Kunci Kren Rakit: Lokasi & Cara Dapatkan., Rakit: Cara Mendapatkan Kunci Selene dalam Kesakitan

Rakit: Cara Mendapatkan Kunci Selene dalam Kesakitan

Kemas kini juga membawa kiub sampah, dijelaskan dalam panduan kiub sampah rakit kami.

Kunci Kren Rakit: Lokasi & Cara Dapatkan

Tidak dapat mencari Kunci Motherlode & Crane di Rakit: Bab Akhir? Baca panduan kami untuk mengetahui di mana ia diperlukan dan bagaimana mengumpulkannya.

Oleh Rachel Cooper 25 Jun, 2022 Terakhir Dikemaskini: 7 September 2023

Sementara bermain Rakit: Bab Akhir, . Anda memerlukan kunci untuk membuka kunci pintu dan maju cerita. Beberapa kunci mudah diperoleh, tersembunyi berhampiran pintu yang mereka buka, sementara yang lain jauh. Terdapat tiga kunci dalam rakit: bab akhir, ia. Kekunci ini tersembunyi, menyebabkan masalah bagi banyak pemain. Hari ini, kita akan meliputi cara mendapatkannya Mothlode & yang Kunci Crane di Rakit: Bab Akhir.

 • The Kunci Crane digunakan untuk kren, yang merupakan salah satu daripada Misi pertama Apabila anda sampai .
 • Kunci kren berkaitan dengan Vanura Point 6277 yang merupakan bangunan tidak lengkap yang tenggelam tinggi.
 • Item yang disyorkan untuk diambil sebelum memulakan perjalanan ke Vanura Point adalah:
  • Tangki oksigen
  • Garisan zip
  • Sirip

  Di mana kren kekunci dalam rakit bab akhir?

  Rakit: Bab Akhir datang dengan tiga destinasi baru untuk anda mencari, meneroka dan membuat jalan anda melalui. Ini adalah Varuna Point 6277, Pulau Ice Temperance, dan destinasi ketiga yang tidak dinamakan. Anda boleh membaca panduan Ice Ice Island kami untuk mencari semua aktiviti yang ada, atau panduan watak baru rakit dan belajar bagaimana membuka kunci semua.

  Kunci Crane berkaitan dengan Varuna Point 6277, sebuah pulau yang tenggelam dengan banyak peralatan pembinaan yang tertinggal. Mengendalikan Crane adalah salah satu misi pertama yang akan anda dapatkan di pulau itu.

  Sebelum kita menjelaskan di mana untuk mendapatkan Kunci Crane di Rakit: Bab Akhir, .

  Rakit Varuna Point

  Sama ada meneroka Varuna Point 6277 sendiri atau dengan pesta, anda sepatutnya Tangki oksigen, sirip, dan a garisan zip. Sebagai bahagian pulau yang tenggelam, anda sering dikehendaki menyelam bawah air dan zipline di seberang.

  Anda akan menemui makanan dan air minuman di sepanjang jalan, tetapi tidak akan menyakitkan jika anda mempunyai beberapa bekalan tambahan. Jika anda meneroka Varuna dengan pesta, pastikan anda mempunyai hamba penyembuhan yang cukup untuk semua orang.

  Mendaki ke Crane di Varuna Point

  Semasa anda berjalan kaki di pulau itu, misi pertama anda adalah untuk mendapatkan akses ke kren. Anda perlu mendaki ke bahagian atas bangunan, di mana kabin operasi kren adalah. Anda akan menemui banyak tikus di dalam bangunan, jadi pedang anda pada siaga.

  Rakit Varuna Crane

  Selepas beberapa navigasi yang membingungkan dan bit parkour, anda akan mendapati diri anda bersebelahan dengan kawalan kren. Di sini, permainan akan memaklumkan kepada anda bahawa untuk mengendalikan kren, dan anda memerlukan .

  Dalam fesyen rakit tipikal, misi anda untuk mengendalikan kren akan membawa anda ke bahagian yang berlainan di pulau itu. Anda perlu menyelam bawah air dari bangunan yang anda buat. .

  Rakit Varuna Spotlight Bawah Air

  Di kawasan yang diterangi oleh cahaya, akan ada pembukaan yang dijaga oleh jalur -ubur, jadi masa anda bergerak dan masuk. . Anglerfish, jenis musuh baru yang diperkenalkan di Rakit: Bab Akhir mengemas kini, berkeliaran perairan ini.

  Rakit Varuna Anglerfish

  Kemas kini juga membawa kiub sampah, dijelaskan dalam panduan kiub sampah rakit kami.

