LIAR HEARTS KEMONO LIST: Semua Jenis Raksasa, Varian & DLC Kemono, Wild Hearts Monsters, Origins and Lore dijelaskan | Beban

Raksasa hati liar, asal -usul dan tradisi dijelaskan

“Binatang berbahaya yang akan menyerang kemono atau manusia yang lebih kecil tanpa diskriminasi. Hanayadoshi, atau Ragetail, adalah pemakan yang luar biasa dan lapar secara kekal walaupun memakan sejumlah besar makanan berbanding saiznya. Ini mungkin disebabkan oleh pemakanan yang dialihkan oleh pertumbuhan seperti buah-buahan di hujung ekornya. Ia cenderung mengabaikan segala -galanya ketika sedang mengejar makanan, tetapi jika marah, ia akan meninggalkan mengejar dan menyerang.”

Senarai Konono Hati Liar: Semua Jenis Monster, Varian & DLC Kemono

Senarai Konono Hati Liar: Semua Jenis Monster, Varian & DLC Kemono

Ditulis oleh Lloyd Coombes

Dihantar 19 Jun 2023 11:04

 • Pastikan anda boleh menjalankan hati liar dengan keperluan PC Hearts Wild kami.

Berapa banyak raksasa kemono di hati liar?

Terdapat 21 Kemono di Wild Hearts, dan mereka berkisar dalam kesukaran ketika pemain maju, dengan penarafan bintang untuk masing -masing.

Inilah senarai penuh Kerono di Wild Hearts.

Semua Kemono di Hati Liar

Laman rasmi EA mendedahkan Kerono berikut – lihat deskripsi mereka di bawah.

Golden Tempest

Hati liar kemono tempest keemasan

“Jauh di utara, dikatakan ada tempat misteri yang dikenali sebagai Laut Emas, di mana pasir terbentang ke ufuk di setiap arah. Sebenarnya, ini adalah wilayah Aragane, atau Golden Tempest, di mana orang bodoh mencari emas, tidak pernah kembali. Ya, binatang ini adalah perwujudan angin, yang meniup beberapa kekayaan dan yang lain hingga mati.”

Ragetail

Hati liar ragetail kemono

“Binatang berbahaya yang akan menyerang kemono atau manusia yang lebih kecil tanpa diskriminasi. Hanayadoshi, atau Ragetail, adalah pemakan yang luar biasa dan lapar secara kekal walaupun memakan sejumlah besar makanan berbanding saiznya. Ini mungkin disebabkan oleh pemakanan yang dialihkan oleh pertumbuhan seperti buah-buahan di hujung ekornya. Ia cenderung mengabaikan segala -galanya ketika sedang mengejar makanan, tetapi jika marah, ia akan meninggalkan mengejar dan menyerang.”

Sapscourge

Hearts Wild Sapscourge Kemon

“Kohakunushi, atau sapscourge, menghasilkan bahan yang sangat mirip dengan debunga dan sap dari kulitnya yang berkerut dan bulu shaggy, yang kedua -duanya mempunyai penampilan yang jelas berkayu. Walau bagaimanapun, Kerono kelihatan tidak dilengkapi untuk menangani fisiologi sendiri, bersin di debunga itu dan secara tidak sengaja menutup mangsa dalam masa sap dari masa ke masa, sebelum cuba membasuhnya.”

Kingtusk

Kingtusk Hearts Kingtusk liar

“Yang terbesar dan paling menakutkan Kermono yang cenderung muncul di sekitar penempatan manusia, Yama’ugachi telah mengembangkan banyak mata sehingga mangsa tidak dapat tergelincir -walaupun ia cenderung untuk menyimpan sebahagian besar dari mereka ditutup, bergantung pada rasa bau. Sekiranya ada sesuatu yang menyerang wilayahnya, bagaimanapun, babi gergasi membuka mata dengan kilat, mengirimkan pandangan menacing ke setiap arah. Gigi besar, seperti batang yang memperolehnya nama “Kingtusk” boleh, dan akan, merobek hampir apa sahaja.”

