Loadout MW Aug terbaik dalam Call of Duty: Warzone Season 4, Best Aug Loadout untuk Cod: Warzone Season 2 Reloaded – Charlie Intel

Loadout Aug terbaik untuk COD: Warzone Season 2 Dimuat semula

Sejak Integrasi Vanguard dalam Call of Duty: Warzone, senjata submachine dari permainan itu telah menguasai meta. . Walaupun Perang Dingin Ops Hitam dan peperangan moden mempunyai senjata teratas, mereka sering diabaikan, dan perkara yang sama berlaku pada musim 4. Sekiranya pemain ingin menggunakan senjata yang berbeza, mereka harus melihat peperangan moden (MW) Ogos dan beban terbaiknya di Warzone.

Loadout MW Aug terbaik dalam Call of Duty: Warzone Season 4

Model senjata untuk MW Aug dalam Call of Duty: Warzone.

Sejak Integrasi Vanguard dalam Call of Duty: Warzone, senjata submachine dari permainan itu telah menguasai meta. Sama ada pemain menggunakan SMGS sebagai senjata utama atau menengah, kelas di Vanguard telah menjadi pilihan pertama pemain. Walaupun Perang Dingin Ops Hitam dan peperangan moden mempunyai senjata teratas, mereka sering diabaikan, dan perkara yang sama berlaku pada musim 4. Sekiranya pemain ingin menggunakan senjata yang berbeza, mereka harus melihat peperangan moden (MW) Ogos dan beban terbaiknya di Warzone.

Pencipta Kandungan Warzone telah memuji MW Aug selama bertahun-tahun, mengatakan ia adalah salah satu SMG yang paling cepat membunuh di seluruh Battle Royale. Ia menyelesaikannya dengan memiliki kadar kebakaran yang sangat cepat dan julat kerosakan di atas purata. Walaupun ia mungkin menderita di jabatan kawalan mundur di julat, pemain harus menjaga pertarungan mereka di jarak dekat. Untuk memanfaatkan sepenuhnya MW Aug, walaupun, pemain memerlukan beban lampiran yang terpilih.

Untuk melihat beban penuh untuk MW Aug di Warzone Season 4, terus membaca di bawah.

MW Aug terbaik di Warzone

Statistik utama yang pemain ingin meningkatkan beban MW Aug mereka adalah mobiliti. Aug sudah mempunyai julat kerosakan teratas dan kadar kebakaran, bermakna pemain boleh memberi tumpuan kepada mobiliti supaya mereka dapat meningkatkan kehebatan mereka dalam pertarungan jarak dekat.

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Optik: .I. Refleks mini
 • Laser: TAC Laser
 • Majalah: 5.56 NATO 60 pusingan gendang
 • Cengkaman belakang: Pita cengkaman yang ditetapkan

Loadout ini agak tidak konvensional kerana ia tidak menggunakan lampiran tong. . Statistik ini sangat meningkatkan mobiliti MW Aug.

Walaupun SMG Vanguard telah menguasai pertunjukan selama berbulan -bulan, beban MW Aug di Warzone dapat bersaing dengan SMG lain dalam Musim 4.

Loadout Aug terbaik untuk COD: Warzone Season 2 Dimuat semula

Aug di Warzone

Warzone Pacific’s Musim 2 Reloaded Update telah membawa beberapa perubahan besar kepada meta permainan dengan penambahan Armaguerra 43 SMG baru serta beberapa nerfs dan penggemar kepada senjata yang ada.

Ini membuka peluang bagi pemain untuk mencuba senjata yang berbeza di Warzone, dan Perang Dingin Ops Black Aug boleh menjadi pilihan yang sangat baik dalam pertempuran. Anda boleh memperbaiki pistol ini dengan lampiran dan faedah yang betul.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

 • Lampiran Loadout Aug Warzone
 • Warzone Aug dan peralatan
 • Cara Membuka Perang Dingin Aug di Warzone
 • Alternatif terbaik

Best Warzone Aug Loadout

COD Warzone Aug Loadout Lampiran

Lampiran Loadout Aug terbaik

 • Muncung: Silencer agensi
 • Barrel: 17 “Titanium
 • Optik: Lengan paksi 3x
 • Genggaman ejen medan
 • Peluru: 45 RND Drum

Kami akan memulakan loadout Warzone Aug ini dengan Silencer agensi Untuk meningkatkan halaju peluru senjata, jarak kerosakan, dan kawalan mundur. Anda juga boleh memanfaatkan penindasan bunyi untuk terus tersembunyi dari minimap ketika menembak.

 • Baca lebih lanjut:Bilakah Acara XP Double Perang & Warzone yang akan datang?

Seterusnya, 17 “Titanium Barrel meningkatkan kadar kebakaran Ogos, membiarkan anda membunuh musuh anda secepat mungkin. Kami mengesyorkan melengkapkan Genggaman ejen medan .

Artikel berterusan selepas iklan

The Lengan paksi 3x Optik agak tidak mengganggu dan memberikan pembesaran yang baik untuk memukul sasaran pada jarak sederhana dan panjang. Akhirnya, kami pergi dengan 45 drum bulat Majalah untuk memastikan anda mempunyai banyak peluru.