  Perhatikan ikan ini, kerana mereka melakukan serangan tergesa -gesa dengan kerosakan yang besar. Sebaik sahaja anda selesai meneroka dan mengumpul tiga bahagian sorotan, keluar dari kawasan ini dan lihat di bawah untuk melihat sorotan lain. Hidupkan perhatian untuk menyuraikan ubur -ubur. .

  Rakit Varuna terowong bawah air

  Pergi ke terowong yang diterangi oleh cahaya. Anda perlu meneroka sekitar untuk bangun, jadi pastikan untuk menguruskan udara anda dari pelbagai gelembung udara dengan betul.

  Rakit Varuna perangkap booby bawah air

  Sebaik sahaja anda keluar dari air, anda perlu sampai ke akhir bahagian ini. Kawasan ini dipenuhi dengan perangkap booby (papan berduri di lantai, tiub berduri, dan papan yang mengayunkan dari siling), jadi berhati-hati dengan mereka.

  Kunci Motherlode Raft

  Rakit Kunci Motherlode dan Cetak biru lampu maju.

  Mencari Motherlode di Rakit

  Selepas mengumpul Rakit Kunci Motherlode, anda perlu meneroka sedikit untuk mencari pintu keluar. Mothlode.

  Untuk bit seterusnya, anda tidak perlu bimbang tentang bekalan udara anda kerana gelembung udara banyak di sini. Sebaik sahaja anda meninggalkan kawasan ini, berenang ke bawah sehingga anda mencapai pembukaan dengan terumbu karang yang berwarna -warni, berwarna -warni.

  Masukkan di sini, dan anda akan tiba di pintu garaj dengan gelembung udara di sebelahnya. .

  pintu utama rakit motherlode

  Kami tidak akan merosakkan apa yang Motherlode sekarang untuk mengekalkan intuisi yang mencabar anda. Yang perlu anda ketahui sekarang ialah anda harus mencari dinding yang ditandai dengan ‘g besar.’

  Rakit Mothlode

  Perjuangan Bos Shark Rhino di Motherlode

  Di dalam Mothlode, anda akan menghadapi bos. Jerung akan tergesa -gesa menyerang, merosakkan tangki oksigen anda dan menenggelamkan anda. Anda perlu menjaga jarak anda, membimbing jerung badak untuk menghancurkan salah satu daripada empat tiang di arena ini.

  Melakukannya akan menjatuhkan laras letupan, yang perlu diletakkan di pembukaan di tiang. Dapatkan jerung ke dalam tiang yang sama sekali lagi untuk mencetuskannya selama beberapa saat, membolehkan anda berenang melalui lubang (disebabkan oleh tiang runtuh) ke fasa kedua pertarungan bos ini.

  Rakit Varuna Rhino Shark Boss

  Ulangi helah yang sama di sini untuk meruntuhkan tiang, membolehkan anda meneruskan ke fasa ketiga dan terakhir Boss Boss Boss Fight. Dalam fasa ketiga, tumpukan tong letupan akan berada di tanah.

  Anda mungkin mahu membimbing jerung ke dalam longgokan, tetapi berbuat demikian akan membuatkan anda terkandas di arena ini dengan tempat untuk pergi. Anda sebenarnya perlu mengambil satu laras, letakkan di dalam tiang, dan membimbing jerung ke Ram ke tiang untuk kali terakhir.

  Kunci Crane Raft

  Kunci Crane Rangka Turap Turbin Angin di Rakit Bab Akhir.

  Mengendalikan kren menggunakan kekunci kren

  Kunci Crane dalam Rakit berenang kembali ke bangunan. Mendaki kembali ke kawalan kren, masukkan kunci kren dan tarik tuil untuk memecahkan lubang besar di bangunan bersebelahan.

  Rakit Varuna Crane beroperasi

  Kemudian, garisan zip ke lubang ini dan masuk ke pejabat di bawah untuk mengambil cetak biru dan nota yang akan membuka kunci lokasi berikut untuk anda. Juga, ambil beg bimbit di sebelah cetak biru, yang boleh menjatuhkan Titanium. Anda boleh meneroka jika anda mahu, selepas itu anda boleh meninggalkan kawasan tersebut.

  Rangka Rakit Lanjutan Bateri Lanjutan

  Ringkasan

  Rakit adalah permainan survival lautan, terbuka, dengan penjelajahan dan penaburan di teras mekaniknya. Permainan ini menampilkan mod permainan co-op di luar talian dan pemain dalam talian. Kemas kini, disebut oleh pemaju Redbeet Interactive sebagai salah satu kemas kini mereka yang paling bercita -cita tinggi dan paling luas yang pernah ke permainan.

