Loadout NZ-41 Terbaik di Warzone-Dot Esports, Call of Duty: Vanguard Best NZ-41 Loadout dan Kelas Persediaan | Senapang patah kertas batu

Loadout dan Persediaan Kelas NZ-41 Terbaik dalam Call of Duty: Vanguard

NZ menguasai Warzone meta untuk majoriti musim tiga dan empat. Ia menerima nerf yang besar pada musim empat kemas kini yang dimuat semula pada akhir bulan Julai, tetapi tidak membuat kesilapan, ia masih merupakan senapang yang benar -benar dominan dalam permainan.

Loadout NZ-41 terbaik di Warzone

Call of Duty: Warzone’s integrasi dengan Call of Duty: Vanguard Tahun lepas menambah lebih daripada 30 senjata utama ke tajuk. Terdapat banyak mainan baru untuk dimainkan di Vanguard Royale dan NZ-41 adalah salah satu senapang serangan yang sepatutnya di senjata anda.

Vanguard Mainstays seperti Automaton dan STG44 tidak ada yang boleh digunakan di kaldera, tetapi memilih tidur oleh beberapa pemain adalah NZ-41. Oleh kerana sifat peta, ia menjadi pilihan yang kuat untuk slot utama.

NZ menguasai Warzone meta untuk majoriti musim tiga dan empat. Ia menerima nerf yang besar pada musim empat kemas kini yang dimuat semula pada akhir bulan Julai, tetapi tidak membuat kesilapan, ia masih merupakan senapang yang benar -benar dominan dalam permainan.

Anda boleh memasangkan NZ-41 dengan SMG seperti MP-40 atau H4 Blixen untuk mengambil beberapa keseronokan W di kaldera untuk menggegarkan perkara di meta peribadi anda sendiri. Ia hanya memerlukan sedikit lampiran penting untuk menjadikan nz binatang.

Berikut adalah set lampiran yang kukuh untuk NZ-41 di Warzone’s Gunsmith.

Loadout NZ-41 terbaik di Warzone

 • Muncung: Booster Recoil
 • Barrel: Orbweaver 360mm BC
 • Optik: SVT-40 PU Skop 3-6x
 • Stok: Orbweaver E Pack
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 6.5mm sakura 50 pusingan
 • Peluru: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman polimer
 • Perk: Pendakap
 • Perk 2: Dalam tangan

NZ berbeza dari yang lain popular Vanguard Pilihan senapang serangan di kaldera terutamanya disebabkan oleh kadar kebakaran yang lebih perlahan. Ia lebih perlahan daripada automaton, tetapi ia lebih banyak daripada pukulan dan dengan itu boleh menjadi pilihan yang lebih baik pada julat yang lebih panjang.

Set lampiran ini akan sangat menggembirakan ketepatan, kadar kebakaran, dan kawalan NZ, sambil mengehadkan mobiliti dan julat anda hanya sedikit. Tetapi dengan skop 3-6x, keupayaan untuk menangani kerosakan pada jarak yang baik masih mungkin.

Memandangkan Caldera penuh dengan garis penglihatan, ladang, gunung, dan bukit yang panjang, NZ adalah kegemaran awal di kalangan pemain di Vanguard Royale. Walaupun kekuatannya tetap dapat dilihat, membina senjata api ini akan sesuai dengan anda jika anda mahu AR jatuh ke dalam Warzone Pasifik dengan. Sepasangnya dengan SMG yang kuat seperti MP-40 atau PPSH-41 untuk hasil terbaik.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Loadout dan Persediaan Kelas NZ-41 Terbaik dalam Call of Duty: Vanguard

Pratonton Senjata NZ-41 Terhadap Latar Belakang Hitam dalam Call of Duty: Vanguard

Ingin mengetahui beban NZ-41 terbaik di Vanguard? NZ-41 adalah senapang serangan perlahan yang membungkus pukulan berat, seperti bar. Walaupun naluri pertama anda mungkin menaikkan kadar kebakaran dan memperbaiki TTK, nampaknya tidak mungkin di sini. Anda boleh meningkatkan kadar kebakaran, tetapi secara drastik menurunkan kerosakan sebagai balasan, menjadikan NZ-41 A AR biasa-biasa saja. Nasib baik, kami telah meluangkan sedikit masa dan menjumpai beban NZ-41 terbaik di Vanguard Season 1 yang membuka potensi penuhnya.

