Last City Eliksni Quarter: Bagaimana Mencari Ia Di Destiny 2 – Player Assist | Panduan Permainan & Walkthroughs, Destiny 2 Panduan Acara dan Ganjaran Quarter Eliksni | Pcgamesn

Destiny 2 Eliksni Quarter Acara Panduan dan Ganjaran

Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai acara Komuniti Destiny 2 Eliksni Quarter Community.

Bandar Terakhir Eliksni Quarter: Cara Mencari Ia Di Takdir 2

Perkara sudah pasti berubah Takdir 2, Tidakkah mereka? Pada musim splicer, kini terdapat puak Eliksni (jatuh) yang sangat ramah dengan penjaga bahawa mereka sebenarnya berlindung di bandar terakhir. Anda dapat melihat rumah baru House of Light secara ringkas semasa peringkat awal misi pertama musim ini, tetapi selepas itu, anda mungkin keliru tentang bagaimana untuk mencapai Quarter Eliksni yang terakhir lagi. Jangan risau – kami mendapat anda dilindungi.

Bandar Terakhir Eliksni Quarter: Cara Mencari Ia Di Takdir 2

Cara Mencari Quarter Eliksni Terakhir

Anda mungkin menganggap lokasi baru ini berada di bawah menara di pengarah, kerana tempat itu juga di bandar terakhir, jadi mungkin menempatkan destinasi lain di kawasan yang sama. Malangnya, itu tidak betul. Bungie sebaliknya meletakkan ikon perjalanan pantas untuk suku kota terakhir Eliksni di bahagian Pengarah untuk Helm. Anda mesti menggerakkan kursor anda dan ke kiri pada skrin itu untuk melihatnya lebih baik.

Helm menjadi tumpuan sebagai hab yang menempatkan semua kandungan bermusim – jadi, perkara yang muncul semasa Takdir 2Musim -musim, maka berpotensi dapat hilang setelah pengembangan baru jatuh. Dalam konteks itu, meletakkan suku di sini masuk akal.

By the way – jika anda belum melakukannya, anda harus benar -benar pergi menyemak semua tradisi tersembunyi yang ditawarkan. Terdapat pelbagai item Eliksni yang anda boleh berinteraksi dengan yang akan memainkan rakaman suara yang ditinggalkan oleh Eido, anak perempuan Mithrax. Mereka sangat menarik, kerana mereka memberikan gambaran tentang apa yang telah dialami oleh bangsa asing ini dalam sejarahnya.

Begitulah cara anda mencari rumah baru House of Light di Takdir 2. Sekarang ada puak Eliksni bersekutu dalam permainan, perkara -perkara yang pasti akan menjadi sangat menarik. Mudah -mudahan kita dapat melakukan beberapa pertempuran bersama Mithrax dalam kandungan masa depan.

Destiny 2 Eliksni Quarter Acara Panduan dan Ganjaran

Destiny 2 Eliksni Quarter Event Guide and Rewards: Eido, eliksni, bercakap kepada The Guardian

The Destiny 2 Eliksni Quarter Event telah bermula sebagai acara komuniti terbaru, dan penjaga bekerja keras mengumpul duit syiling kapten untuk mendermakan kepada usaha pembersihan sekutu Eliksni mereka di Quarter Eliksni di bandar terakhir, dan memeriksa kawasan tersebut sebagai sebahagian daripada usaha yang disebut A Rising Tide Rising. Dengan 400 juta duit syiling diperlukan untuk menaik taraf sepenuhnya Kuarters Eliksni, Penjaga sudah mengisar untuk membuka kunci pelbagai peringkat acara – bersama -sama dengan ganjaran mereka.

Acara Komuniti dibina pada jalan cerita dalam permainan FPS yang bermula di Beyond Light, yang menyaksikan Eliksni yang berpindah berlindung di bandar terakhir dan, akhirnya, Eliksni Quarter. Musim Plunder adalah pengenalan pertama permainan ke kawasan peta ini, dan pemain dapat mencari jalan ke kuarters Eliksni dengan mengklik pada H H.E.L.M. di peta tujuan.

Penjaga mempunyai dua minggu untuk mengumpulkan harta karun dari aktiviti di sekitar sistem solar. Khazanah ini muncul dalam bentuk duit syiling Kapten, dan mendermakan duit syiling ini membantu labah -labah dengan penambahbaikan dan pemeliharaan sementara Misraaks dan Eido terus meneliti peninggalan Nazarec yang dikumpulkan oleh pemain semasa misi cerita musim lalu. Perhatikan bahawa acara ini terikat pada musim rampasan dan hanya tersedia untuk pemain yang telah membayar untuk kandungan bermusim.

Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai acara Komuniti Destiny 2 Eliksni Quarter Community.

Acara Quarter Eliksni: Penghantaran Duit syiling Kapten

Anda perlu mendapatkan duit syiling Kapten, dan ini boleh didapati di dada destinasi, sektor yang hilang, acara awam, dan aktiviti ketchcrash dan ekspedisi musim. Ini terpisah dari langkah -langkah pencarian yang digariskan dalam arus yang semakin meningkat.

Destiny 2 Eliksni Quarter Event Guide and Rewards: Pandangan atas ke bawah Eliksni Quarter

Di samping. Perhatikan bahawa pada pelancaran acara, pemain melaporkan bahawa mereka tidak menerima duit syiling kapten dari aktiviti senarai main, tetapi isu itu telah diselesaikan.

Memandangkan komuniti mencapai pencapaian acara, akan ada cara tambahan untuk mengumpul duit syiling Kapten dan menderma ke suku Eliksni. Anda boleh menyemaknya di bahagian matlamat komuniti di bawah.

