League of Legends Patch 7..9 Ringkasan: Forum League of Legends (LOL) di Mobafire

Patch 7.

.

League of Legends Patch 7.9: 7 perkara yang perlu diketahui mengenai kemas kini midseason

Nota untuk Liga Legends Patch 7.9 telah dibebaskan, dan kemas kini midseason tahun ini membawa perubahan kepada hampir semua perkara. Seperti biasa, patch harus hidup pada hari Rabu pagi.

Kemas kini midseason sepatutnya memberi tumpuan kebanyakannya pada tangki tahun ini, bagaimanapun, kerana tangki mempunyai jangkauan yang jauh dan memberi kesan kepada setiap bahagian permainan, perubahan harus menyentuh lebih dari sekadar tangki untuk memastikan permainan seimbang.

Oleh itu, dengan semua perubahan ini bagaimana anda sepatutnya memahami patch besar ini? Nah, inilah lima perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda bermain permainan di Patch 7.9. .

1.

Bukan rahsia lagi bahawa beberapa Liga Tangki semakin lama di gigi – melihat anda Sejuani – dan yang lain, seperti Zac, selalu kelihatan seperti mereka adalah satu atau dua kebolehan dari menjadi juara hebat. Dengan itu, Riot mengambil matlamat untuk menetapkan kit beberapa dengan kemas kini midseason.

. Sejuani adalah satu -satunya juara yang mendapat kit baru. Sementara itu, Zac hanya benar -benar mendapat perubahan pada serangan regangannya (Q) dan dia dan Maokai kedua.

. Maklumat lanjut di laman web.

Catatan yang dikongsi oleh LeagueOflegends (@LeagueOflegends) pada 14 April 2017 pada 11:17 pagi PDT

. Item pertahanan berubah berlimpah

.9 memberi kita mereka yang berada di sekop.

Pertama sekali, terdapat item anti-mage baru yang dipanggil Helm Adaptive dan item pertempuran pasukan baru yang dipanggil Gargoyle Stoneplate. Barang -barang baru ini sesuai dengan perubahan pada item tangki lain yang patch ini yang mengurangkan kesihatan pada kebanyakan barang dan meningkatkan rintangan perisai dan sihir untuk memaksa tangki untuk memberi tumpuan kepada rintangan. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai mereka di sini.

. Penembak

. Malaikat Guardian juga telah ditukar sebagai item kerosakan serangan.

4.

Bukan rahsia lagi bahawa Rift Herald jarang bernilai mengambil kebanyakan permainan, jadi Riot mengambil objektif neutral permainan awal ke arah baru. Sekarang, apabila anda paling baik dalam pertarungan, anda boleh memanggilnya ke lorong untuk berjuang untuk anda dan menurunkan struktur musuh.

5. Barang sokongan sekarang mempunyai pencarian dengan ganjaran

.9 berharap dapat memberi mereka sesuatu untuk membuatnya dengan sistem pencarian baru yang dilampirkan pada item sokongan standard. Melengkapkan beberapa fungsi asas item akan memberi sokongan tahap percuma untuk duit syiling purba, perisai pasif untuk perisai relik dan peningkatan kelajuan pergerakan untuk kelebihan spellthief.

.

Barisan Kulit Bintang Gelap Mendapat Dua Ahli Patch ini dengan Kha’zix dan Orianna menyertai pangkat.

7.

Riot benar -benar masuk ke dalam semangat bintang gelap, bersama dengan kulit mod permainan berputar baru juga merupakan tema bintang gelap. Mod permainan akan menjadi 3v3 dan berlangsung di runtuhan kosmik, peta bertema bintang gelap baru.

Dalam aliran ini

Kemas kini Midseason League of Legends

  • Panduan ZAC Baru: Cara Bermain, Apa yang Harus Dibina Dan Apa Yang Berbeza
  • .9, yang mempunyai semua kemas kini tangki
  • League of Legends Patch 7.Senarai Perubahan 9 Midseason

.9 Ringkasan

Helo dan selamat datang ke Ringkasan Patch Mobafire – 7.9!