Kingtusk adalah kemono yang sukar untuk bertarung Hati liar. Inilah panduan kami untuk mengatasinya.

Lavaback

Hati liar lavaback kemono

“Tanya sekumpulan pemburu apa yang paling ditakuti oleh Kemono, dan jawapannya akan banyak dan bervariasi. Tetapi tanyakan apa yang kemono yang paling menjijikkan, dan sambutannya hampir sebulat suara: Jigokuzaru, atau Lavaback. Ia licik, penggunaannya yang tidak sopan terhadap badan gunung berapi, dan cara kadang -kadang kelihatannya mengejek manusia telah memperolehnya sebagai reputasi suram.”

Deathstalker

Hati liar kematian kemono

“Dari setiap inci bentuknya yang rapi, Rasetsu, atau Deathstalker, memancarkan sejuk berais tanpa henti. Di mana tidak ada air yang mengagumkan tanah, Kermono ini dapat menimbulkan ketulan gergasi ais, dari mana ia mewujudkan penandaan yang indah di wilayahnya, yang dikenali sebagai pemburu sebagai “icecastles.”Ia memburu dalam pek apabila perlu, menurunkan mangsa dengan kelajuan yang menakutkan. Tetapi ia mempunyai kekuatan yang sama menakutkan, terlalu jelas dalam pertempuran satu-satu dengan Kemono lain. Ya, lama sudah binatang ini menjadi pemburu.”

Amaterasu

Hati liar amaterasu kemono

“Dengan sayapnya yang luas, terang, bulu yang direndam matahari, dan penerbangan megah, Amaterasu telah menangkap imaginasi selama berabad-abad. . Namun untuk beberapa sebab yang misteri, semua tempat di mana ia telah dihormati -dari dusun kecil ke negara yang luas -kelihatannya tergesa -gesa ke dalam kehancuran, dan tidak ada rekod yang tetap untuk memberitahu lebih banyak kemono suci.”

Goldshard

Hearts liar Goldshard Kemon

“Banyak Kerono mempamerkan tingkah laku idiosyncratic, tetapi dari Koganebari, atau Goldshard, mempunyai sentuhan lucu. Walaupun badannya ditutup dengan duri pelindung yang sangat sukar, ketika binatang bintik mangsa, ia mengeluarkan duri sebagai projektil untuk melampaui sasarannya. Ia dapat dilihat terlalu jauh, bagaimanapun, kadang -kadang kehilangan semua duri dan kemudian berlari dengan panik buta dengan kulit yang benar -benar telanjang.”

Spineglider

Hati liar spineglider kemono

“Kemono terbang yang cepat menghasilkan batu dari cecair yang dirembeskan, yang menguatkan jisim mineral yang keras. Wilayahnya mudah dikenal pasti oleh jisim yang tidak senonoh dari tiang batu yang mengelilinginya, yang mempunyai persamaan yang luar biasa dengan stalagmites. . Ia akan merayap dengan senyap dari bayang -bayang tiang batu yang berbatu pada apa sahaja yang dianggapnya sebagai ancaman.”

Hati liar kemono earthbreaker

. Di bawah berat bingkai besarnya, jauh lebih besar daripada mana -mana kemono lain, landskap berderetan dan mengerang. Legenda mengatakan bahawa ketika dunia dicipta, tanah itu rata seperti lautan, sehingga Kunin’arashi, atau Earthbreakers, berarak jauh dan luas, mengukir lembah dan memaksa puncak besar tinggi ke langit.”

Dreadclaw

Hati liar Dreadclaw Kemon

. Sebenarnya, jeritan Himetosaka, atau Dreadclaw, Traverses Hill dan Dale, yang akan didengar oleh penduduk kampung jauh. Walaupun di julat itu, DIN boleh memusnahkan rumah ladang lama -cukup untuk mahu memburu binatang itu.”

