Las Almas Warzone 2 Peta: Tarikh Siaran Bocor, Pois & More – Charlie Intel, Warzone 2 Map Al Mazrah dan Semua Lokasi Poi | Blog Pantai Turtle

Warzone 2 peta al mazrah dan semua lokasi POI

The Marshlands pernah menjadi rumah River Diamond Luxury Resort yang bercita -cita tinggi pada abad ke -20. .

Logo Warzone 2 di hadapan Las Almas

Activision

Kebocoran telah mendedahkan bahawa Warzone 2 akan mendapat peta Battle Royale yang baru bersama MW3 yang dipanggil Las Almas, yang ditetapkan untuk menjadi perubahan dari Al Mazrah. Inilah segala yang kita tahu mengenai peta Warzone 2 Las Almas yang dikabarkan setakat ini, termasuk tarikh pelepasan yang bocor.

Sejak Warzone 2 tiba pada bulan November, pemain telah menghabiskan masa mereka di Al Mazrah, peta padang pasir yang menampilkan sejumlah peta cod 6v6 klasik sebagai pois. Pulau Ashika Resurgence dan Vondel ditambah kemudian, tetapi Al Mazrah kekal sebagai latar belakang untuk kedua -dua Battle Royale dan mod DMZ.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pada 11 Mei, kebocoran utama mendedahkan bahawa COD 2023 akan bertajuk Modern Warfare 3, tetapi ia juga memberi sedikit cahaya pada peta Warzone 2 baru yang dipanggil Las Almas. Baru -baru ini, pada 25 Julai, kebocoran mendedahkan butiran baru mengenai pergerakan dan reka bentuk peta Warzone yang dilaporkan seterusnya.

Inilah segala yang kita tahu setakat ini mengenai peta Warzone 2 Las Almas, dari bagaimana ia dapat melihat ke tarikh pelepasan yang bocor.

 • Warzone 2 Las Almas Tarikh Siaran Bocor
 • Peta Warzone 2 Las Almas dijelaskan
 • Warzone 2 las Almas Pois

Warzone 2 Las Almas Tarikh Siaran Bocor

Menurut kebocoran dari Insider Gaming, Las Almas Warzone 2 akan Pelancaran di Modern Warfare 3 Musim 1, yang dilaporkan akan berlangsung 5 Disember 2023. Ini hanya kurang dari sebulan selepas tarikh pelepasan MW3 yang dikatakan kebocoran itu adalah 10 November.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sudah tentu, ini semua berdasarkan maklumat bocor yang belum disahkan oleh pemaju sendiri, jadi ada kemungkinan bahawa jadual dapat berubah. Kami pasti akan mengemas kini bahagian ini dengan sebarang butiran sebaik sahaja ia diturunkan.

Peta Warzone 2 Las Almas dijelaskan

Peta Las Alamas di MW2

Peta Las Almas pertama kali dilihat dalam kempen MW2.

Kami mula -mula mendapat peta Las Almas Battle Royale untuk Warzone 2 semasa kempen Modern Warfare 2. Misi El Sin Nombre berlangsung di rantau Mexico Las Almas, dan pemain dengan cepat menemui peta kawasan yang terletak di atas meja.

Artikel berterusan selepas iklan

Ramai yang berspekulasi bahawa ia kelihatan seperti peta pertempuran royale yang sesuai dengan Warzone 2, dan kebocoran dari permainan orang dalam seolah-olah menyokong bahawa ia akan menjadi tindak lanjut kepada Al Mazrah.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Menurut metafora pencipta kandungan, peta Las Almas tidak akan termasuk kawasan bertingkat tinggi pusat, seperti kaldera Vanguard, dan sebaliknya akan mempunyai “banyak bangunan dan tempat menarik,” Sama seperti Verdansk, peta permainan yang paling disukai dan popular.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam kempen MW2, lokasi ini menampilkan banyak kawasan penduduk, bahagian pergunungan, dan juga sungai untuk membantu Traversal, dan menurut keterangan Pencipta, peta tidak akan diilhamkan oleh lokasi yang dipaparkan dalam kempen.

