Loadout M13B Terbaik Untuk Warzone 2 Musim 5 Dimuat semula – Charlie Intel, Best M13B Warzone 2 Loadout: Persediaan Kelas, Lampiran, Perks – Dexerto

LOADOUT WARZONE M13B TERBAIK: Persediaan Kelas, Lampiran, Perks

Activision

Loadout M13B Terbaik untuk Warzone 2 Musim 5 Diluat

M13B Serangan Serangan di Warzone 2

Activision

Warzone 2’s M13b adalah salah satu senapang serangan yang paling popular di musim 5 yang dimuat semula, dan inilah segala yang anda perlukan untuk mengumpulkan beban m13b yang terbaik untuk memusnahkan satu ton kerosakan kepada lawan anda.

Senapang serangan adalah pilihan untuk pergi ke senjata utama di Warzone 2. Walaupun senapang serangan M13C tersedia selepas kemas kini Musim 5, pemain juga mempunyai akses kepada tiga senjata baru selepas musim 5 dimulakan bermula di Warzone 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, satu senapang serangan yang merupakan pilihan yang sangat berkesan ialah M13B, dan anda boleh meningkatkan keupayaannya dalam pertempuran dengan melengkapkan pemilihan lampiran, faedah, dan peralatan terbaik.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah beban m13b terbaik di Warzone 2 Season 5 Reloaded.

 • Lampiran Loadout Best Warzone 2 M13B
 • Peralatan & Peralatan Loadout Best Warzone 2 M13B
 • Alternatif M13B Terbaik di Warzone 2

Lampiran Loadout Best Warzone 2 M13B

Kami akan memulakan beban Warzone Best 2 M13B dengan menggunakan 14 “Bruen Echelon Barrel untuk memancarkan julat kerosakan, halaju peluru, dan ketepatan. Seterusnya, kami akan menggunakan Harbinger D20 muncung dan FTAC RIPPER 56 Underbarrel untuk meningkatkan ketepatan senjata, kestabilan, dan halaju peluru.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemudian, anda boleh menggunakan AIM OP-V4 Optik untuk gambar penglihatan ketepatannya dengan tepat tanah tembakan dari jauh. Sekiranya anda ingin menggunakan M13b sebagai senjata jarak sederhana, maka Slimline Pro Optic juga boleh menjadi pilihan yang hebat.

Akhirnya, 60 pusingan mag akan memastikan anda mempunyai peluru yang cukup untuk menurunkan banyak musuh.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Rifle Assault M13B di Modern Warfare 2 dan Warzone 2

M13B adalah versi M13 Warzone 2 dari lelaran pertama Battle Royale.

Datang ke pilihan kami, kami memilih Berlebihan untuk memasangkan senjata dengan sniper atau smg jarak dekat, dan .

Artikel berterusan selepas iklan

akan membiarkan anda memuat semula dengan cepat, dan anda boleh menggunakan Hantu untuk menjauhkan UAV. Bagi peralatan, kami memilih Caj Bor untuk menangani kerosakan letupan dan Bomej Flash Oleh itu, anda boleh mengejutkan musuh.

melalui mod DMZ, di mana anda perlu mengalahkan ahli kimia dan kemudian berjaya mengekstrak Senjata dalam inventori anda.

Atau, anda boleh mencari M13 dari badan pemain lain atau mendapatkan rakan untuk menjatuhkannya untuk anda, kemudian berjaya mengepalinya di dalam beg galas anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif M13B Terbaik di Warzone 2

Terdapat banyak senjata Warzone 2 yang kuat yang boleh anda gunakan sebagai alternatif kepada M13b, dengan senapang pertempuran Taq-V menjadi pilihan yang menonjol kerana kerosakan yang dapat diselesaikan. Kastov 762 adalah satu lagi pilihan hebat yang menawarkan TTK yang mengagumkan.