Gritdog

Hati liar gritdog kemono

“The Sunatsuzumi, atau Gritdog, dilengkapi dengan lodestones magnet secara semulajadi, di mana ia mengawal medan magnet yang kompleks untuk memanipulasi Ironsand menjadi bentuk yang ingin tahu yang ditemui di seluruh wilayahnya. Struktur seperti ini, hampir seperti karakuri memberikan gambaran yang mengasyikkan ke dalam kecerdasan binatang itu.”

Fumebeak

Hati liar fumebeak kemono

“Kuromatoi, atau fumebeak, adalah burung suram yang mandi mangsa dalam miasma toksik dan cerdik
cukup untuk memilih dan menargetkan yang lemah. Walau bagaimanapun, nampaknya ia tidak kebal terhadapnya sendiri
Pelepasan yang merosakkan, kadang -kadang muncul untuk meratap dan menafikan kesakitan. Banyak kemono menakluki mereka
Persekitaran dengan belajar memerintah kuasa alam, tetapi dalam kes ini, nampaknya alam semula jadi masih mempunyai kelebihan.”

Emberplume

Hati liar emberplume Kemon

“Kemono legenda yang dilahirkan dari api dan dipelihara oleh api, shiranui, atau emberplume, dikatakan hujan batu
dari habitat gunung berapi jauh di barat di mana ia hangus ke abu. Sesetengahnya mengakui api membersihkan kejahatan, dan memuliakan burung sebagai paragon eksorsisme, sementara yang lain mendakwa ia adalah penghancuran kemusnahan yang akan mengubah ladang untuk api, stok ke cinder, dan kediaman ke debu.”

Naga Celestial

Bos terakhir Wild Hearts, Naga Celestial terletak di bahagian atas Gunung Suci, dan bergerak antara elektrik, liar, api, bumi dan serangan musim sejuk dan sifat unsur – menjadikannya unik di antara senarai Kontra Hearts Wild.

Hati liar DLC kemono

Murakumo

Hati liar murakumo kemono

Murakamo tiba pada 6 April, dan merupakan Kerono-jenis Fox yang dapat memanipulasi kelopak ke dalam senjata. Seperti catatan blog:

“Pelabuhan Kerdil Kerumil ini adalah ancaman yang nyata. Ia kursus melalui udara di platform yang diperbuat daripada bunga sakura. Yang seterusnya, membuat serangan balas rumit. Ketika marah, binatang vulpine melepaskan angin puting beliung yang dapat menyebabkan anda tidak sedarkan diri. Pemburu bijak untuk menggunakan karakuri atas berputar untuk melawan binatang itu.”

Semaknya dalam tindakan di bawah:

Deathhaze Gloombeak

Deathhaze Gloombeak Wild Hearts Kemon

Gloombeak Deathhaze menyertai Hati liar Senarai Kemono pada 20 April, dan boleh didapati di Akikure Canyon.

Membunuh Deathhaze Gloombeak Anugerah Pemain Tajuk Deathhaze Exorciser, dan jimatya menawarkan kemahiran yang dipanggil Kejutan Toksik.

Variasi kemono di hati liar

Kerono berikut di hati liar menawarkan kebolehan dan serangan baru, selalunya dengan pertalian elemen yang berbeza dari versi asas mereka.

 • Sporetail (varian ragetail)
 • Icetusk (varian Kingtusk)
 • Cobalt Lavaback (varian Lavaback)
 • Ripclaw (varian dreadclaw)
 • Onyxshard (varian Goldshard)
 • Venomglider (varian spineglider)
 • PearlBeak (varian Fumebeak)
 • Alpha Sapscourge (varian sapscourge)
 • Venomglider Alpha (varian venomglider)

Untuk lebih lanjut Hati liar, Pastikan anda menyemak semua yang kita tahu mengenai crossplay dan silang-proses, dan setiap alat Karakuri dalam permainan.

Raksasa hati liar, asal -usul dan tradisi dijelaskan

Liar Hearts Monsters Kemon: Sebuah Kemono dapat dilihat

Sekiranya Wild Hearts berada di mata anda sejak diumumkan, anda mungkin tertanya -tanya apa yang akan anda berjuang ketika anda melompat masuk. Nah, di sini kita akan bercakap mengenai semua yang diturunkan Monster Hearts Wild bahawa anda akan bertarung.