Walaupun diharapkan peta Las Almas dapat menggantikan Al Mazrah dalam Warzone, seperti kaldera melakukan Verdansk, tidak ada yang disahkan lagi, membolehkan kemungkinan kedua -dua peta itu dapat menjadi sebahagian dari putaran yang serupa dengan legenda apex.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Warzone 2 las Almas Pois

Oleh kerana Las Almas Warzone 2 belum diturunkan secara rasmi, kami tidak ada apa -apa POI atau lokasi yang ditetapkan untuk dipaparkan di peta. Walau bagaimanapun, seperti yang ditetapkan di rantau Mexico yang sama, selamat untuk mengandaikan bahawa Mercado las Almas Peta dari Modern Warfare 2 akan membentuk satu bahagian.

Berikutan kebocoran metafora, peta juga dapat menampilkan kedua -dua Call of Duty 4: Modern Warfare’s Countdown dan Peperangan Modern yang asal 3 Overwatch peta. Nampaknya pemaju akan memasukkan peta cod klasik seperti yang telah mereka lakukan sebelum ini dalam reka bentuk pertempuran mereka, jadi peminat boleh mengharapkan untuk melihat lokasi yang lebih biasa di sekitar Las Almas.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Itulah segala yang kita tahu mengenai Las Almas di Warzone setakat ini, kami pasti akan mengemas kini halaman ini sebaik sahaja kami mengetahui lebih lanjut.

Untuk lebih lanjut mengenai Warzone, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

Warzone 2 peta al mazrah dan semua lokasi POI

Warzone 2 peta al mazrah dan semua lokasi POI

Peta Call of Duty Warzone 2 akhirnya diturunkan dan kini mempunyai nama. Bersedia untuk dimatikan Al Mazrah.

Menjelang mendedahkannya, kami mendapat banyak maklumat mengenai peta Warzone 2 dari orang dalam industri yang boleh dipercayai Tom Henderson. Menulis mengenai Hard Guides, Henderson mendedahkan imej yang menunjukkan struktur umum peta Warzone 2 baru bersama -sama dengan pelbagai perkara baru yang menarik (POI) untuk permainan. Sebilangan besar ini ternyata mendapat wang.

Tetapi cukup mengenai tekaan, mari akhirnya mengesahkan lokasi peta Warzone 2, POI dan banyak lagi dengan beberapa maklumat rasmi yang dikongsi semasa Call of Duty Next Showcase.

Berita terkini

Sekiranya ada berita di hadapan persembahan, kami akan menjatuhkannya di sini.

15 September – Warzone 2 Map Al Mazrah Terungkap

Peta Call of Duty Warzone 2 Al Mazrah akhirnya diumumkan. Kami telah mengemas kini halaman ini dengan semua maklumat terkini, tetapi akan meninggalkan bahagian berita kami di sini untuk mengekalkan butiran/kebocoran yang lalu.

12 September – Call of Duty Next adalah minggu ini!

Pastikan anda tidak terlepas acara besar -besaran ini untuk berpotensi melihat pertama kami di Warzone 2!

10 September – Warzone 2 City Like ‘GTA’ Leaker Tuntutan

One Call of Duty Content Creator dan Leaker yang telah menjatuhkan banyak butiran lewat adalah metafora. Dalam satu contoh tertentu (seperti yang dilihat oleh metafora) menggambarkan POI bandar utama sebagai “sangat terperinci dan kelihatan hebat”, sebelum itu menunjukkan bahawa ia adalah jenis bandar yang anda mungkin harapkan untuk melihat dalam permainan GTA.

Seperti yang dibocorkan sebelum ini, peta Warzone 2 nampaknya akan menampilkan POI berdasarkan beberapa peta Call of Duty klasik, dengan Highrise dikhabarkan menjadi salah satu yang akan muncul. Metafora juga mencadangkan bahawa pemain akan dapat menyerang helikopter Highrise yang sebelum ini duduk di tengah -tengah peta multiplayer Highrise.

9 September – Gamespot mendedahkan

Kami sekarang kurang dari seminggu dari acara Call of Duty seterusnya!

Walau bagaimanapun, kami tidak akan terkejut melihat segala macam kebocoran dalam beberapa hari akan datang.

7 Ogos – Activision mengumumkan acara ‘Call of Duty Next’

Tandakan kalendar anda untuk 15 September.

Masa Depan Call of Duty akan diturunkan di Call of Duty: Seterusnya, Acara Pameran Francais.

Walaupun tidak disahkan, kami tidak akan terkejut untuk mendapatkan Wat Call of Duty Warzone 2 yang pertama!

Peta Warzone 2 – Al Mazrah

Peta baru dalam Call of Duty Warzone 2 adalah Al Mazrah.

Kawasan metropolitan yang besar ini memainkan peranan yang sama raksasa dalam alam semesta peperangan moden, yang dipaparkan dalam kempen dan sebahagian penting dari peristiwa -peristiwa yang mengikutinya.

Sama seperti dalam Call of Duty: Modern Warfare (2019), pertimbangkan Al Mazrah dan perkara utama yang menarik sebagai rumah baru anda untuk pelbagai misi: operasi khas empat pemain, pertempuran skuad 6v6, operasi perang darat, 150-pemain Battle Royales, dan banyak lagi.

Di samping itu, jika anda telah bermain Call of Duty untuk seketika, rumah baru ini mungkin lebih akrab daripada yang anda fikirkan. Mari kita lihat lokasi Warzone 2 POI.

All Warzone 2 Lokasi POI

Walaupun Activision tidak secara rasmi mengesahkan peta Warzone 2, pemecah yang boleh dipercayai Tom Henderson telah melaporkan bahawa peta Warzone 2 akan menampilkan 18 peta POI, yang disenaraikan tepat di bawah.

Berikut adalah senarai cepat semua lokasi POI Warzone 2:

 • Oasis
 • Kampung Taraq
 • Minyak Rohan
 • Quarry (Al Safwa Quarry)
 • Al Mazrah City
 • Hidroelektrik (zarqwa hidroelektrik)
 • Marshlands (Mawizeh Marshlands)
 • Gua (gua sattiq)
 • Balai Cerap (Balai Cerap Zaya)
 • Al tharim Pass
 • Kampung Ahkdar
 • Sa’id City
 • Port (port hafid)
 • Kampung Sawah
 • Perkuburan (El Samman Cemetery)
 • Sarift Bay
 • Al Bagra Fortress
 • Lapangan Terbang (Lapangan Terbang Al Malik)

Sekarang, kami tahu anda mungkin mahukan lebih banyak spesifik di setiap lokasi, jadi inilah sedikit lagi intel dan beberapa imej untuk menunjukkan kepada anda lebih dekat di Warzone 2.

Oasis

Beberapa kolam air tawar dan pokok palma menawarkan jeda dari padang pasir di luarnya. Perhatikan runtuhan kuno – Kawasan kecil ini pernah menjadi cara hidup dalam usia yang lalu.

Kampung Taraq

Serangan bersatu mengurangkan kampung ini sekali damai untuk berkarat dan runtuhan. Kawasan yang ketat di kawasan ini menjadikannya kondusif untuk pertempuran skuad kecil, terutama duels.

Minyak Rohan

Salah satu majikan terbesar di rantau ini, penapisan minyak Rohan diposisikan secara strategik berhampiran beberapa derricks petroleum tertua Adal. Perhatikan tempat tinggal di utara dan selatan kilang ini.

Quarry (Al Safwa Quarry)

Deposit besar batu kapur menjadikan kuari salah satu daripada tiga kawasan perindustrian terbesar di Al Mazrah, dengan hampir sedozen gudang dan beratus -ratus blok batu yang dipahat secara individu.

Al Mazrah City

100 tahun yang lalu sejarah adal yang terkandung: kenaikan tinggi dan bangunan moden adalah teras titik minat terbesar di Al Mazrah. Ia dirancang untuk menjadi bandar yang ideal – ia tidak lama lagi menyambut hampir satu juta orang, yang ditolak ke kawasan kumuh di pinggir bandar.

Hidroelektrik (zarqwa hidroelektrik)

Buaian tamadun kini datang bulatan penuh ke era moden dengan kemunculan tenaga boleh diperbaharui. Campuran mercu tanda sejarah, pengaturan hidup pertengahan, dan bangunan perindustrian moden bertaburan di sekitar sungai -sungai yang menghasilkan elektrik untuk bandar kecil ini, dan juga untuk seluruh wilayah.

Marshlands (Mawizeh Marshlands)

The Marshlands pernah menjadi rumah River Diamond Luxury Resort yang bercita -cita tinggi pada abad ke -20. Sekarang, kerana kenaikan paras sungai, ia dan bandar di sekelilingnya benar -benar dibanjiri, baik dengan air dari sungai dan sampah yang mengalir dari bandar ke utara.

Gua (gua sattiq)

Rangkaian tempat persembunyian bawah tanah yang mendalam terletak di pemandangan sebuah kampung kecil – di mana pesawat pernah terhempas – dibina di atas gunung. Di tempat lain, menara komunikasi yang tinggi dan koleksi kecil rumah kembali ke arah kuari.

Balai Cerap (Balai Cerap Zaya)

Di atas gunung tertinggi di Al Mazrah, beberapa struktur kubah, termasuk yang dimusnahkan, membantu rantau ini mencatatkan bintang -bintang. Perhatikan kemudahan penyelidikan di antara setiap bangunan pemerhatian.

Al tharim Pass

Biara lama dan makam ini mengabaikan kampung dan zoo moden. Bukit tertinggi mengandungi beberapa bangunan moden di seluruh kawasan, sebahagiannya dimusnahkan kerana unsur -unsur dan perang.

Kampung Ahkdar

“Sebuah bandar lama sesuai untuk pertarungan,” sebagai seorang penulis yang meliputi rampasan lama pernah menulis. Tapak Warisan Dunia terdiri daripada halaman tengah, dan kawasan pasaran menentukan separuh barat, sementara pangsapuri yang lebih moden membentuk timur.

Sa’id City

Pusat membeli -belah moden yang luas disambungkan oleh pangsapuri lama yang menempatkan generasi pekerja pelabuhan. Kawasan ini juga mengandungi karnival bertema zaman pertengahan dan stadium bola sepak liga kecil.

Port (port hafid)

Pelabuhan adalah batu permata ekonomi Al Mazrah, menamatkan saluran paip minyak Rohan ke laut yang lebih besar. Beberapa struktur gudang besar boleh didapati di pedalaman, sementara pelabuhan itu sendiri mempunyai sedikit bekas kerana sekatan ekonomi antarabangsa untuk rantau ini.

Kampung Sawah

Tahap laut yang semakin meningkat menyebabkan kampung pesisir sekali-sekali ini ditenggelamkan di bawah air, dengan kapal pengangkut yang terhempas menjadi gejala dan bukannya penyebab penduduk yang dipindahkan.

Perkuburan (El Samman Cemetery)

Monumen yang jatuh, tanah perkuburan yang penting kini kebanyakannya terbiar dan tidak terkawal, terutamanya dengan menara air yang runtuh berpuluh -puluh kubur. Kawasan ini terbuka sepenuhnya kepada unsur -unsur, dengan dinding batu patah yang mendefinisikan sempadannya.

Sarift Bay

Rumah untuk perikanan berharga negara, teluk ini mengekalkan sejarah Al Mazrah, serta Adal. Ia mengandungi bahagian pusat bandar yang bersemangat dengan pinggir bandar, resort moden, dan beberapa pulau kecil.

Al Bagra Fortress

Takrif sejarah zaman pertengahan di rantau ini, bandar pulau berdinding ini adalah muzium yang didedikasikan untuk memaparkan kepentingan kebudayaannya sehingga pekerjaan. Perhatikan kilang ketam besar di hujung timur, limpahan dari Sarift Bay yang bersebelahan.

Lapangan Terbang (Lapangan Terbang Al Malik)

Terminal ke hujung selatan Al Mazrah, lapangan terbang moden ini menggabungkan seni bina tradisional dan moden untuk menjadi tuan rumah aktiviti perniagaan dan masa lapang. Menara pemerhatian berhampiran laut sangat mudah didekati.