Untuk lebih lanjut mengenai Warzone 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

LOADOUT WARZONE M13B TERBAIK: Persediaan Kelas, Lampiran, Perks

M13B AR sedang menikmati kemunculan semula populariti dalam komuniti Warzone 2 di Musim 4, melonjak dari pilihan khusus ke salah satu senjata meta, itu adalah senapang serangan yang mematikan, inilah yang perlu anda ketahui mengenai beban meta, faedah, dan lampiran untuk m13b di Warzone 2.

Kemas kini Warzone 2 musim 4 sedang dijalankan, dan meta beralih dengan ketara. M13b adalah contoh yang baik, kerana kadar pilihannya menjadi pisang.

AR yang kuat membuat nama untuk dirinya sendiri di Warzone 1 kerana kadar kebakaran yang kuat dan ketepatan yang luar biasa. The Warzone 2 rendition M13 mengekalkan kadar kebakaran yang tinggi tetapi tidak mempunyai julat yang berkesan dari asal. Sehingga sekarang.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk memanfaatkan M13B yang buffed, anda memerlukan beban terbaik yang mungkin dan bersyukur, kami telah mendapat anda dilindungi.

Kandungan

 • Cara Membuka Kunci M13b di Warzone 2
 • Alternatif M13B Terbaik di Warzone 2

LOADOUT WARZONE M13B TERBAIK

Lampiran

 • Muncung: FTAC Castle Comp
 • Optik: SZ Recharge-Dx
 • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
 • Peluru: 5.56 halaju tinggi
 • Majalah: 60 pusingan mag

. Oleh kerana itu, kami memberi tumpuan secara eksklusif untuk menjadikan M13b sebaik mungkin untuk memanfaatkan kemampuannya.

Cara terbaik untuk membuat pistol berkesan dalam jarak jauh adalah untuk mengurangkan mundurnya. Untuk melakukan ini, lebih baik menggunakan kedua -dua FTAC Castle Comp Lockgrip Precision-40 Underbarrel. Apabila digabungkan ini meningkatkan keseluruhan mundur sekitar 35%.

Artikel berterusan selepas iklan

. Terdapat beberapa pilihan yang baik tetapi SZ Recharge-Dx adalah terima kasih yang terbaik untuk kemudahan penggunaannya. Sesetengah pemain mungkin lebih suka alternatif seperti AIM OP-V4, Schlager 3.4x, atau VLK 4.0.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Tidak seperti M13 yang asal, penggantinya tidak mempunyai halaju peluru yang luar biasa. Ini dapat menjadikan sasaran menembak dari jauh agak sukar. Untuk membetulkannya, anda mahu menggunakannya 5.56 halaju tinggi pusingan. Akhirnya, a sangat sesuai untuk meminimumkan masa yang dihabiskan berdiri di sekitar tambah nilai, terutamanya dalam trio dan quads.

Loadout M13B Terbaik untuk Warzone 2 Musim 3 Diluat

Kelas Warzone 2 terbaik M13B: Perks & Peralatan

 • Asas Perk 1:
 • Berlebihan
 • Bonus Perk:
 • Perkhemahan muktamad: Makluman tinggi
 • Maut:
 • Peralatan Taktikal: Bom tangan asap

, Masa dua kali berguna kerana ia menggandakan tempoh pecut taktikal anda yang membuat sekitar Al Mazrah dan Pulau Ashika lebih cepat. Ia juga disyorkan untuk digunakan Berlebihan Untuk menjalankan sekunder yang meliputi kelemahan M13B seperti meta SMG.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pembekalan semula . .

, Makluman tinggi . Dengan TTK pendek Warzone 2, ini adalah salah satu daripada beberapa cara untuk memberi diri anda cukup masa untuk bertindak balas sebelum diturunkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Caj Bor dan . .

Cara Membuka Kunci M13b di Warzone 2

Untuk mendapatkan tangan anda pada senapang serangan M13B, anda perlu menyelesaikan cabaran dalam mod DMZ baru permainan. Anda perlu mengalahkan ‘ahli kimia’ (bos AI) di zon radiasi, Tempah badannya, dan Ekstrak Rangka Tindakan.

