Loadout MP7 Terbaik di Warzone | Senapang patah Kertas Rock, Warzone 2 Guru membawa balik mp7 “terkenal” MP7 yang terus dari Verdansk – Dexerto

Warzone 2 Guru membawa kembali “MP7 yang terkenal” yang terus dari Verdansk

 • Beban MP7 jarak dekat terbaik
 • Sokongan Sniper Terbaik MP7 Loadouts
 • Faedah dan peralatan MP7 terbaik

Loadout MP7 dan Persediaan Kelas Terbaik dalam Call of Duty: Warzone

MP7 dalam Call of Duty Warzone

Ingin meningkatkan beban MP7 anda? Kemudian baca. MP7 adalah salah satu dominator meta pertama dalam Call of Duty: Warzone. SMG padat ini selalu mempunyai kadar kebakaran dan kestabilan mundur untuk bersaing dengan persaingan. Sekarang dalam musim 4 dimuat semula, mp7 adalah yang paling kuat telah lama selepas mengelakkan nerfs yang memukul begitu banyak SMG lain. Ia mempunyai kerosakan yang besar dan fleksibiliti untuk berfungsi sebagai sokongan sniper. Oleh itu, mari kita menyelam ke dalam Beban MP7 Terbaik di Warzone Pacific.

Di halaman ini:

MP7 jarak dekat dalam Warzone

 • Beban MP7 jarak dekat terbaik
 • Sokongan Sniper Terbaik MP7 Loadouts
 • Faedah dan peralatan MP7 terbaik

The Penindas monolitik dan FSS Strike Barrel akan memanjangkan julat anda sedikit, dan memberikan kawalan mundur. Anda boleh menggunakan Barrel FSS Recon untuk meningkatkan jarak jauh, tetapi dengan binaan jarak dekat, saya lebih suka kelajuan iklan yang lebih baik dari mogok. Sementara itu, The TAC Laser dan Stok Kediaman FSS akan memberi anda kelajuan iklan yang sangat baik, membantu anda menargetkan sasaran dengan cepat.

Sekiranya anda mahukan mobiliti yang lebih baik, anda tidak boleh mencuba stok dan laser 5MW. Anda akan mengalami penalti mundur, tetapi mendapat beberapa kelajuan pergerakan dan ketepatan hipfire, yang membolehkan anda benar -benar berlari dan pistol. Anda boleh bersandar lebih jauh ke dalam hipfire dengan menukar tong mogok untuk foregrip upahan. Keindahan MP7 sekarang adalah fleksibilitasnya berbanding dengan SMG perang moden yang lain. Cuba beberapa bina dan lihat apa yang paling anda sukai.

Senjata sekunder

Jika anda menggunakan SMG yang dibina untuk jarak dekat, anda akan mahu memasangkannya dengan senapang serangan jarak jauh. Krig 6 dan C58 adalah beberapa pilihan hebat sekarang. Jika kedua -dua mereka bukan cawan teh anda, lihat panduan kami untuk ARS terbaik di Warzone untuk lebih banyak idea!

Sokongan terbaik Sniper Support MP7 Loadout di Warzone

Sokongan Sniper MP7 Membina Warzone

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: FSS Recon
 • Laser: TAC Laser
 • Underbarrel: Komando foregrip
 • Peluru: 60 majalah bulat

Kerosakan MP7 jatuh sedikit lebih keras daripada SMG sokongan sniper lain seperti Milano, tetapi ia membuatnya dengan kerosakan jarak dekat yang lebih baik digabungkan dengan halaju peluru yang sangat baik, mundur, dan kadar api. Anda akan mahukan Penindas monolitik dan FSS Recon tong untuk julat kerosakan maksimum dan halaju peluru. The Komando foregrip akan memberi anda semua kawalan mundur yang anda perlukan tanpa merosakkan kelajuan iklan anda. Bercakap tentang iklan TAC Laser akan menjadikan MP7 anda sangat cepat dan tajam, walaupun dengan pilihan laras dan penindas terpanjang. Akhirnya, 60 majalah bulat akan memberi anda peluru yang cukup untuk menyemburkan beberapa musuh di julat.

