Lies P – Tarikh Siaran, Permainan, dan Berita | Techradar, Lies Tarikh Pelepasan P, Treler, Permainan, Cerita, dan Lagi | Pcgamesn

Kebohongan tarikh pelepasan, treler, permainan, cerita, dan banyak lagi

.

Lies P – Tarikh Siaran, Permainan, dan Berita

Headshot Pinocchio dalam kebohongan p

Kebohongan p Dilancarkan pada 19 September, dan pada akhirnya kita dapat menyelidiki bandar yang dilanda kekacauan.. Tafsiran Pinocchio yang berpintal ini akan membuat anda melawan Krat sambil menggali realiti yang suram dari kisah yang kita semua tahu dan suka, mencabar anda sambil menggambarkan simbol dan rahsia tersembunyi di sekeliling anda untuk memahami dunia rapuh.

Menjelang pelepasannya, kami menyusun semua maklumat yang kami dapat mengenai berita, kandungan dalam permainan, atau sorot. Kebohongan p Ulasan tersedia, anda mungkin mahu menggunakan halaman ini untuk merenungkan semua yang kami tahu dan dijangkakan berbanding dengan bagaimana permainan sebenarnya dimainkan.

Kebohongan p – dipotong ke mengejar

 • Apa itu? Permainan Soulslike berikutan kehidupan Pinocchio di kota Krat yang melanda
 • Bilakah ia dibebaskan? 19 September 2023
 • Apa yang boleh saya mainkan? PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC
 • Siapa yang membuatnya? Permainan Neowiz

Kebohongan tarikh dan platform P

Kebohongan p .

Permainan ini boleh didapati di PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X dan Siri S, Xbox One, dan PC.

Pembohongan treler P

Pegawai itu Kebohongan p Treler Tarikh Siaran dipaparkan sebagai sebahagian daripada pameran Summer Game Fest 2023 pada 8 Jun, menawarkan pandangan yang lebih mendalam ke bandar Krat dan apa yang diharapkan dari pertempuran dan penjelajahan. Walaupun treler itu kebanyakannya animasi, bermula dengan pengenalan suara yang menyenangkan yang membangkitkan Pinnochio, kami dibawa melalui pelbagai persekitaran yang disertai dengan muzik Perancis klasik untuk merenungkan landskap yang diilhamkan oleh Belle Epoque.

Di samping. Treler penuh boleh dilihat di bawah:

.

. Di samping. Pameran penuh dapat dilihat di bawah:

Kebohongan cerita dan penetapan

Kebohongan p mengikuti boneka boneka manusia Pinocchio yang bangun di stesen kereta api yang sepi di kota Krat yang sedang dimakan oleh kekacauan dan kegilaan. Ini adalah tafsiran yang dipintal tentang kisah asal The Adventures of Pinocchio oleh Carlo Collodi, menawan perjuangan Pinocchio sendiri menavigasi kekacauan dalam usaha terdesak untuk kedua -duanya menjadi seorang lelaki dan juga mencari penciptanya, Geppetto.

Tetapi, Pinocchio ditangkap dalam kebohongan, yang tidak baik untuk masa depan boneka, dan terdapat seluruh dunia raksasa dan angka yang tidak boleh dipercayai yang berdiri di antara anda dan objektif anda. Kempen pemain tunggal akan membuat anda mengambil pengembaraan sepenuhnya solo, memberi makan kepada suasana terpencil Krat sudah dibentangkan. Kebohongan p jatuh di antara salah satu permainan pemain tunggal terbaik di Xbox Game Pass sekarang kita dapat menyelam dan melihat dengan baik apa yang ditawarkannya.

Antara menavigasi malapetaka dan menghadapi musuh-musuh semasa keadaan pertempuran yang mencabar, rumit, anda akan dicabar untuk mengukir jalan anda sendiri dan memutuskan apa keputusan yang tepat untuk membuat sepanjang naratif gelap.

Kota Krat yang melanda menghantui reka bentuk dan menetapkan adegan untuk keseluruhan permainan. Sisa -sisa kota yang pernah berkembang pesat kerana industri boneka kini ditenggelamkan dalam darah dan perlahan -lahan menimpa kekacauan, mengulangi musuh -musuh yang menjulang tinggi yang anda akan menentang.