. Daripada banyak butiran dan ulasan, kami akan cuba untuk menutupi semua perubahan yang ketara dan meninggalkan anda dengan petua dan pautan untuk anda untuk mencari butiran mengenai apa -apa yang menarik minat anda.

Seperti biasa, sila lihat nota patch penuh untuk senarai penuh perubahan.

2800 emas (1000 resipi)

+ Perisai

– DMG kepada juara
– Jejari
– Jejari
– Kesihatan
+
+ Penyembuhan
– Sihir menahan
– Hp
+ Perisai
+ Keuntungan momentum
– Hp
+ Pengurangan dmg
+ Lambat %
– Tempoh perlahan
+ Kesihatan Regen

– Ambang kesihatan
+ Ap
– ENCIK

Kesihatan dikeluarkan
Jalan binaan baru

Dikerjakan semula
+
+
+
Kuasa keupayaan dikeluarkan
Jalan binaan baru
Dikerjakan semula
+ Kerosakan serangan
– Perisai
Magic Resist dikeluarkan
Pulihkan dengan HP asas 50%
+
Perisai berdasarkan bonus hp
Dikerjakan semula
+ Kesihatan Regen
Pengurangan DMG dikeluarkan
+
Kesihatan regen pasif
+100 kos +5 AD
+Kerosakan 15% ditangguhkan
+5 AD +5 AD -200 kos
-100 kos +
+10 Proc DMG
Jalan binaan baru
DMG di-hit dikeluarkan
+ Nisbah kerosakan bolt 15%

+ Kadar caj Proc
+
– Bonus minion dmg
+50 Kos

+Amp kerosakan 5%
-100 kos
-Pen Armor 10%
-6% Max Armor dicincang
-150 kos
-5 AD
-10s cooldown
Duit syiling purba dan peningkatannya mempunyai pasif dan pencarian baru. Kematian minion musuh yang berdekatan (yang anda tidak terpencil) berpeluang menjatuhkan emas atau duit syiling. Setelah mengumpul 650 emas, dapatkan titik kemahiran percuma (mencapai kemahiran maksimum pada tahap 17) dan takedown juara akan menjatuhkan duit syiling.
Perisai relik dan peningkatannya mempunyai usaha baru. Dapatkan 650 emas melalui rampasan perang dan diberikan perisai tetap yang regenerasi keluar dari pertempuran. Melaksanakan minions mempercepat penjanaan semula.
. Dapatkan 650 Emas melalui Pasif Tribute untuk Menaiktaraf ke Queen’s Tribute, yang memberikan pecahan kelajuan pergerakan atas penghormatan penghormatan. Frostfang , Tuntutan Frost Queen dan Eye of the Watchers juga menerima Nerfs untuk Mana Regen dan Buffs untuk Kekuatan Keupayaan mereka. Kelebihan spellthief dan Frostfang selama 6 saat dan bukannya 12, tetapi membunuh lebih banyak minions secara tambahan meningkatkan penguncian penghormatan daripada hanya menyegarkannya.

Rift Herald telah menerima beberapa perubahan permainan utama serta kemas kini visual. . . .

Terdapat banyak perubahan nombor untuk disatukan dengan kemas kini ini, jadi klik imej di atas untuk membaca butiran lengkap.

. Main sebagai Dark Star Thresh dalam perlawanan 3v3 pada runtuhan kosmik, peta baru dengan penyiar bintang gelap dan muzik baru yang menyejukkan.

  • Cangkuk atau flay menentang pemain dan jurang jurang ke lubang hitam di tengah peta untuk mendapatkan mata
  • Anda akan terbang lebih jauh lebih banyak kerosakan yang anda ambil, tetapi anda tidak boleh mati akibat kehilangan kesihatan
  • Pasukan pertama hingga 100 mata memenangi pusingan, dan pasukan pertama memenangi dua pusingan memenangi permainan