Loadout MW MP5 Terbaik dalam Call of Duty: Warzone Season 5 Reloaded, Best Black Ops Perang MP5 Perang MP5 di Warzone – Dot Esports

Loadout MP5 Perang Dingin Hitam Terbaik di Warzone

Disediakan oleh Activision Model senjata untuk MW MP5 dalam Call of Duty: Warzone.

Loadout MW MP5 terbaik dalam Call of Duty: Warzone Season 5 Reloaded

Disediakan oleh Activision Model senjata untuk MW MP5 dalam Call of Duty: Warzone.

Daripada semua senjata yang kembali dalam Modern Warfare 2 dan Warzone 2, MP5 mungkin menjadi yang paling popular. Walaupun ia tidak akan dipanggil MP5 dalam permainan Call of Duty baru, ia akan bertindak seperti MP5 dari Modern Warfare (MW). Sudah tentu, pistol kini boleh didapati di Warzone, memberi pemain peluang untuk mempersiapkan permainan baru sebelum mereka keluar. Sekiranya pemain benar -benar ingin memanfaatkan sepenuhnya masa mereka dengan MW MP5, mereka akan mahu menggunakan beban terbaik di Warzone. Beban terbaik untuk MW MP5 masih merupakan senjata menengah yang hebat di Warzone, tanpa mengira peta.

.

Loadout MW MP5 Terbaik di Warzone

  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Stok: FTAC boleh dilipat
  • Perk: tangan tangan
  • Majalah: 40 pusingan mags

. Tidak ada yang digunakan optik, kerana MW MP5 mempunyai pemandangan besi yang hebat secara lalai. Selebihnya beban terutamanya memberi tumpuan kepada mobiliti, kerana pemain perlu memastikan mereka bersaing dengan SMGs cepat Perang Dingin dan Vanguard.

Foregrip Merc meningkatkan ketepatan hipfire SMG, stok FTAC yang dilipat meningkatkan kelajuan iklan dan tangan tangan membolehkan pemain memuat semula lebih cepat. Loadout selesai dengan 40 pusingan pusingan untuk memastikan pemain tidak perlu memuat semula terlalu kerap semasa pertengahan pertarungan. MW MP5 akan hadir di MW2 dan Warzone 2, jadi pemain mungkin juga menggunakannya dalam versi Warzone semasa untuk mempersiapkan permainan tersebut.

Loadout MP5 Perang Dingin Hitam Terbaik di Warzone

Dalam Call of Duty: Warzone, Penting untuk mempunyai beban yang menawarkan pilihan untuk pelbagai jenis senario pertempuran dalam pertempuran royale.

Ramai pemain memilih untuk menjalankan beban berlebihan dengan senapang serangan dan senapang sniper seperti kar98k. Masuk akal memandangkan saiz kaldera. Tetapi bagi pemain yang lebih agresif di kalangan kita, pilihan jarak dekat dalam slot sekunder juga baik untuk dimiliki.

Bagi mereka yang menginginkan pistol jarak dekat untuk dipasangkan dengan pilihan jarak jauh mereka, MP5 dari Perang Dingin Ops Hitam Warzone, . Anda bergerak dengan perlahan dengan kebanyakan senapang serangan dan senapang scoped, jadi bagus untuk memasangkan mereka dengan SMG cepat.

Anda boleh mencari Perang Dingin MP5 di bawah Submachine Guns, bertajuk Submachine Gun Alpha, dengan Ops Hitam ikon di sebelah kanan atas. Inilah caranya untuk melengkapkannya dan menggunakannya Warzone.

Terbaik Perang Dingin MP5 Loadout In Warzone

  • Muncung: Penindas agensi
  • Laser: Team Tiger Spotlight
  • Stok: Stok Raider
  • Underbarrel:
  • Peluru: Stanag 50 rnd drum

Lampiran ini akan membantu menggemari Perang Dingin Ketepatan, kerosakan, julat, dan pergerakan MP5, semuanya tanpa mengorbankan banyak kecuali sedikit kawalan. Tetapi penggemar kelajuan pergerakan itu berbaloi pada akhirnya, membolehkan anda bergerak lebih cepat di sekitar kaldera dengan pistol ini di slot sekunder anda.

Sepasang MP5 ini dalam beban berlebihan dengan senapang serangan jarak jauh di slot pertama, seperti XM4, AMAX, GRAU, atau apa-apa jenis. Gabungan ini mematikan dalam permainan akhir, terutamanya jika anda mengambil beban ini terlebih dahulu dan kemudian menggantikannya dengan beban hantu semasa masih membawa senjata senjata.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.