Dengan Call of Duty: Vanguard Season 2 ditetapkan untuk dilancarkan pada awal bulan Februari, kami mengharapkan perbaikan dan patch yang kerap untuk menubuhkan meta baru. Sekiranya mana-mana perubahan ini memberi kesan kepada NZ-41 dan beban ini, kami akan mengemas kini panduan ini untuk memberitahu anda. Semak semula ketika musim 2 dilancarkan untuk melihat apakah kami telah mengubah beban NZ-41 kami agar sesuai dengan meta baru.

Memberi NZ-41 dalam Call of Duty: Skrin Pratonton Vanguard Gunsmith

Lampiran yang disenaraikan di atas menjadikan NZ-41 berdaya maju. The Penstabil F8, Orbweaver 360mm BC, Carver Foregrip, Genggaman pain tar, dan Orbweaver E Pack Semua meningkatkan kawalan dan ketepatan. The Recoil masih akan datang, menjadikan jarak jauh menghadapi cabaran dengan NZ-41, tetapi ia lebih mudah diurus. Nasib baik, yang Dipanjangkan Jenis peluru meningkatkan halaju peluru, yang bermaksud tembakan anda harus mencambuk udara ketika anda api. The Disematkan Kemahiran juga menambah kecelakaan apabila musuh terkena salah satu peluru anda, yang akan menjadikannya lebih sukar bagi mereka untuk memberi tumpuan dan melawan.

Oleh kerana NZ-41 melakukan yang terbaik dalam pertempuran jarak sederhana, G16 2.5x adalah optik yang sempurna. Ia juga meningkatkan kawalan dan ketepatan, menjadikannya salah satu skop terbaik dalam Call of Duty: Vanguard.

Oleh kerana anda akan menembak dalam pecahan pendek, kami mengesyorkan menggunakan .303 British 20 pusingan pantas. Ini mempunyai kapasiti peluru yang lebih rendah daripada majalah standard, tetapi mereka juga membuat penambahbaikan lebih cepat, jadi anda boleh melompat terus ke dalam tindakan. Anda juga tidak perlu bimbang tentang kehabisan peluru terima kasih kepada Dimuat sepenuhnya Kit.

Senjata sekunder

Oleh kerana NZ-41 adalah yang terbaik dalam penglibatan jarak sederhana, kami mengesyorkan mengambil sesuatu yang akan membantu pada jarak yang lebih jauh. Senapang sniper, seperti senapang Kar98k dan 3-line, boleh menjaringkan satu tembakan membunuh di peta, tetapi senapang penembak sedikit lebih cepat dan lebih cepat untuk digunakan. Sudah tentu, jika anda lebih suka pendekatan lari-dan-senjata, ambil SMG atau senapang patah yang anda boleh beralih ke pertempuran jarak dekat. MP40 adalah salah satu senjata terbaik dalam Call of Duty: Vanguard, manakala PPSH-41 dan Type 100 juga menggerunkan dekat.

Perks dan peralatan terbaik NZ-41

Ini adalah faedah dan peralatan yang harus anda gunakan dengan NZ-41:

Hantu, Radar, dan Berlebihan adalah beberapa faedah terbaik dalam Call of Duty: Vanguard, dan kita tidak melihat alasan untuk mencampur sesuatu dalam beban ini. Hantu membantu anda menyembunyikan dari pesawat mata -mata musuh dan Intel, sehingga anda tidak dapat dilihat sementara berputar di sekitar peta untuk mengapit musuh atau menyerang objektif. Radar membantu dengan pengawasan anda, kerana anda dapat melihat musuh menembak senjata yang tidak disahkan pada minimap anda. Berlebihan membolehkan anda menggunakan senjata utama di slot sekunder anda, yang menjadikan beban anda lebih kompetitif dan serba boleh.

Semasa anda mendekati kumpulan musuh, buang Thermite bom tangan ke kerumunan untuk menyebarkan kerosakan kepada pelbagai musuh. Sekiranya mereka berpaling dan menembak anda, pop a Stim Cepat untuk meningkatkan regen kesihatan anda dan lari ke penutup dengan pecut taktikal anda yang segar.