Inspirasi Belle époque untuk peta mewujudkan suasana yang berbeza -beza, yang telah digambarkan sebagai menyimpan seram yang menakutkan di dalamnya walaupun penampilannya yang indah. The Dark Undertones of the Game mewujudkan suasana yang tidak menyenangkan, dan sementara kandungan mungkin tidak semestinya berada di bawah payung permainan yang menakutkan, tetapan umum sahaja telah mempersoalkan sama ada atau tidak Kebohongan p adalah salah satu permainan seram terbaik.

Pembohongan permainan p

Semasa sorotan selama sepuluh minit di pameran lanjutan Xbox 2023 yang dihoskan, kami menerima pandangan pertama kami yang mendalam tentang apa Kebohongan p akan bermain seperti.

. Anda akan dapat membangunkan gaya yang unik untuk mengatasi serangan musuh dengan menenun bersama kombinasi senjata, menggunakan lengan legion anda yang anda tingkatkan sepanjang permainan dengan mekanik dan ciri yang berbeza, dan mengaktifkan kebolehan yang anda usahakan di sepanjang jalan.

Senjata boleh dibongkar ke dalam bilah dan pemegang, baik dengan atribut dan usul mereka sendiri, jadi anda bebas menggabungkan ciri -ciri untuk mencipta sesuatu yang membantu gaya tempur pilihan anda. Senjata ini kemudiannya boleh dinaik taraf untuk menjadi lebih dipercayai dan ketahanan bantuan, yang anda perlukan untuk mengawasi kerana ia berkurangan setiap kali anda menyampaikan hit, tetapi mujurlah, Pinnochio dilengkapi dengan keupayaan untuk membetulkan sebarang kerosakan.

Sebagai tambahan kepada pertempuran standard, anda perlu menguasai seni dongeng, yang merupakan kemahiran pertempuran khas yang dibuang dengan memakan slot dongeng yang diperoleh melalui pertempuran standard. Sekali lagi, anda dapat memilih siri kemahiran anda sendiri untuk memenuhi gaya anda dan membantu anda mengalahkan musuh anda atau mendorong mereka ke dalam status groggy yang membuka peluang untuk mendarat serangan maut dan menangani beberapa kerosakan yang serius dalam kedua -dua pertemuan pertempuran standard dan pertempuran bos epik.

Walau bagaimanapun, salah satu rayuan utama Kebohongan p turun ke pengambilan keputusan yang hampir sama sekali tidak berkaitan untuk memerangi. Semasa dialog dan interaksi watak, anda akan dihadapkan dengan beberapa pilihan di mana anda boleh memberikan kesedihan melalui kejujuran, atau putus asa melalui berbohong. .

Kebohongan berita p

Lies of P Gameplay Gambaran Keseluruhan Trailer yang ditunjukkan di Pameran Xbox Extended
Berikutan treler tarikh pelepasan rasmi, sepuluh minit kandungan dalam permainan ditunjukkan sebagai sebahagian daripada pameran Xbox Extended, yang menawarkan pertempuran khususnya, tetapi juga menjelaskan beberapa ciri permainan seperti bagaimana peningkatan Pinocchio akan kelihatan, beberapa Kosmetik untuk dikumpulkan, dan gambaran umum mengenai landskap di mana permainan berlangsung.

Lies of P menerima treler tarikh pelepasan rasmi di Summer Games Fest
Pada akhirnya, Kebohongan p Mempunyai tarikh pelepasan konkrit dari treler yang ditunjukkan di musim panas Sukan Fest. Permainan ini akan dilancarkan pada 19 September, pada PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, dan PC.

Lies of P Demo tersedia sekarang
Demo untuk Kebohongan p tersedia untuk dimuat turun, memaparkan dua bab pertama permainan. Bab -bab ini akan membuat anda menghadapi bos, memperkenalkan watak -watak utama, dan membimbing anda melalui kawasan yang unik yang penting untuk jalan cerita.

