Lencana Valorant: Apa itu dan Cara Membuatnya?, Apa itu lencana valorant dan bagaimana anda mendapatkannya?

Apa itu lencana valorant dan bagaimana anda mendapatkannya

Inilah caranya untuk mendapatkan lencana valorant anda:

Lencana Valorant: Apa itu dan Cara Membuatnya?

Permainan Riot memperkenalkan lencana valorant untuk pemain untuk memamerkan statistik mereka di media sosial.

Begini cara anda boleh membuatnya untuk diri sendiri.

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa setiap pemain Valorant akan merasakan keperluan untuk memamerkan statistik valorant mereka dan prestasi mereka pada ejen kegemaran mereka dalam permainan pada satu ketika. . Satu inisiatif sedemikian oleh Riot adalah lencana valorant, item kosmetik baru yang membolehkan pemain penyesuaian. Kemas kini ini untuk lencana Valorant akan membiarkan pemain dengan bangga memamerkan kdas mereka [membunuh/mati/membantu].

Kemas kini baru ini akan membolehkan pemain memilih ejen mereka suka dan pilih dari lebih daripada 25 kombinasi warna yang berbeza untuk menjadikan lencana valorant kelihatan sempurna. Lencana Valorant akan menyerlahkan setiap ejen yang dimainkan oleh pemain baru.

Cara membuat lencana valorant?

 • Menuju ke .
 • Log masuk ke akaun permainan rusuhan anda.
 • Selepas log masuk, klik pada butang “Buat Lencana Anda”.
 • . Dari senarai ini, anda perlu memilih ejen yang ingin anda paparkan di lencana valorant.
 • Anda boleh memilih skema warna untuk lencana anda setelah memilih ejen.
 • Sebaik sahaja anda telah memuktamadkan ejen dan tema warna, anda akan dapat berkongsi lencana valorant anda di sosial.

Pemain boleh membuat lencana seberapa banyak yang mereka mahukan. Walau bagaimanapun, anda mesti memainkan Valorant pada bulan lalu untuk mendapatkan tangan anda di lencana tersuai. Terutama, anda hanya boleh mendapatkan statistik untuk ejen yang anda jalankan secara aktif dalam permainan yang kompetitif. . Nyahtanda kotak itu untuk mempunyai ID Riot anda tersembunyi di lencana.

Statistik yang boleh anda paparkan pada lencana valorant adalah seperti berikut:

 • Ejen k/d
 • Kadar kemenangan ejen
 • Ketepatan Headshot

Sekiranya anda mencari statistik terperinci, mendalam, terdapat banyak laman web pihak ketiga yang akan memenuhi keperluan anda. Walau bagaimanapun, sila berhati -hati semasa memasukkan butiran akaun di laman web lain yang tidak dijalankan oleh permainan rusuhan. Sila ambil perhatian bahawa Riot tidak menggunakan mana-mana laman web pihak ketiga untuk penciptaan lencana ini.

! Membuat lencana di laman web adalah mudah dan tidak memakan masa. .

Apa itu lencana valorant dan bagaimana anda mendapatkannya?

Petanda

Pemain Valorant kini boleh melengkapkan ejen terbaik mereka dan K/D di akaun media sosial. Berikut adalah cara anda boleh membuat lencana valorant adat anda.

Selepas setiap perlawanan, Riot mencatatkan prestasi keseluruhan dan statistik anda dengan berani. Walau bagaimanapun, tidak ada cara mudah untuk mendapatkan penilaian rasmi pada setiap ejen dalam permainan selain laman web pihak ketiga. Sekarang, pemain boleh menyemak statistik masing -masing dan melengkapkan mereka pada rakan dan musuh mereka. Lencana Valorant adalah trend baru yang membolehkan pemain menggali lebih mendalam ke dalam sejarah permainan.

Lencana valorant unik untuk setiap pemain, dengan statistik mengenai ejen tertentu yang mereka mainkan secara teratur dalam 30 hari terakhir. .

Cara mendapatkan lencana valorant anda

. Walaupun anda boleh membuka kunci sebanyak 21 lencana, permainan hanya statistik untuk ejen yang anda telah aktif. Jadi, jika anda tidak bermain Sova dalam tempoh 30 hari, Valorant tidak akan memuatkan lencananya.

Lencana Valorant

 • Pergi ke Halaman Lencana Valorant Rasmi Riot
 • Klik Buat Lencana Anda
 • Log masuk dengan ID Valorant yang aktif
 • Klik pada Ikon Teruskan Merah
 • Pilih dan teruskan
 • Pilih warna kegemaran anda untuk sempadan
 • Klik pada Simpan dan Kongsi

Semasa proses penciptaan lencana, anda akan melihat pilihan untuk menyembunyikan ID Riot anda. Nyahtanda kotak itu untuk mempunyai ID Riot anda yang tersembunyi di lencana untuk menjaga identiti anda selamat. Permainan ini akan menghasilkan lencana baru yang berkilat, bersedia untuk dikongsi di seluruh sosial anda. Di samping itu, anda boleh membuat lebih banyak lencana pada ejen valorant kegemaran anda untuk melihat statistik dengan cara yang sejuk!

Gambaran keseluruhan semua pangkat dan lencana di Valorant

!

8 Apr 20
Panduan

Sui, pentadbir

Valorant pergi secara langsung. Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan akses beta tertutup, anda sudah dapat menikmati beberapa permainan kasual. Walaupun beta tertutup belum mempunyai kedudukan atau permainan yang kompetitif, kita sudah tahu semua pangkat valorant yang anda dapat memperoleh dan lencana untuk setiap bahagian peringkat.

Terdapat tujuh pangkat di Valorant: Upahan, askar, veteran, wira, legenda, mitos dan abadi. . Setiap pangkat dibahagikan kepada tiga bahagian seperti Mercenary 1, Mercenary 2, Mercenary 3 dan kemudian beralih ke Soldier 1, Soldier 2 dan sebagainya. Setiap satu daripada pangkat ini datang dengan lencana yang berbeza, yang dapat anda lihat pada gambar di bawah. . !

Penambahan pangkat di Valorant adalah peluang yang menarik untuk kemajuan. Valorant kelihatan seperti permainan yang hebat dan menarik tetapi setiap peminat tegar memerlukan cabaran dan rasa perkembangan untuk mengelakkan perkara menjadi basi. .

Untuk kemas kini lebih banyak valorant, pastikan anda mengikuti kami di Twitter!

Mengenai Valorant

Valorant adalah penembak orang pertama yang kompetitif yang menempatkan pemain dalam perlawanan lima verus. Pemain boleh memilih dari sembilan ejen, masing -masing dengan empat kebolehan unik. Permainan ini menggabungkan unsur-unsur dari permainan seperti Counter-Strike dengan Elemen dari Overwatch dan League of Legends. Hasilnya adalah permainan penembak yang hebat di mana kedua -dua penggunaan keupayaan yang sangat baik dan pintar diberi ganjaran.