah kertas batu, beban terbaik NZ -41 dalam Call of Duty: Warzone Pacific – Pro Game Guides

Loadout NZ-41 Terbaik dalam Call of Duty: Warzone Pacific

Mencari beban NZ-41 terbaik di Warzone Pacific? Caldera ada di sini dan membawa senjata senjata baru bersama -sama dengan Warzone. Terdapat banyak mainan baru di luar sana, tetapi sesetengah daripada mereka akan merasa agak biasa. NZ-41 adalah senapang serangan yang tinggi dan perlahan-lahan yang akan menjadikan peminat senjata seperti CR-56 AMAX dan EM2 merasa betul di rumah. Dengan membina yang betul, NZ-41 adalah binatang pertengahan hingga jarak jauh. Panduan kami akan memecahkan yang membina.

Pembuatan NZ-41 Terbaik dan Persediaan Kelas di Warzone Pacific

Senapang serangan NZ-41 di Warzone

Mencari beban NZ-41 terbaik di Warzone Pacific? Caldera ada di sini dan membawa senjata senjata baru bersama -sama dengan Warzone. Terdapat banyak mainan baru di luar sana, tetapi sesetengah daripada mereka akan merasa agak biasa. NZ-41 adalah senapang serangan yang tinggi dan perlahan-lahan yang akan menjadikan peminat senjata seperti CR-56 AMAX dan EM2 merasa betul di rumah. Dengan membina yang betul, NZ-41 adalah binatang pertengahan hingga jarak jauh. Panduan kami akan memecahkan yang membina.

NZ-41 Warzone Pacific Loadout Terbaik

Tidak banyak yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan julat NZ-41. Syukur.

Seperti biasa, kita bermula dengan MX Silencer. Ini adalah jawapan Vanguard kepada penindas monolitik dan agensi, memberikan penindasan bunyi dan radar di samping rangsangan ketepatan. Pasang penyenyap mx itu ke Orbweaver 360mm BC Barrel, yang memberikan beberapa pengurangan mundur besar. Ia juga menyakitkan mobiliti anda, tetapi itu adalah pengorbanan yang biasa dan boleh diterima pada binaan jarak jauh. Di bawahnya, gunakan M1941 berhenti tangan untuk mengambil lebih banyak kawalan mundur untuk penalti hipfire kecil. Di atas, kami telah pergi dengan ZF4 3.Skop Rifle 5x untuk mendapatkan zum yang diperlukan untuk pergaduhan jarak jauh.

Cadangan majalah kami adalah sesuatu yang ganjil, dalam hal itu Kami mengesyorkan anda tidak menggunakan lampiran majalah sama sekali. Majalah penukaran berkaliber mengurangkan jangkauan kerosakan NZ-41 terlalu banyak untuk dipertimbangkan, dan tidak ada majalah lanjutan untuk lalai, .303 berkaliber. Dalam solos, .303 20 pusingan cepat mag bernilai mencari tambah nilai yang lebih cepat, tetapi 20 pusingan terlalu sedikit untuk mod lain. Ini adalah kelemahan terbesar NZ-41, tetapi 30 pusingan lalai masih jauh pada kadar kebakaran yang rendah dan kerosakan yang tinggi ini. Untuk jenis peluru, pergi bersama Dipanjangkan pusingan untuk meningkatkan halaju peluru anda, bantuan besar pada tembakan jarak jauh. Kemudian, pop a Cengkaman getah untuk mengawal sedikit lagi tanpa kelemahan.

Di hujung belakang, gunakan Orbweaver E Pack stok dan Pendakap Kemahiran untuk lebih banyak kawalan mundur. Ini adalah kira-kira sebanyak kawalan mundur kerana anda boleh berkonsenkan dengan munasabah ke senapang serangan, dan akan memudahkan untuk kekal sasaran dengan NZ-41 anda. Akhirnya, ambil Dimuat sepenuhnya Kit untuk menaikkan peluru anda semasa anda mengambil beban anda.

Senjata sekunder

Senapang jarak jauh seperti ini memerlukan teman smg jarak dekat. M1928 membuat pelengkap yang sangat baik dengan kadar kebakaran yang tinggi dan majalah yang besar. Untuk sesuatu sekolah yang lebih lama (dalam istilah Warzone, jika tidak kronologi), lihat sama ada MP5.

