Loadout EM2 terbaik dalam Call of Duty: Warzone Season 4 Reloaded, Best Warzone EM2 Class Loadout: Lampiran, Perks, Persediaan – Dexerto

Loadout Kelas EM2 Terbaik: Lampiran, Perks, Persediaan

EM2 adalah senapang serangan perang sejuk selepas pelancaran yang tidak mengambil permainan dengan ribut ketika pertama kali keluar. Walaupun ia agak popular untuk mantra selepas ia diperkenalkan, kerana semua senjata baru, ia tidak bertahan di meta. .

Disediakan oleh Activision Model senjata untuk EM2 dalam Call of Duty: Warzone.

Senarai senapang serangan yang berdaya maju dalam Call of Duty: Warzone Season 4 Reloaded terus berkembang pada hari itu. Bahagian atas kelas kini melambung antara STG44 dan KG M40, dengan Cooper Carbine dan Volk juga mengintai di belakang. Walau bagaimanapun, terdapat banyak AR lain yang dapat dengan mudah memasukkan diri mereka ke dalam meta dengan beberapa populariti tambahan dan mungkin juga penggemar kecil dari perisian Raven. EM2 boleh dikatakan paling kurang terkenal dari potensi meta ars ini, tetapi ia mempunyai beban yang sangat kuat dalam musim 4 yang dimuat semula dari Warzone.

EM2 adalah senapang serangan perang sejuk selepas pelancaran yang tidak mengambil permainan dengan ribut ketika pertama kali keluar. Walaupun ia agak popular untuk mantra selepas ia diperkenalkan, kerana semua senjata baru, ia tidak bertahan di meta. Ini bukan kerana EM2 adalah senjata yang buruk; ia hanya disebabkan oleh hakikat bahawa terdapat senjata yang lebih kuat pada masa itu.

Walau bagaimanapun, dalam Musim 4 dimuat semula, mungkin sudah tiba masanya untuk EM2 membuat pintu masuk besarnya di Warzone.

Loadout EM2 terbaik di Warzone

EM2 dikenali kerana mempunyai pelbagai kerosakan yang kuat dan kawalan mundur dan boleh dipercayai pada jarak yang lebih panjang. Ini meletakkannya sebagai pesaing langsung kepada KG M40 dan Cooper Carbine, untuk rujukan. Dengan sendirinya, EM2 tidak dapat memegang lilin dengan senjata itu. .

Loadout ini sangat meningkatkan kedua -dua julat kerosakan dan kawalan mundur, yang merupakan dua statistik yang paling penting untuk AR di Warzone. Walaupun beban ini masih tidak menjadikan EM2 lebih kuat seperti senapang meta musim 4 yang dimuat semula, ia meletakkan tegas dalam pertengkaran jika penggemar datang melalui musim 5.

Loadout Kelas EM2 Terbaik: Lampiran, Perks, Persediaan

EM2 Warzone Gun

Activision

Senapang serangan EM2 mendarat di Perang Dingin dan Warzone Black Ops sebagai sebahagian daripada Musim 5 Battle Pass, dan ia diletakkan dengan baik ke dalam kedua -dua perlawanan untuk musim 6. Inilah binaan terbaik untuk AR baru.

Musim 5 Battle Pass memperkenalkan dua senjata baru untuk permainan, Rifle Assault EM2 dan SMG baru yang dipanggil TEC-9. Walaupun TEC-9 kelihatan seperti tambahan kukuh ke kelas SMG, EM2 telah benar-benar mencuri hati beberapa pemain.

Senjata itu mundur sedikit lebih banyak daripada senapang serangan meta standard, tetapi kerosakan yang dikeluarkannya bertujuan untuk mengimbangkannya. Disediakan pemain boleh menguruskan tendangannya, ia boleh menjadi raksasa pertengahan hingga jarak jauh.

Artikel berterusan selepas iklan

.

.

Lampiran

  • Muncung: Penindas agensi
  • Barrel: 25.8 ″ Pasukan Petugas
  • Optik:
  • Underbarrel: Genggaman ejen medan
  • Peluru: Stanag 50 Rnd

Kekuatan terbesar EM2 adalah output kerosakannya. Ia bukan senapang serangan yang paling cepat menembak, atau yang paling kukuh, tetapi masa untuk membunuh (TTK) di atasnya sangat cepat.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk sebahagian besar, ini ditubuhkan seperti senapang serangan standard di Warzone. The Penindas agensi dan 25. Barrel Meningkatkan jarak kerosakan yang berkesan, halaju peluru, dan kawalan mundur, sambil menawarkan kelebihan besar untuk menindas tembakan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Baca lebih lanjut:Top 10 Paling Dilihat Warzone Twitch Streamers

Untuk senjata jarak jauh, Lengan paksi 3x optik sempurna, sementara Majalah memastikan anda jarang perlu memuatkan semula pertengahan pewarna, walaupun ia menurunkan kelajuan iklan sedikit.