Artikel berterusan selepas iklan

. .

Alternatif M13B Terbaik di Warzone 2

Sekiranya anda seorang peminat senjata yang menembak dengan cepat namun masih tepat, kami cadangkan memberi Lachmann-556. Sebagai alternatif, hemlock ISO adalah pilihan penembakan yang lebih perlahan tetapi lebih sukar yang mudah dikawal.

Artikel berterusan selepas iklan

Itu sahaja untuk beban M13B kami! Untuk lebih banyak liputan Warzone 2 kami, lihat panduan ini di bawah:

Beban M13 Terbaik untuk Warzone Pacific Season 5 Reloaded

M13 di Warzone

Kemas kini Musim 5 Reloaded membawa penggemar dan nerfs yang penting kepada banyak senjata yang ada, dan ini mempunyai kesan besar terhadap meta permainan, menyebabkan pemain Warzone mencari senjata terbaik untuk digunakan pada musim terakhirnya.

Rifle Assault M13 berada di 10 teratas senarai senapang serangan terbaik di Warzone. Anda boleh membuat senjata mematikan ini menjadi kuasa besar dengan lampiran, faedah, dan peralatan yang betul.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah Loadout M13 Reloaded M13 Terbaik Pasifik Musim 5.

 • Lampiran beban m13 terbaik m13
 • TERS dan peralatan terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone M13
 • Cara Membuka M13
 • Alternatif M13 Terbaik di Warzone

Lampiran beban m13 terbaik m13

lampiran beban m13 terbaik m13

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: Tempus Marksman
 • Optik: VLK 3.0x optik
 • Underbarrel: Komando foregrip
 • Peluru: 60 pusingan mags

Kami akan memulakan beban Warzone M13 ini dengan Penindas monolitik muncung dan Barrel kerana kedua -dua lampiran ini akan meningkatkan julat kerosakan yang berkesan senjata dan halaju peluru.

Seterusnya, anda akan mahu membawa mundur di bawah kawalan dan Komando foregrip akan membantu dengan itu. The VLK 3.0x optik adalah skop yang tidak mengganggu yang akan membolehkan anda memilih musuh dari jauh. Akhirnya, kami pergi dengan 60 pusingan mags untuk memastikan kami mempunyai banyak peluru.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Perks & peralatan terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone M13

Overkill di Warzone

 • Perk 1: E.O.D
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Peralatan maut: Semtex
 • Peralatan Taktikal: Stim

E.O.D Perknya akan mengurangkan kerosakan letupan yang masuk secara drastik. Anda boleh menggunakan Berlebihan untuk memasangkan senjata dengan SMG jarak dekat seperti Marco 5, dan Amped Perk membolehkan anda menukar antara senjata anda dengan serta -merta.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk pilihan peralatan kami, kami pergi dengan Semtex untuk menghilangkan kerosakan tambahan kepada pelbagai musuh, dan Stim akan memberi anda peningkatan kesihatan.

Cara Membuka Kunci M13 di Warzone

Warzone M13

Pemain yang ingin menggunakan loadout Warzone M13 terbaik pertama perlu membuka kunci senapang serangan, yang dapat dicapai dengan mencapai Tahap 39 sama ada panggilan tugas: peperangan perang atau peperangan moden.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif M13 Terbaik di Warzone

Jika anda sedang mencari alternatif yang hebat untuk beban senjata ini, maka kami mengesyorkan mencuba STG44 kerana ia kini memegang tempat teratas dalam permainan kerana mundur yang dikawal, halaju peluru yang tinggi, dan kerosakan pepejal-per-mag.

Artikel berterusan selepas iklan

The Vargo 52 adalah satu lagi pilihan hebat yang mempunyai halaju peluru yang rendah dan cepat, membolehkannya dicincang melalui musuh dalam beberapa saat.

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Perisian Activision / Raven