Laluan Sokongan Pengawal Pengasingan, Adakah Laluan Pengasingan Mempunyai Sokongan Pengawal? Dexerto

Adakah jalan pengasingan mempunyai sokongan pengawal

Path Gear Gear of Exile adalah alternatif Diablo yang hebat jika anda sedang mencari ARPG percuma untuk bermain. Ini adalah gelaran yang penuh aksi di mana pemain harus bertarung melalui tuhan-tuhan kuno dan gerombolan musuh berbahaya semua sambil mengumpulkan rampasan yang terbaik.

Jalan pengasingan

Diterbitkan dan Dibangunkan oleh Permainan Gear Grinding pada tahun 2013, tindakan ini -RPG – Path of Exile – masih bertahan sangat popular di kalangan pemain. Ia melengkung dengan kira -kira 64 ribu ulasan positif, berbanding hampir seribu yang negatif, bukanlah penunjuk permainan yang baik? Tetapi walaupun permainan itu dikeluarkan pada tahun 2013, Path of Exile Controller Support tidak tersedia sama sekali. Dan itu akan menjadi peluang yang baik untuk mencuba. Apa nak buat? Cuba rewasd!
Anda boleh membuat jalur anda sendiri dari Tetapan Sokongan Pengawal Pengasingan dari awal, menyesuaikan tetapan tingkah laku gamepad anda, tambahkan makro jika anda memerlukannya, dan banyak lagi. Untuk menjadikan pratetap sokongan POE anda lebih diperibadikan, anda boleh menukar tindak balas tongkat, pencetus dan kayu mati, tambahkan maklum balas haptik ke sebarang butang digital. Mengenai Butang Pengawal – Permit Rewasd untuk menambah pengaktif yang berbeza (satu, double, triple dan panjang akhbar), yang membenarkan untuk menambah lebih banyak butang untuk jalan anda pratetap sokongan pengawal!
Sekiranya anda tidak berasa seperti membuat konfigurasi dari awal lagi – anda boleh memulakan dengan salah satu susun atur pengawal yang siap sedia ada yang telah kami sediakan untuk anda! Jangan ragu untuk menukar susun atur jika anda mahu, mungkin beberapa idea akan muncul semasa bermain permainan!

Buka Rewasd (atau muat turun dan pasang aplikasinya).

Import konfigurasi ke profil baru atau sedia ada.

Klik “Simpan dan Sapukan” untuk mula menggunakannya.

Adakah jalan pengasingan mempunyai sokongan pengawal?

Imej Path of Exile Artwork

Permainan gear pengisaran

Path of Exile adalah ARPG yang menarik di mana pemain pertempuran gerombolan musuh dan mengumpulkan rampasan, tetapi permainan mempunyai sokongan pengawal? Inilah yang perlu anda ketahui.

Path Gear Gear of Exile adalah alternatif Diablo yang hebat jika anda sedang mencari ARPG percuma untuk bermain. Ini adalah gelaran yang penuh aksi di mana pemain harus bertarung melalui tuhan-tuhan kuno dan gerombolan musuh berbahaya semua sambil mengumpulkan rampasan yang terbaik.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda boleh menikmati jalan pengasingan solo atau dengan rakan -rakan tetapi ramai pemain PC mungkin tertanya -tanya jika permainan mempunyai sokongan pengawal. Lagipun, dapat menyambungkan pengawal anda ke PC anda untuk permainan tertentu dapat meningkatkan pengalaman anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan itu, inilah yang perlu anda ketahui mengenai sama ada permainan ini mempunyai sokongan pengawal atau.

Imej laluan watak pengasingan

Laluan Pengasingan memang mempunyai sokongan pengawal.

Adakah jalan pengasingan mempunyai sokongan pengawal?

Ya, jalan pengasingan mempunyai sokongan pengawal penuh untuk PC.

Apabila pemain menyambung sama ada PlayStation DualSense atau pengawal Xbox, permainan secara automatik akan mengesannya, bagaimanapun, anda masih perlu menukar tetapan input anda untuk pengawal bergantung pada keutamaan peribadi anda ketika datang ke ARPGS.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara menukar jalan tetapan input buangan

Sebelum anda dapat menyelam ke dalam permainan dengan pengawal anda, anda mungkin ingin menyesuaikan tetapan input untuk memastikan kemahiran anda dipetakan ke butang yang paling anda selesaikan.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk memulihkan kemahiran anda di jalan pengasingan, Cukup tekan ke bawah pada ibu jari kanan anda untuk memasukkan mod remapping. Dari sini, anda akan dapat memberikan kemahiran anda kepada mana -mana butang yang anda sukai.

Secara lalai, kemahiran teras anda secara automatik dipetakan ke butang muka pengawal sehingga empat kemahiran dapat diakses dengan akhbar cepat pada mana -mana butang ini, dan empat kemahiran tambahan dapat dilaksanakan dengan memegang pencetus kiri atau kanan sambil menekan mana -mana muka butang. Sekiranya anda lebih suka menukar butang muka kemahiran anda diberikan, bagaimanapun, anda boleh dengan mudah mengulanginya dengan menggunakan kaedah yang dijelaskan di atas.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai sokongan pengawal di jalan pengasingan! Untuk lebih banyak kandungan pada permainan, lihat panduan kami di bawah:

Laluan sokongan pengawal pengasingan

Sejak Path of Exile dilancarkan di Xbox dan PlayStation beberapa tahun yang lalu, kami berminat untuk membawa sokongan pengawal ke versi PC. Dalam masa terdekat, kami akan menggunakan 3.17.3 patch yang memperkenalkan versi beta sokongan pengawal.

Untuk mengakses ciri ini, sambungkan pengawal permainan ke PC anda, melancarkan laluan pengasingan dan pergi ke panel pilihan input. Tukar pilihan kaedah input kepada “pengawal (beta)”. Ia harus berkuatkuasa tanpa anda perlu melancarkan semula jalan pengasingan. Sila ambil perhatian bahawa ciri ini tidak tersedia pada pelanggan Epic dan MacOS.

Ciri sokongan pengawal ini akan kekal dalam beta sehingga pelancaran 3.18 pengembangan, dan mungkin ada masalah dalam masa yang sama. Sila laporkan sebarang pepijat yang berkaitan dengan sokongan pengawal dalam Forum Laporan Bug.

Juga, jika anda mempunyai konsol dek stim, sila uji jalan pengasingan selepas 3.17.3 telah dibebaskan dan beritahu kami sejauh mana ia berfungsi!