Senjata sekunder

Sokongan sniper tidak ada apa -apa tanpa senapang sniper. Sekiranya anda mahukan pilihan pengendalian terpantas untuk pertengahan hingga jarak jauh, pergi dengan kar98k. Untuk sniping max, ambil ZRG. Lihat panduan kami untuk senapang sniper terbaik di Warzone untuk lebih banyak pilihan!

Beban mp7 terbaik dengan faedah dan peralatan

Berikut adalah faedah dan peralatan yang akan membantu anda dengan MP7:

EOD selalu menjadi baik untuk dimiliki, kerana ia membantu anda bertahan dari bahan peledak musuh. Hantu penting untuk menjauhkan diri dari UAV musuh, tetapi anda boleh menggunakan overkill setelah kematian atau pada beban pertama anda permainan. Pastikan anda mengambil hantu dengan cepat selepas itu. Amped sangat membantu dalam membina sokongan sniper, di mana bertukar ke MP7 anda dengan cepat dapat menyelamatkan nyawa anda. Sekiranya anda bergelut dengan bom tangan musuh, berikan pertempuran keras.

Akhirnya, pergi bersama Semtex di slot maut anda sebagai bom tangan tujuan umum. Anda juga boleh menggunakan bom termite atau lombong berdekatan untuk mengatasi kenderaan musuh. Akhirnya, a Sensor denyutan jantung akan membantu anda menjejaki musuh berdekatan. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan bom stun untuk membantu mengunci dorongan, terutamanya jika skuadmate sudah mempunyai degupan jantung yang dilengkapi.

Sekarang anda bersenjata dengan membina dan memuatkan terbaik untuk MP7 dan bersedia untuk mengambil Warzone. Sekiranya anda mendapati diri anda gatal untuk membina lebih banyak SMG, lihat panduan kami untuk SMGS terbaik di Warzone.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • Perisian Raven Ikut
 • Penembak Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Warzone 2 Guru membawa kembali “MP7 yang terkenal” yang terus dari Verdansk

Vel-46 ditujukan ke atas di Warzone 2

Activision

Ingin membuangnya kembali ke hari -hari sekolah lama Warzone di Verdansk dengan MP7? Nah, ada kelas Warzone 2 yang boleh anda jalankan.

Sejak beberapa minggu kebelakangan ini, Meta di Warzone 2 telah mengalami beberapa perubahan terima kasih kepada Devs yang membuang dua pusingan senjata mengimbangi dan melepaskan beberapa senjata baru untuk dicampur.

VEL-46, yang dikenali sebagai MP-7 telah menjadi salah satu senjata yang pemain telah berbondong-bondong sejak perubahan baru-baru ini. SMG mempunyai TTK yang cepat dan mudah dikendalikan, menjadikannya pilihan sekunder yang sempurna.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun, jika anda mahu membuangnya kembali ke zaman Verdansk, anda boleh. Terdapat beban yang sesuai untuk menembusi pinggul seperti MP7 yang biasa dilakukan dalam Warzone asal.

Loadout Vel-46 Terbaik di Warzone 2

Betul, YouTuber ThekoreanSavage menyerlahkan Vel-46 dalam video 8 Mei, dengan menyatakan bahawa dia mendapat beberapa getaran Verdansk Mp7 dari pistol dan ingin kembali ke beban “terkenal”.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Apa yang menarik untuk diperhatikan mengenainya, adalah bahawa binaan ini tidak benar-benar mengikuti mana-mana lampiran yang telah menjadi sebahagian daripada beban standard vel-46. Tidak ada tempat untuk magnal pemampat mag atau lacerta 50 pusingan, contohnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sebaliknya, Guru Warzone 2 memilih untuk Muzzle MKV Singuard, Schlager RV-B, dan Laser Hipshot L20 untuk memberi tumpuan kepada keupayaan api pinggul SMG. Malah ada tempat untuk underbarrel VX nanas yang jauh lebih rendah.

Vel telah menyelinap ke carta kadar memilih hanya sentuhan sejak beberapa minggu yang lalu, kini duduk sebagai pistol yang paling banyak digunakan ke-8 menurut statistik Wzranked.

Ia masih dapat dilihat jika ia dapat menjatuhkan beberapa SMG yang lebih popular, tetapi getaran perang asal dapat membantu sedikit.