The Kemon In Wild Hearts berbeza dari permainan yang sama kerana mereka sering diselitkan dengan padang gurun, seperti tumbuh -tumbuhan, sap, dan elemen semula jadi yang lain. Tetapi, itu tidak bermakna mereka bukan ancaman kerana mereka benar -benar boleh menghancurkan anda walaupun anda menggunakan beberapa senjata liar teratas.

Monster Hati Liar Dijelaskan

Monster Hearts Wild adalah binatang gergasi yang telah menjalani evolusi unik yang menyatu dengan alam semula jadi. Mempunyai kuasa yang menyerupai cuaca, persekitaran, flora, dan banyak lagi mereka menggunakan kuasa dan kekuatan ini untuk menyerang musuh mereka. Kuasa ini juga membolehkan mereka mengubah suai persekitaran mereka.

Thumbnail YouTube

Berapa banyak raksasa di hati liar?

Terdapat 21 raksasa atau kemono di hati liar. Ini semua berpintal mengambil hidupan liar. Dari Ragetail Sederhana, yang kelihatan seperti tetikus ke lavaback gergasi atau Earthbreaker, terdapat pelbagai jenis raksasa yang masing -masing membawa serangan mereka ke meja.

Thumbnail YouTube

Yang merangkumi semua raksasa hati liar yang telah diturunkan setakat ini. Pastikan anda mengetahui bagaimana anda boleh membunuh mereka dan lebih cepat dengan menggunakan lubang naga hati liar.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Hati Liar: Semua 21 raksasa dan ciri -ciri mereka sepintas lalu

Hati Liar: Semua 21 Binatang

Berpandu

Menurut pernyataan rasmi, The Wild Hearts Alternatif Monster Hunter telah dilancarkan dengan sejumlah 21 Kemon yang boleh diburu. Rupa -rupanya, semuanya tergolong dalam kaliber yang lebih besar atau besar; Anda boleh mengetahui siapa yang anda hadapi dalam gambaran berikut.

Adakah hanya ada 10 binatang besar? Sorotan pesaing pemburu raksasa Wild Hearts, tentu saja, Kerono yang boleh diburu, sebagai tambahan kepada teknologi Karakuri yang inovatif. Pada mulanya, sepertinya terdapat hanya 10 daripadanya, namun, kini sudah pasti bahawa sebenarnya terdapat 21 makhluk besar yang berkeliaran di dunia fantasi timur jauh.

Dan mereka bukan sahaja meninggalkan kesan abadi terima kasih kepada reka bentuk imajinatif, tetapi soundtrack yang sangat baik juga tahu bagaimana untuk membombardir secara memburu mangsa. Tetapi haiwan mana yang menjadi pemburu raksasa yang benar -benar berminat di sini? Kami menyiasat soalan ini dan dapat mengumpulkan banyak maklumat.

Lebih banyak mengenai topik ini ::

 • Hati liar: Tetapan prestasi PC terbaik untuk 20% lebih banyak fps
 • Hati Liar: Anda pasti harus menggunakan senjata ini pada mulanya
 • Hati Liar: Cara Mengalahkan Kingtusk di Klon Monster Hunter

Ini adalah 21 raksasa dari hati liar

Amaterasu

Amaterasu telah lama disembah sebagai dewa. Dengan “bulu yang berseri-seri, berkerut,” burung seperti burung helang adalah pemandangan megah perkadaran raksasa. Dan seolah -olah ini tidak mencukupi untuk membakar imaginasi orang, Amaterasu juga dikelilingi oleh misteri gelap. Dikatakan bahawa semua tempat di mana dia disembah dengan cepat ditakdirkan – dan dengan mereka semua rekod tentang kemono suci selalu hilang. Serangan Ametaru diketahui sangat dahsyat, tetapi ketika dia menyerap benang langit burung dikatakan sebagai peluang bagi pemburu menyerang.