Artikel berterusan selepas iklan

Faedah dan peralatan terbaik untuk digunakan dengan Warzone Aug

Warzone Eod Perk

 • Perk 1: E.O.D
 • Perk 2: Overkill kemudian hantu
 • Perk 3: Amped
 • Maut: Semtex

Anda akan mendapati diri anda dalam situasi pertempuran jarak dekat di kaldera dan kelahiran semula diperkuat, jadi pastikan untuk melengkapkan E.O.D Sebagai perkhemahan pertama anda. Ini membolehkan anda menyerap kerosakan letupan dari bom tangan yang musuh akan membuang jalan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:

Berlebihan akan membolehkan anda membawa dua senjata utama. Hantu percanjikan dari beban seterusnya anda untuk tetap tersembunyi dari musuh UAV.

Akhirnya, anda harus melengkapkan Amped .

Artikel berterusan selepas iklan

Aug Tactical Rifle in Warzone Gunsmith Preview

Untuk mendapatkan tangan anda pada senapang taktikal ini untuk membuat loadout Aug Warzone terbaik, anda hanya perlu mencapai tahap 28 .

Artikel berterusan selepas iklan

 • Senjata Pembunuhan terpantas Warzone: Loadouts TTK terendah

Ini bukan akhir dunia, dan anda boleh dengan mudah mengisar dengan beberapa senjata lain yang cekap dalam permainan Battle Royale.

Alternatif terbaik

Jika anda mencari alternatif yang hebat untuk Perang Dingin Aug, maka kami mengesyorkan mencuba STG44. Ini adalah salah satu senjata paling popular di Warzone Pacific kerana betapa mudahnya untuk mengawal.

Anda juga boleh mencuba beban Warzone EM2 yang terbaik. Rifle serangan jarak jauh Perang ini mempunyai mundur yang minimum dan nisbah K/D yang mengagumkan.

Loadout MW Aug terbaik untuk COD: Warzone Musim 5

MW Aug terbaik Warzone Loadout

Dengan penyepaduan Perang Dingin Ops Hitam ke Warzone, beberapa senjata mempunyai dua versi yang boleh digunakan oleh pemain untuk melawan musuh mereka. Senjata ini dengan dua bentuk yang berbeza adalah Aug, SMG dalam peperangan moden, dan senapang taktikal dalam perang dingin ops hitam.

Call of Duty: Black Ops Versi Perang Dingin dari Aug Warzone yang dikuasai untuk jangka masa yang panjang terima kasih kepada kadar kebakaran yang tinggi dan output kerosakan yang luar biasa.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Isi kandungan

 • Best Warzone MW Aug Loadout
 • Lampiran Loadout MW Aug Best
 • Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone MW Aug Class
 • Penggemar dan nerfs MW Aug yang paling terkini
 • Cara Membuka MW Aug Aug
 • Alternatif terbaik

Best Warzone MW Aug Loadout

Best Warzone MW Aug Loadout

 • Muncung:
 • Laser: TAC Laser
 • Forge TAC CQB Comb
 • Majalah: 5.56 NATO 60 gendang bulat

Kami memulakan beban mwzone mw aug terbaik dengan Penindas monolitik, Oleh kerana lampiran muncung ini akan memberi anda peningkatan yang ketara dalam pelbagai kerosakan dan menghalang anda daripada muncul di peta mini musuh ketika anda api.

Menggunakan TAC Laser Di Warzone Terbaik, Loadout MW Aug akan membolehkan anda menuju ke arah pemandangan anda dengan lebih cepat sambil meningkatkan kestabilan yang bertujuan untuk mendarat tembakan yang lebih tepat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Warzone & Perang Dingin Musim 6: Roadmap, The Haunting, Peta Peta Baru, Lebih banyak

Loadout Warzone MW Aug Terbaik boleh menjadi anak lelaki yang lebih perlahan daripada binaan SMG yang lain, sebab itu kami mempunyai stok Comb Forge Tac CQB yang dilengkapi, kerana ia akan membantu mobiliti keseluruhan anda dan mensasarkan kelajuan penglihatan.

Menggunakan 5. akan meningkatkan kerosakan keseluruhan anda dengan jumlah yang besar, menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk menurunkan musuh dan akan memastikan anda tidak kehabisan peluru di tengah -tengah pertarungan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima

Artikel berterusan selepas iklan

Akhirnya, Pita cengkaman yang ditetapkan .

Artikel berterusan selepas iklan

Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone MW Aug Class

Faedah terbaik untuk kelas Warzone MW Aug Class

 • Perk 1 – e.O.D.
 • Perk 2 – Overkill/Hantu

Terkena letupan musuh sebelum pertarungan dapat menyebabkan kematian awal anda, jadi menggunakan e.O.. Oleh kerana perkhemahan pertama anda akan membuat anda mengambil sedikit kerosakan dari bahan peledak musuh dan membantu peluang anda untuk bertahan hidup.

. Overkill akan membolehkan anda mempunyai senapang serangan, LMG, atau senapang sniper untuk julat panjang.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Bilakah Warzone Musim 6 bermula?

Anda kemudian boleh mendapatkan hantu dari drop loadout kedua untuk mengelakkan diri daripada muncul di UAV musuh dan sensor degupan jantung.

Menangkap senjata beralih dapat mengakibatkan anda dihapuskan, jadi setelah dilengkapi akan meningkatkan kelajuan swap senjata anda dan membantu anda memiliki senjata yang tepat untuk pekerjaan itu dalam detik berpecah detik.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain yang ingin menggunakan loadout MW Aug terbaik yang terlebih dahulu perlu membuka kunci SMG ini. Nasib baik, proses untuk membuka kunci ia tidak sukar. Yang perlu anda lakukan ialah mencapai tahap 5 sama ada Warzone atau Call of Duty: Peperangan Moden dan SMG ini akan menjadi milik anda.

Alternatif terbaik

Kredit Imej: Perisian Activision / Raven / Infinity Ward