  Lokasi baru, baik pulih cerita, jenis musuh baru, kasau, dan jawatan dagangan seperti pengitar semula telah ditambah. Melakukan ini Kunci Crane Raft panduan membantu anda? Pastikan anda memberitahu kami dalam komen di bawah!

  ?

  Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

  Rakit: Cara Mendapatkan Kunci Selene dalam Kesakitan

  Dalam kesederhanaan, anda perlu mendapatkan kunci Selene untuk membuka kunci kemudahan penyelidikan Selene.

  Kuncinya harus diperoleh melalui bangunan lain jauh dari kemudahan.

  Begini cara anda boleh mendapatkan Kunci Selene dalam rakit.

  Menuju ke bangunan yang unik

  Jika anda meneroka pulau itu, anda akan melihat bangunan yang kelihatan seperti kepala robot.

  Pergi ke arahnya dan anda akan melihat beberapa pagar yang rosak.

  Baca nota di pagar.

  Teruskan lebih jauh dan seluruh tanah akan runtuh, membuka jalan baru. Pintu utama bangunan terkunci, jadi anda perlu menggunakan pintu masuk alternatif yang akan turun di mana tanah runtuh.

  Setelah turun, anda akan melihat air. Menyelam ke dalamnya dan berenang sepanjang jalan.

  Akan ada beberapa anglerfish di dalam.

  .

  Ambil apa sahaja nota atau item yang ada di bangunan. Anda harus mengambil empat nota yang menyerupai lukisan.

  Cara menyelesaikan teka -teki konstelasi – kod untuk selamat

  Di bilik atas, anda perlu membuka peti deposit selamat yang memerlukan empat digit.

  Terdapat juga peranti di tengah -tengah mengenai buruj.

  Buka buku nota anda dan anda sepatutnya mengambil empat scribbles seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah.

  .

  .

  Jika anda menggunakan mesin konstelasi di tengah, anda akan melihat bintang yang menyerupai lukisan. Anda hanya perlu mengira bilangan bintang untuk setiap lukisan.

  Setelah mengira mereka, anda harus mendapatkan Kod 5964 untuk peti deposit selamat.

  Buka selamat dan anda akan menemui kekunci Selene, bersama -sama dengan duit syiling mesin layan diri dan cetak biru utama yang maju.

  Rakit: Bab Akhir: Cara Menyelesaikan Teka -teki Bintang dan Dapatkan Kunci Selene

  Rakit: Cara Menyelesaikan Teka -teki Bintang dan Dapatkan Kunci Selene

  Bab baru rakit termasuk lokasi baru yang akan ditemui dan selepas Varuna Point, pemain akan menuju ke lokasi seterusnya yang akan menjadi Temperance Island. .

  .

  Menyelesaikan teka -teki bintang

  . Anda mesti berenang dan mengambil tangga ke bahagian dalam Balai Cerap. Anda akan mendapat nota di bilik utama Balai Cerap. Ia akan menjadi bentuk cangkuk yang akan menjadi salah satu bentuk untuk teka -teki. . Kemudian pergi ke tingkat tiga dan anda akan melihat skrin yang akan menunjukkan bintang di langit. Anda boleh menggerakkan teleskop ke semua empat arah, menunjukkan bentuk yang berbeza. Akan ada yang lain bukan di sebelah kiri mesin di tiang. . Untuk bentuk terakhir, tuju tangga dan pergi ke platform dan anda akan menemui bentuk burung.

  Rakit: Cara Menyelesaikan Teka -teki Bintang dan Dapatkan Kunci Selene

  Sekarang setelah mendapat empat bentuk untuk teka -teki, pergi ke mesin dan anda perlu melihatnya mengikut urutan. Burung akan menjadi yang pertama, ikan akan menjadi yang kedua, cangkuk akan menjadi yang ketiga, dan bot akan menjadi yang keempat. Gunakan butang di mesin untuk mencari burung dan apabila anda menemuinya, hitung bintangnya. Kemudian anda perlu memasuki bintang -bintang bentuk pertama di tempat selamat di sebelah kiri mesin. Maka anda perlu melakukan perkara yang sama dengan bentuk lain mengikut urutan. Kod yang akan dibuat oleh bentuknya ialah 5964. Setelah memasukkan kod ini, selamat akan dibuka.

  Rakit: Cara Menyelesaikan Teka -teki Bintang dan Dapatkan Kunci Selene

  Kunci Selene

  Sebaik sahaja anda membuka selamat di Balai Cerap, anda akan mendapat Kunci Selene bersama -sama dengan cetak biru utama dan token mesin layan diri 3x lanjutan. Anda boleh menggunakan token ini di kubah utama Kampung Igloo.