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Genggaman ejen medan Meningkatkan kawalan mundur, menafikan mungkin kelemahan terbesar EM2. Walaupun dengan lampiran ini, ia akan mengambil sedikit masa untuk menguasai sepenuhnya sogokan pistol, tetapi dengan amalan yang cukup, anda akan mempunyai senjata maut ini di bawah kawalan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Persediaan EM2 Terbaik (Perks & Peralatan)

Watak Perang Dingin Ops Hitam Menggunakan EM2 dalam Permainan

EM2 jatuh dalam perang dingin dan cepat memberi kesan.

Perks & peralatan

Cadangan kami mengikuti kebanyakan beban meta AR di Verdansk. E.O.. membantu mengurangkan kerosakan letupan, sementara Amped .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Akhirnya, Berlebihan sempurna pada beban pertama anda supaya anda dapat dengan mudah menjalankan SMG dengannya, tetapi jika anda menghampiri peringkat akhir permainan, anda mungkin mahu menyediakan kelas dengan hantu juga.

Sekiranya anda memilih dua senjata utama, kami cadangkan menjalankan OTS 9 atau penggemar kegemaran Mac-10, jadi anda sentiasa bersedia untuk pertarungan dekat suku tahun jika lawan anda memutuskan untuk mendorong anda secara agresif.

Mengenai peralatan maut dan taktikal anda, ini cukup banyak standard. Anda mungkin ingin menukar a Sensor denyutan jantung Stun bom Sekiranya anda berada di peringkat akhir permainan dan kebanyakan pemain mempunyai hantu, tetapi ini datang ke keutamaan peribadi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif kepada beban EM2

XM4 Warzone Loadout

XM4 adalah AR yang kuat di Warzone Musim 6.

Sekiranya anda menikmati statistik kerosakan yang tinggi dari EM2 tetapi mencari sesuatu yang lebih kukuh apabila menembak lawan, anda tidak boleh pergi jauh dengan XM4 yang cuba dan benar.

Terdapat beberapa ARS yang berdaya maju sekarang, termasuk AK-47, Krig 6, dan Grau antara lain, tetapi C58 sedikit mengetuk yang lain kerana output kerosakannya.

.

Loadout EM2 Terbaik di Warzone Musim 5 Diluat

EM2

Banyak Call of Duty: Black Ops Perang DLC ​​Senjata DLC telah terbukti menjadi sebahagian daripada yang paling dahsyat di Warzone, tetapi dari masa ke masa, kemuliaan mereka mula memudar. Hanya beberapa daripada mereka yang tinggal di meta, dan di Warzone Season 5 Reloaded, EM2 telah melihat kebangkitan yang layak digunakan.

Bukan sahaja EM2 adalah pilihan yang hebat untuk penindasan yang boleh dikawal pada jarak; Tetapi ia juga mempunyai TTK yang luar biasa pada musim ini. Set penggemar terkini dalam kemas kini pertengahan musim memberikan senapang serangan satu benjolan kecil dalam kerosakan kepala dan kerosakan minimum secara keseluruhan. Kami akan mengatasi bagaimana pemain boleh menggunakan EM2 dengan potensi penuh sekali lagi.

Warzone Season 5 Reloaded – Loadout EM2 Terbaik

Semasa meletakkan beban ini bersama-sama, anda akan mahu memberi tumpuan kepada keupayaan jarak jauh bahawa senapang serangan perang dingin ini sebagai senjata utama. Anda boleh memasangkannya dengan pistol submachine meta seperti H4 Blixen untuk gabungan yang kukuh. Di bawah ini anda akan dapati semua lampiran yang diperlukan untuk EM2 jarak jauh.

. The Penindas agensi Muzzle adalah klasik Perang Dingin untuk banyak senapang serangan. Ia memberikan beberapa kerosakan, kawalan, dan penindasan yang sangat diperlukan tanpa banyak negatif selain daripada beberapa pergerakan. Menggunakan 25.8 ″ Pasukan Petugas Barrel memberikan faedah yang sama dengan kapasiti yang lebih tinggi dan bahkan beberapa halaju peluru di sisi. Kedua -dua lampiran adalah roti dan mentega senjata.

Seterusnya, anda mahu menambah Genggaman ejen medan . Lampiran ini memastikan bahawa mundur akan dikurangkan secara mendatar dan menegak. Bersama -sama dengan lampiran dari atas, senapang ini akan terasa seperti laser dengan TTK yang sangat cepat.

Dua lampiran terakhir adalah slot sokongan seperti optik dan majalah. Seperti kebanyakan senapang Perang Dingin yang lain, kami hanya mahukan Lengan paksi 3x 40 Rnd . .

. Untuk kemas kini, panduan, dan berita yang lebih baik, pergi ke Call of Duty yang berdedikasi: Bahagian Warzone di Laman kami!

Mengenai Pengarang

Daniel Wenerowicz

Dan telah menulis panduan permainan, berita, dan ciri selama tiga tahun selepas menamatkan pengajian dengan BA secara bertulis . Anda dapat menemukannya yang meliputi Call of Duty for Eternity, permainan pengembaraan tindakan, dan hampir sebarang pelepasan utama lain.