Hati Liar: Alle Monster - Amaterasu

Ragetail

Ragetai adalah tikus gergasi dengan mata merah yang bercahaya dan kelab ekor yang besar. Kemono ini dianggap tidak dapat dipuaskan dan sentiasa lapar, jadi ia menyerang bukan sahaja manusia tetapi juga raksasa yang lebih kecil. Dorongan untuk selalu memakan sejumlah besar makanan mungkin berpunca dari fakta bahawa banyak tenaga “membentuk hasil seperti buah-buahan di hujung ekornya.”Nota: ekor bunga yang menjengkelkan terus membengkak, meningkatkan julat dan kekuatannya.

Hati Liar: Alle Monster - Blütenschwänzchen

Varian: Sporenschwänzchen

Versi atom ragetail, tetapi lebih -lebih lagi pergaduhan dengan sokongan muda.

Hati Liar: Alle Monster - Sporenschwänzchen

Donnermarder

Donnermarder dikatakan sangat pintar, kerana ia dapat “mengawal medan magnet kompleks dan bentuk pasir besi menjadi bentuk yang aneh” dengan cara magnet semulajadi badannya. Struktur seperti Caracuri seperti ini didapati secara eksklusif di wilayah tikus besar. Sama seperti Glider Emerald sangat mendapat manfaat dari tiang batu tinggi dalam pertempuran, Donnermarder hampir tidak berdaya tanpa bekalan pasir besi.

Hati Liar: Alle Monster - Donnermader

Düsterschnabel

Burung seperti burung gagak yang dianggap sebagai makhluk yang mengerikan kerana ia menyelubungi mangsa dengan miasma beracun dan, lebih-lebih lagi, hanya menyerang haiwan yang lebih lemah. Sebaliknya, dia nampaknya tidak kebal terhadap rembesannya sendiri, kerana kadang -kadang dia merenung sendiri. Walau bagaimanapun, swoopnya yang kerap menjadikannya lawan yang kuat.

Hati Liar: Alle Monster - Düsterschnabel

Varian: Perlmuttschnabel

Sebagai Düsterschnabel, mereka serupa dengan Beak Dusky, tetapi diberi diet makanan laut terutamanya oleh ibu bapa mereka, yang menyebabkan mereka berkembang menjadi paruh mutiara. Mereka mempunyai rasuk cahaya yang membutakan yang kuat, yang lebih baik dielakkan.

Hati Liar: Alle Monster - Perlmuttschnabel

Earthbreaker

Memburu raksasa pergunungan tidak semestinya dalam senarai kehendak semua orang. Tetapi dengan pemecah tanah, hanya raksasa yang ada di dalam hati liar. Apa yang anda tidak semestinya melihat pada pandangan pertama adalah bahawa gergasi batu adalah beruang. Dikatakan dapat memecahkan bumi di dua dan menelan seluruh gunung. Menurut legenda, ia adalah pembahagi bumi yang menggali lembah ke bumi yang pernah rata “dan memandu puncak jauh ke langit.”Salah satu legenda yang lebih dipercayai, lihat gambar di bawah.

Hati Liar: Alle Monster - Erdspalter

Federkralle

Mereka yang suka roosters mungkin mengubah fikiran mereka, sekurang -kurangnya berkenaan dengan Rooster Kemon Federkralle yang agresif. Lagipun, apabila haiwan ini gagak, jeritan yang menjerit membuat daun jatuh dari pokok. Panggilannya bergema di atas “gunung dan lembah dan boleh didengar walaupun di kampung jauh.”Lebih buruk lagi, bising itu mampu memusnahkan walaupun rumah ladang ramshackle. Di pertempuran, sebaliknya, cakar berbulu menggunakan kuasa menendangnya yang hebat.

Hati Liar: Alle Monster - Federkralle

Varian: Hakenkralle

. Di samping itu, asap ini boleh menyebabkan keletihan.