Itulah semua yang anda perlukan untuk menakluk kaldera dengan NZ-41! Bercakap tentang Caldera, anda boleh menyemak panduan penuh kami ke peta baru jika anda memerlukan rundown. Kami juga mendapat panduan untuk semua beban terbaik dan senjata terbaik di Warzone untuk memberi taklimat kepada anda di meta. Semak semula secara teratur, kerana kami akan mengemas kini semua panduan Warzone Pacific kami sering kerana pemain mendapat tangan mereka pada kandungan baru.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Loadout NZ-41 Terbaik dalam Call of Duty: Warzone Pacific

NZ-41 adalah satu-satunya senapang serangan Vanguard yang boleh menjadi pengganti sebenar kepada AMAX. Senjata hanya kelemahan adalah tendangan mundur yang tidak baik semasa api yang berterusan. Walau bagaimanapun, apabila anda terbiasa dengan corak mundur, anda tidak akan merasakan keperluan untuk beralih ke senjata utama yang lain.

NZ-41 LOADOUT WARZONE Pacific terbaik

Berikut adalah lampiran NZ-41 terbaik untuk membina jarak jauh, maksimum binaan:

Loadout NZ-41 Terbaik

 • Muncung: MX Silencer
 • Barrel: Orbweaver 360mm BC
 • Optik: SVT-40 PU Skop 3-6x
 • Stok: Orbweaver E Pack
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 5mm sakura 50 pusingan
 • Jenis Ammo: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman yang menetas
 • Kemahiran: Disematkan
 • Kit: Dimuat sepenuhnya

Walaupun kawalan mundur yang anda dapatkan dengan binaan NZ-41 di atas adalah yang terbaik yang dapat dicapai, senjata masih berjuang dekat akhir majalah. Anda boleh membuat tweak untuk persediaan ini untuk membuat kelas diperibadikan yang paling sesuai untuk anda.

Jika anda ingin memasangkan senjata dengan senapang sniper, gunakan NZ-41 Sniper-Support Loadout berikut:

Loadout Sokongan Sniper NZ-41

Seperti yang anda boleh katakan, beberapa lampiran yang paling asas tetap sama di kedua -dua binaan. Itu semata -mata kerana anda harus mempunyai kawalan dan ketepatan yang baik untuk mendapatkan yang terbaik dari pistol. Bahawa dikatakan, kelas NZ-41 ini memberi tumpuan kepada dua aspek yang berbeza: kawalan dan mobiliti mundur.

Warzone Persediaan Kelas NZ-41 Terbaik

Nantikan Panduan Permainan Pro untuk lebih banyak kandungan Call of Duty. Sementara itu, pergi ke artikel kami – Cara Menerbangkan Pesawat Pejuang dalam Call of Duty: Warzone Pacific.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

Praharsh Kashyap adalah peminat permainan video dari India yang kini bekerja sebagai penulis yang menyumbang di Pro Game Guides. Dia telah bermain dan meliputi penembak orang pertama seperti Call of Duty, Battlefield, dan Apex Legends selama bertahun-tahun sekarang. Selain permainan FPS, dia juga suka menikmati RPG setiap sekarang dan kemudian.

Loadout Warzone NZ41 Terbaik: Lampiran dan faedah untuk semua peringkat

Ditulis oleh Jack Marsh

Dihantar pada 9 Jun 2022 16:45

Yang terbaik Warzone Loadouts NZ41 dengan cepat menjadi yang paling hebat di Pulau Kaldera dan Rebirth terima kasih kepada beberapa penggemar yang luar biasa. Senapang serangan yang sangat tepat telah mengambil Warzone oleh ribut sejak kemas kini senjata terkini, tetapi boleh menjadi senjata yang rumit untuk mendapatkan hak. Oleh itu, inilah lampiran, faedah, dan peralatan yang betul, untuk yang terbaik Warzone NZ41 LOADOUT.

 • Mengapa tidak mencuba SMG Pasifik Warzone Terbaik Bersama NZ41 anda?

Loadout Warzone NZ41 Terbaik: Tahap Rendah

Kekuatan sebenar senapang serangan Vanguard ini hanya dibuka di peringkat yang lebih tinggi, yang bermaksud anda perlu mengisar sedikit untuk mendapatkan lampiran yang lebih baik. Setelah tidak pernah menjadi pilihan meta sebelum ini, sama ada di Warzone atau Vanguard, kemungkinannya adalah bahawa NZ41 anda akan menjadi tahap yang sangat rendah, dan anda mungkin memerlukan bantuan untuk mempercepatkan. Ini tidak bermaksud bahawa beban Warzone NZ41 terbaik tidak dapat disesuaikan untuk disesuaikan dengan senjata api peringkat rendah.

