League of Legends Star Guardian, Kai SA menerima kemas kini selepas maklum balas PBE, Star Guardian Kai SA – Lolskinshop

Star Guardian Kai’sa League of Legends Skin

Berdasarkan maklum balas pemain, kami menambah sedikit lebih banyak oomph dan berkilau untuk membintangi VFXs Evolve Guardian Kai’sa.

Kemas kini Riot Kulit Guardian Bintang Kai’sa selepas maklum balas daripada penguji beta League of Legends

Setelah menerima maklum balas daripada penguji League of Legends PBE, Riot membuat sejumlah besar pengubahsuaian untuk membintangi Guardian Kai’sa sebelum pelancaran rasminya pada 14 Julai.

Seminggu yang lalu, Riot mendedahkan Star Guardian Kai’sa sebagai salah satu daripada enam kulit baru yang boleh dikatakan sebagai kulit yang paling popular di League of Legends. Sona, Fiddlesticks, Taliyah, Nila dan Ekko kebetulan menjadi lima juara yang lain.

Kai’sa sepatutnya mempunyai peranan besar dalam acara League of Legends Star Guardian 2022. Beberapa hari yang lalu, Riot melancarkan berita acara dengan penggoda gaya anime rasmi bertajuk Kembali ke Valoran City. Visual klip satu minit memaparkan tetapan sekolah tinggi bandar dan menampilkan kompilasi estetik adegan yang berbeza tanpa orang.

Penggoda berakhir dengan seorang gadis dengan rambut merah jambu yang memakai pakaian seragam sekolah dan loket penjaga bintang di lehernya. Dia tidak lain adalah Star Guardian Kai’sa, yang menunjukkan kepentingannya yang besar di Kota Valoran yang baru.

Star Guardian Kai’sa, bersama dengan lima yang lain, dilancarkan di League of Legends PBE oleh Riot on Jiot 22. .

Star Guardian Kai’sa Update Thread Maklum Balas

Modulasi VFX Star Guardian Kai’sa Skin telah dilakukan oleh Artis VFX Senior Riot, “Star Guardian Sirhaian.

Maklum balas League of Legends PBE mendorong Riot untuk membuat penyesuaian yang menonjol untuk membintangi Guardian Kai’sa

Di sini terdapat butiran Tweak untuk Star Guardian Kaisa.

Rigging/animasi

 • Menyesuaikan rambutnya untuk mengurangkan kekakuan.
 • Menyesuaikan lariannya untuk menjadi lebih melenting, putaran di pinggul, dan lebih banyak pergerakan kiri dan kanan.
 • Menambah animasi putaran ke rumahnya untuk benar -benar memberikan rasa Guardian bintang itu.
 • Penambahbaikan peralihan animasinya.
 • .
 • Animasi jenaka/ingat lebih digilap.

Kesan visual

 • Sg kai’sa sekarang mempunyai urutan transformasi kecil dalam ingatnya. Dia kini juga berubah menjadi bentuknya yang lebih cerah dan tetap berada di dalamnya selama beberapa saat selepas; berjaya mengingatkan semula ke pangkalan, melemparkannya (r), dan respawning
 • Kami menyesuaikan rebennya untuk menjadikannya lebih unik.
 • Menambah VFX tambahan untuk berkembangnya untuk membuat mereka berasa lebih berkuasa.
 • Aset buku lalinya akan ditunjukkan semasa dia (e) berkembang.

Star Guardian Sirhaian

Berdasarkan maklum balas pemain, kami menambah beberapa momen transformasi kecil untuk membintangi Guardian Kai’sa.

– Berjaya mengingatkan semula ke pangkalan
– Melemparkannya r
– Respawning

Star Guardian Sirhaian

!

Star Guardian Sirhaian

Berdasarkan maklum balas pemain, kami menambah sedikit lebih banyak oomph dan berkilau untuk membintangi VFXs Evolve Guardian Kai’sa.

Sama seperti momen transformasi yang lain yang telah kami tambah, dia akan terus lebih cerah selama beberapa saat selepas berkembang.

Star Guardian Sirhaian

! W yang berkembang akan menjadi lebih cerah dan lebih cerah!

Star Guardian Sirhaian

Berdasarkan maklum balas pemain, kami menambah beberapa gerakan halus dan bersinar ke reben Kai’sa yang berkembang ketika dia mengembangkannya E.

Kesan bunyi

 • Menyesuaikan hits untuk serangan asasnya dengan sedikit lebih tinggi berkilau.
 • Sama dengan Skins Guardian Star Sebelumnya, tema Star Guardian tahun ini juga akan dimainkan apabila dimuatkan ke dalam permainan.

Percikan

 • Seni percikannya telah menerima beberapa penyesuaian untuk menyelaraskan rupa wajah dengan gambaran lain.

Ikon

 • Ikonnya telah dikemas kini untuk mencerminkan bentuk wajah yang lebih dekat.

Riot mengucapkan terima kasih. Pasukan Dev memetik:

! Kami sentiasa menghargai pendengaran daripada anda semua jadi terima kasih kerana meluangkan masa untuk memberi kami pemikiran anda, terutamanya apabila mereka begitu jelas dan boleh dilakukan! Seperti yang telah kami lakukan untuk membuat penyesuaian berdasarkan maklum balas anda, kami ingin berkongsi beberapa konteks pada akhir kami mengenai perubahan yang telah kami buat, serta beberapa permintaan yang kami tidak dapat menampung.”

Mengikut jadual rusuhan, Star Guardian 2022 akan menjadi acara dua fasa dengan sebahagian daripada kulit yang dibebaskan dengan patch 12.13 dan selebihnya mengikuti patch 12.14.

Star Guardian Kai’sa League of Legends Skin

Kategori kulit legenda

Harga 1820 rp

Model model baru, tekstur dan animasi!

Zarah semua zarah dan animasi kemahiran baru!

Animasi Animasi Recall Baru!

! – Pemprosesan VO baru!

Tarikh Siaran 2022

Dijual ingame? Ya

LOL Meningkatkan Eloboostleague

Star Guardian Kai’sa

Perubahan kulit – Perubahan drastik kepada juara membawa fantasi ke kehidupan. . .

Pengenalan Kulit: Seorang pemimpin yang dilahirkan dengan kepala untuk taktik, Kai’sa mengambil tugasnya sebagai kapten yang sangat serius … mungkin terlalu banyak untuk kebaikannya sendiri. Namun, skuadnya menghormati perintahnya dan akan mengikutinya ke dalam misi yang paling berbahaya, di mana dia akan menggegarkan sasaran keutamaan dan menyemburkan selebihnya dengan muatan peluru berpandu bintang-bintang.

Cara mendapatkan kulit ini? .

Bernilai membeli? . Kami ingin menunjukkan bahawa pada pelayan persekitaran beta awam yang anda boleh pada bila -bila masa menguji kulit ini dalam tindakan. Sebaik sahaja anda mempunyai akses ke pelayan PBE, bebas untuk membeli dan menguji kulit dalam permainan. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda boleh membaca tentang pelayan PBE dan bagaimana untuk mendapatkan akses di sini.