Hati Liar: Alle Monster - Hakenkralle

Kingtusk

Kingtusks adalah – bertentangan dengan nama lucu mereka – Kermono yang paling menakutkan pernah menghantui penempatan manusia. Mereka dikatakan mempunyai banyak mata, tetapi mereka menyimpan sebahagian besar daripada mereka ditutup. Sekurang -kurangnya sehingga seseorang atau sesuatu berani memasuki wilayah mereka. Perjuangan melawan babi hutan kayu benar-benar memerlukan teknik Karakuri, kerana mereka “menghancurkan segala-galanya” dengan gading “pokok batang” mereka dan badan besar mereka. Kami dapat mengesahkan ini dari pengalaman kami sendiri, kerana pembunuh pokok grunting benar -benar tidak memudahkan kami menulis panduan tempur ini.

Hati Liar: Alle Monster - Floragrunzer

Varian: Icetusk

Tidak seperti Kingtusk, nafas Icetusk meliputi tanah dengan permafrost. Oleh itu, ancaman tambahan adalah persekitaran yang bermusuhan yang dicipta oleh raksasa ini.

Hati Liar: Alle Monster - Eisgrunzer

Deathstalker

Mengapa Deathstalker dibuktikan “bentuk yang lancar” oleh penciptanya adalah dipersoalkan. Walau bagaimanapun, setiap sentimeternya memancarkan sejuk yang sejuk, bagaimanapun, sudah dapat mengangguk berdasarkan gambar di bawah. Di tempat-tempat di mana tidak ada air, kemono ini dapat memanggil ketulan besar ais yang menandakan wilayahnya (yang dipanggil istana ais). Kekuatan pertempuran Deathstalker dikatakan sangat jelas dalam konfrontasi dengan Kemono lain. Walau bagaimanapun, idea bahawa haiwan besar ini kadang -kadang memburu dalam pek sangat menakutkan. Sama dengan Golden Tempest, Deathstalker juga boleh memanggil angin, tetapi ini lebih banyak digunakan untuk membina perisai pelindung berais.

Hati Liar: Alle Monster - Frostgrim

Glutfeder

Kemono legenda yang dilahirkan dalam api. Ia mungkin berasal dari kawasan gunung berapi di barat, di mana ia dikatakan telah membakar segala -galanya ke abu. “Ada yang percaya api Glutfeder akan memadamkan kejahatan dan menghormati burung sebagai lambang perjuangan melawan kejahatan, sementara yang lain melihatnya sebagai kemusnahan kemusnahan, mengubah ladang ke laut api, semuanya memiliki abu, dan rumah masuk Perhatian Debu “, Kemon ini mempunyai letupan dan serangan api yang kuat.

Hati Liar: Alle Monster - Glutfeder

Goldstachel

Walaupun penampilannya yang mengagumkan, Goldstachel seperti landak juga dianggap sebagai kontemporari yang menggembirakan. Ini kerana landak gergasi membakar duri yang sangat keras, pelindung di mangsa dan kadang -kadang melampau. Dalam erti kata lain, ia sering secara tidak sengaja menembak semua duri, “yang meninggalkannya terdedah dan berlari dalam panik”. Walau bagaimanapun, apabila kemono ini marah, pancangnya tumbuh semula dengan cepat. Itu buruk bagi pemburu raksasa, yang sepatutnya mencari perlindungan yang baik.

Hati Liar: Alle Monster - Goldstachel

Varian: Onyxstachel

Mempunyai ciri yang sama seperti Goldstachel, tetapi juga memanggil batu besar dari tanah.

Hati Liar: Alle Monster - Onyxstachel

Golden Tempest

Di Dunia Hati Liar, ada yang dikatakan sebagai tempat misteri di utara jauh, yang tidak dipanggil laut emas untuk apa -apa, kerana di sinilah orang bodoh ditarik untuk mencari emas. Orang bodoh kerana dikatakan sebagai wilayah Golden Tempest, harimau yang bersenjata dan berkhayal pada harimau. Dikatakan sebagai perwujudan angin, “membawa kekayaan kepada beberapa dan kematian kepada orang lain.”Makhluk yang ajaib, jadi untuk bercakap, Golden Tempest mampu memanggil angin badai berat yang menjadi lebih berat yang anda menjadikannya. Sekurang -kurangnya ada kemungkinan untuk mengambil perlindungan dari daya angin ini.