Beberapa Cepat untuk Membuka Lampiran Berfungsi dengan sempurna dalam beban NZ41 Warzone terbaik anda, seperti Silencer MX, sedangkan anda mungkin terbaik untuk menumbuk pilihan lain. Tiada tong akan menambah banyak ke NZ41 anda sehingga yang terakhir dibuka, jadi anda lebih baik dengan yang lalai. The Carver Foregrip, Genggaman Gigi, dan Stok LDR MK3 SC akan membantu mengurangkan mundur – penyesuaian yang sangat diperlukan – dan boleh menjadi baik untuk tahap yang rendah.

 • H4 Blixen diilhamkan oleh Pistol Owen dan Loadouts Gun Warzone Owen Terbaik.

Loadout Warzone NZ41 Terbaik: Maxed-Out

Sebaik sahaja anda mempunyai semua alat yang diperlukan untuk mengawal corak mundur tinggi NZ41, anda akan dapat mengekalkannya sebagai anak panah, dengan kombinasi yang betul. Di sini, yang terbaik Warzone Loadouts NZ41 akan melihat kebanyakan lampiran berubah untuk orang yang mempunyai kuasa yang lebih tinggi, walaupun dipercayai dan MX Silencer akan kekal.

Berdagang optik untuk 3-6x akan meningkatkan ketepatan dan melengkapkan laras pecah – tetapi berterusan dalam api auto dan bukannya tembakan tiga pusingan – akan menyumbang kepada julatnya, sementara hentian tangan M1941, cengkaman menetas, dan orbweaver e Pek akan memastikan NZ41 mempunyai sifar mundur.

Mendahului yang terbaik Warzone Loadout NZ41 adalah 50 pusingan mag, yang mempunyai sedikit kesan negatif terhadap kerosakan, tetapi akan mengurangkan mundur, meningkatkan kadar kebakaran, dan memberi anda lebih banyak ruang untuk membunuh pelbagai musuh tanpa memuat semula.

Loadout Warzone NZ41 Terbaik: Perks dan Peralatan

Baru Warzone Perkampungan serpentine dengan cepat berkembang menjadi keperluan yang terbaik Warzone NZ41 LOADOUTS. Mengurangkan kerosakan masuk dari peluru, bahan peledak, dan api sebanyak 20%, ini telah menjadi sangat penting untuk mana -mana pemain Warzone. Menggabungkan serpentin dengan dua faedah lain yang membantu menyelamatkan nyawa anda adalah pertaruhan terbaik anda.

Hantu sejak itu telah digulingkan sebagai pilihan yang diperlukan dalam Perk 2, yang telah ditenggelamkan pada musim 3, menjadikan pilihan terbaik anda. Mempunyai keupayaan untuk menambah perisai 33% lebih cepat (hanya mempunyai dua plat dan bukannya tiga yang biasa memotong masa keseluruhan anda turun dengan satu pertiga) adalah penting untuk terus hidup di Warzone sekarang, sama ada dengan AR di kaldera atau dengan SMG dalam Kelahiran semula.

Walaupun peningkatan kerosakan letupan pada minggu -minggu kebelakangan ini telah menyaksikan pertempuran keras menjadi sangat popular, menggunakan pengakap pertempuran masih menjadi pertaruhan terbaik untuk memenangi permainan, setelah semua, anda perlu membunuh orang untuk menjadi orang yang terselamat. Dalam yang terbaik Warzone NZ41 LOADOUTS, kami akan menasihatkan Scout Combat untuk memastikan tembakan anda tetap benar, dan ia boleh menjadi kaunter yang kuat kepada pemain SMG yang tidak akan ego-challenge anda apabila mereka tahu anda dapat melihat setiap langkah mereka.

Bagi peralatan, pisau lemparan dan kombo stim tidak dapat dielakkan sekarang. Bilah pisau yang halus akan mempunyai musuh -musuh anda yang menuju ke gulag dan akan melepaskan anda tambah nilai yang tidak perlu, sementara Stim adalah sama ada keluar dari kad percuma penjara atau senjata serangan terbaik anda apabila tembakan menjadi agak melekit. Juga tidak perlu terlalu banyak, kerana amp63 sama baiknya dengan kebanyakan SMG dalam meta semasa.

Sekarang, anda mempunyai semua alat untuk mencipta yang terbaik Warzone LOADOUT NZ41, ini adalah untuk melaksanakan. Sekiranya kehebatan NZ41 berterusan, ia boleh menjadi kegemaran untuk mengatasi yang terbaik Warzone Senarai Loadouts.