Penjaga juga mempunyai trek ganjaran mereka sendiri untuk sumbangan peribadi mereka, termasuk lambang acara, bahan peningkatan senjata, dan shell hantu swashbuckler. Menyumbang kepada kolam komuniti juga akan memberikan ganjaran pemain dalam bentuk rampasan, seperti senjata deepsight dan lain -lain “ganjaran yang diperoleh masyarakat.”

Matlamat Komuniti Quarter Eliksni

Komuniti Destiny 2 akan membuka kunci ganjaran tertentu setelah mencapai pencapaian koleksi tertentu. Ini adalah seperti berikut:

 • Matlamat Komuniti I (40 juta syiling): Pembersihan – Membuka kunci keupayaan untuk mendermakan musim serpihan peta rampasan ke dada sumbangan.
 • Matlamat Komuniti II: The Ether Tank (80 juta syiling) – Membuka kunci keupayaan untuk mendermakan musim koordinat harta karun kepada Derma Derma.
 • Matlamat Komuniti III: Keselesaan (140 juta syiling) – Membuka kunci keupayaan untuk menderma bahan destinasi kepada derma dada.
 • Matlamat Komuniti IV: Rekrut (200 juta syiling) – Membuka kunci keupayaan untuk membeli kotak hadiah suku Eliksni ke Derma Dada.
 • Matlamat Komuniti v: Perumahan (260 juta syiling) – Membuka peluang untuk kotak hadiah Eliksni Quarter untuk jatuh dari aktiviti mogok.
 • Matlamat Komuniti VI: Taman (320 juta syiling) – Membuka peluang untuk kotak hadiah Eliksni Quarter untuk jatuh dari aktiviti Gambit.
 • Matlamat Komuniti VII: Town Square (400 juta syiling) – Membuka peluang untuk kotak hadiah eliksni suku tahun untuk jatuh dari aktiviti crucible.

Destiny 2 Eliksni Quarter Event Guide and Rewards: Pandangan terang Eliksni Quarter

Ganjaran Peribadi Quarter Eliksni

Pemain yang mengambil bahagian dalam acara ini juga akan mendapat ganjaran berdasarkan bilangan duit syiling kapten yang mereka sumbangkan kepada dana keseluruhan, sehingga 2400. Di bawah, anda akan menemui peristiwa harta karun peribadi dan ganjarannya yang sepadan.

 • 1 Treasure – Emblem, yang menganugerahkan duit syiling kapten bonus dari serangan, crucible, dan gambit apabila lambang dilengkapi
 • 300 Treasure – 5 Masterwork Core
 • 600 Treasure – 5 Modul Peningkatan
 • 1000 Treasure – Eliksni Quarter Gift Box (mungkin mengandungi senjata deepsight)
 • 1400 Treasure – Masterwork Prism
 • 1800 Treasure – Ascendant Shard
 • 2400 Treasure – Shell Ghost Swashbuckler Exotic

A Tide Rising and Triumph bermusim

Sebagai tambahan kepada matlamat komuniti dan ganjaran peribadi, usaha yang disebutkan di atas yang disebut A Rising Tide boleh diambil dari dada sumbangan di bandar terakhir. Pencarian melibatkan melawat setiap penambahbaikan suku Eliksni. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa langkah pencarian yang pemain hanya boleh maju apabila objektif komuniti yang sepadan dipenuhi, jadi jangan keliru jika anda terjebak kerana anda tidak dapat menyelesaikan objektif pencarian.

Destiny 2 Eliksni Quarter Event Guide and Rewards: Guardians mendekati Quarter Eliksni di bandar terakhir

Pemain yang ingin melengkapkan musim kejayaan ritual rampasan mesti mengambil bahagian dalam acara komuniti untuk memenuhi semua objektif bermusim. Sebagai tambahan kepada semua musim yang disenaraikan sebelum ini, kejayaan ritual rampasan, pemain juga harus memperoleh syiling kapten semasa musim rampasan, memperoleh setiap ganjaran peribadi dari acara itu, dan menyiasat setiap peningkatan suku Eliksni.
Destiny 2 Eliksni Quarter Activity Amaun Ganjaran

Sepanjang acara ini, aktiviti Destiny 2 yang berbeza menawarkan jumlah syiling Kapten yang berlainan sebagai ganjaran. Menurut Destiny Bulletin di Twitter, jumlah ganjaran adalah seperti pengikut.

 • King’s Fall Raid: 100 (Oryx)
 • Ketchcrash: 50
 • Ekspedisi: 50
 • Sektor yang Hilang: 14
 • Acara Awam: 10 (Heroic)
 • Destinasi Destinasi: 3
 • Dares of Eternity: 35 (tanpa pusingan bonus)
 • Dares of Eternity: ~ 56 (dengan pusingan bonus)

Destiny 2 Eliksni Quarter Event Guide and Rewards: Penjaga melihat di bas sekolah yang merosot di suku Eliksni

Pada masa kemas kini panduan ini, komuniti telah menaikkan kira -kira 288 juta duit syiling. Pada kadar ini, pemain mungkin akan membuka kunci semua penambahbaikan dalam masa beberapa hari.

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai acara Komuniti Destiny 2 Eliksni Quarter Community. Untuk Farm Captain’s Coins secepat mungkin, pastikan anda menyemak panduan kami ke Destiny Best 2 Warlock Builds, The Best Destiny 2 Hunter membina, dan Destiny Best 2 Titan membina untuk membina yang akan membantu anda dengan cepat mengisar melalui permainan aktiviti.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.