Hati Liar: Alle Monster - Goldsturm

Lavaback

Wild Hearts juga menjadi rumah kepada salib antara akar gergasi dan gorila, dengan keupayaan untuk melemparkan “batu lebur di atas kawasan yang besar”. Di samping itu, The Monkey Kemon menggunakan “lengan panjangnya untuk serangan cepat”. Atas sebab apa pun, semua ini memperoleh reputasi Lavaback di kalangan pemburu kerana menjadi yang paling menjijikkan dari semua Kemono. Ini juga dikatakan disebabkan oleh cara binatang itu kadang -kadang kelihatan menatap manusia. Apabila anda menemui lavaback, anda harus mengawasi tanah di bawah anda, kerana mangsa anda juga mampu merobek bumi.

Hati Liar: Alle Monster - Lavarücken

Varian: Glutlavarücken

Hati Liar: Alle Monster - Glutlavarücken

Nama yang tidak sesuai tidak mencadangkannya, tetapi ini adalah rakan sejawat yang berais untuk Lavaback.

Spineglider

Adakah anda pernah melihat lalat domba? Tidakkah anda? Kemudian spineglider menawarkan anda peluang untuk melakukannya, sekurang -kurangnya sedikit. Kemunculan Kerono terbang ini mengingatkan haiwan ragut yang berbulu, tetapi ia secara agresif mempertahankan wilayahnya. Wilayahnya ditandai dengan koleksi tiang batu liar, mengingatkan stalagmit. Daripada ini, Glider Emerald “diam -diam menurun dari bayang -bayang pada apa sahaja yang dianggap sebagai ancaman.”Oleh kerana makhluk ini agak bergantung pada tiang batu yang ereksi; Ia berbuat demikian melalui rembesan pengerasan yang cepat, dengan cara ini, adalah berguna untuk memusnahkan mereka dalam pertempuran.

Hati Liar: Alle Monster - Smaragdgleiter

Varian: Liliengleiter

Liliengleiter adalah saudara beracun spineglider. Berhati -hati dengan projektil dan lopak beracun!

Hati Liar: Alle Monster - Liliengleiter

Sapscourge

Satu lagi spesies Kerono yang tidak sengaja adalah sapscourge. Ia merembeskan bahan dari kulit seperti kulitnya yang menyerupai resin dan debunga. Walau bagaimanapun, makhluk pokok pelik nampaknya tidak dibuat secara fisiologi untuk ini, dan oleh itu ia dibuat untuk bersin oleh debunga sendiri. Oleh itu sapscourge “secara tidak sengaja meliputi mangsa lagi dan lagi dengan resin (…) sebelum clumsily cuba membersihkannya lagi”. Pemburu juga boleh mengalami ini pada badan mereka sendiri, yang boleh dipersembahkan sebagai hasil pengeboman debunga.

Hati Liar: Alle Monster - Zederngeißel

Youtube

Dengan memuatkan video, anda bersetuju dengan Dasar Privasi YouTube.
Ketahui lebih lanjut

Sentiasa menyahsekat YouTube

Mahu menyertai komuniti kami dan membincangkan hati liar? Kemudian jangan ragu untuk menyertai pelayan Discord kami atau lawati kami di Facebook. Kami berharap dapat melihat anda di sana!

Skor tinggi pertama Alex bermula pada tahun 1982, bagaimanapun, bukan pada C64 yang baru dikeluarkan, tetapi pada konsol Magnavox Odyssey 2 yang lebih tua (rakan sejawat ke Atari VCS 2600). Untuk dibimbing, beliau terutamanya menulis berita, panduan dan ulasan permainan; Selepas tarikh akhir editorial, dia biasanya meletakkan permainan studio indie setempat dari bait ke muzik.