Yang merangkumi semua yang anda perlukan untuk mencipta beban NZ-41 terbaik dalam Call of Duty: Vanguard. Sekiranya anda ingin membina beban anda di sekitar senjata yang berbeza, lihat senarai beban terbaik kami di Vanguard. Sekiranya anda suka senjata berat yang membungkus pukulan, lihat senarai LMG terbaik kami di Vanguard untuk mencari lebih banyak perkara yang anda gemari. Sekiranya anda menghampiri tahap maksimum, lihatlah Panduan Prestige Vanguard kami untuk melihat bagaimana untuk maju lebih jauh.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Call of Duty: Vanguard Ikut
 • Penembak Ikut
 • Permainan Sledgehammer mengikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Call of Duty Terbaik: Kelas Warzone Pacific NZ-41

Kelas Warzone Pacific Best NZ-41

The Call of Duty: Vanguard Kemas kini Musim Satu menyaksikan roll keluar dari Warzone Pacific. Pada masa yang sama, Vanguard senjata tiba di royale pertempuran, memberikan lebih banyak pilihan untuk dipilih. NZ-41 terbukti menjadi pesaing yang kuat dalam Warzone Pacific Dan dengan lampiran terbaik yang dilengkapi, anda boleh membina kelas yang akan dicincang melalui pembangkang.

NZ-41 paling sesuai untuk pertunangan sederhana dan panjang. Buat masa ini, senjata itu adalah pilihan yang kurang baik di kaldera. Walau bagaimanapun, anda boleh menunjukkan lobi betapa banyak kuasa menghentikan senapang serangan dengan binaan ini. Kelas ini akan memberi tumpuan kepada memaksimumkan ketepatan pistol, jadi anda boleh mengunci musuh sebaik sahaja anda mula menembak.

Call of Duty: Warzone Pacific Kelas terbaik NZ-41

Mari kita rosak binaan. Untuk memulakan kelas NZ-41 anda, muncung penstabil F8 adalah pilihan yang kuat. Biasanya, penyenyap merkuri atau penyenyap MX akan menjadi muncung untuk menyimpan tembakan anda tersembunyi dari peta mini. Dengan itu dikatakan, penstabil F8 membuat terlalu banyak kesan untuk terlepas pandang. Ketepatan dan kerosakan yang ditambah pada senapang serangan anda akan terbukti berguna apabila mengambil pergaduhan sederhana hingga jauh. Juga, Orbweaver 360mm SM adalah penting dalam meningkatkan ketepatan anda, kerana tong adalah tepat dan dikawal dan mengurangkan skop sway dan pistol bob. Memasangkan ini dengan stok Pek Orbweaver E akan menyaksikan anda mengalami rintangan, ketepatan, pemulihan, dan kawalan mundur yang lebih baik.

Apabila anda memilih undergarrel, perselisihan M1930 bersudut akan menjadikan pistol anda lebih tepat dengan mensasarkan kestabilan dan tujuan berjalan kaki.

Gabungan lampiran ini akan memastikan pistol anda tepat apabila anda menghapuskan musuh.

Seperti yang anda lihat, kelas ini tidak menggunakan lampiran majalah. Akhirnya, kerugian yang mereka tambahkan pada pistol anda melebihi faedah. Walau bagaimanapun, perkampungan yang dimuatkan sepenuhnya akan memberi anda peluru permulaan maksimum. Kemudian, jenis peluru yang panjang akan meningkatkan halaju peluru anda untuk menjadikan NZ-41 anda mematikan.

Ketepatan pada setiap masa, walaupun mengambil gambar

Hanya ada beberapa perkara lagi untuk menyelesaikan binaan. Dari segi cengkaman belakang, cengkaman polimer akan lebih baik rintangan dan ketepatan anda dan mundur semasa api yang berterusan. Di samping itu, pena pendakap akan memberikan penembakan awal NZ-41 anda, jadi tembakan anda tepat sebaik sahaja anda mula menembak. Akhirnya, lengkapkan kelas anda dengan G16 2.5x optik. Skop padat dengan 2.Pembesaran 5x adalah pilihan yang sesuai untuk mengambil lawan di julat sederhana dan lebih panjang.

Untuk menjadikan beban anda serba boleh, anda harus memasangkan anda Call of Duty: Warzone Pacific Kelas NZ-41 dengan pistol yang akan berkembang maju dalam pertempuran dekat. Pistol submachine, senapang, atau pistol adalah semua pilihan yang kuat. Pada masa ini, cetak biru senjata submachine MP40 dengan lampiran rahsia mengambil alih kaldera.

Kelas Warzone Pacific Best NZ-41

 • Ditandai dengan
 • Activision Blizzard
 • Call of Duty: Warzone Pacific
 • Perisian Raven