League of Legends Star Guardian Kai’sa Skin mempunyai telur Paskah yang comel | PCGamesn, Beast-Kingdom USA | Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai SA

Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai SA

Julat ‘Dynamic 8Action Heroes’ yang sangat disusun kembali dengan bang cutesy, dengan pembebasan Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai’sa. Angka Tindakan Terkini Beast Kingdom menggabungkan 20 mata artikulasi untuk koleksi yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

League of Legends Star Guardian Kai’sa Skin mempunyai telur Paskah yang menggemaskan

League of Legends Lo, Star Guardian Kai'sa In Everything Waste On Music Video Fly di Skrin

Penjaga bintang ikonik League of Legends sudah kembali, tetapi kali ini mereka disertai dengan acara gaya bunga penuh semangat dan lagu tema yang melambung tinggi oleh Porter Robinson. Ternyata ada rujukan kepada penyanyi yang ditenun secara terang -terangan ke dalam emotes Star Guardian Kai, dan dia tidak tahu.

2022 adalah tahun Star Guardian, dengan beberapa wajah League of Legends yang paling terkenal yang disenaraikan untuk melawan duo Fiddlesticks dan Evelynn yang menakutkan.

Menampilkan banyak kulit baru dan acara cerita gaya bunga bunga yang membolehkan para pemain hidup cerita Star Guardian seperti tidak pernah sebelum ini, acara ini disertai dengan lagu tema baru oleh Porter Robinson berjudul Everything Going On On.

Soundtrack yang sempurna untuk membingkai pertempuran yang kompleks antara yang baik dan jahat, ternyata bintang penjaga bintang Kai’sa yang sangat didambakan mempunyai telur Paskah kecil yang licik yang memberi penghormatan kepada penyanyi itu – dan dia tidak tahu ia akan berada di sana.

Sebagai sebahagian daripada Emote Dance Kai’sa, pemain dapat mendengar suara tinggi yang menggema Robinson’s Everything berjalan pada vokal ketika dia dan temannya yang comel alur. Dikelilingi oleh Violet yang mendalam, bintang berputar, Emote adalah cara yang sempurna untuk menggabungkan lagu baru Star Guardian ke dalam permainan.

Dalam kisah Instagram 18 Julai, Robinson mendedahkan bahawa “tiada siapa yang memberitahu dia bahawa penghormatan kecil ini akan ditambah ke permainan. !”

?

Jika anda ingin menyelam ke acara baru dan mengambil kulit Kai’sa baru yang menakjubkan ini, pastikan anda menyemak gambaran penuh kami mengenai acara League of Legends Star Guardian di sini. Anda juga boleh menggunakan porofessor untuk membantu memastikan anda memenangi permainan dan menyimpan Essence Mythic untuk menggagalkan Kulit Guardian Star Presitge yang baru.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai’sa

Julat ‘Dynamic 8Action Heroes’ yang sangat disusun kembali dengan bang cutesy, dengan pembebasan Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai’sa. Angka Tindakan Terkini Beast Kingdom menggabungkan 20 mata artikulasi untuk koleksi yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

Di luar Pertempuran Summoner’s Rift, The World of League of Legends adalah dunia yang luas dari dunia alternatif dan alam semesta untuk diterokai. Salah satu contohnya ialah alam semesta Star Guardian, di mana pahlawan muda seperti Kai’sa dipilih oleh nasib untuk melindungi cahaya bintang -bintang.

Salah satu kapten pasukan Guardian bintang terbaru, Kai’sa adalah pemimpin kelahiran semula jadi dan pertahanan yang lemah. Tahun kedua dengan cinta yang berbeza untuk Peach Boba, dia memuja Star Guardians dan juga mereka. Walaupun dia mungkin berusaha terlalu keras, hatinya terbakar dengan keinginan untuk membantu orang lain, dan dia akan melakukan apa sahaja untuk melindungi dunia dari kegelapan.

Julat ‘Dynamic 8Action Heroes’ yang sangat disusun kembali dengan bang cutesy, dengan pembebasan Dah-068 League of Legends Star Guardian Kai’sa. Angka Tindakan Terkini Beast Kingdom menggabungkan 20 mata artikulasi untuk koleksi yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Satu set sculpts muka yang boleh diganti disertakan untuk memberi bintang penjaga Kai’sa dua penampilan yang berbeza bergantung pada moodnya! Star Guardian Kai’sa juga dilengkapi dengan meriam dua bahu, aksesori serangan plasma, dan medium ajaibnya yang pernah dipercayai dan boleh dipercayai, Ina!

! Perintahkan anda dari outlet Kerajaan Binatang Rasmi hari ini.

Termasuk aksesori:

  • Reka bentuk dah, dengan sekitar 20 mata artikulasi
  • Dua (2) pasang tangan yang boleh diganti (penumbuk, terbuka)
  • Meriam bahu dua (2) bahu
  • Ajaib akrab, ina
  • Pangkalan berjenama, dengan logo dan kurungan

  • Angka tindakan skala 1: 9
  • Pemodelan photorealistik
  • Aksesori dan peralatan yang banyak
  • Arca terperinci dan kategori lukisan
Maklumat lanjut

UPC 4711203452591
Pembungkusan Kotak warna, lepuh
Pengukuran produk Lebih kurang. Ketinggian 19 cm
Pengukuran pakej L16 x W7 x H23.8 cm
Tarikh pelepasan yang dijangkakan November 2023
Pengilang Kerajaan Binatang
Negara pembuatan China
Status produk