Sekiranya anda mencari pengembaraan suram yang lain untuk mengekalkan radar anda tahun ini, ia patut diperiksa Revolusi Clockwork .

Buletin Techradar

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Kebohongan tarikh pelepasan, treler, permainan, cerita, dan banyak lagi

.

Seorang budak lelaki dengan rambut hitam keriting kelihatan sangat menarik di rama -rama biru berkilauan berbaring di kolam

Diterbitkan: 20 Sep 2023

Bilakah kebohongan tarikh pelepasan P? Lies of P adalah permainan tindakan orang ketiga dari Neowiz Games berdasarkan kisah terkenal The Living Boneka bernama Pinocchio. Ini adalah reboot cerah dari kisah Pinocchio klasik, jadi jika anda biasa dengan filem Disney klasik, ada peluang yang baik anda sudah biasa dengan beberapa tema semula.

Lies of P ditetapkan dalam persekitaran steampunk suram yang dipenuhi dengan fiends yang sangat berbahaya, menjanjikan menjadi pengalaman seperti jiwa gelap sejati yang memaparkan elemen permainan RPG. Sekiranya permainan tindakan ini telah menimbulkan minat anda, inilah beberapa butiran dari kebohongan tarikh pelepasan P, permainan, cerita, dan kelinci yang membawa keranda yang menakutkan.

Kebohongan tarikh pelepasan P

. Soulslike yang dikeluarkan pada PC, PlayStation 4 dan 5, Xbox One, dan Xbox Series S dan X.

Lies of P telah dipenuhi oleh penerimaan campuran, tetapi skor semakan sebenarnya keluar lebih baik daripada banyak yang diharapkan setelah penerimaan demo stim sebelumnya. Pada masa penulisan, kebohongan p pc duduk pada 82 pada metacritic, sementara, dalam kebohongan kita sendiri puluhan p, kita memberikan skor yang lebih merendahkan. Tetapi anda perlu pergi dan membacanya untuk mengetahui skor itu.

Pembohongan treler P

Pembohongan pertama treler P bermula pada November 2021. . Kita dapat melihat dia berjalan melalui jalan-jalan yang terbengkalai di sebuah bandar bersalji.

Thumbnail YouTube

The Lies of P Gameplay mendedahkan treler dari Ogos 2022 menggoda dilema teras permainan: untuk memberitahu kebenaran, atau kebohongan. . Untuk rasa apa yang anda lawan, treler cerita dari Februari 2023 menampilkan seorang lelaki bernama Simon Manus, salah satu bos permainan.

Pembohongan permainan p

Lies of P adalah permainan pengembaraan tindakan pemain tunggal yang membentangkan dirinya sebagai jiwa. Mengambil peranan P, atau Pinocchio, anda perlu melawan lawan yang tidak terhitung termasuk banyak bos yang menakutkan. .

. Anda boleh melengkapkan salah satu daripada beberapa lengan legion, mulai dari Harpoons hingga Flamethrowers. Lies of P mempunyai puluhan senjata yang dapat diperibadikan dengan menggabungkan bilah dan pemegang mereka. Memadankan bilah ke pemegang yang berbeza mengubah prestasi, corak serangan, kelajuan, dan banyak lagi. Semak panduan khusus kami untuk beberapa kebohongan terbaik dari lengan P Legion untuk melengkapkan.

Pembohongan sistem titik kemahiran p digunakan untuk lebih baik menala gaya permainan peribadi anda.

 • Jalan jangkrik: . Menggabungkan kekuatan dengan kelajuan, kelas ini menawarkan HP, stamina, dan kuasa serangan sederhana. Anda mendapat saber sebagai senjata permulaan.
 • Ketangkasan. Pilihan yang jauh lebih cepat tetapi lebih terdedah dengan HP terendah dan stamina tertinggi. Senjata permulaan adalah rapier.
 • Jalan penyapu: Ketabahan. Opsyen Burly memberikan HP yang tinggi dan kekuatan tinggi dengan kos ketangkasan. Anda menerima smasher jam sebagai senjata permulaan.

