League of Legends Setiap Kesalahan, Pelajaran: Siapa yang mengatakan ini?, ?

Setiap Kesilapan, Pelajaran ‘: Jawapan kepada Juara Misteri League of Legends hari ini

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai acara dan jawapan sebelumnya, klik di sini untuk mencari setiap misi yang diselesaikan.

League of Legends “Setiap Kesilapan, Pelajaran”: Siapa yang mengatakan ini?

Ditulis oleh Dave McAdam

Dihantar pada 16 Jan 2023 09:54

  • Perubahan Besar Akan Datang ke Laner Mid ini, Ketahui Lebih Lanjut Dalam Liga Legends Aurelion Sol Recederer kami.

?

Petikan -petikan yang telah muncul akhir -akhir ini adalah sebahagian daripada League of Legends Siri misi misteri misteri. Masing -masing agak mudah, anda ditugaskan bermain sebagai, atau pada pasukan yang sama seperti, juara tertentu. Satu -satunya petunjuk tentang siapa juara itu berada dalam tajuk misi, yang merangkumi sebut harga.

Untuk petikan “setiap kesilapan, pelajaran”, juara misteri yang dimaksudkan adalah Wukong. Raja monyet mitologi Cina.

  • Pernah menghadapi masalah untuk menghubungkan? Klik di sini untuk mengetahui cara membetulkan tidak dapat menyambung ke ralat giliran masuk dalam Liga Legends.

League of Legends “Setiap Kesalahan”: Cara Melengkapkan Misi

Sekarang anda tahu siapa juara misteri itu, anda mempunyai maklumat yang diperlukan untuk menyelesaikan misi. Terdapat beberapa cara untuk melakukannya, jadi jangan takut jika anda tidak dikenali dengan juara. Kaedah utama menyelesaikan misi adalah sama ada menyelesaikan perlawanan sebagai Wukong atau berada di pasukan yang sama sebagai pemain Wukong.

Jelas sekali, anda tidak mempunyai kawalan ke atas pilihan kedua itu, yang benar -benar wujud sehingga pemain yang tidak tahu petikan itu mempunyai peluang untuk menyelesaikan misi ketika dipasangkan dengan seseorang yang telah mengetahuinya. Untuk memastikan anda mendapatkannya, anda paling baik bermain perlawanan sebagai wukong sendiri. Syukurlah, jika anda tidak yakin dengan juara, anda boleh memainkan pertandingan co-op vs a.I. Dan itu akan menyelesaikan misi juga.

Itu untuk Liga Legends “Setiap Kesilapan, Pelajaran” Misteri Quote. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, lihat Rundown kami League of Legends Patch 13.1 nota patch.

‘Setiap Kesilapan, Pelajaran’: Jawapan kepada Juara Misteri League of Legends hari ini

Jungler

Dengan pelancaran musim 2023 di dalam League of Legends, Permainan Riot memperkenalkan satu set misi baru.

. . 10, misi baru telah ditambah Liga .

Walau bagaimanapun, juara dalam misi itu tidak digambarkan dengan tepat. Sebaliknya, pemain diberi satu petikan dari juara atau kulit mereka, dan mereka perlu mempamerkan pengetahuan mereka untuk meneka yang mana juara diperlukan dalam pasukan mereka untuk menyelesaikan pencarian.

. 24 untuk melengkapkan misi, dengan kemungkinan menyelesaikan pencarian dari hari -hari sebelumnya pada bila -bila masa dalam tempoh itu.

. . Kami telah mendapat anda dilindungi.

“Setiap Kesalahan, Pelajaran”: Ini adalah hari ini Liga Juara Misteri

Petikan yang diberikan kepada Liga . 15 adalah “setiap kesilapan, pelajaran.”Petikan ini berasal dari Raja Monyet, Wukong.

Jika anda bermain permainan sebagai Wukong atau dengan juara ini dalam pasukan anda, anda akan mendapat dada Hextech dan kunci sebagai ganjaran. Anda juga akan menerima Aatrox Champion Shard, yang sepatutnya menjadi jawapan kepada teka -teki esok.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai acara dan jawapan sebelumnya, klik di sini untuk mencari setiap misi yang diselesaikan.

. Mateusz sebelum ini bekerja untuk pelbagai cawangan dan syarikat bersebelahan permainan, termasuk ESL. League of Legends atau CS: Pergi? Dia mengasihi mereka berdua. Malah, dia tertanya -tanya permainan mana yang dia sukai setiap hari. Dia mahu pergi pro tahun lalu, tetapi di suatu tempat di sepanjang jalan yang diputuskan kewartawanan adalah pilihan yang lebih masuk akal -dan dia betul.

Lol setiap kesilapan yang dijelaskan oleh juara misteri pelajaran

Lol setiap kesilapan juara misteri pelajaran Riddle, kami telah mendapat anda. Riot telah memulakan musim League of Legends 2023 yang kuat, dengan satu set teka -teki harian semuanya berpusat di sekitar juara misteri tertentu, hanya mendedahkan apabila anda memikirkan petikan yang dilampirkan pada misi itu. Melengkapkan misi ini akan menjaringkan anda ganjaran, termasuk Hextech Chest, Champion Shards, dan Blue Essence.

. .

?

Setiap kesilapan, pelajaran. . Juara misteri itu bijak, itu pasti, jadi ia boleh menjadi salah satu pencipta dalam senarai?

Sebagai contoh, Viktor mungkin mempunyai sedikit suspek motif dalam mengejar ketuanan Hextech, tetapi jeniusnya tidak dapat ditandingi. Kit Heimerdinger dipenuhi dengan instrumen reka bentuknya sendiri, dari persenjataan balistiknya ke menara -menara – tetapi, tidak, ternyata kita mencari kecerdasan dan kerohanian, ketenangan bahawa kegagalan anda sendiri dapat menyebabkan pertumbuhan peribadi.

Lol setiap kesilapan juara misteri pelajaran adalah wukong. Murid Master Yi, dan seorang Guru sepenuhnya dengan haknya sendiri dari seni mempertahankan diri Wuju. .

LOL Misteri Juara: Setiap Kesilapan Pelajaran Wukong

Di sana anda mempunyai lol setiap kesilapan juara misteri pelajaran. Sekiranya anda bergelut dengan teka -teki lain dalam set misi ini, kami mempunyai penyelesaian juara misteri untuk saya tetapi saya tidak takut kegelapan dan apa yang terletak di luar jalan yang diselubungi. Dengan pertempuran baru, ia patut diperiksa seberapa banyak yang anda habiskan di League of Legends, jadi anda tidak terlalu mengasyikkan diri anda dalam mengejar kulit mitos.

. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.