League of Legends Season 2023: Ranking Split 1 Rewards, Timeline & More, League of Legends menduduki Ranking Musim 2023 Ganjaran dan Gambaran Keseluruhan – Gametyrant

League of Legends menduduki Reward

Ranking League of Legends Musim 13 bermula pada 11 Januari dan semua pangkat telah ditetapkan semula.

League of Legends Season 2023: Ranking Split 1 Ganjaran, Garis Masa & Lagi

Ranking League of Legends Musim 13 bermula pada 11 Januari dan semua pangkat telah ditetapkan semula.

Inilah yang perlu anda ketahui tentang cara mendapatkan mata perpecahan, ganjaran, dan banyak lagi.

Terdapat banyak perkara baru untuk ditemui dalam League of Legends Season 2023 kerana Riot Games telah memperkenalkan sistem dua pemisahan baru untuk disenaraikan, menjaga tren dengan permainan lain termasuk taktik TeamFight yang lain. Dengan musim ranking berpecah menjadi dua bahagian, pemain mempunyai peluang untuk mengesan kemajuan mereka dengan lebih baik dan juga akan mendapat lebih banyak ganjaran. Terutama, Split 1 dari League of Legends Season 2023 disenaraikan pada 11 Januari untuk kebanyakan wilayah. Perpecahan ini akan berlangsung sehingga musim panas dan perpecahan kedua akan bermula selepas musim panas, mendedahkan permainan rusuhan.

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Split 1 dari League of Legends Season 2023 dan ganjaran yang anda boleh dapatkan.

Peringkat Split 1: Bagaimana kedudukan anda akan menetapkan semula pertengahan tahun?

Kedua -dua perpecahan dalam League of Legends Season 2023 akan menetapkan semula peringkat di antara dan pemain akan diberi ganjaran untuk dipadankan. Ini adalah usaha untuk membawa Liga Legenda sehingga harapan moden dan untuk menangani titik sakit di sekitar tekanan mengelakkan kerosakan atau penurunan pada pertengahan tahun.

Apabila Split 2 dari musim peringkat bermula, tetapan semula tidak akan berat seperti pada bulan Januari, menjanjikan syarikat itu. . “Reset pertengahan tahun juga akan menjadi kurang penting jika pemain tidak bermain banyak permainan sejak Januari,“Tambah rusuhan.

Peringkat Split 2023 dijelaskan

Pemain akan mendapat mata perpecahan (SP) dengan menang semasa dua perpecahan. Dengan SP, pemain boleh mendapatkan tangan mereka pada ganjaran dalam permainan termasuk emotes, shards kulit, dan intipati biru dan oren, antara yang lain.

League of Legends 2023 Ranking Split 1 Ganjaran

Ganjaran 1 Split untuk peringkat dalam League of Legends Season 2023 adalah seperti berikut:

 • 10 SP: Dada Hextech
 • 120 SP: Kunci Hextech
 • 160 SP: Emote berpecah ranking 1
 • 200 SP: Kunci Hextech
 • 240 SP: K’Sante Champion Tetap
 • 280 SP: Dada Hextech
 • 320 SP: Ikon Summoner Ranking Split 1
 • 400 SP: Emote Misteri
 • 480 SP: Dada Hextech
 • 720 sp: 500 intipati oren
 • 800 SP: Dada Masterwork

Bagaimana anda akan mendapat SP dalam peringkat?

Pada 11 Januari (10 Januari untuk sesetengah wilayah), semua pangkat telah ditetapkan semula dan pemain perlu bermain di peringkat solo/duo atau menduduki tempat flex untuk diletakkan lagi. .

Selain daripada ganjaran yang berpecah, bermula dari tahun 2023, semua pemain, tanpa mengira pangkat mereka, layak untuk kulit yang menang. . .

Kulit Peringkat untuk Split 1 dapat diperolehi oleh pemain dari semua pangkat, tetapi jumlah titik perpecahan yang diperlukan bervariasi dengan pangkat: 80 mata untuk emas dan ke atas dan 1600 mata untuk perak dan di bawah. . Walau bagaimanapun, kulit akan diedarkan selepas akhir musim 2023 – Split 1.

League of Legends menduduki ranking musim 2023 dan gambaran keseluruhan

League of Legends Peringkat musim mengikuti jadual tahunan, biasanya bermula pada bulan Januari dan berakhir sekitar November. Walau bagaimanapun, setiap musim dibahagikan kepada dua pecahan, dengan yang pertama menendang awal tahun ini, dan yang kedua bermula pertengahan tahun. Berdasarkan trend masa lalu, adalah munasabah untuk meramalkan bahawa musim 2023 mungkin akan berakhir pada 15 November.

Bagaimana sistem ranking League of Legends 2023 berfungsi?

. Walau bagaimanapun, usaha musim anda sebelum ini tidak diabaikan. Anda boleh membina semula kedudukan anda di tangga dengan bermain sepuluh permainan penempatan.

Apakah ganjaran peringkat?

.

Bagaimana pecahan dan mata berpecah berfungsi?

Setiap musim dibahagikan kepada dua bahagian, di mana anda boleh mendapat mata perpecahan dengan bermain permainan peringkat. Musim 2023 Split One Rewards termasuk Hextech Chests, Keys, Maokai Emote yang menang, K’Sante Permanent, Ikon Maokai yang menang, Emote Misteri, 500 Orange Essence, Kapsul S1 Eternals Rawak, dan Dada Masterwork.

?

Preseason adalah fasa antara satu musim yang berakhir dan yang seterusnya bermula. Dalam tempoh ini, perubahan permainan utama biasanya diperkenalkan dan diselaraskan.

Bagaimana eloboostleague dapat membantu anda menjamin ganjaran?

Bagi pemain yang ingin menjamin ganjaran mereka tanpa mengisar, Eloboostleague menawarkan penyelesaian yang mudah. Dengan menggunakan perkhidmatan pemain yang mahir dan berpengalaman, Eloboostleague dapat meningkatkan pangkat akaun anda, dengan itu membolehkan anda menuntut lebih banyak ganjaran berprestij tanpa waktu biasa dan pelaburan usaha. . Anda boleh menggunakan perkhidmatan sedemikian untuk berusaha dan berkembang sebagai pemain.