Seperti Jiwa Gelap, mengalahkan musuh memberi penghargaan kepada sumber yang paling penting P: Ergo. Sama dengan jiwa, kebohongan p ergo digunakan untuk meningkatkan kemahiran dan kebolehan. Setelah kekalahan, Ergo ditinggalkan di tempat di mana anda memenuhi kematian anda. Sekiranya anda tidak mengambilnya sebelum dibunuh lagi, ia akan hilang selama -lamanya.

Juga serupa dengan permainan Souls sebelumnya; Pinocchio perlu membuka kunci titik respawn yang disebut stargazers. Ini sangat penting kerana anda boleh menggunakannya untuk memberi respon, teleport, kesihatan menjana semula, menaik taraf senjata anda, dan meningkatkan kemahiran anda.

Kebohongan cerita p

. Pasti, bandar mungkin kelihatan sangat cantik sekilas – terlalu buruk ia telah dikalahkan oleh boneka mekanikal yang gila. Kami tidak pasti sama ada ia adalah gerombolan boneka-robot yang membunuh atau wabak yang bertanggungjawab terhadap kematian manusia di Krat, tetapi ia menjadikan suasana yang menarik dan sangat berbahaya tanpa mengira.

Kebohongan cerita P bermula di stesen kereta api yang terbengkalai, di mana P perlu melawan jalannya melalui robot pembunuh tempatan dalam usaha mencari bapanya dan penciptanya, Geppetto. Geppetto yang cemerlang adalah dalang di belakang boneka Krat, yang mungkin bermaksud bahawa dia mempunyai tahap tanggungjawab untuk bencana itu. Ini menjelaskan mengapa dia memerlukan p untuk membuat perkara yang betul.

Sudah tentu, Geppetto bukanlah satu-satunya bukan Puppet yang memainkan peranan dalam kebohongan P cerita.

 • Sophia -wanita berambut biru yang bertindak sebagai panduan kepada p. Wataknya sudah pasti mengangguk dongeng di Pinocchio yang asal.
 • Eugenie – Juruteknik muda yang membantu p untuk menaik taraf senjatanya.
 • Antonia – Seorang wanita tua yang menderita penyakit. Dia pemilik Hotel Krat. Wataknya didasarkan pada Antonio, orang yang berbakat Geppetto log ajaib untuk membuat boneka hidupnya di Pinocchio yang asal.
 • Venigni .
 • Simon Manus – Boos yang muncul dua kali, sekali sebagai lengan Tuhan, dan dalam fasa kedua sebagai Tuhan yang terbangun.

Pembohongan persaudaraan arnab hitam P mengelilingi keranda dengan perkataan

Kebohongan p dan sistem kebenaran

Boneka dalam kebohongan p tidak dapat berbohong, kecuali p. Semasa bercakap dengan NPC, anda sering diberi pilihan antara berbohong atau bercakap kebenaran. Berhati-hatilah bahawa berbohong bukan sahaja akan menjejaskan hasil cerita, tetapi juga memohon murka Black Rabbit Brotherhood-empat arnab yang tidak begitu canggih yang membawa keranda kayu dengan perkataan ‘pembohong’ yang ditulis di atasnya.

? Walaupun anda mungkin diampuni kerana tidak mahu bertemu dengan kelinci yang menyeramkan, ada kelebihan untuk berbohong; ia menjadikan p lebih manusia. Seperti yang disebutkan oleh pemaju semasa Festival Permainan Taiwan Justdan 2023, berbohong adalah sifat manusia, jadi ia mempengaruhi keseimbangan antara sisi manusia dan boneka P.

Kami tidak pasti kebohongan P akan turun dalam sejarah sebagai salah satu permainan PC terbaik sepanjang masa, tetapi ia pasti menyediakan beberapa hiburan ringan dan beberapa soalan siri mengenai manusia. Sekiranya anda berharap kisah Pinocchio akan menampilkan kriket Jiminy yang lebih sedikit dan orang kelinci yang kurang menakutkan, mungkin anda harus melihat senarai permainan Disney terbaik kami sebaliknya.

. Anda mungkin sudah melihat kata -kata Marloes di GamesRadar+ dan Game Rant.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .