Lapar untuk permainan siber? Perlu beberapa cadangan! Juga, senarai! | Resetera, permainan cyberpunk terbaik di PC | PC Gamer

Permainan Cyberpunk terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Invisible, Inc. menggabungkan stealth dengan taktik berasaskan giliran. Ia cukup yakin dengan reka bentuknya untuk membentangkan semua maklumat mengenai keadaan di hadapan anda, dan biarkan anda menghasilkan penyelesaian. Apabila anda melihat krew anda penggodam dan pakar pengintipan dari Corp dari atas, anda mempunyai visi yang sempurna tentang garis penglihatan dan tempat bersembunyi di antara mereka dan cache data atau cache seterusnya, baik, wang tunai. Dengan memberi anda banyak maklumat, Invisible, Inc. Membolehkan anda menjalani fantasi heist untuk menarik bersama pasukan pakar dengan semua alat yang betul dan mempunyai rancangan yang datang bersama -atau hancur kemudian ditulis semula dengan cepat. Sama ada, apabila anda menyerang satu lagi pukulan di korps dan lenyap ke dalam datastream, ia sama seperti memuaskan.

Lapar untuk permainan siber? Perlu beberapa cadangan! Juga, senarai!

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Tanda -tanda baru -baru ini

Legendx48

Ahli

Saya harap benang jenis ini baik -baik saja/dibenarkan! Yang berkata, inilah utasnya:

Oleh itu, saya telah mencari permainan Cyberpunk selama dua bulan yang lalu, memberi atau mengambil, terutamanya sekarang kerana saya baru saja selesai Deus Ex Mankinded Dibahagikan. Saya menghantui beberapa RGP cyberpunk dengan pencipta watak atau, sekurang -kurangnya, dengan watak utama yang bukan Dudeguy putih generik #42. Sebagai ganti yang terakhir, dan yang pertama pada tahap tertentu, saya baru saja menjelajahi web untuk beberapa permainan cyberpunk secara umum, kerana mencari barangan yang memenuhi tuntutan saya yang tidak masuk akal adalah benar -benar keluar dari soalan: \ (iaitu cyberpunk RPG dengan MC yang kelihatan/seperti saya atau mempunyai pencipta watak yang baik dan bukan isometrik). .

Jadi inilah senarai Lil ‘beberapa permainan cyberpunk yang saya tahu, juga beberapa yang akan datang juga. Saya akan memasukkan pautan ke halaman kedai stim untuk beberapa (terutamanya tajuk yang lebih kecil yang saya dapati). Juga, saya akan menangani masalah ini dari kelawar, nah, 2077 tidak ada dalam senarai ini kerana ia adalah entiti yang diketahui dengan banyak benangnya sendiri (juga, yang dinamakan selepas genre itu sendiri membuat mencari beberapa yang sangat menjengkelkan). 2077 secara harfiah kelihatan seperti permainan impian saya, tetapi tuhan sialan transfobia.

Anno: Mutationem – Trailer | Chinajoy 2019

Pameran Chinajoy 2019 menunjukkan beberapa tajuk terbaru dari Projek Hero China. Projek ini adalah untuk menyokong studio Cina untuk membangunkan permainan untuk Playst.

Youtube

Pendakian | Xbox Series X | Mendedahkan treler

. . Ca.

Youtube

Blade Assault – Trailer Rasmi | Gamescom 2020

Blade Assault adalah platformer Rogue-Lite Action 2D di Pixel Art Styled Sci-Fi City. .kuasa wap.

Youtube

Trailer Prolog Agensi Detektif Chinatown – Pertunjukan Permainan Masa Depan Gamescom

Langgan GamesRadar: http: // goo.GL/CNJSN1 A Cyber ​​Noir Point-and-Click Adventure Set di Futuristik Singapura di mana anda menggunakan penyelidikan dunia sebenar untuk menyelesaikan p.

Youtube

Hidup di Kickstarter: https: // www.Kickstarter.com/projek/tresebrothers/cyber-knights/cyber knights: Flashpoint adalah taktik skuad berasaskan giliran RPG untuk PC (menang.

Youtube

Gamedec – Video Gameplay (Kickstarter)

Gamedec terus hidup di Kickstarter – menyokong kami hari ini!▷▷▷ https: // bit.Ly/GameSkickStartergamedec adalah pemain tunggal, bukan Combat, cyberpunk, isometrik RPG. Yo.

Jack bergerak (Jauh jauh tetapi kelihatan rad!)

Rendah-fi (sebab yang satu ini nampaknya hanya. keluar? pada gatal.io?)

Youtube

Treler permainan rendah-fi | Musim panas permainan 2020

Rendah-Fi adalah penembak siber yang ditetapkan pada masa depan dystopian yang datang ke SteamVR dan PSVR, dengan akses awal tersedia pada gatal.io sekarang.Terima kasih kerana memeriksa IGN .

.menjadi

Isyarat (sci-fi umum? Ya, ini dipersoalkan tetapi kelihatan kemas)

Youtube

.Tonton lebih banyak treler di sini!https: // www..com/watch?v = vvb2widudda & list = plaqokwzfgbynlrhv7higqcfvazsnb-t6b & index.

YouTU.menjadi

Youtube

Tartapolis

Lihatlah dan senarai keinginan di Steam! https: // store..com/app/1072110/tartapolis/selamat datang ke bandar! .

Transient – Trailer Cinematic Rasmi | Gamescom 2020

Dalam Transient, yang terbaru dari pemaju Stormling Studios, pemain akan menyelidiki jauh ke dalam dunia dystopian dan menyiasat apa yang sedang berlaku kepada anda dan f anda.

Tiada lagi

Youtube

Pengenalan SNATCHER (Sega CD)

SNATCHER adalah permainan pengembaraan bertema cyberpunk yang ditulis dan diarahkan oleh Hideo Kojima. Ia dibangunkan dan diterbitkan oleh Konami. Asalnya dikeluarkan di Jepun fo.

Kisah dari Borderlands (? ?

Blade Runner (Malangnya, ini nampaknya hanya GOG)

CloudPunk (kira -kira jam 7 tahun tetapi cukup kemas dan mempunyai rupa rad)

Ulasan bercampur dengan stim tetapi nampaknya kemas)

. Tidak lama tetapi permainan yang bagus)

Permainan Cyberpunk terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Troll dengan senapang sniper membawa kumpulan shadowrunners

Pada papan iklan hologram, seorang wanita Jepun menyerap rasa baru embun gunung, algoritma pedas, dan tersenyum sebelum tiba -tiba melanda untuk digantikan oleh agitprop antikorporat. Di jalan di bawah detektif yang menghina mayat dengan kepala yang sangat distorsi, mangsa terbaru pembunuh pop Funko, sementara di atas drone berulang kali bersuara, “Kehidupan baru menanti anda di lombong crypto di luar dunia.”

Cyberpunk adalah subgenre sci-fi yang dilahirkan dan sangat banyak mengenai tahun 1980-an, tetapi ia mula merasa sangat relevan lagi dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ini adalah jalan estetika-semua cahaya neon dan hujan lebat pada waktu malam-dan etos. Reaksi terhadap jenis sci-fi yang lebih peduli dengan kapal angkasa berkilat daripada orang biasa, cyberpunk sebaliknya memberi tumpuan kepada mimpi buruk bandar dekat di mana teknologi sentuhan antihero rendah ke hujung mereka sendiri dan berjuang untuk mencari ruang untuk diri mereka dalam bayang-bayang.

Di dalam video, ledakan minat baru -baru ini dalam genre mempunyai cyberpunk 2077 sebagai maskot -sekurang -kurangnya, sehingga pembebasannya. Walaupun mengabaikan pepijat, Cyberpunk 2077 ternyata menjadi permainan naratif yang tidak menyenangkan yang terhalang oleh plot yang bertahan dengan kaum yang bertentangan dengan struktur dunia terbukanya.

Nasib baik bagi kami, ada alternatif yang lama dan baru yang meneroka apa yang telah dilakukan oleh siber, dan apa yang boleh dimaksudkan untuk era kami. Dari klasik tahun 1990-an dan awal tahun 2000-an hingga ke kebangkitan semula akhir tahun 2010 dan segelintir yang terus hidup semasa masa gelap di antara-terdapat banyak permainan siber yang hebat di luar sana. Inilah yang terbaik dari mereka.

Era klasik

Blade Runner

PC Gamer mendapat punggung anda

Pasukan kami yang berpengalaman mendedikasikan berjam -jam untuk setiap ulasan, untuk benar -benar sampai ke hati yang paling penting bagi anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kita menilai permainan dan perkakasan.

1997 | Pemaju: Westwood Studios | GOG, Steam

Ray McCoy memburu sekumpulan replika penyangak di jalan-jalan hujan di Los Angeles dalam pengembaraan titik dan klik inventif ini. Walaupun Blade Runner sangat riff pada filem itu berdasarkan, itu jenis rayuan. Apa yang menjadikannya berbaloi adalah berpeluang meneroka rekreasi cantik kerja berpengaruh Ridley Scott semasa mendengar Vangelis. . “Edisi yang dipertingkatkan” yang dikeluarkan pada tahun 2022 malangnya sedikit bencana.

Neuromancer

Tarikh Siaran: 1989 | Pemaju: Interplay Productions | Arkib Internet

Tidak seperti Blade Runner, pengembaraan ini-RPG berdasarkan neuromancer William Gibson menyimpang dari bahan sumbernya. Walaupun versi Chiba City berkongsi beberapa lokasi dan deskripsi dengan novel, ia juga penuh dengan kegembiraan interaksi sendiri. Ada Rumah Pong, di mana para sami pong telah menghabiskan beberapa dekad yang bermeditasi pada misteri permainan komputer yang benar, dan kedai badan di mana anda boleh mengikat lidah anda atau limpa untuk wang tunai.

Wang tunai yang anda perlukan, kerana anda seorang penggodam jadi turun-dan-keluar anda mengikat komputer anda. Anda membina semula diri anda dengan mengumpulkan cip Warez dan kemahiran, kemudian akhirnya memukul ruang siber, di mana anda menghadapi AI yang dapat dikalahkan dengan kemahiran anda dalam logik, falsafah, fenomenologi, dan sophistry. .

Perang Syndicate

Tarikh Siaran: 1996 | Pemaju: Bullfrog Productions | GOG

Mungkin yang terbaik dari siri sindiket satir yang gelap, Sindiket Perang adalah RT Taktikal yang ditetapkan dalam dystopia yang suram yang diperintah oleh syarikat jahat. Status quo totalitarian berada di bawah ancaman dari virus, dan sebagai eksekutif EuroCorp dengan skuad agen cyborg dan anggaran sebanyak 50,000 kredit Eurocorp, terpulang kepada anda untuk menjaga penduduk daripada memberontak. Atau mungkin anda akan berpihak kepada gereja zaman baru? Sama ada cara, anda mesti menggunakan minigun dan kawalan minda akhirnya.

1999 |

Set hibrid seram/fps/rpg di atas kapal bintang yang dilanda yang akan memberi inspirasi. . Kecerdasan buatan yang menjadi penyangak adalah elemen umum cyberpunk, dan shodan adalah salah satu contoh terbaik di pc. Ini juga pendakian yang menakutkan melalui stesen angkasa yang mudah hilang, tetapi sukar dilupakan.

Deus Ex

Tarikh Siaran: 2000 | Pemaju: Ion Storm | Steam, GOG

Apabila ditambah dengan kerajaan JC Denton super-ejen menjadi kusut dalam konspirasi yang mengancam masa depan dunia, dia mengambilnya untuk menurunkan orang yang bertanggungjawab. Deus Ex memberi anda kebebasan untuk memainkan misi yang mengikuti sebagai satu siri kotak pasir stealth, atau RPG, atau penembak.

Salah satu sim yang pertama, Deus ex boleh kikuk bukan kerana umurnya, tetapi kerana ketika ia dibuat genre masih terbentuk. The Give Me Deus Ex Mod, GMDX untuk pendek, membantu melicinkan beberapa tepi kasar. Sekuel langsungnya, Deus Ex: War Invisible, juga diperbaiki oleh Mod Peningkatan Deus Ex 2.

Masa gelap

Anjing Dracula 2: Cyber ​​Monogatari

Tarikh Siaran: 2013 | Pemaju: | Pasukan Batsu | Jolt permainan

. Begitulah cara anda berteman dengan hound vampire yang dipanggil Dog of Dracula, yang memerlukan beberapa orang yang serius kembali pada hari -hari tua yang buruk ketika saus adalah haram dan anda bekerja bersama untuk menyelamatkan presiden. Tetapi sekarang, di Cyberimes, robot separuh anjing anda dan anda hanya satu lagi otaku yang tertekan di Nuevo Tokyo. Apa yang lebih baik.

Anjing Dracula 2 adalah novel visual yang sangat rendah anggaran saya tidak pasti walaupun jalan akan mencari penggunaannya, tetapi parodi kelebihan cyberpunk yang rebus sangat tajam sehingga anda dapat mencukur spitz dengannya.

Gunung

Tarikh Siaran: 2013 | Perkembangan yang mencurigakan | Wap

Dengan senjata, anda berdua archetypes cyberpunk klasik: pengintip penggodam yang melepaskan keselamatan korporat membuka, dan detektif noir menyelesaikan misteri. Terlibat dalam jenayah yang tidak anda lakukan, anda lebih banyak melakukan lebih banyak lagi sambil memikirkan siapa yang benar -benar bertanggungjawab. Anda berbuat demikian dengan memecah masuk ke bangunan 2D dengan alat penggulungan yang membolehkan anda memutar teknologi supaya lampu membuka pintu atau sensor gerakan yang melampaui titik kuasa.

. Anda hampir selalu boleh melompat melalui tingkap, mendarat di atas pengawal, kemudian memukul mereka ke minggu depan. .

Shadowrun: Dragonfall – Potongan Pengarah

Tarikh Siaran: 2014 | Pemaju: Skim Harebrained | Steam, GOG, EPIC

Seperti permainan Shadowrun yang lain, yang berdasarkan RPG tablet yang pertama kali dikeluarkan pada tahun 1989, Dragonfall adalah gabungan cyberpunk dan fantasi yang tinggi -gabungan rasa yang berfungsi dengan baik. RPG berteknologi tinggi ini mempunyai suasana bandar yang kaya untuk meneroka dengan visi Berlin pada tahun 2054 dan terutama kawasan hab Kreuzbasar, pertempuran berasaskan taktikal yang memuaskan, dan pelbagai cara untuk bermain, sama ada anda ingin menjadi seorang Elite Ork Hacker atau Elven Street Samurai.

Invisible, Inc.

Tarikh Siaran: 2015 | Pemaju:

. menggabungkan stealth dengan taktik berasaskan giliran. Ia cukup yakin dengan reka bentuknya untuk membentangkan semua maklumat mengenai keadaan di hadapan anda, dan biarkan anda menghasilkan penyelesaian. Apabila anda melihat krew anda penggodam dan pakar pengintipan dari Corp dari atas, anda mempunyai visi yang sempurna tentang garis penglihatan dan tempat bersembunyi di antara mereka dan cache data atau cache seterusnya, baik, wang tunai. Dengan memberi anda banyak maklumat, Invisible, Inc. . Sama ada, apabila anda menyerang satu lagi pukulan di korps dan lenyap ke dalam datastream, ia sama seperti memuaskan.

Deus Ex: Revolusi Manusia

Tarikh Siaran: Eidos Montréal | Steam, GOG

. Studio mengambil Deus Ex membungkus hub bandarnya dengan misi dan bangunan dunia, plot yang penuh konspirasi, pembesaran yang kuat (termasuk kebolehan untuk menumbuk dinding dan tidak kelihatan), dan perkara yang jarang berlaku-minigame yang tidak dahsyat. Deus Ex: Revolusi Manusia berjaya memangkas identiti sendiri dalam bayang -bayang yang asal, walaupun akhirnya membuang bayang -bayang sekuelnya sendiri, Deus Ex: Umat Manusia Dibahagikan, tidak dapat mengukur sehingga.

Neon Struct

Tarikh Siaran: 2015 | Pemaju: Permainan Utama Kecil | Steam, gatal.io

Jangan biarkan grafik minimalis menipu anda: Neon Struct adalah salah satu permainan stealth berasaskan sistem yang terbaik di sisi mangsa, serta cerita yang mengejutkan tentang bekas yang dikendalikan oleh bekas dalam keadaan pengawasan. Tahapnya adalah hidangan tiga hidangan, dipenuhi dengan laluan alternatif dan direka untuk hantu, dengan banyak lubang untuk merangkak, alat untuk bermain, dan slaid pecut untuk membawa anda ke dalam bayang-bayang sebelum anda melihat. .

Kebangkitan semula

Eliza

Tarikh Siaran: 2019 | Pemaju: Zachtronics | Steam, gatal.

Dalam novel visual ini dari pemaju yang lebih terkenal dengan permainan teka-teki, anda adalah wajah manusia terapi AI yang dipanggil Eliza, yang menyampaikan skrip terus ke gelas berteknologi tinggi anda. Anda kemudian membaca skrip itu dengan kuat untuk kepentingan seseorang yang terlalu miskin untuk membeli profesional kesihatan mental yang sebenar. Tugas anda adalah untuk membuat algoritma yang tidak peribadi kelihatan peribadi sementara chatbot yang dimuliakan menanyakan soalan -soalan yang rumit, dan selalu dibungkus dengan cadangan akhir yang mengarahkan orang ke aplikasi yang diprogramkan untuk ditolak oleh pemilik korporatnya.

. Dan, seperti semua permainan Zachtronics, karya satira yang ganas ini dilengkapi dengan minigame solitaire yang menyeronokkan sebagai bonus. Yang bagus.

2022 | Pemaju: | Rose Engine | Wap

Di Dunia Signalis, sebuah negara spacefaring yang menggabungkan budaya Jerman dan Cina mengeksploitasi fenomena psikik yang kurang difahami yang dipanggil “bioresonance” untuk mencipta replikasinya, hamba dengan personaliti yang disalin dari penderma manusia. Apabila rasuah yang aneh merebak melalui replikas. Replika kelas juruteknik, anda juga membebaskan pengaturcaraan anda, dan mencari seorang wanita yang muncul dalam impian anda.

. . Penghormatan ke Silent Hill yang diberitahu dalam gaya anime filmedi falsafah, Signalis benar -benar meletakkan hantu dalam hantu di cangkang.

Neo Cab

Tarikh Siaran:

Anda seorang pemandu teksi yang bekerja untuk sebuah syarikat yang menyewa manusia apabila semua orang telah beralih ke kereta memandu sendiri, tetapi walaupun Neo Cab menjejaki pendapatan dan bahan bakar anda, itu bukan tentang mensimulasikan pekerjaan itu. Pelanggan macam mana yang menyewa manusia untuk memandu mereka apabila algoritma dapat melakukannya juga? Orang yang mahu seseorang bercakap dalam perjalanan mereka, itu siapa. Walaupun ada plot orang yang hilang yang lebih besar, Neo Cab benar-benar antologi cerita pendek yang diketuai oleh watak tentang pelik-fascinating aneh seperti seorang kultus sakit dan seorang gadis yang ibu bapanya terperangkap dalam perisai kuasa untuk perlindungannya sendiri. Masing -masing kembali, malam demi malam, untuk menumpahkan keberanian mereka di belakang teksi anda.

Kelab String Merah

Tarikh Siaran: 2018 | Pemaju: Deconstructeam | Steam, GOG, Gatal.

. Bartender Donovan menggoda maklumat dari pelanggannya, penggodam Brandeis menipu orang melalui telefon dengan penukar suara, dan Android Akara-184 memanipulasi emosi dengan membuat implan cybernetic. Walaupun masing -masing berbeza secara mekanikal, Kelab Merah Strings difokuskan pada dialog dan interaksi watak melalui teka -teki. Ia berfungsi kerana dialog itu sama -sama sangat falsafah, dan digunakan untuk menceritakan kisah cinta dengan punch sebenar.

RUINER

Tarikh Siaran: Pemaju: Reikon Games | Steam, GOG, EPIC

Ia tidak sepatutnya berfungsi. . Ia berfungsi walaupun, kerana di bawahnya terdapat permainan tindakan yang direka dengan ketat. . Masa melambatkan ketika anda mengambil senjata yang jatuh, menambah irama untuk tariannya yang panik. Anda dash-and-bash dengan paip logam anda, ambil chaingun seseorang, memunggahnya di ganger lain dengan topeng bodoh, yoink katana mereka dan pergi lagi-satu kinetik yang berterusan tarik cepat cepat dan lambat yang juga menjadi bergaya seperti HECK.

Akane

Tarikh Siaran: 2018 | Pemaju: Ludic Studios | Steam, gatal.io

Hanya anda, bersendirian, di persegi di tengah-tengah mega-tokyo. Hanya anda -dan setiap ahli Yakuza, yang semua mahukan anda mati. Akane adalah pertempuran arena satu-hit-membunuh di mana anda mempunyai katana, pistol, dan rokok yang boleh ditingkatkan. . .

Tarikh Siaran: 2020 | Origami Digital | Wap

Banyak permainan lain dalam senarai ini bergantung pada estetika penglihatan tahun 1980-an masa depan, yang pernah dirasakan seperti penolakan baru dari klise sci-fi zaman kegemilangan dan sejak itu telah dikurangkan menjadi sesuatu yang hampir sama. Generasi Umurangi adalah Visi Abad ke -21 yang betul, permainan fotografi mengenai mendokumentasikan Tauranga Aotearoa sebagai krisis tenun. . Pastikan untuk mengambil DLC makro penting, yang menambah bilah roller dan satu set tahap di bawah tanah Tauranga yang menggunakan setiap pelajaran yang dipelajari dari permainan asas untuk mewujudkan ruang yang paling menarik.

Final Fantasy 7 REMAKE INTERGRADE

Tarikh Siaran: 2021 | Pemaju: Square Enix | Epik, stim

Di mana Final Fantasy 7 yang asal adalah JRPG yang luas dengan terlalu banyak yang berlaku untuk pembuatan semula Final Fantasy 7 Final yang baik, memberi tumpuan kepada bahagian yang terbaik: bandar futuristik yang suram di Midgar, di mana miskin hidup di kawasan kumuh di bawah orang kaya di atas di atas. Mengerikan kerana ia akan tinggal di sebuah bandar di mana golongan miskin terpaksa tinggal di bayang-bayang literal orang kaya, yang tinggi-naik digantung di atas mereka di atas plat gergasi, ada banyak hati dalam gambarannya di kawasan kumuh, dan Dalam gambarannya para ekoterroris yang menjadi wira yang tidak mungkin di tempat kumuh.

Tarikh Siaran: 2021 | Studio Pixel Punk | Steam, GOG

Unsighted adalah permainan tindakan gaya anime yang ditetapkan selepas perang antara manusia dan robot di mana anda bermain salah satu robot. Ia mempunyai mayat yang berjalan seperti jiwa dan penjejakan metroidvania, yang kedua-duanya berpotensi membuang masa anda, tetapi ia menggunakannya dengan bijak untuk memakan temanya: nilai jangka hayat pendek kami. Sebagai Android Combat di sisi kalah perang, anda mempunyai masa yang terhad sebelum anima yang memberi anda dan semua sentimen rakan robot anda habis, meninggalkan anda kerang tanpa berfikir. Setiap NPC yang anda temui boleh hidup atau mati bergantung pada tindakan anda. Tidak disengaja mempunyai banyak pilihan kebolehcapaian jika anda lebih suka membuatnya kurang tegang, dan dengan atau tanpa mereka ia tetap menjadi pengalaman yang kuat.

Citizen Sleeper

Tarikh Siaran: 2022 | Lompat ke atas usia | Steam, GOG, EPIC

Dalam video Blade Runner anda mengejar replika. Sleeper Citizen membalik skrip itu. . Pemburu kurnia dan keselamatan AI keluar untuk mendapatkan anda, tetapi di antara mengelak mereka juga anda makan, tidur, dan entah bagaimana mendapatkannya. . .

Tarikh Siaran: .io

Bahagian Sama Sin City dan Shadowrun, Memoir Perlindungan Pertempuran adalah RPG yang ditetapkan di sebuah kota cyberpunk-fantasy yang dipanggil Moonfall yang telah membuat Krakens yang begitu mendalam dapat berenang di dalamnya. Sebagai fasilitator untuk cabang Moonfall Courtesan’s Guild, sebahagian daripada tugas anda mengurus dan menaik taraf rumah pelacuran, tetapi majoriti pekerjaan anda sedang berunding dengan banyak puak di bandar dan wabak seram kosmik sekali -sekala.

. Dengan parti anda yang terlatih dengan baik, anda menavigasi keadaan politik yang berbahaya di mana memperoleh kepercayaan dari mana-mana puak tanpa kehilangan orang lain adalah seperti berjalan kaki ketat minyak.

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.